Reserveu i opineu sobre 3.020 càmpings a Espanya, Amèrica Llatina i la resta del món!

Valoració del servei a Feefo

Pot-a-Doodle Do Wigwam Village

8,8
Mostra els preus i reserva
A partir de 44,00 £/47,82 €/78,00 AU$/55,97 USD/74,64 CAD/51,46 CHF/498,21 SEK/355,92 DKK/523,48 NOK/7.748 ISK/4.234,00 ARS/43.300 CLP/198,73 PEN/84,29 NZ$/936,87 ZAR/215,04 PLN/304,14 BRL/1.290,59 CZK/5.623 RSD/17.360,97 HUF/4.266,19 RUB/379,47 CNY (per 1 nit, 2 adults)

Per què no introduïu alguns detalls per obtenir un preu més acurat?

Pot-a-Doodle Do Wigwam Village

General

  • Cabanes amb vistes al mar i pesca de la truita; a prop de la platja
  • A mitja hora de cotxe del castell d'Alnwick i de Berwick-upon-Tweed
  • Cafeteria, centre d'arts i botiga amb hidromel i mel local

Picture the scene: sea views, the salt breeze and a freshly caught trout sizzling on the barbecue… pick yourself a pod at Pot-a-Doodle Do Wigwam Village and all this can be yours with utter ease.

This little Northumberland nirvana has cosy and heated pods insulated against the most bracing of breezes, and is set a short stroll from Cocklawburn beach for days of seaside wanders and rockpooling. But you don't even have to leave the site to go a-fishing, as there's a two-acre lake on the Pot-a-Doodle Do grounds stuffed to the gills with rainbow trout. (The friendly site owners will hire you a rod if you haven't brought your own.)

And when you’ve landed your whopper? There’s no finer treatment for fresh trout than a quick sizzle on a barbecue or campfire, or indoors in the fully-equipped kitchen that comes with each pod. Guests are also welcome to hire a barbecue hut with a charcoal pit and indoor seating.

And if you don't land your whopper? Despair not, for the café dishes up breakfasts, lunches and snacks, and the on-site shop stocks groceries as well as specialities like Lindisfarne mead, local honey and apples from the orchard.

Elsewhere around the site, there’s plenty of room to run around; those with extra energy to expend can hurtle around the securely-fenced playground, and creative small sorts can squirrel themselves away at the interactive arts centre making pottery, figurines and glass.

Tradueix (A través del Traductor de Google)

Atenció

Els menors de 18 anys han d'estar acompanyats pels pares o tutors legals.

Algunes instal·lacions/activitats, com fishing rod hire and BBQ huts, estan subjectes a costs addicionals que s'han de pagar en arribar al càmping.

El bar (i/o el restaurant) està obert del 01/01 al 31/12.

Please note that from 1 October to 28 December the restaurant and arts centre will be closed on Mondays and Tuesdays.

£1 electric cards are obtained from the dispenser in the communal kitchen.


Arribada:
Sortida: (2 nits)
Grup:

Modifica la cerca…

Feu clic/toqueu un sol cop per seleccionar el dia d'arribada i, un altre cop, per seleccionar el de sortida.


És una reserva de grup?

Comentaris dels acampadors

8,8

Valoració general segons 18 opinions

 

El 94% recomanaria aquest càmping a un amic.

El 89% s'hi tornaria a allotjar.

 

Més valoracions

Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi



Comentaris dels darrers 18 mesos.

Esborra els filtres
Les opinions en altres llengües apareixen a sota.
Avatar per defecte

Lovely facilities and lots for children to Do01/09/2020

País de l'acampador: Regne Unitkatie c.Icona de telèfon mòbilConfirmada

  • Tenda índia
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Loved the wigwams and facilities For the children I. E pottery, playpark, go karts, boulder wall on toilet block and quick Walk or drive to beach.

