Book 5344 campingplasser, glampingplasser og ferieparker over hele Storbritannia, Europa og Amerika

Vurdering av Feefo-tjeneste

Share Discovery Village

8.8

Dette stedet mottar foreløpig ikke bestillinger på Pitchup.com.

Hvis du er eier av dette stedet, kan du begynne å motta bestillinger gjennom Pitchup.com og legge til bedriftsinformasjon.

Generelt

The clue is in the name with this one: Share Discovery Village is all about getting people together in a place with heaps of adventure and chucking them in at the deep end (sometimes literally). In all, there are more than 30 thrilling possibilities to try out here, from the relaxing to the artsy to the downright daft. (Fancy whizzing over the lough aboard a giant inflatable banana? This could be the place for you…)

Trees around this leafy site provide shaded corners for when the weather is fine, and Upper Lough Erne is a stunning place to watch the sun go down at the end of the day. At peak times, a bar is on hand for socialising, and there's a TV room, play area and pool tables should you find yourself at a loose end.

This site's a particularly practical spot for visitors with disabilities: all of the facilities have been built with guests' accessibility needs in mind. Share Discovery Village is also a charity that works for social inclusion, giving a further boost to this site's feel-good factor. Guests are welcome to bring their dogs and barbecues.

Those venturing off-base will likely want to stop by in Lisnaskea (10 minutes' drive), either for handy amenities like the supermarket or a poke around the ancient monastic ruins.

Oversett (Drevet av Google Translate)

Ankomst:
Avreise: (2 netter)
Reisfølge:

Rediger søk…

Klikk/trykk én gang for å velge ankomstdag, og én gang til for avreisedag.


Bestille som en gruppe?

Vurderinger

8.8

Samlet vurdering basert på 47 vurderinger

 

91% ville anbefalt dette stedet til en venn.

83% ville overnattet her igjen.

  72% beskrevet som Innsjø og/eller fjell ?

Flere vurderinger

Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi



Viser kun vurderinger for de siste 30 månedene.

Tilbakestill filtre
Kundevurderinger på andre språk vises nedenfor.

Lazy, inconsistent and not very welcoming.10/04/2021

Landet til anmelder: StorbritanniaPhil B.MobiltelefonikonBekreftet

  • Plass for campingvogn på hardt underlag , med strøm
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Pleasant surroundings on the edge of Lough Erne

    Ikke likt: 

    Very poor facilities adjacent to the caravan pitches. Staff kept locking the toilets, leaving just a disabled toilet open which was filthy and in disrepair, and had mould on the walls. Chemical toilet and dishwashing area was also locked, making us not feel welcome at all as paying guests.

    Also when we tried to leave with the car, the main exit had been blocked for an upcoming
    race. No notice of this being blocked was given on checkin and we had to go hunting for help as they don’t answer the phone at the weekend.

    Swimming pool was nice enough but not only was the price increased (from £15 to £20 for a family of 4) (expensive enough for a swim) but the sauna and steam rooms were closed (everyone else’s has been open for ages guys) AND half the pool was sectioned off for private swimming lessons. Also no life guard on duty like any public pool has that we have ever been to. Very disappointing and very poor value for money. It just felt lazy and overpriced.

    I don’t think we’d be back here unfortunately

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Fra bestyreren...

Hi Phil, I believe that you have already been chatting to our CEO who feels that your issues were resolved.

We apologize for the part closure of the toilet block., that was a mistake on our behalf and we apologize. The toilet block is scheduled to have a full refurbishment for the 2022 season.

The gate was not locked but a small barrier was put up for the health and safety of the runners in our event. I believe a staff member answered the phone to you and walked you to the alternative exit off the site.

As our swimming pool is 120cm we not require a life guard, our Steam and Sauna are closed due to Covid 19 regulations.

We hope you return in 2022 and your stay is more enjoyable.

