Bestill og gi din mening om 4136 ferieparker og campingplasser i Norge, Europa og resten av verden

Vurdering av Feefo-tjeneste

Pot-a-Doodle Do Wigwam Village

8.9
Se priser og bestill
Fra £ 44/€ 51,61/AUD 82,80/USD 61,23/CAD 76,77/CHF 55,36/SEK 527,06/DKK 383,87/kr 539,58/ISK 7 587/ARS 5 926,70/CLP 47 500/PEN 245,59/NZD 87,23/ZAR 876,43/PLN 234,98/BRL 318,26/CZK 1 313,78/RSD 6 055/HUF 18 364,72/RUB 4 469,70/CNY 396,15 (for 1 natt, 2 voksne)

Hva med å skrive inn litt informasjon og motta en nøyaktig pris?

Pot-a-Doodle Do Wigwam Village

Generelt

  • Pods med sjøutsikt og ørretfiske, en kort gåtur fra stranda
  • En halvtimes kjøring fra Alnwick slott og Berwick-upon-Tweed
  • Kafé, kunstsenter, og butikk med mjød fra Lindisfarne og lokal honning

Picture the scene: sea views, the salt breeze and dinner sizzling on the barbecue… pick yourself a pod at Pot-a-Doodle Do Wigwam Village and all this can be yours with utter ease.

This little Northumberland nirvana has cosy and heated pods insulated against the most bracing of breezes, and is set a short stroll from Cocklawburn beach for days of seaside wanders and rockpooling.

And after such days? There’s no finer way to finish up than a meal prepped on a barbecue or campfire, or indoors in the fully-equipped kitchen that comes with each pod. Guests are also welcome to hire a barbecue hut with a charcoal pit and indoor seating.

And if you'd like meals with a little less effort? Despair not, for the café dishes up breakfasts, lunches and snacks, and the on-site shop stocks groceries as well as specialities like Lindisfarne mead, local honey and apples from the orchard.

Elsewhere around the site, there’s plenty of room to run around; those with extra energy to expend can hurtle around the securely-fenced playground, and creative small sorts can squirrel themselves away at the interactive arts centre making pottery, figurines and glass.

Oversett (Drevet av Google Translate)

Legg merke til

Baren og/eller restauranten er åpen mellom 01/01 og 31/12.

Personer under 18 år må være i følge med sine foreldre eller verge.

Det er ekstrakostnader tilknyttet fasiliteter/aktiviteter, inkludert fishing rod hire and BBQ huts, som kan betales ved ankomst.

Please note that from 1 October to 28 December the restaurant and arts centre will be closed on Mondays and Tuesdays.

£1 electric cards are obtained from the dispenser in the communal kitchen.


Ankomst:
Avreise: (2 netter)
Reisfølge:

Rediger søk…

Klikk/trykk én gang for å velge ankomstdag, og én gang til for avreisedag.


Bestille som en gruppe?

Vurderinger

8.9

Samlet vurdering basert på 23 vurderinger

 

91% ville anbefalt dette stedet til en venn.

87% ville overnattet her igjen.

  60% beskrevet som Fredelig ?

Flere vurderinger

Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi



Viser kun vurderinger for de siste 30 månedene.

Tilbakestill filtre
Kundevurderinger på andre språk vises nedenfor.
Anonym bruker

Very clean facilities lovely friendly staff07/31/2021

Landet til anmelder: StorbritanniaAnonymMobiltelefonikonBekreftet

  • Wigwam
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    The wigwam was fantastic the area was quiet and close to the beach all the staff were lovely

    Ikke likt: 

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Alt i alt
10
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi

Loved this place. The kids spent the entire time on …07/24/2021

Landet til anmelder: StorbritanniaAshley B.MobiltelefonikonBekreftet

  • Wigwam
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Loved this place. The kids spent the entire time on the little karts. The beach nearby is absolutely gorgeous, staff is friendly and food was lovely. Couldn’t fault it. Tried to book again for August but they were already fully booked for our dates.

    Ikke likt: 

    It costs extra for electricity and fire pit, the fire pit didn’t come with a rack for cooking and you can use disposable bbqs. Would be helpful if the fire pit could be used for cooking as well.