    No em va agradar: 

    The check out time is a bit Early for This Type of holiday. With two kids to wash and feed and a dog to Walk and pack the car we were very rushed. Paying for The electricity is also a bit of a low blow considering we paid 150 per night. It's only £ 1/2 but so not Cool.

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
En general
8
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi
Usuari anònim

We enjoyed our stay at Pot a Doodle and would go again.31/08/2020

País de l'acampador: Regne UnitAnònimConfirmada

  • Tenda índia
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    The location is great on the Northumbrian coast with easy access to a lot of the bigger tourist attractions for the area and only a half hour from the Scottish Borders.

    The pottery painting studio is a great option to while away a few hours and take home a little something both personal and special for a holiday memory.

    Fantastic beach just a short walk away as well as the Northumbrian coastal walking path with some awesome scenery and routes.

    No em va agradar: 

    The WigWams are not as big as you may imagine - we were four but our kids are adult sized and it was a bit of a squash with everybody’s luggage and activity equipment. Had I known this in advance I would likely have booked 2 huts rather than one.

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
Del gerent...

Thanks for your kind review and it was lovely to meet you. You certainly had a mixed bag of weather for the time you were here.
We are ghlad that you enjoyed our beautiful coastline. We are so lucky to live in such a lovely area.
We cannot judge if your children are adult sized or not so its very difficult for us to recommend whether to have a second wigwam or not. We were fully booked anyway so this would not be an option. We do hope to see you again in the future.

En general
8
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi

Huts were great, facilities and ablutions were brilliant.28/08/2020

País de l'acampador: Regne UnitClaire T.Icona de telèfon mòbilConfirmada

  • Tenda índia
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    The accommodation, facilities, ablutions and pre stay Service.

    No em va agradar: 

    Service at the site was quite rude and abrupt.
    We hired a bbq hut but it wasn’t working dispute following the instructions to the letter. Filled with smoke. No one on site to assist and when checking out we were told that we just did it wrong! The extract fan wasn’t working could have been fatal!!

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
Del gerent...

Thanks for taking the time to write this review.
I am sorry that you felt the service was rude-it certainly was not intentional. The BBQ Hut has been working all summer so I was surprised when you complained in the morning. Sadly we could have come round to help you if you had rung the 24 hour number in the wigwam. However when I walked the site in the evening you were still enjoying yourselves in the BBQ hut after 10.15 pm so at least the situation was rectified as far as smoke was concerned.
We hope to see you again in the future

En general
6
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi

Like the style of the wigwam/huts had lots of room …21/08/2020

País de l'acampador: Regne Unitjulia S.Icona de telèfon mòbilConfirmada

  • Tenda índia
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Like the style of the wigwam/huts had lots of room with some basic faccilities like a fridge and kettle. Spaced out well with privacy. Great location to get to main town or a walk.

    No em va agradar: 

    Not very clean facilities,

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
En general
8
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi

efficient set up, easy check in, good breakfast05/08/2020

País de l'acampador: Regne UnitSue C.Confirmada

  • Tenda índia
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    efficient set up, easy check in, good breakfast

    No em va agradar: 

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
(Sense valoració)
Neteja
Wifi
(Sense valoració)
Usuari anònim

Lovely clean site wigwams well spaced out. Friendly staff and …23/07/2020

País de l'acampador: Regne UnitAnònimIcona de telèfon mòbilConfirmada

  • Tenda índia
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Lovely clean site wigwams well spaced out. Friendly staff and breakfasts very nice in the restaurant. We'll situated for easy access to A1 and Berwick Town.

    No em va agradar: 

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
Del gerent...

Thank you for taking the time to write this review. We are delighted to learn that you enjoyed your stay with us and hope we can accommodate you again in the future.

En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi
Usuari anònim

Excellent15/07/2020

País de l'acampador: Regne UnitAnònimIcona de telèfon mòbilConfirmada

  • Tenda índia
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Absolutely brilliant would definitely be booking back up , pods very clean and comfortable even took the dog 🐕 lovely place

    No em va agradar: 

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
Del gerent...

