Reserveu i opineu sobre 9.576 càmpings a Espanya, Amèrica Llatina i la resta del món!

Valoració del servei a Feefo

Camping La Motte

8,9
Mostra els preus i reserva
A partir de 10,79 £/12,25 €/19,86 AU$/14,09 USD/18,47 CAD/14,05 CHF/126,76 SEK/91,39 DKK/115,98 NOK/1.651 ISK/514,32 ARS/9.581 CLP/46,79 PEN/21,40 NZ$/203,22 ZAR/52,65 PLN/52,31 BRL/316,96 CZK/1.449 RSD/3.956,91 HUF/925,45 RUB/97,65 ¥ (per 1 nit, 2 adults)

Per què no introduïu alguns detalls per obtenir un preu més acurat?

General

  • En una zona tranquil·la envoltada de vinyes a prop de Montguyon
  • Vol en globus aerostàtic, equitació i rutes de senderisme i ciclisme
  • Pesca, observació d'ocells i la natura al voltant del llac

Hot air balloon flights, horse rides, scenic cycles and natural lake swims are all around this spectacular back to nature site in the south of the Charente-Maritime region.

Camping La Motte places a big emphasis on its guests being able to relax among properly peaceful surroundings, so there's no disco to distract you from the job at hand – just a few early evening games of pétanque and plenty of space for peaceful strolls and bike rides around the site's shaded avenues and neighbouring vineyards.

The fishing lake is a pleasant place to cast your line into or relax alongside, and if you're an ardent ornithologist or wildlife watcher then the likes of osprey, European bee eaters and roe deer can all be spotted on walks around the lake's edge and the surrounding countryside.

For times in between your nature walks, boules games and ticking off Charente-Maritime critters, the snack bar terrace is a splendid spot to sit around and socialise in while you keep an eye on the littlies in the playground next door – or peruse the leaflets and books you can pick up from reception to plan your upcoming days of Charente-Maritime adventures.

Camping La Motte doesn't have a shop, but it doesn't really need one: it's close enough to the town of Montguyon, where you can pick up your morning baguettes and other groceries or treat yourself to the local cuisine in one of its restaurants.

Tradueix (A través del Traductor de Google)

Atenció

No s'admeten gossos de races/híbrids que figurin a la legislació de gossos potencialment perillosos ni cap dels següents: bull terrier, terrier de Staffordshire americà, rottweiler, qualsevol mastí anglès o tosa.

No s'accepten reserves per a comiats de solter o soltera a través de Pitchup.com.

No es poden fer servir targetes de descompte ni targetes de regal per efectuar reserves a través de Pitchup.com.

Els menors de 18 anys han d'estar acompanyats pels pares o tutors legals.


Arribada:
Sortida: (2 nits)
Grup:

Modifica…

Feu clic/toqueu un sol cop per seleccionar el dia d'arribada i, un altre cop, per seleccionar el de sortida.


És una reserva de grup?

Comentaris dels acampadors

8,9

Valoració general segons 14 opinions

 

El 93% recomanaria aquest càmping a un amic.

El 93% s'hi tornaria a allotjar.

 

La distribució requereix 5 comentaris o més

Un 91% ha descrit Camping La Motte com a Tranquil ?

Més valoracions

Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi
Mostra els comentaris per:
Ordenat per:
Allotjat a:
Llengua original del comentari:

Comentaris dels darrers 18 mesos.

Esborra els filtres
Les opinions en altres llengües apareixen a sota.

Access is a bit tight. Facilities are good but it ... 17/10/2018

País de l'acampador: Regne Unit David N. Confirmada

  • Parcel·la de gespa amb electricitat opcional
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Access is a bit tight. Facilities are good but it is a sloping site which takes some manoeuvring. In fairness we have quite a big set up [Navara and Coachman Laser 650] so we are 14M long overall. Very quite and peaceful site. Very good for a one or two night stay.

    No em va agradar: 

    Nothing

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
Del gerent...

The access may indeed look a bit tight when you have a right hand drive vehicle. But then again we had a couple from Finland arriving with a VW-van + 9,5mtr twin-axle caravan yesterday. He told us to be happy since not all campsites have such a wide entrance and spacious pitches.
Anyhow you got your twin-axle caravan on the pitch you had chosen without a problem using the mover. On your next visit to us it will even be easier.

En general
8
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
(Sense valoració)
Neteja
Wifi
(Sense valoració)
Usuari anònim

Excellent location, nice and quiet...Impolite staff!!! 16/10/2018

Anònim Confirmada

  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Really liked the location. I would rated the whole stay 4 unfortunately situation at the departure changed everything.

