Rezerwuj 5 344 pól kempingowych, obiektów glampingowych i ośrodków wczasowych w Wielkiej Brytanii, Europie i obu Amerykach

Ocena usługi Feefo

Share Discovery Village

8,8

Ten obiekt nie przyjmuje obecnie rezerwacji na Pitchup.com.

Jeśli jesteś właścicielem tego obiektu, zacznij przyjmować rezerwacji za pośrednictwem Pitchup.com poprzez dodanie danych swojej firmy.

Ogólne

The clue is in the name with this one: Share Discovery Village is all about getting people together in a place with heaps of adventure and chucking them in at the deep end (sometimes literally). In all, there are more than 30 thrilling possibilities to try out here, from the relaxing to the artsy to the downright daft. (Fancy whizzing over the lough aboard a giant inflatable banana? This could be the place for you…)

Trees around this leafy site provide shaded corners for when the weather is fine, and Upper Lough Erne is a stunning place to watch the sun go down at the end of the day. At peak times, a bar is on hand for socialising, and there's a TV room, play area and pool tables should you find yourself at a loose end.

This site's a particularly practical spot for visitors with disabilities: all of the facilities have been built with guests' accessibility needs in mind. Share Discovery Village is also a charity that works for social inclusion, giving a further boost to this site's feel-good factor. Guests are welcome to bring their dogs and barbecues.

Those venturing off-base will likely want to stop by in Lisnaskea (10 minutes' drive), either for handy amenities like the supermarket or a poke around the ancient monastic ruins.

Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)

Przyjazd:
Wyjazd: (2 doby)
Grupa:

Edytuj wyszukiwanie…

Kliknij raz, aby zaznaczyć swój pierwszy dzień i jeszcze raz, by wybrać dzień wyjazdu.


Rezerwujesz jako grupa?

Recenzje

8,8

Ogólna ocena na podstawie 47 recenzji

 

91% poleciłoby to miejsce znajomemu.

83% przyjechałoby tutaj ponownie.

  72% opisane jako Jezioro i/lub góry ?

Więcej ocen

Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi



Pokazywanie recenzji wyłącznie z ostatnich 30 miesięcy.

Zresetuj filtry
Recenzje w innych językach są przedstawione poniżej.

Lazy, inconsistent and not very welcoming.04-10-2021

Kraj recenzenta: Wielka BrytaniaPhil B.Ikona telefonu komórkowegoPotwierdzono

  • Miejsce noclegowe parcela na twardym podłożu z podłączeniem do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    Pleasant surroundings on the edge of Lough Erne

    Niepolubione: 

    Very poor facilities adjacent to the caravan pitches. Staff kept locking the toilets, leaving just a disabled toilet open which was filthy and in disrepair, and had mould on the walls. Chemical toilet and dishwashing area was also locked, making us not feel welcome at all as paying guests.

    Also when we tried to leave with the car, the main exit had been blocked for an upcoming
    race. No notice of this being blocked was given on checkin and we had to go hunting for help as they don’t answer the phone at the weekend.

    Swimming pool was nice enough but not only was the price increased (from £15 to £20 for a family of 4) (expensive enough for a swim) but the sauna and steam rooms were closed (everyone else’s has been open for ages guys) AND half the pool was sectioned off for private swimming lessons. Also no life guard on duty like any public pool has that we have ever been to. Very disappointing and very poor value for money. It just felt lazy and overpriced.

    I don’t think we’d be back here unfortunately

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Od administratora...

Hi Phil, I believe that you have already been chatting to our CEO who feels that your issues were resolved.

We apologize for the part closure of the toilet block., that was a mistake on our behalf and we apologize. The toilet block is scheduled to have a full refurbishment for the 2022 season.

The gate was not locked but a small barrier was put up for the health and safety of the runners in our event. I believe a staff member answered the phone to you and walked you to the alternative exit off the site.

As our swimming pool is 120cm we not require a life guard, our Steam and Sauna are closed due to Covid 19 regulations.

We hope you return in 2022 and your stay is more enjoyable.

