Foglaljon a(z) 5 344 kemping, luxuskemping és üdülőpark közül az Egyesült Királyság-, Európa- és Amerika-szerte.

Feefo szolgáltatás értékelés

Millfields Caravan and Camping

8,1
Árak megtekintése és foglalás
22,00 GBP/25,68 EUR/42,40 AUD/27,82 USD/37,50 CAD/24,43 CHF/287,72 SEK/191,42 DKK/291,24 NOK/3 823 ISK/23 308,01 ARS/26 975 CLP/105,03 PEN/44,90 NZD/526,02 ZAR/110,89 PLN/137,33 BRL/650,04 CZK/3 009 RSD/9 945,53 Ft/2 568,65 RUB/200,05 CNY ártól (1 éjszakára, 2 felnőtt)

adjon meg néhány adatot, és tudja meg a pontos árat!

Millfields Caravan and Camping (a kezelő által 2023.03.07. napon hozzáadott fénykép)

Általános

For a quiet adults-only North Yorkshire stay far removed from the hurly burly of everyday life, Millfields Caravan and Camping is a tiny site tucked away in Brompton on Swale, a historic village mentioned in the Domesday Book. Peaceful it certainly is, yet there’s masses to do and see hereabouts.

The lively market town of Richmond is 10 minutes’ drive away, with its photogenic Georgian architecture, museums, a castle and lots of entertainment options from cosy inns to chic restaurants. It’s also gateway to adventures in the Yorkshire Dales National Park, and any keen racing fans among you have the choice of nine major racecourses: York is an hour’s drive, Wetherby 40 minutes, and Catterick a doddle to get to, being a mere five minutes away.

And back on site, the manicured pitches look out over lush countryside (great for walking any dogs you've brought along), with simple facilities including showers and washing-up areas. If you choose to conjure up alfresco feasts on the barbecue, pick up essentials in the handy local shop, or you can always head to the village pub for a pint and a pie (both 10 minutes’ walk).

Fordítás (Google Translate által)

Kérjük, ne feledje!

A Pitchup.com oldalon keresztül leánybúcsúkra/legénybúcsúkra szállás nem foglalható.

A(z) 18 életkor alatti gyermekek nem léphetnek be a kempingbe.

A vendégek számára javasolt, hogy jó minőségű zseblámpát hozzanak magukkal, mivel a kemping egyes részein nincs világítás.


Érkezés:
Távozás: (2 éjszaka)
Csoport:

Keresés szerkesztése…

Az első nap kiválasztásához kattintson/koppintson egyszer, majd még egyszer a távozás napjának kiválasztásához.


Ez a szálláshely csak felnőtteket fogad (a felnőtteket 18+ életkorúként határozza meg)
Csoport részére foglal?

Értékelések

8,1

Összesített értékelés 121 értékelés alapján

 

82% ajánlaná ezt a kempinget az barátainak.

79% újra megszállna itt.

 

A statisztika megjelenítéséhez 3 vagy több értékelés szükséges.

87% a következő leírást adta: Békés ?

Több értékelés

Hely
Ár-érték arány
Szállás
Szolgáltatások/tevékenységek
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
Tisztaság
Wi-fi



Csak a legutóbbi 30 hónap értékelései láthatók.

Szűrők visszaállítása
A más nyelveken íródott értékelések az alábbikban jelennek meg.
Névtelen felhasználó

wont be visiting again unfortunately2024.02.12.

Értékelés írójának országa: Egyesült KirályságNévtelenVisszaigazolva

  • Kempinghely számára, szolgáltatás: elektromos csatlakozás , talaj: aszfaltozott felületű és fű
  • Ajánlja a barátainak   Újra ellátogat
  • Kedvelték: 

    Location

    Nem kedvelték: 

    Was allocated a specific pitch which was taken by a motorhome, owner came and watched me into a different paddock which could have got bogged in, limited showering facilities and cold water

    Fordítás (Google Translate által)
Kezelői megjegyzés...

Sorry you did not enjoy your stay with us.

Összesített
8
Hely
Ár-érték arány
Szállás
Szolgáltatások/tevékenységek
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
Tisztaság
Wi-fi

Cannot simply blame the weather for poor maintenance.2024.02.11.