    No em va agradar: 

    The cabin we have stayed in requires renovation. The old bags with rice in shower and toilet a bit off-putting.
    The owner inspected cabin we have stayed in (for one night only) at the departure and requested us to clean it using mop and cleaning products explaining that this is not a hotel. We asked what sort of cleaning standards she meant and politely requested to provide us with what's required to use for the standards she had in mind. We didn't mind to do so. She replied that we should have our own mop and cleaning products and demanded 15 euro for cleaning at the same time. She was really unpleasant to us.
    The terms and condition requires an update as at the moment it states that: "Your unit must be left clean and tidy" - we have left it in similar condition we got it at the beginning, used what was provided to tidy it up.
    And if owner is unhappy with something there are different/better ways/words that could have been used making sure that no one if offended by it.
    Are you taking cleaning products and mop with you when on holiday!!!!???? We where told that everyone is....

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
Del gerent...

Sorry to hear you were not very satisfied. When you booked the day before your arrival we could only give you one of the mobil-homes we rent out to workers during weekdays and yes they are not as recent as the others.
The person who checked you out told me you said you had done nothing at all to leave the mobil-home "as clean as you found it on arrival". She tried to explain in her best english that a mobil-home is not like a hotelroom which somehow started the misunderstanding. Anyhow I was told she proposed you to take care of it yourself (like most people do) or pay the minimum of € 15,00 for her to take care of it (standard is € 47,50) since it was basicly just cleaning the floor, bathroom and toilet.
Again we regret what happened and will take it as a lesson.

En general
2
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi
(Sense valoració)
Avatar per defecte

Happily stay again. 12/09/2018

País de l'acampador: Regne Unit Cliff M. Icona de telèfon mòbil Confirmada

  • Parcel·la de gespa amb electricitat opcional
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Very clean, very friendly.

    No em va agradar: 

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
(Sense valoració)
Neteja
Wifi
Usuari anònim

Quiet well maintained place, tent pitches big enough for a ... 02/09/2018

País de l'acampador: Regne Unit Anònim Confirmada

  • Parcel·la de gespa amb electricitat opcional
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Quiet well maintained place, tent pitches big enough for a family tent, clean toilets

    No em va agradar: 

    some of the tent pitches are too close to a septic tank and the smell blows over sometimes

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi
(Sense valoració)

Perfect for us. Great cycling routes. 14/08/2018

País de l'acampador: Regne Unit Dave S. Icona de telèfon mòbil Confirmada

  • Parcel·la de gespa amb electricitat opcional
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Very quiet relaxed site. Large pitches, very friendly and helpful host/owner. Ample clean facilities. Recommended if you like it quiet and rural.

    No em va agradar: 

    Nothing

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
(Sense valoració)
Neteja
Wifi
(Sense valoració)
Avatar per defecte

Peaceful and very clean,friendly staff 07/07/2018

País de l'acampador: Jersey Derek M. Icona de telèfon mòbil Confirmada

  • Parcel·la de gespa amb electricitat opcional
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Peaceful and very clean,friendly staff

    No em va agradar: 

    Nothing

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
En general
8
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
(Sense valoració)
Neteja
Wifi
Avatar per defecte

Beautiful peaceful location, 15 minute bike ride to local town, ... 22/06/2018

País de l'acampador: Regne Unit Katie H. Icona de telèfon mòbil Confirmada

  • Parcel·la de gespa amb electricitat opcional
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Beautiful peaceful location, 15 minute bike ride to local town, Montguyon. Nicely kept site with clean facilities

    No em va agradar: 

    Shame snack bar was not open

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
(Sense valoració)
Neteja
Wifi
(Sense valoració)
Avatar per defecte

Good stop over 27/02/2018

País de l'acampador: Regne Unit Dave L. Confirmada

  • Parcel·la de gespa amb electricitat opcional
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Considering it was well out of season and poor weather, we found nothing to complain about at this stop over site. Friendly greeting. English spoken.

    No em va agradar: 

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
(Sense valoració)
Instal·lacions/activitats
(Sense valoració)
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
(Sense valoració)
Neteja
Wifi
(Sense valoració)

Very friendly helpful owner. As it is winter site very ... 09/02/2018

sheila_m276484 Confirmada

  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Very friendly helpful owner. As it is winter site very quiet which we prefer. Lovely location with huge lake. Probably busy in summer but spacious pitches and lovely lay out. Would def stay here again.