Thanks for your kind review, we are glad that you and your family enjoyed your stay on our site.
We pride ourselves on cleanliness and are delighted to learn that you found your wigwam clean and comfortable. Hopefully you will revisit again in the near future.

En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi
Usuari anònim

Great site for short or longer seaside break.11/09/2019

País de l'acampador: Regne UnitAnònimConfirmada

  • Tenda índia
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    More a glamping site than camping site. But none the worse for that. Staff helpful, everything maintained to a clean, high standard. Use of a full kitchen cooking, crockery and washing facilities. Restaurant on site as well (not used). Good access to the beach (5 mins in the car). Berwick close and others attractions a further drive away. No real wifi access to speak of.

    No em va agradar: 

    Pods fairly close together but not an issue.

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
En general
8
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi
(Sense valoració)
Usuari anònim

The Kitchen was really good nice and clean lots of …09/09/2019

País de l'acampador: Regne UnitAnònimConfirmada

  • Tenda índia
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    The Kitchen was really good nice and clean lots of utensils' to use, The pod was comfortable and really clean, it was a good size.
    We opted for a fire pit this came with a large bag of logs that was plenty to keep us going for the 2 nights we stayed.

    No em va agradar: 

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi
(Sense valoració)

Lovely site with lovely owner/staff06/09/2019

País de l'acampador: Regne UnitAnn W.Icona de telèfon mòbilConfirmada

  • Tenda índia
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Everything

    No em va agradar: 

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi

Característiques

Activitats d'oci al càmping

Bar o club

Club/animació infantil

Entreteniment nocturn

Esports aquàtics

Gimnàs

Lloguer de bicicletes

Menjar per emportar

Parc infantil

Pesca

Piscina coberta

Piscina exterior

Restaurant/cafeteria in situ

Sala de TV

Sala de jocs

Tennis

Serveis i instal·lacions al càmping

Aparcament a la parcel·la/unitat

Banyeres disponibles

Banys per a famílies amb nadons

Blocs sanitaris

Botiga d'alimentació

Bugaderia

Cambra d'assecatge

Composting toilet

Congelador per a bosses tèrmiques de gel

Connexió a internet

Dutxes disponibles

Fregador

Instal·lacions per a minusvàlids

Portaloo

Productes locals

Pub toilets

Recollida d'estacions de transport públic

Telèfon públic

Wifi

Wifi gratuït

Reserves de grups

Apte per a famílies

Apte per a motociclistes

Grups d'estudiants

Grups unisex

Condicions especials

Barbacoes permeses

Barbecue provided

Fogueres permeses

Gossos permesos

Gossos permesos tot l'any

Vehicles comercials lleugers permesos

Càmping 2.0

Tipis, iurtes o tendes índies

Temàtica

Econòmic/turista de motxilla

Paisatges espectaculars

Paradís per a senderistes

Tranquil

Serveis

Bombones de gas disponibles

Communal fridge

Eliminació de residus químics

Energia renovable

No hot water

No potable water point

No running water

Punts per carregar aparells

Reciclatge disponible

Serveis a prop

Bar a prop

Botiga d'alimentació a prop

Transport públic a prop

Tipus

Dins d'una granja

Mitjà (26-50 parcel·les)

Activitats d'oci a prop

Ciclisme a prop

Ciclisme de muntanya a prop

Club nàutic a prop

Equitació a prop

Esports aquàtics a prop

Golf a prop

Lloguer de bicicletes a prop

Lloguer de piragües/caiacs a prop

Pesca a prop

Piscina coberta a prop

Restaurant a prop

Tennis a prop

Ubicació

[[ campsite.name ]]
Aquest càmping no accepta reserves de Pitchup.com en aquests moments.
[[ place.name ]]
  • Borewell Farm, Scremerston, Berwick-upon-Tweed, Northumberland, Anglaterra, TD15 2RJ
  • Zona horària Europe/London +0100 (GMT+01:00)   GPS 55.7387°N 1.9796°W

