Camping-Aach
Se priser og reservér











/9.9735043,47.52229879999999,12,0,0/376x277@2x)
Pladstype
- På denne campingplads er der ingen adgang for hunderacer eller krydsninger, som figurerer på listen over farlige hunde.
- Anvendelse af brusebadet er pålagt et gebyr på 1,00 € (7,46 kr.).
- Rabatkort og gavekuponer kan ikke anvendes ved reservationer foretaget via Pitchup.com.
- Mindst én af de overnattende skal være 16 eller ældre.
- Electricity is metered on site at €0.90 per kWh and must be paid at check-out.
Talte sprog
Engelsk
Tysk
Enhedstyper og tilgængelighed
Areal kørende med græs og grus med valgfri elektricitet (højst 7 meter)
Ingen grænse for personer
Wi-fi i enheden / på campingarealet
Grundtype: med græs og grus
Camping-arealets størrelse: Uden markeret afgrænsning
AnkomstdageFra 12 € (12 €) samt afgifter eller gebyrer 10 € (10 €)
Se priser og reservérAreal kørende med græs og grus med valgfri elektricitet (stor)
Ingen grænse for personer
Wi-fi i enheden / på campingarealet
Grundtype: med græs og grus
Camping-arealets størrelse: Uden markeret afgrænsning
AnkomstdageFra 36 € (36 €) samt afgifter eller gebyrer 10 € (10 €)
Se priser og reservér
Areal til telt græs og jord med valgfri elektricitet (lille)
Højst 5 personer
Wi-fi i enheden / på campingarealet
Grundtype: Græs og jord
Camping-arealets størrelse: Max 4 m i bredde × 3 m i dybde (12m²)
AnkomstdageFra 58 € (58 €) samt afgifter eller gebyrer 5 € (5 €)
Se priser og reservérAreal til telt græs og jord med valgfri elektricitet (medium)
Højst 6 personer
Wi-fi i enheden / på campingarealet
Grundtype: Græs og jord
Camping-arealets størrelse: Max 5 m i bredde × 5 m i dybde (25m²)
AnkomstdageFra 66 € (66 €) samt afgifter eller gebyrer 5 € (5 €)
Se priser og reservérAreal til telt eller til trailer-telt græs og jord med valgfri elektricitet (stor)
Ingen grænse for personer
Wi-fi i enheden / på campingarealet
Grundtype: Græs og jord
Camping-arealets størrelse: Max 10 m i bredde × 9.5 m i dybde (95m²)
AnkomstdageFra 72 € (72 €) samt afgifter eller gebyrer 5 € (5 €)
Se priser og reservér
Anmeldelser
78% vil anbefale denne plads til en ven
78% ville overnatte her igen
Det siger kunderne
Campingplads med venligt personale og gode, rene faciliteter, inkl. legeområde. Populær lokation for gåture og bjergaktiviteter med nem adgang til Østrig. Nogle fandt prisen høj og bemærkede fastliggende campingvogne, men de rene faciliteter og god WiFi blev værdsat. Brugerbrikker kræves.
AI-genereret opsummering af kundeanmeldelser af Pitchup.com


Wouldn't visit again.
Areal kørende med græs og grus med valgfri elektricitet (højst 7 meter)
Syntes om Location is good, near to Alpsee. Shower facilities are good. Local passes given are helpful as you have free travel via bus and train in the surrounding area. Games room is good. The campsite house in general is well equipped. The lady we checked out with on the last day was very nice. The jam we got given on arrival was a very nice touch.
Syntes ikke om Where do I start - first of all I booked a touring pitch - we got given a very tiny bit of gravel, very close to people either side. Of course this upset them very much, the people next to us complained about how close we were and received a 50% refund of their stay and a meal in the restaurant. The other person next to us gave us "looks" for our 3 night stay. I asked about moving pitch to be told there was no room. A motorhome turned up unannounced just before us and secured a very nice little hedged pitch and had a lovely time, but we were told we couldn't move. Another camper was booked into the same space the following day and then it was free - if they wanted to help, they would have done. As we travelled with a Tentbox, we were told we didn't need the space. This is irrelevant as it wasn't what I booked and I paid €170 for 3 nights.
