Reserver og anmeld 9.387 ferieparker og campingpladser i Storbritannien, Europa, Nord- og Sydamerika.

Servicebedømmelse på Feefo

Welcombe X

8,8
Se priser og reservér
Fra 17,00 £/19,03 €/30,12 AU$/22,33 $/29,36 CA$/22,16 CHF/197,64 SEK/141,93 kr./182,56 NOK/2.373 ISK/615,65 ARS/14.751 CLP/73,07 PEN/32,81 NZ$/299,73 ZAR/82,27 PLN/84,11 R$/492,71 CZK/2.247 RSD/6.199,06 HUF/1.417,08 RUB/151,16 CN¥ (for 1 nat, 4 personer)

Hvorfor ikke indtaste nogle oplysninger og få en nøjagtig pris?

Generelt

  • Lille, familiedrevet campingplads i Welcombe,på Devon/Cornwall-grænsen
  • Nem adgang fra landevej A39 og lige ved siden af et busstoppested
  • 3,2 km fra strande og den sydvestlige kyststi

Welcombe X is a small site in the village of Welcombe, on the border of Devon and Cornwall and two miles from the coast.

The site has a peaceful rural atmosphere but is well connected, with direct access from the A39 Atlantic Highway and and a bus stop outside. If you need any groceries, it's a five-minute walk to the village shop.

Facilities at the site include payable wifi and a toilet block with free hot showers.

There's plenty to do along the coast, whether you choose to stretch your legs on the South West Coast Path or take to the waves in the surfing mecca of Bude. You'll also be close to the traditional fishing village of Clovelly and lots of lovely beaches.

Other attractions within easy reach include The Big Sheep theme park and the famous Dartington Crystal factory, where you can see the glassware being made.

Oversæt (Drevet af Google Translate)

Vær opmærksom på

Børn under 18 år skal være i følge med deres forældre eller værge.

Du kan ikke reservere mere end 28 på hinanden følgende overnatninger.

Hunde er ikke tilladte i logienhederne.

Ingen polterabender er tilladte via Pitchup.com.

Reservationer med 4 eller flere personer af samme køn (undtaget par) er ikke tilladt via Pitchup.com.

På denne campingplads er der ingen adgang for hunderacer eller krydsninger, som figurerer på listen over farlige hunde.


Ankommer:
Afrejse: (2 nætter)
Gruppe:

Rediger…

Klik/tryk én gang for at vælge din første dag, og igen for at vælge afrejsedato.


Gruppereservering?

Anmeldelser

8,8

Samlet vurdering baseret på 27 anmeldelser

 

89% ville anbefale dette sted til en ven.

85% ville overnatte her igen.

 

Fordelingen kræver mindst 5 anmeldelser.

50% described Welcombe X as Fredfyldt ?

Flere bedømmelser

Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
Faciliteter/aktiviteter
Kundeservice
Børnevenligt
Renhed
Wi-fi
Vis mig anmeldelser af:
Sorter efter:
Overnatter i:
Anmeldelsens originalsprog:

Viser kun anmeldelser for de seneste 18 måneder.

Nulstil filtrer
Anmeldelser på andre sprog vises herunder.
Standardavatar

Excellent site with clean facilities,Friendly staff, pitches great 08.07.2018

Anmelderens land: Storbritannien Karen F. Mobiltelefonikon Bekræftet

  • Areal med græs med elektricitet
  • Anbefal til venner   Besøg igen
  • Syntes om: 

    Welcombe x is a lovely site, the owners are welcoming and very polite. Lovely views and very good for money.

    Syntes ikke om: 

    Nothing at all.