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Alt i alt
10
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi
Anonym bruker

Good site, clean and friendly.07/21/2021

Landet til anmelder: StorbritanniaAnonymMobiltelefonikonBekreftet

  • Wigwam
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Location

    Ikke likt: 

    Beds too short and very uncomfortable

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Alt i alt
6
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
(Ingen vurdering)
Renslighet
Wifi

Great site, close to the beach and attractions07/16/2021

Landet til anmelder: StorbritanniaHannah M.MobiltelefonikonBekreftet

  • Wigwam
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    We really liked the site, the play park, cafe and play go carts. Check in was good and lots of info available for things to do. Facilities were clean and comfortable, with family bathrooms available.

    Great location and proximity to the beach

    Ikke likt: 

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Alt i alt
10
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi
Standardavatar

Lovely quiet site with all amenities if needed. Friendly staff.07/03/2021

Landet til anmelder: StorbritanniaJulie R.MobiltelefonikonBekreftet

  • Wigwam
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Lovely quiet site with all amenities if needed. Friendly staff.

    Ikke likt: 

    Maybe thicker mattresses for us oldies with bad backs that's all .

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Alt i alt
10
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi
Standardavatar

Lovely facilities and lots for children to Do09/01/2020

Landet til anmelder: Storbritanniakatie c.MobiltelefonikonBekreftet

  • Wigwam
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Loved the wigwams and facilities For the children I. E pottery, playpark, go karts, boulder wall on toilet block and quick Walk or drive to beach.

    Ikke likt: 

    The check out time is a bit Early for This Type of holiday. With two kids to wash and feed and a dog to Walk and pack the car we were very rushed. Paying for The electricity is also a bit of a low blow considering we paid 150 per night. It's only £ 1/2 but so not Cool.

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Alt i alt
8
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi
Anonym bruker

We enjoyed our stay at Pot a Doodle and would go again.08/31/2020

Landet til anmelder: StorbritanniaAnonymBekreftet

  • Wigwam
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    The location is great on the Northumbrian coast with easy access to a lot of the bigger tourist attractions for the area and only a half hour from the Scottish Borders.

    The pottery painting studio is a great option to while away a few hours and take home a little something both personal and special for a holiday memory.

    Fantastic beach just a short walk away as well as the Northumbrian coastal walking path with some awesome scenery and routes.

    Ikke likt: 

    The WigWams are not as big as you may imagine - we were four but our kids are adult sized and it was a bit of a squash with everybody’s luggage and activity equipment. Had I known this in advance I would likely have booked 2 huts rather than one.

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Fra bestyreren...

Thanks for your kind review and it was lovely to meet you. You certainly had a mixed bag of weather for the time you were here.
We are ghlad that you enjoyed our beautiful coastline. We are so lucky to live in such a lovely area.
We cannot judge if your children are adult sized or not so its very difficult for us to recommend whether to have a second wigwam or not. We were fully booked anyway so this would not be an option. We do hope to see you again in the future.

Alt i alt
8
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi

Huts were great, facilities and ablutions were brilliant.08/28/2020

Landet til anmelder: StorbritanniaClaire T.MobiltelefonikonBekreftet

  • Wigwam
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    The accommodation, facilities, ablutions and pre stay Service.

    Ikke likt: 

    Service at the site was quite rude and abrupt.
    We hired a bbq hut but it wasn’t working dispute following the instructions to the letter. Filled with smoke. No one on site to assist and when checking out we were told that we just did it wrong! The extract fan wasn’t working could have been fatal!!

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Fra bestyreren...

Thanks for taking the time to write this review.
I am sorry that you felt the service was rude-it certainly was not intentional. The BBQ Hut has been working all summer so I was surprised when you complained in the morning. Sadly we could have come round to help you if you had rung the 24 hour number in the wigwam. However when I walked the site in the evening you were still enjoying yourselves in the BBQ hut after 10.15 pm so at least the situation was rectified as far as smoke was concerned.
We hope to see you again in the future

Alt i alt
6
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi

Like the style of the wigwam/huts had lots of room …08/21/2020

Landet til anmelder: Storbritanniajulia S.MobiltelefonikonBekreftet

  • Wigwam
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Like the style of the wigwam/huts had lots of room with some basic faccilities like a fridge and kettle. Spaced out well with privacy. Great location to get to main town or a walk.