Share Discovery Village

Alt i alt
4
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
(Ingen vurdering)
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi

Very quiet,close to lake toilets clean but need an update09/28/2021

Landet til anmelder: StorbritanniaPhilip M.MobiltelefonikonBekreftet

  • Plass for campingvogn på hardt underlag , med strøm
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Peaceful

    Ikke likt: 

    Toilet

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Alt i alt
8
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
(Ingen vurdering)
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi
(Ingen vurdering)
Anonym bruker

The setting was beaitiful with nearby places of interest. Facilities …09/12/2021

Landet til anmelder: StorbritanniaAnonymMobiltelefonikonBekreftet

  • Plass for campingvogn på hardt underlag , med strøm
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    The setting was beaitiful with nearby places of interest. Facilities good, staff friendly and helpful

    Ikke likt: 

    the need to pay for use of the swimming pool having paid for use of the Centre

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Alt i alt
8
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi
(Ingen vurdering)

Excellent site with clean facilities, friendly staff and good pitch08/31/2021

Landet til anmelder: StorbritanniaTOM B.MobiltelefonikonBekreftet

  • Plass for campingvogn på hardt underlag , med strøm
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Spacious clean and well kept site with plenty to see and do during our 3 night stay.
    Great fun had at the Water Park, Canoeing and Indoor Pool.
    We brought our bikes to explore the site and possibly cycle to Lisnaskea (but did not get that far) but all amenities are within walking distance.
    Weather was amazing too!
    Would recommend early booking to ensure access to all desired activities,
    Will definitely return when all restrictions are lifted and all facilities are open.

    Ikke likt: 

    Absence of on site shop for essentials.
    Wasps (although I don't think Share can do much about that lol)

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Alt i alt
10
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi
(Ingen vurdering)
Anonym bruker

Friendly staff, Great for watersports, clean and tidy08/31/2021

Landet til anmelder: StorbritanniaAnonymBekreftet

  • Plass for campingvogn på hardt underlag , med strøm
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Friendly staff, Great for watersports, clean and tidy

    Ikke likt: 

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Alt i alt
10
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi
Anonym bruker

An enjoyable stay08/27/2021

Landet til anmelder: StorbritanniaAnonymBekreftet

  • Plass for campingvogn på hardt underlag , med strøm
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Peaceful.
    Clean.
    Lots of space for children to play and run around.
    Good to have activities onsite.

    Ikke likt: 

    Website was rather confusing for booking activities.

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Alt i alt
8
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi
(Ingen vurdering)

Book your activities before you arrive.08/16/2021

Landet til anmelder: IrlandTanya O.MobiltelefonikonBekreftet

  • Plass for campingvogn på hardt underlag , med strøm
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    .

    Ikke likt: 

    Lack of availability with the activities. We stayed here for 4 days arriving midweek. Our first day we ventured down to suss out the activities and were told they were booked up for the rest of the week. We had 2 very disappointed kids as the activities were our main reason for booking this site. I feel its very unfair that they do not advise their paying guests to book in advance as they are open to the public and activities book up very fast. I emailed reception and they were apologetic but that's all. It was in my opinion a waste of our money as we spent 3 of our 4 days out driving around.

    Our pitch was fine but the toilets and shower need a deep clean. We used our own but people in tents do not have that option.

    Apart from all that i feel if we had of been able to book activities we would have enjoyed our stay.

    I would reccomend staying here if u pre book your activities and if you don't mind a lot of spiders and cobwebs in the toilets and washrooms

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Fra bestyreren...

Thank you for your feedback. We believe that you booked your site through an external site that may not advise you to book activities in advance. Our website advises advanced booking of activities. Our site and activities have been exceptionally busy and activities reduced due to Covid 19 regulations. We are sorry that you did not get any activities booked. With regards to our Toilet Block this is cleaned regularly and is especially loved by spiders as we are so close to the water.

Regards,

SHARE Team

Alt i alt
2
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi

Staff were friendly and helpful. Some pitches unsuitable for awnings08/13/2021

Landet til anmelder: StorbritanniaFrank M.MobiltelefonikonBekreftet

  • Plass for campingvogn på hardt underlag , med strøm
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    The facilities and activities available. The shower was good but only one and one disabled access unit.