Értékelés írójának országa: Egyesült KirályságAndy R.Visszaigazolva

  • Kempinghely számára, szolgáltatás: elektromos csatlakozás , talaj: aszfaltozott felületű és fű
  • Ajánlja a barátainak   Újra ellátogat
  • Kedvelték: 

    Location.
    We also liked the pitches that were not open, as they were in great condition and easily accessed. Clearly all other arrivals felt the same as us as they 'pitched' on the closed pitches, or not near the 'open pitches' - although we had to do without the 6a ehu.
    Village is a short wander with pub and shop.

    Nem kedvelték: 

    The pitches on offer should not have been offered. The quality of the pitches was very bad and the access to them terrible. It is a shame that the owner chose to not offer the better pitches - however his choice.
    I appreciate the weather was very wet, however it cannot be blamed for poor decision making and maintenance.
    Services very poor

    Fordítás (Google Translate által)
Kezelői megjegyzés...

We are sorry to hear you where not happy with our site, unfortunately the other side of the site has been closed down for the winter with hindsight we would not have closed that down so we could rest the original side avoiding it getting over used.

Összesített
4
Hely
Ár-érték arány
Szállás
Szolgáltatások/tevékenységek
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
Tisztaság
Wi-fi
Névtelen felhasználó

A nice small site in a nice location would stay again2024.02.05.

Értékelés írójának országa: Egyesült KirályságNévtelenVisszaigazolva

  • Kempinghely számára, szolgáltatás: elektromos csatlakozás , talaj: aszfaltozott felületű és fű
  • Ajánlja a barátainak   Újra ellátogat
  • Kedvelték: 

    The location is ideal short drive to Richmond and ideal for Catterick races .very peaceful, toilets and showers are handy and clean but very small

    Nem kedvelték: 

    Toilets very small and could be a problem when the site is full

    Fordítás (Google Translate által)
Kezelői megjegyzés...

Thank you for taking the time to leave us a review, we do have another shower/toilet block for when we are fully open.

Összesített
6
Hely
Ár-érték arány
Szállás
Szolgáltatások/tevékenységek
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
(Nincs értékelés)
Tisztaság
Wi-fi
(Nincs értékelés)
Névtelen felhasználó

Hard standing pitch Quiet2024.02.04.

Értékelés írójának országa: Egyesült KirályságNévtelenVisszaigazolva

  • Kempinghely számára, szolgáltatás: elektromos csatlakozás , talaj: aszfaltozott felületű és fű
  • Ajánlja a barátainak   Újra ellátogat
  • Kedvelték: 

    Hard standing pitch
    Quiet

    Nem kedvelték: 

    'Mudfields'
    No hot water at all, it was barely luke warm.
    Very muddy track through the site to reach to the hard standing pitches, nearly all the vans got stuck in the mud. No provision to help, or warning to customers of the conditions.

    Fordítás (Google Translate által)
Kezelői megjegyzés...

We are sorry you did not enjoy your stay with us. Not sure what was going on with the water as no one else has mentioned it, I can only apologise for the mud unfortunately it is consequence of the recent wet weather which we have no control over.

Összesített
2
Hely
Ár-érték arány
Szállás
Szolgáltatások/tevékenységek
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
(Nincs értékelés)
Tisztaság
Wi-fi

Clean, simple, friendly site.2024.01.31.

Értékelés írójának országa: Egyesült KirályságNick G.Visszaigazolva

  • Kempinghely számára, szolgáltatás: elektromos csatlakozás , talaj: aszfaltozott felületű és fű
  • Ajánlja a barátainak   Újra ellátogat
  • Kedvelték: 

    Excellent hard-standing and level pitch (with water and 6A EHU if required). Simple shower/toilet but was spotlessly clean and did the job. Friendly pub serving meals 0.5 mile away, as well as a village shop. Lovely walks straight from the site.

    Nem kedvelték: 

    Fordítás (Google Translate által)
Kezelői megjegyzés...

Thank you for taking the time to leave us a lovely review.

Összesített
10
Hely
Ár-érték arány
Szállás
Szolgáltatások/tevékenységek
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
(Nincs értékelés)
Tisztaság
Wi-fi
(Nincs értékelés)

Quiet, good area with pub local and plenty of walks …2024.01.22.

Értékelés írójának országa: Egyesült KirályságNiamh D.Mobiltelefon ikonjaVisszaigazolva

  • Kempinghely számára, szolgáltatás: elektromos csatlakozás , talaj: aszfaltozott felületű és fű
  • Ajánlja a barátainak   Újra ellátogat
  • Kedvelték: 

    Quiet, good area with pub local and plenty of walks around.