    Oversæt (Drevet af Google Translate)
Generelt
10
Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
Faciliteter/aktiviteter
Kundeservice
Børnevenligt
Renhed
Wi-fi
Standardavatar

We booked in for 2 Nights stayed for just one ... 03.07.2018

Anmelderens land: Storbritannien Christopher N. Bekræftet

  • Areal med græs med elektricitet
  • Anbefal til venner   Besøg igen
  • Syntes om: 

    We booked in for 2 Nights stayed for just one ONLY reason my wife has terminal Cancer and was not well !
    The site was Quiet, Friendly and had what we needed large Area with Electric Hook Up Toilets & Shower Very Clean ...

    Syntes ikke om: 

    A little noisy from the Main Road but I guess a few nights more we would have got used to it !
    On the whole worth while going ...

    Oversæt (Drevet af Google Translate)
Generelt
8
Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
(Ingen bedømmelse)
Faciliteter/aktiviteter
(Ingen bedømmelse)
Kundeservice
Børnevenligt
(Ingen bedømmelse)
Renhed
Wi-fi
(Ingen bedømmelse)
Standardavatar

Very good site, great facilities, very clean and tidy good level site 18.06.2018

Anmelderens land: Storbritannien Andy O. Mobiltelefonikon Bekræftet

  • Areal med græs med elektricitet
  • Anbefal til venner   Besøg igen
  • Syntes om: 

    Very good site, good facilities

    Syntes ikke om: 

    Nothing all good

    Oversæt (Drevet af Google Translate)
Generelt
10
Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
Faciliteter/aktiviteter
Kundeservice
Børnevenligt
Renhed
Wi-fi

This site is lovely and clean, it is a small ... 03.06.2018

Anmelderens land: Storbritannien nicola_c45 Mobiltelefonikon Bekræftet

  • Areal med græs med elektricitet
  • Anbefal til venner   Besøg igen
  • Syntes om: 

    This site is lovely and clean, it is a small site, so the facilities match this, and the shower/toilets kept very clean. The owners do food onsite, the kids had chicken nuggets and chips, and there was plenty and very good price. And then the following morning we had bacon rolls and they were an absolute bargain. There is noise from the road, but when you're camping you expect noise, whether it be birds/roads/other campers. The owners haven't hid this, and it does say on their website. Very happy with our stay.

    Syntes ikke om: 

    Oversæt (Drevet af Google Translate)
Generelt
10
Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
Faciliteter/aktiviteter
Kundeservice
Børnevenligt
Renhed
Wi-fi
(Ingen bedømmelse)
Standardavatar

Excellent site very clean very friendly staff and overall great week 03.06.2018

Anmelderens land: Storbritannien Ron B. Mobiltelefonikon Bekræftet

  • Areal med græs med elektricitet
  • Anbefal til venner   Besøg igen
  • Syntes om: 

    Fantastic little site, and made very welcome, our thanks to the site owners who were very good to us.

    Syntes ikke om: 

    Nothing

    Oversæt (Drevet af Google Translate)
Generelt
10
Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
Faciliteter/aktiviteter
Kundeservice
Børnevenligt
Renhed
Wi-fi
Standardavatar

Cheap for a reason!. 02.06.2018

Anmelderens land: Storbritannien Nicola D. Mobiltelefonikon Bekræftet

  • Areal med græs med elektricitet
  • Anbefal til venner   Besøg igen
  • Syntes om: 

    Toilet block clean

    Syntes ikke om: 

    Nowhere to dispose of waste water or toilet. Waste water just dumped at the rear of pitch causing loads of flies at during stay. Right next to very busy road. Did quieten down at night.

    Oversæt (Drevet af Google Translate)
Fra bestyreren...

We’re very sorry too learn you didn’t enjoy your stay with us , we wish you had approached us during your stay as this could have easily been solved as the two facilities you were unable to locate are situated onsite in the following areas , Elsan / chemical toilet emptying point is located at the main entrance and grey waste drain is in the first field on the left.

