Reserver og anmeld 3.375 ferieparker og campingpladser i Storbritannien, Europa, Nord- og Sydamerika.

Servicebedømmelse på Feefo

Carney Pools Camping and Caravanning

8,6
Se priser og reservér
Fra 16,00 £/18,61 €/29,12 AU$/22,62 US$/27,31 CA$/20,43 CHF/188,69 SEK/138,40 kr./186,96 NOK/2.809 ISK/2.127,43 ARS/16.186 CLP/83,50 PEN/31,35 NZ$/319,00 ZAR/84,26 PLN/119,27 R$/472,97 CZK/2.186 RSD/6.544,93 HUF/1.670,29 RUB/145,65 CN¥ (for 1 overnatning, 2 voksne)

Hvorfor ikke indtaste nogle oplysninger og få en nøjagtig pris?

Carney Pools Camping and Caravanning

Overordnet

Fishing meets fab views at this site in the Staffordshire countryside, 20 minutes’ drive from Stafford.

The fishing part of the equation at Carney Pools Camping and Caravanning comes from the setting next to two coarse fishing pools known as Carney Pools, which have fishing for all ages and abilities (including wheelchair-accessible pegs) at a pretty 12-acre site. And the views? Those come from a location that looks out over the Cannock Chase Area of Outstanding Natural Beauty.

Pitches are set up in a level seven-acre field that’s sheltered by a well-established hedge. Dogs are welcome as long as they’re kept on a lead and cleaned up after; there’s a designated dog walk area on site for them to stretch their paws, and dogs aren’t allowed around the fishing pools until after the fishery closes for the day.

For a break from fishing there are plenty of riverside and canalside strolls nearby, along with walks in Cannock Chase and other outings to the likes of a National Trust estate, a farm park or the atmospheric National Memorial Arboretum.

To sort food and other essentials, it’s a journey of just under a mile to Wolseley Bridge where there’s a shop, pub, garden centre and Indian restaurant (which will also do deliveries if you’re in the mood to flop out on site). The folk here also recommend a trip to the farm shop three miles away to pick up bits for a picnic or barbecue back at base.

Oversæt (Drevet af Google Translate)

Vær opmærksom på

Swimming in the lake is not allowed.

Børn under 18 år skal være i følge med deres forældre eller værge.

Hunde er ikke tilladte i logienhederne.

Der er ekstragebyr for faciliteter/aktiviteter, herunder fishing, som skal betales ved ankomst.

There are currently no toilets & showers facilities available onsite due to ongoing works.


Ankomst:
Afrejse: (2 overnatninger)
Gruppe:

Rediger søgning?…

Klik/tryk én gang for at vælge din første dag, og igen for at vælge afrejsedato.


Gruppereservering?

Anmeldelser

8,6

Samlet vurdering baseret på 19 anmeldelser

 

84% ville anbefale dette sted til en ven.

84% ville overnatte her igen.

 

Flere bedømmelser

Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
Faciliteter/aktiviteter
Kundeservice
Børnevenligt
Renlighed
Wi-fi



Viser kun anmeldelser fra de sidste 30 måneder.

Nulstil filtrer
Anmeldelser på andre sprog vises herunder.
Anonym bruger

Would defo stay again soon17.05.2021

Anmelderens land: StorbritannienAnonymMobiltelefonikonBekræftet

  • Areal kørende med græs uden elektricitet (2 voksne og 2 børn)
  • Anbefal til venner   Besøg igen
  • Syntes om: 

    Great little site with friendly staff. Soon went fishing and had great time. Facilities wasn't open due to covid
    New field bar is a great addition with reasonable prices

    Syntes ikke om: 

    A few off lead dogs
    Nowhere to walk them
    Near the railway

    Oversæt (Drevet af Google Translate)
Overordnet
10
Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
Faciliteter/aktiviteter
(Ingen bedømmelse)
Kundeservice
Børnevenligt
Renlighed
Wi-fi
(Ingen bedømmelse)

Pleasing site, great location for biking. Will definitely return06.05.2021

Anmelderens land: StorbritannienSarah B.MobiltelefonikonBekræftet

  • Areal kørende med græs uden elektricitet
  • Anbefal til venner   Besøg igen
  • Syntes om: 

    Fab site, great location. We took our e-bike with us and had a great time on Cannock Chase.
    Staff were friendly and welcoming. Shower block in the process of being built, business opportunity to offer charging batteries for e- bike for those camping off grid

    Syntes ikke om: 

    Nothing to dislike really

    Oversæt (Drevet af Google Translate)
Overordnet
10
Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
Faciliteter/aktiviteter
Kundeservice
Børnevenligt
Renlighed
Wi-fi

Excellent clean site with friendly staff and level pitches.05.05.2021

Anmelderens land: StorbritannienKim R.Bekræftet

  • Areal kørende med hårdt underlag og græs med elektricitet (2 voksne og 2 børn)
  • Anbefal til venner   Besøg igen
  • Syntes om: 

    Cleanliness
    Space between pitches
    Fishing Pools
    Mobile Bar
    Friendly and Welcoming Staff
    Peace and Quiet!! even with the trainline.