    Nem kedvelték: 

    Very minimum lighting around the campsite

    Fordítás (Google Translate által)
Kezelői megjegyzés...

Thank you for taking the time to leave us a review.

Összesített
8
Hely
Ár-érték arány
Szállás
Szolgáltatások/tevékenységek
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
Tisztaság
Wi-fi

Terrible site with a shed for facilities didn’t stay2024.01.27.

Értékelés írójának országa: Egyesült KirályságCelia S.Mobiltelefon ikonjaVisszaigazolva

  • Kempinghely számára, szolgáltatás: elektromos csatlakozás , talaj: aszfaltozott felületű és fű
  • Ajánlja a barátainak   Újra ellátogat
  • Kedvelték: 

    Nothing

    Nem kedvelték: 

    Everything

    Fordítás (Google Translate által)
Kezelői megjegyzés...

Sorry to hear you disliked our site.

Összesített
2
Hely
Ár-érték arány
Szállás
Szolgáltatások/tevékenységek
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
Tisztaság
Wi-fi
Névtelen felhasználó

Quiet , with dark skies ,not much lighting . Friendly …2024.01.16.

Értékelés írójának országa: Egyesült KirályságNévtelenMobiltelefon ikonjaVisszaigazolva

  • Kempinghely számára, szolgáltatás: elektromos csatlakozás , talaj: aszfaltozott felületű és fű
  • Ajánlja a barátainak   Újra ellátogat
  • Kedvelték: 

    Quiet , with dark skies ,not much lighting . Friendly , helpful owner .

    Nem kedvelték: 

    Bit muddy due to weather , but advice given on how best to get off pitch

    Fordítás (Google Translate által)
Kezelői megjegyzés...

Thank you for taking the time to leave us a lovely review.

Összesített
8
Hely
Ár-érték arány
Szállás
Szolgáltatások/tevékenységek
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
(Nincs értékelés)
Tisztaság
Wi-fi
(Nincs értékelés)
Névtelen felhasználó

Fish and chips in Richmond2024.01.02.

Értékelés írójának országa: Egyesült KirályságNévtelenMobiltelefon ikonjaVisszaigazolva

  • Kempinghely számára, szolgáltatás: elektromos csatlakozás , talaj: aszfaltozott felületű és fű
  • Ajánlja a barátainak   Újra ellátogat
  • Kedvelték: 

    Fish and chips in Richmond

    Nem kedvelték: 

    Stayed 1 night to break journey no one showed up at all water tap not on (tried 2)

    Fordítás (Google Translate által)
Kezelői megjegyzés...

Thank you for taking the time to leave us a review, unfortunately we don't have a reception or a warden. I'm not sure which tapes you have tried as there is only one on the part of the site that is open and non of our other guest have a problem with it.

Összesített
2
Hely
(Nincs értékelés)
Ár-érték arány
(Nincs értékelés)
Szállás
(Nincs értékelés)
Szolgáltatások/tevékenységek
(Nincs értékelés)
Ügyfélszolgálat
(Nincs értékelés)
Gyermekbarát
(Nincs értékelés)
Tisztaság
(Nincs értékelés)
Wi-fi
(Nincs értékelés)

Expensive for the facilities.2023.11.27.

Értékelés írójának országa: Egyesült KirályságPaul G.Mobiltelefon ikonjaVisszaigazolva

  • Kempinghely számára, szolgáltatás: elektromos csatlakozás , talaj: aszfaltozott felületű és fű
  • Ajánlja a barátainak   Újra ellátogat
  • Kedvelték: 

    The lady answered the phone quickly to direct me to my pitch.

    Nem kedvelték: 

    The signs to the site are really poor, almost impossible to find on a dark rainy night.

    No on-site lighting at all (pitch black).

    Hardly any hardcore on pitches (which slope).

    Only one combined male toilet/shower and it’s really small.

    Only a 6A mains hook up. First site of been on all year where I’ve had to rely on gas. Electric kept tripping on overload with my standard setup.

    Fordítás (Google Translate által)
Kezelői megjegyzés...