Transport a prop

Estacions d'autobusos
Berwick-upon-Tweed: Golden Square Coach Stop — 3,9 quilòmetres
Beal (Northumberland): West Mains Bus Stop — 8,5 quilòmetres
Belford (Northumberland): Market Cross Bus Stop — 18,2 quilòmetres
Estacions de trens
Berwick-upon-Tweed Rail Station — 4,4 quilòmetres
Chathill Rail Station — 28,3 quilòmetres
Alnmouth Rail Station — 44,2 quilòmetres
Ports de vaixells
Belvedere Ferry Landing — 69,4 quilòmetres
Aeroports
Newcastle International Airport — 79,9 quilòmetres

Com arribar


Atenció: Totes les distàncies es calculen en línia recta. Comproveu la distància real en funció del mitjà de transport fent servir el botó "Com arribar" que hi ha a dalt.

Llocs d'interès

A short walk away, Cocklawburn beach has to be an early port of call for walks, dips and rockpooling. If you’re up for a hike with views, it’s about an hour to Berwick-upon-Tweed (or 10 minutes by car) where there’s a pair of castles and a military museum, an old jail to get locked up in and a walking trail in the footsteps of famed northern painter LS Lowry.

If you’re up for moats and ramparts, the castles of Alnwick, Bamburgh and Dunstanburgh are around half an hour’s drive away, the first of the trio being particularly popular with fans of a certain H Potter…

Lindisfarne has a fine castle too: at certain times of day you can drive or walk across the causeway to the island; otherwise head to Seahouses (half an hour) and catch a boat to the ancient sanctuary, spotting seals and puffins enroute.

Have tea among the bees at Chain Bridge Honey Farm 15 minutes away: tours teach visitors about the industrious insects while the shop and café do a nice line in sweet treats. If mammals and reptiles are more your thing, around 50 species await at Northumberland Country Zoo (45 minutes), from pattable Shetland ponies to somewhat stinky skunks.

Tradueix (A través del Traductor de Google)

No us ho perdeu

  • Berwick-upon-Tweed Castle & Ramparts (3,4 quilòmetres)
  • Berwick-upon-Tweed Museum and Art Gallery (3,9 quilòmetres)
  • Berwick-upon-Tweed Barracks & Main Guard (3,9 quilòmetres)

National Trust

  • Lindisfarne Castle (14,4 quilòmetres)
  • Dunstanburgh Castle (38,1 quilòmetres)

Rutes ciclistes

Trobeu rutes locals a la Xarxa Nacional de Bicicletes - més de 19 000 quilòmetres de rutes ciclistes.

Atenció: Totes les distàncies es calculen en línia recta. Comproveu la distància real en funció del mitjà de transport.

Polítiques

Hora permesa d'arribada/de sortida

Allotjament in situ
Arribada:  15:00 –  19:00
Sortida abans de les:  10:00

Política de cancel·lació de Pot-a-Doodle Do Wigwam Village

No es fan reembossaments en un termini de 2 dies abans de la data d'arribada.

Les modificacions de la reserva estan subjectes a una taxa de 10,00 £ (11,36 €).

No és possible modificar les reserves en un període de 2 dies abans de l'arribada.

No s'ofereixen reembossaments/descomptes per les inclemències metereològiques, les arribades tardanes ni les sortides anticipades.

Si us cal cancel·lar o modificar la reserva, us recomanem que ho feu com més aviat millor perquè una altra persona tingui l'oportunitat de reservar. Considereu si us convé contractar una assegurança de viatges que us cobreixi en cas de cancel·lacions i pèrdua o dany a les vostres pertinences/lesions mentre sigueu de viatge.

Tingueu en compte que la fiança es paga a Pitchup.com i que no és reembossable.

Pagament

Fiança transferible durant la Covid-19 Pot-a-Doodle Do Wigwam Village us carregarà el saldo pendent a la targeta 2 setmanes abans de l'arribada. Si la data d'arribada és anterior a 2 setmanes, el saldo es carregarà de seguida.