Share Discovery Village

Ogólna
4
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
(Brak ocen)
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi

Very quiet,close to lake toilets clean but need an update28-09-2021

Kraj recenzenta: Wielka BrytaniaPhilip M.Ikona telefonu komórkowegoPotwierdzono

  • Miejsce noclegowe parcela na twardym podłożu z podłączeniem do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    Peaceful

    Niepolubione: 

    Toilet

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Ogólna
8
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
(Brak ocen)
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi
(Brak ocen)
Anonimowy użytkownik

The setting was beaitiful with nearby places of interest. Facilities …12-09-2021

Kraj recenzenta: Wielka BrytaniaAnonimowaIkona telefonu komórkowegoPotwierdzono

  • Miejsce noclegowe parcela na twardym podłożu z podłączeniem do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    The setting was beaitiful with nearby places of interest. Facilities good, staff friendly and helpful

    Niepolubione: 

    the need to pay for use of the swimming pool having paid for use of the Centre

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Ogólna
8
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi
(Brak ocen)

Excellent site with clean facilities, friendly staff and good pitch31-08-2021

Kraj recenzenta: Wielka BrytaniaTOM B.Ikona telefonu komórkowegoPotwierdzono

  • Miejsce noclegowe parcela na twardym podłożu z podłączeniem do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    Spacious clean and well kept site with plenty to see and do during our 3 night stay.
    Great fun had at the Water Park, Canoeing and Indoor Pool.
    We brought our bikes to explore the site and possibly cycle to Lisnaskea (but did not get that far) but all amenities are within walking distance.
    Weather was amazing too!
    Would recommend early booking to ensure access to all desired activities,
    Will definitely return when all restrictions are lifted and all facilities are open.

    Niepolubione: 

    Absence of on site shop for essentials.
    Wasps (although I don't think Share can do much about that lol)

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Ogólna
10
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi
(Brak ocen)
Anonimowy użytkownik

Friendly staff, Great for watersports, clean and tidy31-08-2021

Kraj recenzenta: Wielka BrytaniaAnonimowaPotwierdzono

  • Miejsce noclegowe parcela na twardym podłożu z podłączeniem do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    Friendly staff, Great for watersports, clean and tidy

    Niepolubione: 

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Ogólna
10
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi
Anonimowy użytkownik

An enjoyable stay27-08-2021

Kraj recenzenta: Wielka BrytaniaAnonimowaPotwierdzono

  • Miejsce noclegowe parcela na twardym podłożu z podłączeniem do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    Peaceful.
    Clean.
    Lots of space for children to play and run around.
    Good to have activities onsite.

    Niepolubione: 

    Website was rather confusing for booking activities.

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Ogólna
8
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi
(Brak ocen)

Book your activities before you arrive.16-08-2021

Kraj recenzenta: IrlandiaTanya O.Ikona telefonu komórkowegoPotwierdzono

  • Miejsce noclegowe parcela na twardym podłożu z podłączeniem do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    .

    Niepolubione: 

    Lack of availability with the activities. We stayed here for 4 days arriving midweek. Our first day we ventured down to suss out the activities and were told they were booked up for the rest of the week. We had 2 very disappointed kids as the activities were our main reason for booking this site. I feel its very unfair that they do not advise their paying guests to book in advance as they are open to the public and activities book up very fast. I emailed reception and they were apologetic but that's all. It was in my opinion a waste of our money as we spent 3 of our 4 days out driving around.

    Our pitch was fine but the toilets and shower need a deep clean. We used our own but people in tents do not have that option.

    Apart from all that i feel if we had of been able to book activities we would have enjoyed our stay.

    I would reccomend staying here if u pre book your activities and if you don't mind a lot of spiders and cobwebs in the toilets and washrooms

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Od administratora...

Thank you for your feedback. We believe that you booked your site through an external site that may not advise you to book activities in advance. Our website advises advanced booking of activities. Our site and activities have been exceptionally busy and activities reduced due to Covid 19 regulations. We are sorry that you did not get any activities booked. With regards to our Toilet Block this is cleaned regularly and is especially loved by spiders as we are so close to the water.

Regards,

SHARE Team

Ogólna
2
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi

Staff were friendly and helpful. Some pitches unsuitable for awnings13-08-2021

Kraj recenzenta: Wielka BrytaniaFrank M.Ikona telefonu komórkowegoPotwierdzono

  • Miejsce noclegowe parcela na twardym podłożu z podłączeniem do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    The facilities and activities available. The shower was good but only one and one disabled access unit.