    Syntes ikke om: 

    Going Home!!

    Oversæt (Drevet af Google Translate)
Overordnet
10
Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
(Ingen bedømmelse)
Faciliteter/aktiviteter
Kundeservice
Børnevenligt
Renlighed
Wi-fi
(Ingen bedømmelse)
Anonym bruger

Off the beaten track. Probably good for groups in the …27.04.2021

Anmelderens land: StorbritannienAnonymBekræftet

  • Areal kørende med hårdt underlag og græs med elektricitet (2 voksne og 2 børn)
  • Anbefal til venner   Besøg igen
  • Syntes om: 

    Off the beaten track. Probably good for groups in the large field. Lots of water birds. Friendly amenable site warden

    Syntes ikke om: 

    single track road to the site turnoff, limited passing points although only for 1/4 mile. Bumpy gravel road access to the site. Hardstanding pitches are under the trees and out of the sun for most of the day and evening. Train lines are close by.

    Oversæt (Drevet af Google Translate)
Overordnet
6
Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
(Ingen bedømmelse)
Faciliteter/aktiviteter
Kundeservice
Børnevenligt
Renlighed
Wi-fi
(Ingen bedømmelse)

Great place would highly recommend26.04.2021

Anmelderens land: StorbritannienJay W.MobiltelefonikonBekræftet

  • Areal til telt eller til trailer-telt med græs uden elektricitet (maks. 2 voksne)
  • Anbefal til venner   Besøg igen
  • Syntes om: 

    Beautiful location, close links with Cannock Chase for some excellent walks. Plenty pitch spaces. Very accommodating owners who are on hand for queries. Ground is great with little slopes so nice flat area to use.

    Syntes ikke om: 

    Proximity to Trainline isn’t ideal but shouldn’t put you off.

    Oversæt (Drevet af Google Translate)
Overordnet
10
Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
Faciliteter/aktiviteter
Kundeservice
Børnevenligt
Renlighed
Wi-fi
(Ingen bedømmelse)

Lovely open field with great views all around and friendly …26.04.2021

Anmelderens land: StorbritannienElliott M.MobiltelefonikonBekræftet

  • Areal til telt eller til trailer-telt med græs uden elektricitet (maks. 2 voksne)
  • Anbefal til venner   Besøg igen
  • Syntes om: 

    Lovely open field with great views all around and friendly staff.

    Syntes ikke om: 

    A bit difficult to find even with satnav but as long as you keep an eye out for the sign you should be ok.

    Oversæt (Drevet af Google Translate)
Overordnet
10
Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
Faciliteter/aktiviteter
(Ingen bedømmelse)
Kundeservice
(Ingen bedømmelse)
Børnevenligt
(Ingen bedømmelse)
Renlighed
Wi-fi
(Ingen bedømmelse)

This was our first visit to Carney Pools. Hollie and …25.04.2021

Anmelderens land: StorbritannienTerry G.MobiltelefonikonBekræftet

  • Areal kørende med hårdt underlag og græs med elektricitet
  • Anbefal til venner   Besøg igen
  • Syntes om: 

    This was our first visit to Carney Pools. Hollie and Ed could not have been more helpful. Although the work on the new facilities block is still on going it didn't cause us a problem. The fishing was good on days we fished and there is a well stocked fishing tackle section in the lodge where Bev, Mike and Alex were very helpful. The only minor criticism is the cost of the fishing on top of the daily pitch fee. It would be helpful if there was a reduced fee for the fishing as it becomes very expensive when you both want to fish every day. Thanks very much for a lovely holiday. Hope all goes well.