    Ikke likt: 

    It states that only assistance dogs are permitted yet there were 3 dogs on the site which were clearly not assistance dogs and not kept properly under control. The toilets were kept clean but the automatic lights switched off after about one minute, terrifying my grandson who was in the cubicle at the time. This happened to me on every occasion I used the toilet. In the shower there is a chair but no hooks or anywhere to hang clothes

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Alt i alt
8
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi
Anonym bruker

Convenient08/10/2021

Landet til anmelder: IrlandAnonymMobiltelefonikonBekreftet

  • Plass for campingvogn på hardt underlag , med strøm
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Convenient

    Ikke likt: 

    Hard to get in contact

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Alt i alt
8
Sted
Valuta for pengene
(Ingen vurdering)
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi
(Ingen vurdering)
Anonym bruker

Brilliant place to stay for all ages will defo come again Tks x07/26/2021

Landet til anmelder: IrlandAnonymMobiltelefonikonBekreftet

  • Plass for campingvogn på hardt underlag , med strøm
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Everything

    Ikke likt: 

    Nothing

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Alt i alt
10
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi

Funksjoner

Coronavirus

Activities/entertainment run in smaller groups

Capacity reduced to increase social distancing

Distance markers in shared facilities

Hand sanitising stations

More frequent emptying of bins

Shared spaces: daily deep cleaning

Shared spaces: more frequent cleaning

Staggered showering times

Fritidsaktiviteter på stedet

Bar eller klubbhus

Barneklubb

Fisking

Innendørs basseng

Kveldsunderholdning

Lekeplass

Restaurant/Kafé på plassen

Spillerom

Sykkelutleie

TV-rom

Takeaway

Tennis

Treningssenter

Utendørs basseng

Vannsklie

Vannsport

Bekvemmeligheter på stedet

Badekar tilgjengelig

Bilparkering ved plassen/enheten

Composting toilet

Dog park

Dusj tilgjengelig

Familietoaletter

Fasiliteter for bevegelseshemmede

Gratis WiFi

Henting fra offentlig transport

Internettilgang

Ispakkekjøling

Matbutikk

Myntvaskeri

Offentlig telefon

Oppvaskområde

Portaloo

Pub toilets

Toalettblokk

Tørkerom

WiFi

Grupper velkomne

Familievennlig

Grupper av samme kjønn velkomne

Motorsykkelvennlig

Samlinger velkomne

Skoleklasser velkomne

Studentgrupper velkomne

Regler

Barbecue provided

Bål tillatt

Grilling tillatt

Hunder ikke tillatt

Hunder tillatt

Nyttekjøretøy tillatt

Camping 2.0

Ekstra store teltplasser

Temaer

Avsidesliggende

Fredelig

Innsjø og/eller fjell

Spektakulært landskap

Tjenester

Electric car charging point(s)

Fornybar energi

Gassflasker tilgjengelig

Ladefasiliteter

No drinkable water point

No hot water

No running water

Resirkulering tilgjengelig

Tømming av kjemisk avfall

Bekvemmeligheter i nærheten

Bar i nærheten

Butikk i nærheten

Dog walk nearby

Offentlig transport i nærheten

Type

Stor (51-200 plasser)

Fritidsaktiviteter i nærheten

Fisking i nærheten

Innendørs basseng i nærheten

Kano/Kajakk i nærheten

Klatring i nærheten

Restaurant i nærheten

Seiling i nærheten

Sykkelutleie i nærheten

Terrengsykling i nærheten

Vannaktiviteter i nærheten

Sted

[[ campsite.name ]]
Dette stedet mottar foreløpig ikke bestillinger på Pitchup.com.
[[ place.name ]]
  • 221 Lisnaksea Road, Lisnaskea, Co. Fermanagh, Nord-Irland, BT92 0JZ
  • Tidssone Europe/London GMT (GMT+00:00)   GPS 54.2128°N 7.4777°W

Veibeskrivelse


Lokale attraksjoner

Fermanagh is castle country: keep your eyes peeled for turrets, towers and follies galore as you roam these parts. Head to the Enniskillen Castle Museums (20 minutes' drive) to check out the town's impressive fortress, or make tracks for the rugged ruins at the nearby Crom Estate (15 minutes), a National Trust-managed property.