    No em va agradar: 

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
(Sense valoració)
Servei d'atenció al client
(Sense valoració)
Adequació per als nens
(Sense valoració)
Neteja
(Sense valoració)
Wifi
(Sense valoració)
Avatar per defecte

spacious pitches, quiet site, exceptionally cleaan 21/08/2017

País de l'acampador: Regne Unit Fiona B. Confirmada

  • Parcel·la de gespa amb electricitat opcional
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    spacious pitches, quiet site, exceptionally cleaan

    No em va agradar: 

    limited hot water

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
Del gerent...

Thank you and we intend to keep our campsite this way. Hope to see you back soon.

En general
8
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
(Sense valoració)
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
(Sense valoració)
Neteja
Wifi
(Sense valoració)

Característiques

Activitats d'oci al càmping

Bar o club

Club/animació infantil

Entreteniment nocturn

Esports aquàtics

Gimnàs

Lloguer de bicicletes

Menjar per emportar

Parc infantil

Pesca

Petanca

Piscina coberta

Piscina exterior

Restaurant/cafeteria in situ

Sala de jocs

Sala de TV

Tennis

Serveis i instal·lacions al càmping

Banyeres disponibles

Banys per a famílies amb nadons

Blocs sanitaris

Botiga d'alimentació

Bugaderia

Cambra d'assecatge

Congelador per a bosses tèrmiques de gel

Connexió a internet

Dutxes disponibles

Fregador

Instal·lacions per a minusvàlids

Recollida d'estacions de transport públic

Telèfon públic

Wifi

Wifi gratuït

Serveis

Bombones de gas disponibles

Eliminació de residus químics

Energia renovable

Punts per carregar aparells

Reciclatge disponible

Caravanes i autocaravanes

Àrea de servei per a autocaravanes

Desguàs per a caravanes

Presa d'aigua per a caravanes

Condicions especials

Barbacoes permeses

Fogueres permeses

Gossos permesos

Gossos permesos tot l'any

Vehicles comercials lleugers permesos

Temàtica

Bosc

Paradís per a senderistes

Tranquil

Activitats d'oci a prop

Ciclisme a prop

Equitació a prop

Pesca a prop

Piscina exterior a prop

Reserves de grups

Apte per a famílies

Apte per a motociclistes

Grups d'estudiants

Grups unisex

Serveis a prop

Bar a prop

Tipus

Mitjà (26-50 parcel·les)

Ubicació

[[ campsite.name ]] [[ place.name ]]
  • Lieu-dit La Motte, Le Fouilloux, Charente Marítim, França, 17270
  • Zona horària Europe/Paris CEST (GMT+02:00)   GPS 45.2121°N 0.1365°W

Com arribar


Llocs d'interès

Vineyards and wine tasting tours are all around in this area, including one in nearby Montguyon – ask the friendly La Motte team for their fave vineyards or to point you in the direction of something to suit your palette.

Between April and October, book to go up in a hot air balloon after sunrise or a good hour before sunset; depending on the direction of the wind, there are more than 30 places for flight departures, including one around a kilometre from Camping La Motte, and another couple further afield in the Safari Parc de Haute-Saintonge and the Chalais airfield, both 15 kilometres away.

Over in Bordeaux, an hour's drive away, visit La Cité du Vin on the banks of the Garonne to learn about the world of wine/ Several good museums are here too, including the Musée d'Aquitaine, Musée des Beaux-Arts and the Musée d'Art Contemporain, all presided over by the UNESCO-listed 11th-century Cathédrale St-André.

Tradueix (A través del Traductor de Google)

Polítiques

Hora permesa d'arribada/de sortida

Càmping i autocaravanes
Arribada:  9:00 –  21:00
Sortida:  12:00
Allotjament in situ
Arribada:  15:00 –  19:30
Sortida:  12:00

Política de cancel·lació de Camping La Motte

No es fan reembossaments en un termini de 30 dies abans de la data d'arribada.

No s'ofereixen reembossaments/descomptes per les inclemències metereològiques, les arribades tardanes ni les sortides anticipades.

No és possible modificar les reserves en un període de 14 dies abans de l'arribada.

Si us cal cancel·lar o modificar la reserva, us recomanem que ho feu com més aviat millor perquè una altra persona tingui l'oportunitat de reservar. Considereu si us convé contractar una assegurança de viatges que us cobreixi en cas de cancel·lacions i pèrdua o dany a les vostres pertinences/lesions mentre sigueu de viatge.

Tingueu en compte que la fiança es paga a Pitchup.com i que no és reembossable.