    Ikke likt: 

    Not very clean facilities,

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Alt i alt
8
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi

efficient set up, easy check in, good breakfast08/05/2020

Landet til anmelder: StorbritanniaSue C.Bekreftet

  • Wigwam
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    efficient set up, easy check in, good breakfast

    Ikke likt: 

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Alt i alt
10
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
(Ingen vurdering)
Renslighet
Wifi
(Ingen vurdering)

Funksjoner

Fritidsaktiviteter på stedet

Bar eller klubbhus

Barneklubb

Fisking

Innendørs basseng

Kveldsunderholdning

Lekeplass

Restaurant/Kafé på plassen

Spillerom

Sykkelutleie

TV-rom

Takeaway

Tennis

Treningssenter

Utendørs basseng

Vannsport

Bekvemmeligheter på stedet

Badekar tilgjengelig

Bilparkering ved plassen/enheten

Composting toilet

Dog park

Dusj tilgjengelig

Familietoaletter

Fasiliteter for bevegelseshemmede

Gratis WiFi

Henting fra offentlig transport

Internettilgang

Ispakkekjøling

Lokalprodukter

Matbutikk

Myntvaskeri

Offentlig telefon

Oppvaskområde

Portaloo

Pub toilets

Toalettblokk

Tørkerom

WiFi

Grupper velkomne

Familievennlig

Grupper av samme kjønn velkomne

Motorsykkelvennlig

Studentgrupper velkomne

Regler

Barbecue provided

Bål tillatt

Grilling tillatt

Hunder tillatt

Hunder tillatt hele året

Nyttekjøretøy tillatt

Camping 2.0

Tipi, yurt eller wigwam

Temaer

Budsjett/backpacker

Fredelig

Paradis for vandringsfolk

Spektakulært landskap

Tjenester

Communal fridge

Electric car charging point(s)

Fornybar energi

Gassflasker tilgjengelig

Ladefasiliteter

No drinkable water point

No hot water

No running water

Resirkulering tilgjengelig

Tømming av kjemisk avfall

Bekvemmeligheter i nærheten

Bar i nærheten

Butikk i nærheten

Dog walk nearby

Offentlig transport i nærheten

Type

Bondegård

Medium (26-50 plasser)

Pop-up campsite

Fritidsaktiviteter i nærheten

Golf i nærheten

Hesteridning i nærheten

Innendørs basseng i nærheten

Kano/Kajakk i nærheten

Restaurant i nærheten

Seiling i nærheten

Sykkelutleie i nærheten

Sykling i nærheten

Tennis i nærheten

Terrengsykling i nærheten

Vannaktiviteter i nærheten

Sted

[[ campsite.name ]]
Dette stedet mottar foreløpig ikke bestillinger på Pitchup.com.
[[ place.name ]]
  • Borewell Farm, Scremerston, Berwick-upon-Tweed, Northumberland, England, TD15 2RJ
  • Tidssone Europe/London +0100 (GMT+01:00)   GPS 55.7386°N 1.9786°W

Nærmeste transport

Busstasjoner
Golden Square — 3.9 kilometer
Golden Square — 3.9 kilometer
Bus station — 40.0 kilometer
Togstasjoner
Berwick-upon-Tweed Rail Station — 4.5 kilometer
Chathill Rail Station — 28.3 kilometer
Alnmouth Rail Station — 44.1 kilometer
Fergehavner
Belvedere Ferry Landing — 69.4 kilometer
Flyplasser
Newcastle International Airport — 79.9 kilometer

Veibeskrivelse


Legg merke til: Alle avstander på siden er beregnet ut fra luftlinje – kontroller faktisk avstand basert på reisemåten din ved å bruke Få veibeskrivelse-knappen ovenfor.

Lokale attraksjoner

A short walk away, Cocklawburn beach has to be an early port of call for walks, dips and rockpooling. If you’re up for a hike with views, it’s about an hour to Berwick-upon-Tweed (or 10 minutes by car) where there’s a pair of castles and a military museum, an old jail to get locked up in and a walking trail in the footsteps of famed northern painter LS Lowry.

If you’re up for moats and ramparts, the castles of Alnwick, Bamburgh and Dunstanburgh are around half an hour’s drive away, the first of the trio being particularly popular with fans of a certain H Potter…

Lindisfarne has a fine castle too: at certain times of day you can drive or walk across the causeway to the island; otherwise head to Seahouses (half an hour) and catch a boat to the ancient sanctuary, spotting seals and puffins enroute.