The Fermanagh Lakelands are home to reed-fringed rivers and loughs that are prime spots for strolls. The site has its own walking trail, but serious hikers should head out to the Lisnaskea Country Walk (15 minutes) or Cuilcagh Boardwalk Trail (30 minutes). Angling folk are also well catered for hereabouts: pack your rod and drive 20 minutes to Lisnaskea Forest if it's brown trout and peaceful times you seek.

The kids may well enjoy a jaunt to the Marble Arch Caves (half an hour), home to an underground boat trip that guides visitors through a maze of dazzling rock formations and other watery splendours. Venturing further afield towards the Lower Lough (which, slightly confusingly, is actually to the north of the Upper Lough), grownups might fancy sampling somewhat stronger liquids at The Boatyard Distillery (40 minutes).

Oversett (Drevet av Google Translate)

National Trust

  • Crom (5.1 kilometer)
Legg merke til: Alle avstander på siden er beregnet ut fra luftlinje – kontroller faktisk avstand basert på reisemåten din.

Video

  • Har Share Discovery Village et svømmebasseng? Nei Se alle funksjoner
  • Er Share Discovery Village hundevennlig? Nei Se alle funksjoner
  • Hvilke attraksjoner finnes i nærheten av Share Discovery Village? Fermanagh is castle country: keep your eyes peeled for turrets, towers and follies galore as you roam these parts. Head to the Enniskillen Castle Museums (20 minutes' drive) to check out the … Les mer
  • Når kan jeg sjekke inn på og sjekke ut av Share Discovery Village?
    Camping og reising
    Ankomst:  noon –  Når som helst
    Avvreise innen:  11 a.m.
    Les mer

Lukk

Ditt krav blir sendt…

Lukk

Kontakt share_discovery_village


Lukk

Betingelser og vilkår

Les gjennom betingelsene og vilkårene til parken under og betingelsene og vilkårene til Pitchup.com.

Adgang
Adgang er først tillatt etter registreringen er fullført ved resepsjonen.
Alle gjester som overnatter på campingplassen, må vise ID i resepsjonen og signere registreringsskjema.
Personer under 18 år må være i følge med sine foreldre eller verge.

Ankomst og avreise
Enheter tildeles ved ankomst.
Ingen refusjon/rabatt gis grunnet dårlig vær, sene ankomster, eller tidligere avreiser.
Sene ankomster må meldes til campingplassen/parken så raskt som mulig. Bestillingen din holdes i 24 timer. Deretter forbeholder administrasjonen retten til å leie ut enheten til andre.

Avgifter
Lokal kommunal-/miljøavgift inkludert i prisen.

Ekstraelementer
Det er ekstrakostnader tilknyttet fasiliteter/aktiviteter, inkludert gym, cruises, water park, windsurfing, canoeing, kayaking, raft building, paddle boarding, sailing, banana boating, power boating, arts activities, mountain biking, combat corps, archery, climbing, bush craft, team games, night line, orienteering, fussball, som kan betales ved ankomst.
Du kan ta med motorsykkel/motorsykler i stedet for inkludert bil/inkluderte biler.

Enheter
Du må følge retningslinjene fra administrasjonen når du setter opp telt/enhet og tilhørende utstyr.

Generelt
Administrasjonen forbeholder seg retten til å nekte adgang eller avslutte oppholdet til gjester som har en upassende oppførsel. Ingen refusjon gis.
Bestillinger er personlige og kan ikke overføres til andre.
Det er stilletid mellom midnight og 9 a.m., og det må følges.
Du trenger fisketillatelse (noe du må søke om i forkant).
Rabattkort og gavekort kan ikke benyttes ved bestillinger via Pitchup.com.
The fishing lakes are stocked with Pike, Trout and Perch.

Kjøretøy
Ingen biler/motorsykler kan parkeres på plassen/ved enheten. Alle biler/motorsykler må parkeres på anviste plasser.

Resepsjon
Resepsjonen er åpen fra 9 a.m. til 5 p.m. mellom 02/04 og 30/09.

Sikkerhet
Åpen ild er forbudt.
Det er lov å grille, men grillen må heves over bakken og være under oppsyn av en voksen til enhver tid.
Skytevåpen ikke tillatt.

Lukk