Just to clarify to we do have grey waste water disposal and Elsan / chemical toilet emptying point onsite, we have photos showing these in our gallery here on pitch up.
( These facilities are required in order to obtain a campsite license, which we do hold )

Generelt
2
Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
Faciliteter/aktiviteter
Kundeservice
Børnevenligt
Renhed
Wi-fi
(Ingen bedømmelse)
Standardavatar

Fabulous campsite, very friendly and extremely helpful (nothing to much ... 30.05.2018

Anmelderens land: Storbritannien jane h. Bekræftet

  • Areal med græs med elektricitet
  • Anbefal til venner   Besøg igen
  • Syntes om: 

    Fabulous campsite, very friendly and extremely helpful (nothing to much trouble) Large pitches and electricity didn't fuse once as in lots of campsites we have stayed previously. The toilets/showers were immaculate, felt like home from home as one of them is a complete bathroom with toilet, shower and basin.
    Breakfast baps were amazing.
    We had a terrible thunder storm one night with a huge amount of rain but the field didn't flood.
    We were given lots of advice on the area and because of this we found amazing beaches, forests, supermarkets etc.
    My husband took his mountain bike and was told of a forest with tracks next to the campsite, he loved it and took our labrador for a run every morning. Cannot comment on Wifi as we wanted a chill out and didn't need it.
    Stunning area of outstanding beauty and the campsite is situated in a great place to visit north and south villages and towns.
    We will definitely be staying here on our next visit to Devon/Cornwall.
    Highly recommend it.
    Jane and Carlos

    Syntes ikke om: 

    Cannot fault a single thing.

    Oversæt (Drevet af Google Translate)
Generelt
10
Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
Faciliteter/aktiviteter
Kundeservice
Børnevenligt
Renhed
Wi-fi
(Ingen bedømmelse)

Lovely site, lovely owners! Everything perfect! 30.05.2018

debi_h685655 Mobiltelefonikon Bekræftet

  • Anbefal til venner   Besøg igen
  • Syntes om: 

    We loved our 4 night stay, the owners are Wonderful and so welcoming! We can’t wait to come again!

    Syntes ikke om: 

    Coming home

    Oversæt (Drevet af Google Translate)
Generelt
10
Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
(Ingen bedømmelse)
Faciliteter/aktiviteter
Kundeservice
Børnevenligt
(Ingen bedømmelse)
Renhed
Wi-fi
(Ingen bedømmelse)
Standardavatar

Everything! Lovely site owners very friendly 29.05.2018

Anmelderens land: Storbritannien Jess W. Mobiltelefonikon Bekræftet

  • Areal med græs med elektricitet
  • Anbefal til venner   Besøg igen
  • Syntes om: 

    Everything! Lovely site owners very friendly

    Syntes ikke om: 

    Nothing!

    Oversæt (Drevet af Google Translate)
Generelt
10
Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
Faciliteter/aktiviteter
Kundeservice
Børnevenligt
Renhed
Wi-fi

ok for a few nights, staff were very nice 12.04.2018

john_f284051 Bekræftet

  • Anbefal til venner   Besøg igen
  • Syntes om: 

    liked surrounding area

    Syntes ikke om: 

    a bit close to main road, quite noisy, toilet block was small with no heating.

    Oversæt (Drevet af Google Translate)
Generelt
6
Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
Faciliteter/aktiviteter
Kundeservice
Børnevenligt
Renhed
Wi-fi
(Ingen bedømmelse)