Fiança transferible durant la Covid-19

També podeu pagar la quantitat completa en el moment de fer la reserva.

Mètodes de pagament acceptats al càmping

MasterCard
PayPal
Visa

Termes i condicions

Termes i condicions del càmping

  • Hi ha piscina a Pot-a-Doodle Do Wigwam Village? No Mostra totes les característiques
  • S'admeten gossos a Pot-a-Doodle Do Wigwam Village ? Mostra totes les característiques
  • Quins llocs d'interès hi ha a prop de Pot-a-Doodle Do Wigwam Village? A short walk away, Cocklawburn beach has to be an early port of call for walks, dips and rockpooling. If you’re up for a hike with views, it’s about an hour to … Llegeix més
  • A quina hora puc registrar la meva entrada i sortida de Pot-a-Doodle Do Wigwam Village?
    Allotjament in situ
    Arribada:  15:00 –  19:00
    Sortida abans de les:  10:00
    Llegeix més
  • Quant costa allotjar-se a Pot-a-Doodle Do Wigwam Village? A partir de 47,82 € (per 1 nit, 2 adults) - els preus poden variar en funció de les dates i nombre de persones Consulta els preus i la disponibilitat

Tanca

S'ha enviat la reclamació…

Tanca

Poseu-vos en contacte amb pot-a-doodle-do-wigwam-village


Tanca

Termes i condicions

Llegiu els termes i condicions del càmping que apareixen a continuació i els termes i condicions de Pitchup.com.

Admissió
Els menors de 18 anys han d'estar acompanyats pels pares o tutors legals.

Allotjament llogat
Electricity no s'inclou al preu i s'ha de pagar directament al càmping (consum per comptador).
La unitat ha de quedar neta i ordenada. En cas contrari, haureu de pagar un suplement de neteja de 25,00 £ (28,29 €) quan marxeu.

Arribades i sortides
No s'ofereixen reembossaments/descomptes per les inclemències metereològiques, les arribades tardanes ni les sortides anticipades.

Extres
Algunes instal·lacions/activitats, com fishing rod hire and BBQ huts, estan subjectes a costs addicionals que s'han de pagar en arribar al càmping.

General
El bar (i/o el restaurant) està obert del 01/01 al 31/12.
En cas que tingueu alguna queixa, parleu amb recepció de seguida. Aquelles queixes que no hagueu presentat a l'administració durant la vostra estada no es podran resoldre un cop hagueu marxat del càmping.
Està prohibit portar Disposable barbecues.
La direcció es reserva el dret de refusar l'accés o posar fi a l'estada d'aquells hostes que presentin un comportament inapropiat. En tal cas, no s'oferirà cap reembossament.
Les ràdios, els reproductors de música i els televisors s'han de mantenir a baix volum. Les portes i els maleters dels vehicles s'han de tancar amb cura.
Necessitareu disposar d'una llicència de pesca oficial (cal que l'obtingueu a través de l'organisme competent amb antelació).
S'ha de respectar el silenci absolut entre les 22:00 i les 7:00.

Gossos
Els gossos han d'estar fermats i vigilats en tot moment.
S'admeten gossos guia al càmping sense cap cost addicional.

Modificacions de la reserva
Les modificacions de la reserva estan subjectes a una taxa de 10,00 £ (11,36 €).
No és possible modificar les reserves en un període de 2 dies abans de l'arribada.

Seguretat
Es permet fer barbacoes sempre que no es facin directament al terra i hi hagi un adult que les vigili en tot moment.

Vehicles
Només es permet aparcar un vehicle al costat de la parcel·la. Els vehicles addicionals s'han d'aparcar a la zona designada.

Termes addicionals

Please note that from 1 October to 28 December the restaurant and arts centre will be closed on Mondays and Tuesdays.

£1 electric cards are obtained from the dispenser in the communal kitchen.

Tradueix (A través del Traductor de Google)

Tanca