    Niepolubione: 

    It states that only assistance dogs are permitted yet there were 3 dogs on the site which were clearly not assistance dogs and not kept properly under control. The toilets were kept clean but the automatic lights switched off after about one minute, terrifying my grandson who was in the cubicle at the time. This happened to me on every occasion I used the toilet. In the shower there is a chair but no hooks or anywhere to hang clothes

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Ogólna
8
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi
Anonimowy użytkownik

Convenient10-08-2021

Kraj recenzenta: IrlandiaAnonimowaIkona telefonu komórkowegoPotwierdzono

  • Miejsce noclegowe parcela na twardym podłożu z podłączeniem do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    Convenient

    Niepolubione: 

    Hard to get in contact

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Ogólna
8
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
(Brak ocen)
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi
(Brak ocen)
Anonimowy użytkownik

Brilliant place to stay for all ages will defo come again Tks x26-07-2021

Kraj recenzenta: IrlandiaAnonimowaIkona telefonu komórkowegoPotwierdzono

  • Miejsce noclegowe parcela na twardym podłożu z podłączeniem do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    Everything

    Niepolubione: 

    Nothing

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Ogólna
10
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi

Funkcje

Coronavirus

Activities/entertainment run in smaller groups

Capacity reduced to increase social distancing

Distance markers in shared facilities

Hand sanitising stations

More frequent emptying of bins

Shared spaces: daily deep cleaning

Shared spaces: more frequent cleaning

Staggered showering times

Zajęcia wypoczynkowe na kepmingu

Bar lub klub

Centrum fitness

Klub dla dzieci

Kryty basen

Na wynos

Odkryty basen

Plac zabaw

Pokój z telewizją

Restauracja/kawiarnia na miejscu

Sala gier

Sporty wodne

Tenis

Wieczorna rozrywka

Wypożyczalnia rowerów

Wędkarstwo

Zjeżdżalnia

Udogodnienia

Automat telefoniczny

Bezpłatne WiFi

Composting toilet

Dog park

Internet

Odbiór ze stacji/lotniska

Parking obok obiektu/jednostki

Portaloo

Pralnia

Prysznic dostępny

Pub toilets

Sklep spożywczy

Suszalnia

Toalety

Udogodnienia dla niepełnosprawnych

Wanna dostępna

WiFi

Wkłady lodowe, mrożące

Zlew

Łazienka dla rodzin z dziećmi

Mile widziane grupy

Dla rodzin

Mile widziane grupy studenckie

Mile widziane grupy tej samej płci

Odpowiednie dla motocykli

Odpowiednie dla zgromadzeń

Wycieczki szkolne

Zasady

Akceptacja psów

Barbecue provided

Dozwolone grillowanie

Dozwolone pojazdy użytkowe

Ogniska dozwolone

Psy niedozwolone

Kemping 2.0.

Parcele dla wielkich namiotów

Motywy

Jezioro i/lub góry

Odległa lokalizacja

Spektakularny widok

Spokojna okolica

Usługi komunalne

Dostępne butle gazowe

Electric car charging point(s)

Energia odnawialna

No drinkable water point

No hot water

No running water

Recykling dostępny

Sprzęt do ładowania

Usuwanie chemicznych odpadów

Pobliskie udogodnienia

Bar w okolicy

Dog walk nearby

Publiczny transport w pobliżu

Sklep w okolicy

Rodzaj

Duże (parcele 51-200)

Zajęcia wypoczynkowe w okolicy

Górskie trasy rowerowe w okolicy

Kryty basen w okolicy

Możliwość wspinaczki górskiej w okolicy

Możliwość żeglarstwa w okolicy

Restauracja w okolicy

Sporty wodne w okolicy

Wypożyczalnia kajaków w okolicy

Wypożyczalnia rowerów w okolicy

Wędkarstwo w okolicy

Miejsce

[[ campsite.name ]]
Ten obiekt nie przyjmuje obecnie rezerwacji na Pitchup.com.
[[ place.name ]]
  • 221 Lisnaksea Road, Lisnaskea, Co. Fermanagh, Północna Irlandia, BT92 0JZ
  • Strefa czasowa Europe/London +0000 (GMT+00:00)   GPS 54.2128°N 7.4777°W

Trasa dojazdu


Lokalne atrakcje

Fermanagh is castle country: keep your eyes peeled for turrets, towers and follies galore as you roam these parts. Head to the Enniskillen Castle Museums (20 minutes' drive) to check out the town's impressive fortress, or make tracks for the rugged ruins at the nearby Crom Estate (15 minutes), a National Trust-managed property.

The Fermanagh Lakelands are home to reed-fringed rivers and loughs that are prime spots for strolls. The site has its own walking trail, but serious hikers should head out to the Lisnaskea Country Walk (15 minutes) or Cuilcagh Boardwalk Trail (30 minutes). Angling folk are also well catered for hereabouts: pack your rod and drive 20 minutes to Lisnaskea Forest if it's brown trout and peaceful times you seek.