Have tea among the bees at Chain Bridge Honey Farm 15 minutes away: tours teach visitors about the industrious insects while the shop and café do a nice line in sweet treats. If mammals and reptiles are more your thing, around 50 species await at Northumberland Country Zoo (45 minutes), from pattable Shetland ponies to somewhat stinky skunks.

Oversett (Drevet av Google Translate)

Må ses

  • Berwick-upon-Tweed Castle & Ramparts (3.4 kilometer)
  • Berwick-upon-Tweed Museum and Art Gallery (3.9 kilometer)
  • Berwick-upon-Tweed Barracks & Main Guard (3.9 kilometer)

National Trust

  • Lindisfarne Castle (14.4 kilometer)
  • Dunstanburgh Castle (38.1 kilometer)
Legg merke til: Alle avstander på siden er beregnet ut fra luftlinje – kontroller faktisk avstand basert på reisemåten din.

  • Har Pot-a-Doodle Do Wigwam Village et svømmebasseng? Nei Se alle funksjoner
  • Er Pot-a-Doodle Do Wigwam Village hundevennlig? Ja Se alle funksjoner
  • Hvilke attraksjoner finnes i nærheten av Pot-a-Doodle Do Wigwam Village? A short walk away, Cocklawburn beach has to be an early port of call for walks, dips and rockpooling. If you’re up for a hike with views, it’s about an hour to … Les mer
  • Når kan jeg sjekke inn på og sjekke ut av Pot-a-Doodle Do Wigwam Village?
    Innkvartering på stedet
    Ankomst:  3 p.m. –  7 p.m.
    Avvreise innen:  10 a.m.
    Les mer
  • Hvor mye koster et opphold på Pot-a-Doodle Do Wigwam Village? Fra kr 539,44 (for 1 natt, 2 voksne) - prisene kan endres avhengig av valgt dato og antall personer. Sjekk priser og tilgjengelighet

Lukk

Ditt krav blir sendt…

Lukk

Kontakt pot-a-doodle-do-wigwam-village


Lukk

Betingelser og vilkår

Les gjennom betingelsene og vilkårene til parken under og betingelsene og vilkårene til Pitchup.com.

Adgang
Personer under 18 år må være i følge med sine foreldre eller verge.

Ankomst og avreise
Ingen refusjon/rabatt gis grunnet dårlig vær, sene ankomster, eller tidligere avreiser.

Ekstraelementer
Det er ekstrakostnader tilknyttet fasiliteter/aktiviteter, inkludert fishing rod hire and BBQ huts, som kan betales ved ankomst.

Endringer på ferien din
Bestillinger kan ikke endres innen 2 dag(er) før ankomst.
Endringer blir pålagt et gebyr på £ 10,00 (kr 131,22).

Generelt
Administrasjonen forbeholder seg retten til å nekte adgang eller avslutte oppholdet til gjester som har en upassende oppførsel. Ingen refusjon gis.
Baren og/eller restauranten er åpen mellom 01/01 og 31/12.
Det er stilletid mellom 10 p.m. og 7 a.m., og det må følges.
Disposable barbecues er ikke tillatt.
Du trenger fisketillatelse (noe du må søke om i forkant).
Radio, musikk og TV-apparater må være innstilt på lavt volum. Bildører og bagasjeluker må lukkes uten bråk.
Ta umiddelbart kontakt med resepsjonen om du har grunn til klage. Klager som ikke rapporteres til de ansatte mens du fortsatt befinner deg på feriestedet, kan ikke håndteres etter at du har dratt.

Hunder
Førerhunder er tillatt på stedet uten ekstra kostnad.
Hunder skal være i bånd og under oppsyn til enhver tid.

Kjøretøy
Kun én bil kan parkeres på plassen. Øvrige biler skal parkeres på anviste plasser.

Leid innkvartering
Electricity er ikke inkludert i prisen og kan betales på stedet (strømmåler på plassen).
Enheten skal etterlates ren og ryddig. Et gebyr på £ 25,00 (kr 326,48) må betales for enheter som ikke er rengjort ved avreise.

Sikkerhet
Det er lov å grille, men grillen må heves over bakken og være under oppsyn av en voksen til enhver tid.

Tilleggsbetingelser

Please note that from 1 October to 28 December the restaurant and arts centre will be closed on Mondays and Tuesdays.

£1 electric cards are obtained from the dispenser in the communal kitchen.

Oversett (Drevet av Google Translate)

Lukk