Thank you for leaving us a review, I'm sorry to hear you didn't enjoy your stay with us, we will look into onsite lighting for next season, not sure which pitch you where allocated that did not have enough hardcore and 'sloped' as we have never had any previous complaints to this nature or the size of the shower/toilets before, as to the 6 amp hookups we do state on pitchup and on all communication from ourselves that our hookups are 6 amp which means you can run as many 6amp CAMPING compatible electrical equipment as you like, but unfortunately you can't use domestic 12amp electricals as they will trip the electric.

Összesített
2
Hely
Ár-érték arány
Szállás
Szolgáltatások/tevékenységek
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
(Nincs értékelés)
Tisztaság
(Nincs értékelés)
Wi-fi
(Nincs értékelés)

Funkciók

Coronavirus

Bejelentkezés: önálló (felügyelet nélküli) bejelentkezés

Kikapcsolódási lehetőségek helyben

Beltéri uszoda

Biciklikölcsönzés

Bár vagy klubház

Esti szórakozási lehetőség

Fitneszterem

Horgászat

Játszószoba

Játszótér

Klub gyerekeknek

Kültéri uszoda

TV-szoba

Tenisz

Vízi sportok

Ételek elvitelre

Étterem/kávéház a kempingben

Kényelmi szolgáltatások helyben

Fürdőkád áll rendelkezésre

Gépkocsi-parkoló a kempinghely/egység mellett

Helyben előállított termékek

Ingyenes WiFi

Internet-hozzáférés

Jégakkus fagyasztás

Komposztáló mellékhelyiség

Kutyás kemping

Közös mellékhelyiségek

Létesítmények mozgássérülteknek

Mellékhelyiségek

Mobil mellékhelyiség

Mosoda

Mosogató terület

Nyilvános telefon

Szállítás a tömegközlekedéstől

Szárítóhelyiség

Szülő-baba mosdóhelyiség

WiFi

Zuhany rendelkezésre áll

Élelmiszerbolt

Fogad csoportokat

Családbarát

Fogad azonos nemű csoportokat

Fogad diákcsoportokat

Motorkerékpár-barát

Szabályok

Csak felnőtteknek fenntartva

Grillezés engedélyezett

Grillezési lehetőség

Kereskedelmi járművek engedélyezettek

Kutyák egész évben engedélyezettek

Kutyák engedélyezettek

Tábortűz engedélyezett

Tematika

Békés

Túrázók paradicsoma

Szolgáltatások

Elektromos töltőberendezés

Gázpalackok rendelkezésre állnak

Kémiai WC-ürítőhely

Megújuló energia

Töltőpontok elektromos járművekhez

Újrahasznosítás rendelkezésre áll

Kényelmi szolgáltatások a közelben

Bár a közelben

Kutyasétáltató helyek a közelben

Tömegközlekedés a közelben

Üzlet a közelben

Őstermelői piac a közelben

Típus

Gazdaság

Kisméretű (1-10 hely)

Kikapcsolódási lehetőségek a közelben

Étterem a közelben

Hely

[[ campsite.name ]]
Ez a kemping jelenleg nem foglalható a Pitchup.com oldalon keresztül.
[[ place.name ]]
  • Parkgate Lane, Brompton on Swale, Richmond, North Yorkshire, Anglia, DL10 7HA
  • Időzóna Europe/London GMT (GMT+00:00)   GPS 54.3952°N 1.6748°W

A legközelebbi repülőtér

Autóbuszállomások
High Green — 3,4 kilométer
The Angel — 3,5 kilométer
Dolphin Centre — 16,3 kilométer
Vasútállomások
Darlington Rail Station — 16,2 kilométer
Northallerton Rail Station — 16,7 kilométer
North Road Rail Station — 17,5 kilométer
Kompkikötők
Transporter Bridge South Side — 35,7 kilométer
Transporter Bridge North Side — 35,9 kilométer
Repülőterek
Durham Tees Valley Airport — 20,3 kilométer

Útvonalterv


Figyelem: A lapon megadott távolságok légvonalban értendők. Kérjük, hogy az utazási módja szerint ellenőrizze a valós távolságot a lent található "Útmutatás kérése" gomb segítségével.

Helyi látnivalók

Stroll directly from your pitch to the spectacular hilltop ruins of 12th-century Easby Abbey (40 minutes’ walk), or have a ramble along the River Swale to Richmond Castle and the pebble beach at Richmond Falls (both roughly an hour). And of course, there are hikes and cycle rides for all levels of ability in the Yorkshire Dales National Park (15 minutes’ drive).