The kids may well enjoy a jaunt to the Marble Arch Caves (half an hour), home to an underground boat trip that guides visitors through a maze of dazzling rock formations and other watery splendours. Venturing further afield towards the Lower Lough (which, slightly confusingly, is actually to the north of the Upper Lough), grownups might fancy sampling somewhat stronger liquids at The Boatyard Distillery (40 minutes).

Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)

National Trust

  • Crom (5,1 kilometrów)

Trasy rowerowe

Znajdź lokalne trasy na Krajowej Sieci Ścieżek Rowerowych - ponad 12 000 km tras rowerowych.

Pamiętaj: Wszystkie odległości na tej stronie są obliczane w linii prostej - sprawdź rzeczywistą odległość, biorąc pod uwagę swój sposób podróżowania.

Wideo

  • Czy w Share Discovery Village znajduje się basen? Nie Zobacz wszystkie opcje
  • Czy w Share Discovery Village akceptowane są zwierzęta? Nie Zobacz wszystkie opcje
  • Jakie są atrakcje w pobliżu Share Discovery Village? Fermanagh is castle country: keep your eyes peeled for turrets, towers and follies galore as you roam these parts. Head to the Enniskillen Castle Museums (20 minutes' drive) to check out the … Czytaj więcej
  • Kiedy mogę się zameldować do i wymeldować z Share Discovery Village?
    Pola kempingowe i namiotowe
    Przyjazd:  12:00 –  Kiedykolwiek
    Wyjazd przed:  11:00
    Czytaj więcej

Zamknij

Twoje żądanie jest przesyłane…

Zamknij

Skontaktuj się z share_discovery_village


Zamknij

Regulamin

Przeczytaj poniższy regulamin ośrodka oraz regulamin Pitchup.com.

Bezpieczeństwo
Broń palna jest niedozwolona.
Rozpalanie grilla dozwolone nad poziomem gruntu i pod stałym nadzorem dorosłych.
Zakaz palenia otwartego ognia.

Dodatki
Obiekty/aktywności gym, cruises, water park, windsurfing, canoeing, kayaking, raft building, paddle boarding, sailing, banana boating, power boating, arts activities, mountain biking, combat corps, archery, climbing, bush craft, team games, night line, orienteering, fussball podlegają dodatkowym opłatom uiszczanym przy przyjeździe.
Zamiast wliczonego w cenę samochodu(ów) można zabrać motocykl(e).

Ogólne
Karty zniżkowe i bony podarunkowe nie mają zastosowania do rezerwacji dokonywanych przez Pitchup.com.
Należy zachować ciszę w godzinach od 00:00 do 09:00.
Rezerwacje są imienne i nie podlegają przeniesieniu na inne osoby.
The fishing lakes are stocked with Pike, Trout and Perch.
Wymagana jest licencja wędkarska Agencji Ochrony Środowiska (należy wykupić ją wcześniej).
Zarząd obiektu ma prawo odmówić wstępu lub przerwać pobyt gości zachowujących się niewłaściwie. Poniesione opłaty nie będą zwracane.

Parcele
Należy przestrzegać poleceń personelu w czasie rozbijania namiotu/parkowania jednostki czy rozkładania sprzętu.

Podatki
Stawka zawiera miejscowy podatek/opłatę klimatyczną.

Pojazdy
Zakaz parkowania samochodów/motocykli na parceli/jednostce noclegowej. Samochody należy parkować w wydzielonej strefie.

Przyjazdy i wyjazdy
Brak zwrotów/zniżek za złe warunki pogodowe, późne przyjazdy i wczesne wyjazdy.
Jednostki będą rozmieszczane przy przyjeździe.
Należy jak najszybciej powiadomić personel obiektu o późnym przyjeździe. Rezerwacja pozostanie aktualna przez 24 godziny, po tym okresie personel zastrzega sobie prawo do ponownego wynajęcia Twojej jednostki.

Recepcja
Recepcja jest otwarta od 09:00 do 17:00 w okresie od 02/04 do 30/09.

Wstęp
Osoby poniżej 18 roku życia muszą pozostawać pod opieką rodziców lub opiekunów prawnych.
Wstęp dozwolony po zarejestrowaniu w recepcji.
Wszyscy goście spędzający noc w ośrodku muszą okazać w recepcji dokument tożsamości i wypełnić formularze rejestracyjne.

Zamknij