Faciliteter

Fritidsaktiviteter på stedet

Aftenunderholdning

Bar eller klubhus

Børneklub

Cykelleje

Fiskeri

Fitnesscenter

Fjernsynsrum

Indendørs swimmingpool

Legeplads

Restaurant/Bar på pladsen

Spillerum

Takeaway

Tennis

Udendørs swimmingpool

Vandsport

Faciliteter på stedet

Afhentning fra offentlig transport

Bad til rådighed

Bruser til rådighed

Familietoiletter

Fryser med køleelement

Gratis wi-fi

Handicapfaciliteter

Internet-adgang

Købmandsbutik

Møntvaskeri

Offentlig telefon

Opvaskeområde

Toiletblok

Tørrerum

Wi-fi

Service

Gasflasker til rådighed

Genbrug tilgængeligt

Grøn energi

Kemisk bortskaffelse

Opladningsfaciliteter

Regler

Bål tilladt

Erhvervskøretøjer tilladt

Grill tilladt

Hunde tilladte

Hunde tilladte hele året rundt

Temaer

Fredfyldt

Fritidsaktiviteter i nærheden

Fiskeri i nærheden

Fritids-/forlystelsespark i nærheden

Golf i nærheden

Indendørs swimmingpool i nærheden

Restaurant i nærheden

Ridning i nærheden

Surfskole i nærheden

Vandsport i nærheden

Grupper er velkomne

Familievenlig

Grupper af samme køn velkomne

Grupper af studerende velkomne

Motorcyklister velkomne

Skoleklasser velkomne

Stævner velkomne

Faciliteter i nærheden

Bar i nærheden

Butik i nærheden

Offentlig transport i nærheden

Type

Mini (1-10 arealenheder)

Camping 2.0

Hyrdehytte

Pod-hytter

Sigøjner-campingvogne

Beliggenhed

[[ campsite.name ]] [[ place.name ]]
  • Long Acre, Meddon, Bideford, Devon, England, EX39 6HD
  • Tidszone Europe/London +0100 (GMT+01:00)   GPS 50.9350°N 4.4716°W

Nærmeste transport

Busstationer
Bude: Strand Coach Stop — 12,9 kilometer
Westward Ho!: Nelson Rd Coach Stop — 20,1 kilometer
Bideford: Quay Coach Stop — 20,9 kilometer
Togstationer
Barnstaple Rail Station — 32,6 kilometer
Chapelton (Devon) Rail Station — 32,7 kilometer
Umberleigh Rail Station — 35,0 kilometer
Færgehavne
Bideford Ferry Landing — 21,0 kilometer
Appledore Ferry Landing — 23,8 kilometer
Instow Ferry Landing — 24,1 kilometer
Lufthavne
Newquay St Mawgan Airport — 66,1 kilometer

Vejledninger


Bemærk venligst: Alle afstande på denne side er beregnet i fugleflugtslinje - Tjek venligst den faktiske afstand afhængigt af din rejseform ved hjælp af ovenstående knap Få rejsevejledning.

Lokale seværdigheder

Attractions and activities nearby include:

– Welcombe Mouth beach: 2 miles

– South West Coast Path: 2 miles

– Clovelly (fishing village and traditional harbour): 7 miles

– The Gnome Reserve and Wild Flower Garden: 8 miles

– The Milky Way adventure park: 10 miles

– Holsworthy Golf Club: 14 miles

– The Big Sheep amusement park: 15 miles

– Dartington Crystal: 20 miles.

Oversæt (Drevet af Google Translate)

Bør opleves

  • RHS Garden Rosemoor (23,5 kilometer)
  • Tintagel Castle (35,9 kilometer)

National Trust

  • Lundy (28,8 kilometer)
  • Lawrence House (33,9 kilometer)

Cykelruter

Find lokale ruter på National Cycle Network - over 19.000 km af cykelruter.

Bemærk venligst: Alle afstande på denne side er beregnet i fugleflugtslinje - Tjek venligst den faktiske afstand afhængigt af din rejseform.

Politikker

Tilladt ankomst-/afrejsetidspunkt

Telt- og campingpladser
Ankommer:  14:00 –  21:00
Afrejse:  12:00
Overnatningsmuligheder på pladsen
Ankommer:  14:00 –  21:00
Afrejse:  10:00

Welcombe X afbestillingspolitik

Refundering af restbeløbet: intet gebyr

Reserveringer kan ikke ændres indenfor 1 dag(e) til ankomst.

Ændringer pålægges et gebyr på <strong>10,00 £</strong> (83,36 kr.).