Head to Foxglove Covert Local Nature Reserve (20 minutes) for the chance to spy birds of prey and kingfishers in the moorland, meadow and wetland habitats, or if stately houses are on your agenda, combine exploring formal gardens and a lakeside park at Jacobean-era Kiplin Hall (10 minutes) with a tour of the mansion’s richly decorated rooms.

The likelihood is you’ll adore fussing over the camels, llamas and ostriches at Mainsgill Farm Shop (15 minutes), where you can also tuck into a tasty cream tea. Should the weather turn against you, book tickets for blockbuster films at The Station or tour Richmond’s restored Georgian Theatre Royal (both 10 minutes), still with its original stage and seating.

Fordítás (Google Translate által)

Nem érdemes kihagyni

  • Easby Abbey (EH) (4,0 kilométer)
  • Richmond Castle (4,2 kilométer)
  • Jervaulx Abbey (14,8 kilométer)

National Trust

  • Moulton Hall (3,7 kilométer)
  • Braithwaite Hall (16,8 kilométer)

Kerékpárutak

Közelben lévő útvonalak keresése a Nemzeti Kerékpárhálózaton - több mint 12.000 mérföld hosszú kerékpárút-hálózat.

Figyelem: A lapon megadott távolságok légvonalban értendők. Kérjük, hogy az utazási módja szerint ellenőrizze a valós távolságot.

Szabályok

Engedélyezett érkezési / távozási idő

Sátor és lakókocsi
Érkezés:  13:00 –  Bármikor
Távozás eddig:  11:00

Millfields Caravan and Camping lemondásra vonatkozó szabályai

Nincs visszatérítés az érkezési dátumtól számított 2 hét időtartamon belül.

Visszatérítés/engedmény nem jár kedvezőtlen időjárás, késői érkezés vagy korai távozás esetén.

Amennyiben módosítani vagy törölni kívánja a foglalását, kérjük, hogy minél hamarabb tegye meg, hogy másoknak még legyen esélye lefoglalni. Érdemes utazási biztosítást kötni lemondás esetére, valamint poggyász-/ balesetbiztosítást.

Kérjük, ne feledje, hogy a letét fizetése a Pitchup.com felé történik, és annak összege nem visszatérítendő.

Fizetés

15% nem visszatérítendő letét azonnal fizetendő. A(z) Millfields Caravan and Camping ráterheli a kártyájára az egyenleget az érkezést megelőzően 2 hét nappal, vagy amennyiben az érkezési időpont korábban van mint 2 hét nap az egyenleg azonnal levonásra kerül.

Lehetőség van a teljes összeg kifizetésére a foglalás időpontjában, illetve bármikor az esedékesség időpontja előtt.

A kemping által elfogadott fizetési módok

American Express
Banki átutalás
Csekk
Diners Club
Discover
Készpénz
Maestro
MasterCard
Visa
Google Pay

Szerződéses feltételek

A kemping foglalásának szerződéses feltételei

  • A(z) Millfields Caravan and Camping kempingben van-e úszómedence? Nem Az összes jellemző megtekintése
  • A(z) Millfields Caravan and Camping kutyabarát-e? Igen Az összes jellemző megtekintése
  • Milyen látnivalók vannak a(z) Millfields Caravan and Camping közelében? Stroll directly from your pitch to the spectacular hilltop ruins of 12th-century Easby Abbey (40 minutes’ walk), or have a ramble along the River Swale to Richmond Castle and the pebble beach … Olvasson tovább
  • Mikor jeletkezhetek be és mikor jelentkezhetek ki a(z) Millfields Caravan and Camping kempingben?
    Sátor és lakókocsi
    Érkezés:  13:00 –  Bármikor
    Távozás eddig:  11:00
    Olvasson tovább
  • Mennyibe kerül a szállás a(z) Millfields Caravan and Camping kempingben? 9 965,78 Ft ártól (1 éjszakára, 2 felnőtt) - az árak a dátumtól és a vendégek számától függnek.

Bezárás

A kérés elküldése folyamatban van…

Bezárás

Lépjen kapcsolatba a(z) millfields-caravan-camping kempinggel


Bezárás

Szerződéses feltételek

Kérjük, olvassa el a park alább feltüntetett szerződéses feltételeit, valamint a Pitchup.com szerződéses feltételeit.

Belépés

Biztonság

Érkezések és távozások

Foglaltság

Járművek

Kutyák

Bezárás