The caretaker man wasn't very friendly, on our last night he told us to make sure we moved in the morning to let the neighbouring caravan out! We had an electric hookup to use but as we were put in abit of car park, ours wouldn't reach the box, so he lent us one and was very cross about doing this, also suggested we pay for the privilege.
None of the pitches are outlined, people are just crammed in everywhere.
Wifi not working for the duration of our stay - didn't affect us much but besides the point.
Anbefal til venner Besøg igen
Fra bestyreren: First of all, we would like to apologize for any inconvenience caused.
Due to a new reservation system, we unfortunately had an overbooking at our campsite on a few days, which meant that we were unable to allocate you a complete pitch. This was an isolated incident.
However, unfortunately, a lot more went wrong for you... You were not allocated a pitch as agreed with the employee and apparently you did not receive the invitation to dinner. One component of our Wi-Fi system failed and all attempts to maintain service using temporary solutions (until the component arrived) were unfortunately unsuccessful. Our IT partner visited the campsite three times to resolve the issue.
However, it is not correct that we would have been able to assign you another spot if we had wanted to. I have to disagree with you there. There was one spot available for one night, that is true, but we had a booking for a motorhome that could not be accommodated anywhere else. They had a reservation (which, incidentally, was made before yours).
I really tried to find another solution (which usually works), but the weekend was very inconvenient for that. We would never risk having an unhappy guest if there was any other solution.
However, you did receive a reduction on the pitch price, as did your neighbor. They did not receive a 50% discount on everything, but a reduction on the pitch fee. This is also shown on your invoice (category S instead of M). However, this may not have been communicated to you clearly.
We are very sorry about the whole situation. We would be delighted if you would give us another chance. Please feel free to write to me and we will give you another special price.
In addition, we will refund you at least the value of the dinner you did not use!
Location was great. And site was…
Areal kørende med græs og grus med valgfri elektricitet (højst 7 meter)
Syntes om Location was great. And site was clean and tidy. Bar staff were very friendly
Anbefal til venner Besøg igen
Very friendly and helpful staff. Facilities…
Areal kørende med græs og grus med valgfri elektricitet (højst 7 meter)
Syntes om Very friendly and helpful staff. Facilities were great. So clean and never got very busy.
On site there are a lot of permanent caravans/static homes. This wasn’t a problem however we personally prefer to be surrounded by others who are travelling/camping on holiday.
Pitch was small however they had had a lot of problems with the significant amount of rain fall over the last few days and some pitches difficult to use.
Great playroom for the children and a small park. Loved that they had a small indoor area with tables you could take your food up too and eat inside away from your pitch if you wanted too.
Lovely town just 10minutes drive away. Also we were able to go across the Austrian border easily - we headed to Highline 179.
Great mountain activity places close by. We went to Alpsee Bergwelt with a fantastic play park at the top, lovely walks and the longest toboggan run down off the mountain. Be prepared for long queues though but this didn’t matter to us as we were on holiday.
Anbefal til venner Besøg igen
Good…
Areal kørende med græs og grus med valgfri elektricitet (stor)
Syntes om Good
Anbefal til venner Besøg igen
Brilliant site for a short stay.…
Areal kørende med græs og grus med valgfri elektricitet (højst 7 meter)
Syntes om Brilliant site for a short stay. Staff was very friendly and helpful. Facilities were more than sufficient (please note you have to buy tokens to use showers). We haven't used restaurant but it looked like there was a variety of homemade dishes and the menu changed everyday. Commuting distance to skilifts and Hochgrat/Imberg and Hundleberg.