Ingen refusion/rabat gives på grund af dårligt vejr, sen ankomst eller tidlig afrejse.

Hvis du har brug for at annullere eller ændre din reservation, så giv venligst besked i så god tid som muligt, så en anden kan have mulighed for at reservere istedet. Det kan anbefales at købe rejseforsikring for annulleringer samt for din indbo/skade imens du er rejsende.

Vær opmærksom på at dit depositum er betalt til Pitchup.com og ikke kan refunderes

Betaling

Et 15% ikke-refunderbart depositum skal betales nu.

Restbeløbet skal betales ved ankomst.

Accepterede betalingsformer på campingpladsen

Bankoverførsel
Check
Kontant betaling
Maestro
MasterCard
PayPal
Visa

Betingelser og vilkår

Betingelser og vilkår for pladsreservation

Luk

Rapportér et problem

Reason:
Dit krav sendes…

Luk

Kontakt Welcombe X


Luk

Betingelser og vilkår

Læs venligst parkens betingelser og vilkår nedenfor og Pitchup.coms betingelser og vilkår

Adgang
Adgang er først tilladt, når du har indregistreret dig i receptionen.
Børn under 18 år skal være i følge med deres forældre eller værge.

Ankomst og afrejse
Ingen refusion/rabat gives på grund af dårligt vejr, sen ankomst eller tidlig afrejse.

Arealer
Du skal følge bestyrerens retningslinjer, når du opslår/opstiller dit telt/din enhed og tilhørende udstyr.
Enhederne må ikke stå tomme, medmindre det i forvejen er aftalt med bestyreren. Kontakt venligst receptionen, hvis behovet opstår. En afgift kan blive pålagt for enheder efterladt uden opsyn.

Belægning
Ingen polterabender er tilladte via Pitchup.com.
Reservationer med 4 eller flere personer af samme køn (undtaget par) er ikke tilladt via Pitchup.com.

Besøgende
Besøgende skal registreres i receptionen og betale et gebyr.
Der er ingen adgang for besøgendes biler på området.
Gæster skal have forladt pladsen klokken 22:00.

Generelt
Bestyreren forbeholder sig retten til at nægte adgang til eller afslutte opholdet for gæster, hvis opførsel bliver vurderet uacceptabel. Der vil ikke blive givet nogen tilbagebetaling.
Der er stilletid mellem 23:00 og 07:00.
Du kan ikke reservere mere end 28 på hinanden følgende overnatninger.
Har du en klage, bedes du straks henvende dig til receptionen. Klager, som ikke bliver indgivet til pladsbestyreren under dit ophold, kan ikke behandles, når først du har forladt pladsen.
Radio, musik and TV-afspillere skal afspilles ved lav lydstyrke. Bildøre og bagsmække skal lukkes sagte.

Hunde
Førerhunder er tilladt på pladsen og gratis.
Hunde er ikke tilladte i logienhederne.
Hunde skal være i snor og holdes under konstant opsyn.
På denne campingplads er der ingen adgang for hunderacer eller krydsninger, som figurerer på listen over farlige hunde.

Køretøjer
Kun én bil må parkeres ved enheden. Øvrige biler skal parkeres på det afsatte område.

Lejet indkvartering
Din enhed skal efterlades ren og opryddet. En afgift på 50,00 £ (417,51 kr.) bliver pålagt enheder, som ikke er rengjorte og opryddede ved afrejse.

Reception
Receptionen holder åbent fra 09:00 til 18:00 mellem 01/01 og 31/12.

Sikkerhed
Grilning er tilladt, men grillen skal være hævet over jorden og under konstant voksenopsyn.
Skydevåben er ikke tilladt.
Åben ild er forbudt.

Ændringer i din ferie
Reserveringer kan ikke ændres indenfor 1 dag(e) til ankomst.
Ændringer pålægges et gebyr på 10,00 £ (83,36 kr.).

Luk