    Syntes ikke om: 

    Oversæt (Drevet af Google Translate)
Overordnet
10
Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
Faciliteter/aktiviteter
Kundeservice
Børnevenligt
Renlighed
Wi-fi
(Ingen bedømmelse)

Friendly staff, clean facilities, well stocked tackle shop24.04.2021

Anmelderens land: StorbritannienKeir M.MobiltelefonikonBekræftet

  • Areal til telt eller til trailer-telt med græs uden elektricitet (maks. 2 voksne)
  • Anbefal til venner   Besøg igen
  • Syntes om: 

    Very clean facilities, quiet and picturesque

    Syntes ikke om: 

    Nothing

    Oversæt (Drevet af Google Translate)
Overordnet
10
Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
Faciliteter/aktiviteter
Kundeservice
Børnevenligt
(Ingen bedømmelse)
Renlighed
Wi-fi
(Ingen bedømmelse)

Was perfect location for our activities in Tamworth and stock. …30.10.2020

Anmelderens land: Storbritannienjohn f.MobiltelefonikonBekræftet

  • Areal kørende med hårdt underlag og græs med elektricitet
  • Anbefal til venner   Besøg igen
  • Syntes om: 

    Was perfect location for our activities in Tamworth and stock. Cannock Chase close for a bike ride. This is really for fishing as well and if you like the fishing the ponds looked great and we’re always busy

    Syntes ikke om: 

    Oversæt (Drevet af Google Translate)
Overordnet
8
Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
Faciliteter/aktiviteter
Kundeservice
Børnevenligt
Renlighed
Wi-fi
(Ingen bedømmelse)
Anonym bruger

Poor site and facilities14.10.2020

Anmelderens land: StorbritannienAnonymMobiltelefonikonBekræftet

  • Areal kørende med hårdt underlag og græs med elektricitet
  • Anbefal til venner   Besøg igen
  • Syntes om: 

    Rural location with nice ponds

    Syntes ikke om: 

    This is an extremely basic campsite. It is basically a few gravel pitches at the side of a field.
    The toilets were housed in shipping containers which had seen much better days. The toilets themselves were clean but the floors were muddy and the bin had not been emptied for a long time.
    The showers were in a portacabin and were very outdated. You had to pay to use the showers!
    The approach to the site was up a long lane full of deep muddy potholes.
    We will not be returning.

    Oversæt (Drevet af Google Translate)
Fra bestyreren...

In reply to your review you left on 14th October 2020, I can only apologise if you was not happy with your stay with us.

My partner and I have recently taken on the running of the Carney Pools campsite and fishery and we are very aware that the site is basic and needs updating. However, we are slowly bringing the site up to date, having recently refurbished the fishing pegs and up-dated the lodge area with a small tackle shop. We are looking to put a new toilet and shower block in for next spring which will bring the site update. We feel this will greatly improve the facilities for all caravaners and campers.

We have not had many poor reviews as we endeavour to keep the site as clean as possible especially the showers and toilets - sometimes floors can become muddy especially if being used by campers when the field is wet. We do empty our bins on a regular basis, but cannot stop the public from using excessive paper roll, which does fill bins - it would not be in our interest to leave bins un-emptied.

Regarding charging for the showers, we have unfortunately had to have this charge as in the pass people have abused the use of the showers and left water running, which is a waste of water and electricity. This may be reviewed with the new shower block.

The lane to the site has recently been repaired and will be kept in good maintenance from now on. We apologise if you experienced the potholes but as stated early we are new comers to this business.

We would like to offer you another stay with us for when our site is updated as we believe that you did like the rural location and as you have commented the pools were nice. We can offer you complementary fishing tickets in the spring if you wish to return.

The new management of Carney Pools

Overordnet
2
Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
Faciliteter/aktiviteter
Kundeservice
Børnevenligt
(Ingen bedømmelse)
Renlighed
Wi-fi