Anbefal til venner Besøg igen
Cisza, przyjazna obsługa…
Areal til telt græs og jord med valgfri elektricitet (medium)
Syntes om Cisza, przyjazna obsługa
Anbefal til venner Besøg igen
Gutes Restaurant,netter Empfang, optimale Busverbindung…
Areal kørende med græs og grus med valgfri elektricitet (stor)
Syntes om Gutes Restaurant,netter Empfang, optimale Busverbindung
Anbefal til venner Besøg igen
Superb views and so friendly 👌
Areal kørende med græs og grus med valgfri elektricitet (stor)
Syntes om Superb plot right on the border brilliant views and friendly people 👏 👍
Syntes ikke om Maybe tad expensive but that s me and bus service only every 2 hrs but that is nit picking
Anbefal til venner Besøg igen
Location for walking. Clean facilities. Good…
Areal kørende med græs og grus med valgfri elektricitet (højst 7 meter)
Syntes om Location for walking. Clean facilities. Good free WiFi
Syntes ikke om 1euro for showers. Site was mainly permanent caravans, some quite historic. Site staff helpful, but not very friendly
Anbefal til venner Besøg igen
Fra bestyreren: Hello,
thank you very much for your feedback.
I am sorry, about your impression, that our staff is not very friendly. In fact they are - but some of my colleagues are not used to talk in english ;-). So it was not "unfriendly" it was just "we cannot communicate very well".
Best regards
Michael
Faciliteter
Hunde tilladte
Fritidsaktiviteter på stedet
Aftenunderholdning Bar eller klubhus Børneklub Cykelleje Fiskeri Fitnesscenter Fjernsynsrum Indendørs swimmingpool Legeplads Restaurant/Bar på pladsen Spillerum Takeaway Tennis Udendørs swimmingpool VandsportFaciliteter på stedet
Afhentning fra offentlig transport Bad til rådighed Bilparkering ved campingarealet/enheden Bruser til rådighed Familietoiletter Fryser med køleelement Gratis wi-fi Hundepark Internet-adgang Komposttoilet Købmandsbutik Møntvaskeri Offentlig telefon Offentlige toiletter Opvaskeområde Portabelt toilet Toiletblok Tørrerum Wi-fiGrupper er velkomne
Familievenlig Grupper af samme køn velkomne Grupper af studerende velkomne Motorcyklister velkomneRegler
Bål tilladt Erhvervskøretøjer tilladt Grill kan lånes Grill tilladt Hunde tilladte Hunde tilladte hele året rundtTemaer
Afsides beliggenhed Camping uden faciliteter Fredfyldt Lavpris/backpacker Paradis for vandringsfolk Spektakulært landskab Sø og/eller bjergService
Fælles køleskab Gasflasker til rådighed Genbrug tilgængeligt Grøn energi Kemisk bortskaffelse Ladestationer til elbiler OpladningsfaciliteterFaciliteter i nærheden
Bar i nærheden Butik i nærheden Hundevenligt område Offentlig transport i nærhedenType
Lille (11-25 arealenheder)Fritidsaktiviteter i nærheden
Cykelleje i nærheden Cykling i nærheden Golf i nærheden Indendørs swimmingpool i nærheden Kano/kajak i nærheden Klatring i nærheden Mountainbike-ruter i nærheden Restaurant i nærheden Tennis i nærheden Udendørs swimmingpool i nærhedenBeliggenhed
Camping-Aach
Aach 1
Oberstaufen
Bayern
Tyskland
87534
Tidszone
Europe/London +0100 (GMT+01:00)
GPS
47,5223°N
9,9735°Ø
Vær opmærksom på: Alle afstande på denne side er udregnet i fugleflugtslinje - Tjek venligst den faktiske afstand alt efter din rejseform via knappen Få rutevejledning øverst på siden.
Lokale seværdigheder
Ofte stillede spørgsmål
- Er der en pool på Camping-Aach? Nej Se alle funktioner
- Er Camping-Aach hundevenlig? Ja Se alle funktioner
- Hvilke attraktioner er der i nærheden af Camping-Aach? Summer visitors to the Allgäu have access to scenic pathways wending their way through alpine foothills. Trips on the Hündlebahn gondola (10 minutes’ drive) lead to family hikes in the rugged, forest-clad … Læs mere
- Hvornår kan jeg tjekke ind og ud af Camping-Aach?
Telt- og campingpladser Ankomst: 12:00 – 20:00 Afrejse senest: 11:30 - Hvor meget koster det at bo på Camping-Aach? Fra 89,58 kr. (for 1 overnatning, 2 voksne) - priserne kan ændre sig afhængigt af dine datoer og gruppe.