Pagament

En fer la reserva, s'ha de pagar una fiança no reembossable del 15%. Camping La Motte us carregarà el saldo pendent a la targeta 30 dies abans de l'arribada. Si la data d'arribada és anterior a 30 dies, el saldo es carregarà de seguida.

Allotjament llogat: en arribar al càmping, haureu de pagar una fiança de 300,00 € per danys/neteja/polsera que us reembossaran quan marxeu del càmping si, després d'inspeccionar-la, es determina que la unitat no ha sofert danys ni pèrdues durant la vostra estada.

També podeu pagar la quantitat completa en el moment de fer la reserva.

Impost

Impost turístic local de 0,20 € per persona per nit com a mínim 16 anys no s'inclou al preu i s'ha de pagar en arribar al càmping.

Mètodes de pagament acceptats al càmping

Efectiu
Maestro
MasterCard
Transferència bancària
Visa

Termes i condicions

Termes i condicions del càmping

Tanca

Informa d'un problema

Reason:
S'ha enviat la reclamació…

Tanca

Poseu-vos en contacte amb Camping La Motte


Tanca

Termes i condicions

Llegiu els termes i condicions del càmping que apareixen a continuació i els termes i condicions de Pitchup.com.

Admissió
Els menors de 18 anys han d'estar acompanyats pels pares o tutors legals.
Només podreu entrar al càmping després de registrar-vos a recepció.

Allotjament llogat
Allotjament llogat: en arribar al càmping, haureu de pagar una fiança de 300,00 € per danys/neteja/polsera que us reembossaran quan marxeu del càmping si, després d'inspeccionar-la, es determina que la unitat no ha sofert danys ni pèrdues durant la vostra estada.
La unitat ha de quedar neta i ordenada. En cas contrari, haureu de pagar un suplement de neteja de 47,00 € quan marxeu.

Arribades i sortides
Les arribades tardanes s'han de notificar al càmping al més aviat possible. La vostra reserva queda garantida durant 24 hores. Un cop passat aquest temps, la direcció es reserva el dret de rellogar la vostra unitat.
Les parcel·les o els allotjaments s'assignaran en arribar al càmping.
No s'ofereixen reembossaments/descomptes per les inclemències metereològiques, les arribades tardanes ni les sortides anticipades.

Extres
Es poden portar motos en lloc dels cotxes inclosos en el preu.

General
En cas que tingueu alguna queixa, parleu amb recepció de seguida. Aquelles queixes que no hagueu presentat a l'administració durant la vostra estada no es podran resoldre un cop hagueu marxat del càmping.
La direcció es reserva el dret de refusar l'accés o posar fi a l'estada d'aquells hostes que presentin un comportament inapropiat. En tal cas, no s'oferirà cap reembossament.
Les reserves són personals i intransferibles.
Les ràdios, els reproductors de música i els televisors s'han de mantenir a baix volum. Les portes i els maleters dels vehicles s'han de tancar amb cura.
No es poden fer servir targetes de descompte ni targetes de regal per efectuar reserves a través de Pitchup.com.
S'ha de respectar el silenci absolut entre les 22:30 i les 7:30.

Gossos
Cal que presenteu la cartilla de vacunes actualitzada del vostre gos.
Els gossos han d'estar fermats i vigilats en tot moment.
No s'admeten gossos de races/híbrids que figurin a la legislació de gossos potencialment perillosos ni cap dels següents: bull terrier, terrier de Staffordshire americà, rottweiler, qualsevol mastí anglès o tosa.
S'admeten gossos guia al càmping sense cap cost addicional.

Modificacions de la reserva
No és possible modificar les reserves en un període de 14 dies abans de l'arribada.

Ocupació
No s'accepten reserves per a comiats de solter o soltera a través de Pitchup.com.

Parcel·les
Cal que seguiu les instruccions de la direcció en muntar la vostra tenda de campanya/unitat i l'equipament relacionat.

Recepció
La recepció està oberta al matí de 8:30 a 12:30 i, a la tarda, de 13:30 a 19:30 entre el 02/01 i el 30/06 i entre el 01/09 i el 15/12.
La recepció está oberta de 8:30 a 19:30 entre el 01/07 i el 31/08.

Seguretat
Està prohibit fer fogueres.
Està prohibit portar armes de foc.

Vehicles
Està prohibit que els vehicles circulin de 23:00 a 7:00.
Només es permet aparcar un vehicle al costat de la parcel·la. Els vehicles addicionals s'han d'aparcar a la zona designada.

Visites
Els vehicles de les visites no tenen accés autoritzat al càmping.
Els visitants han d'abandonar les instal·lacions abans de les 22:00.

Tanca