Faciliteter

Coronavirus

Check-in: one group at a time

Deep cleaning of accommodation units between guests

Disinfectant sprays and wipes provided

Hand sanitising stations

Shared spaces: more frequent cleaning

Fritidsaktiviteter på stedet

Aftenunderholdning

Bar eller klubhus

Børneklub

Cykelleje

Fiskeri

Fitnesscenter

Fjernsynsrum

Indendørs swimmingpool

Legeplads

Restaurant/Bar på pladsen

Spillerum

Takeaway

Tennis

Udendørs swimmingpool

Vandsport

Faciliteter på stedet

Afhentning fra offentlig transport

Bad til rådighed

Bilparkering ved campingarealet/enheden

Bruser til rådighed

Composting toilet

Dog park

Familietoiletter

Fryser med køleelement

Gratis wi-fi

Handicapfaciliteter

Internet-adgang

Købmandsbutik

Møntvaskeri

Offentlig telefon

Opvaskeområde

Portaloo

Pub toilets

Toiletblok

Tørrerum

Wi-fi

Grupper er velkomne

Familievenlig

Grupper af samme køn velkomne

Grupper af studerende velkomne

Motorcyklister velkomne

Skoleklasser velkomne

Stævner velkomne

Regler

Barbecue provided

Bål tilladt

Erhvervskøretøjer tilladt

Grill tilladt

Hunde tilladte

Hunde tilladte hele året rundt

Camping 2.0

Klokketelt

Temaer

Afsides beliggenhed

Fredfyldt

Spektakulært landskab

Service

Communal fridge

Electric car charging point(s)

Gasflasker til rådighed

Genbrug tilgængeligt

Grøn energi

Kemisk bortskaffelse

No drinkable water point

No hot water

No running water

Opladningsfaciliteter

Faciliteter i nærheden

Bar i nærheden

Butik i nærheden

Dog walk nearby

Offentlig transport i nærheden

Type

Mellem (26-50 arealenheder)

Fritidsaktiviteter i nærheden

Cykling i nærheden

Mountainbike-ruter i nærheden

Restaurant i nærheden

Ridning i nærheden

Beliggenhed

[[ campsite.name ]]
Denne enhed modtager i øjeblikket ingen reservationer her på Pitchup.com.
[[ place.name ]]
  • Bishton Lane, Wolseley Bridge, Staffordshire, England, ST18 0ZX
  • Tidszone Europe/London +0100 (GMT+01:00)   GPS 52.7870°N 1.9558°W

Nærmeste transport

Busstationer
Stafford: Station Rd Coach Stop — 11,4 kilometer
Cannock Bus Station — 11,9 kilometer
Penkridge Coach Stop — 12,8 kilometer
Togstationer
Rugeley Trent Valley Rail Station — 2,6 kilometer
Rugeley Town Rail Station — 3,9 kilometer
Hednesford Rail Station — 9,1 kilometer
Færgehavne
Woodside Birkenhead Ferry Terminal — 97,8 kilometer
Lufthavne
Birmingham International Airport — 40,1 kilometer
Birmingham International Airport Terminal 1 — 40,1 kilometer
Birmingham International Airport Terminal 2 — 40,3 kilometer

Vejledninger


Bemærk venligst: Alle afstande på denne side er beregnet i fugleflugtslinje - Tjek venligst den faktiske afstand afhængigt af din rejseform ved hjælp af ovenstående knap Få rejsevejledning.

Lokale seværdigheder

Rural break not complete without spotting some animals out in the open? Try your luck on the trails around the Staffordshire Wildlife Trust’s Wolseley Centre (five minutes’ drive) or head to Amerton Farm (15 minutes) to feed lambs, groom horses and see chicks hatching (or let off some steam at the indoor and outdoor play areas…)

For more of those peaceful country rambles, spend a thoughtful day at the National Memorial Arboretum or see if you can catch one of the opening dates at Mitton Manor Gardens for some splendid topiary, water features and sculptures. Both are 25 minutes away.

Can’t resist the chance to poke about in a palatial country house? Nip over to the National Trust estate at Shugborough Hall or get your imagination going at the remains of Chartley Castle; both can be reached with a 15-minute drive. If that’s all a tad sedate, you may find the thrills of Hednesford Hills Raceway (25 minutes) more to your liking.

Oversæt (Drevet af Google Translate)

Bør opleves

  • Samuel Johnson Birthplace Museum & Bookshop (14,4 kilometer)
  • National Memorial Arboretum (15,4 kilometer)
  • Sudbury Hall (17,0 kilometer)

National Trust

  • Shugborough Estate (4,1 kilometer)
  • Letocetum Roman Baths and Museum (16,0 kilometer)

Cykelruter

Find lokale ruter på Det Nationale Cykelnetværk - over 19.000 kilometer cykelruter.

Bemærk venligst: Alle afstande på denne side er beregnet i fugleflugtslinje - Tjek venligst den faktiske afstand afhængigt af din rejseform.

Politikker

Tilladt ankomst-/afrejsetidspunkt

Telt- og campingpladser
Ankomst:  12:00 –  17:00
Afrejse senest:  12:00
Overnatningsmuligheder på pladsen
Ankomst:  14:00 –  17:00
Afrejse senest:  12:00

Carney Pools Camping and Caravanning afbestillingspolitik

Refundering af restbeløbet: intet gebyr

Der kan ikke laves ændringer, efter reservationen er foretaget.

Ingen refusion/rabat gives på grund af dårligt vejr, sen ankomst eller tidlig afrejse.

Hvis du har brug for at afbestille eller ændre din reservation, så giv venligst besked i så god tid som muligt, så en anden kan have mulighed for at reservere i stedet. Det kan anbefales at købe afbestillingsforsikring samt forsikring for dit indbo/skade, imens du er på rejse.

Vær opmærksom på, at dit depositum er betalt til Pitchup.com og ikke kan refunderes.

Betaling

Depositummet er overførbart under COVID-19.

Restbeløbet skal betales ved ankomst.

Lejet indkvartering: 50,00 £ (430,25 kr.) Et skadesdepositum opkræves ved ankomst. Depositummet bliver refunderet ved afrejse efter inspektion af enheden, hvis der ikke findes nogen skader.

Depositummet er overførbart under COVID-19.

Accepterede betalingsformer på campingpladsen

Kontant betaling

Betingelser og vilkår

Betingelser og vilkår for pladsreservation

  • Hvor meget skal betales inden ankomst? Der skal betales et overførbart depositum på 15%, når du reserverer, og restbeløbet betales ved ankomst. Læs mere
  • Er der en pool på Carney Pools Camping and Caravanning? Nej Se alle funktioner
  • Er Carney Pools Camping and Caravanning hundevenlig? Ja Se alle funktioner
  • Hvilke attraktioner er der i nærheden af Carney Pools Camping and Caravanning? Rural break not complete without spotting some animals out in the open? Try your luck on the trails around the Staffordshire Wildlife Trust’s Wolseley Centre (five minutes’ drive) or head to Amerton … Læs mere
  • Hvornår kan jeg tjekke ind og ud af Carney Pools Camping and Caravanning?
    Telt- og campingpladser
    Ankomst:  12:00 –  17:00
    Afrejse senest:  12:00
    Overnatningsmuligheder på pladsen
    Ankomst:  14:00 –  17:00
    Afrejse senest:  12:00
    Læs mere
  • Hvor meget koster det at bo på Carney Pools Camping and Caravanning? Fra 138,40 kr. (for 1 overnatning, 2 voksne) - priserne kan ændre sig afhængigt af dine datoer og gruppe. Se priser og tilgængelighed

Luk

Dit krav sendes…

Luk

Kontakt carney-pools-camping-and-caravanning


Luk

Betingelser og vilkår

Læs venligst parkens betingelser og vilkår nedenfor og Pitchup.coms betingelser og vilkår

Adgang
Børn under 18 år skal være i følge med deres forældre eller værge.

Ændringer i din ferie
Der kan ikke laves ændringer, efter reservationen er foretaget.

Ankomst og afrejse
Ingen refusion/rabat gives på grund af dårligt vejr, sen ankomst eller tidlig afrejse.
Sen ankomst skal meddeles parken så hurtigt som muligt. Din reservation bliver holdt i 24 timer. Derefter forbeholder bestyreren sig retten til at genudleje din enhed.

Ekstrafunktioner
Der er ekstragebyr for faciliteter/aktiviteter, herunder fishing, som skal betales ved ankomst.
Du kan medbringe en motorcykel i stedet for den/de inkluderede bil/biler.

Generelt
Bestyreren forbeholder sig retten til at nægte adgang til eller afslutte opholdet for gæster, hvis opførsel bliver vurderet uacceptabel. Der vil ikke blive givet nogen tilbagebetaling.
Der er stilletid mellem 23:00 og 07:00.
Du skal have en fisketilladelse. (Du skal ansøge om den i forvejen.)
Har du en klage, bedes du straks henvende dig til receptionen. Klager, som ikke bliver indgivet til pladsbestyreren under dit ophold, kan ikke behandles, når først du har forladt pladsen.
The fishing lakes are stocked with carp, tench, bream, F1's, ghost carp, roach, perch and many more.
There are currently no toilets & showers facilities available onsite due to ongoing works.

Hunde
Hunde er ikke tilladte i logienhederne.

Lejet indkvartering
Lejet indkvartering: 50,00 £ (430,25 kr.) Et skadesdepositum opkræves ved ankomst. Depositummet bliver refunderet ved afrejse efter inspektion af enheden, hvis der ikke findes nogen skader.

Sikkerhed
Grilning er tilladt, men grillen skal være hævet over jorden og under konstant voksenopsyn.
Swimming in the lake is not allowed.

Luk