Sunny Paradise Campsite









Deze camping neemt momenteel geen reserveringen aan via Pitchup.com.
Als je de eigenaar van deze camping bent, begin dan met boekingen aannemen via Pitchup.com.
Het is gratis, snel en makkelijk!
Parktype
Beoordeling van toeristenbureau
Gesproken talen
Engels
Portugees
Spaans
Nabijgelegen accommodaties die beschikbaar zijn op Pitchup.com
Helaas, wij hebben geen nabijgelegen boekbare campings.
Voorzieningen
Draagbaar toilet
Honden toegestaan
Activiteiten op de camping
Afhaaldienst Avondprogramma Bar of clubhuis Binnenzwembad Buitenzwembad Fietsverhuur Fitnesscentrum Kinderclub Restaurant/café op de camping Speeltuin Spelletjeskamer Tennis Tv-ruimte Vissen WatersportenVoorzieningen op de camping
Afwasruimte Bad aanwezig Boodschappenwinkel Composttoilet Douche aanwezig Draagbaar toilet Droogruimte Gezinsbadkamer Gratis wifi Hondenpark Internetaansluiting Openbare telefoon Parkeren bij staanplaats/accommodatie Toiletgebouw Toiletten in pub Transferservice naar openbaar vervoer Vriezer voor koelelementen Wasserette WifiGroepen welkom
Bijeenkomsten welkom Familievriendelijk Mannen/vrouwengroepen welkom Motorrijders welkom Naturisten/nudisten Studentengroepen welkomRegels
Barbecue voorzien Barbecues toegestaan Bedrijfswagens toegestaan Honden het hele jaar toegestaan Honden toegestaan Kampvuur toegestaanThema's
Natuurparadijs VredigFaciliteiten
Afvoerpunt chemische toiletten Gasflessen aanwezig Groene energie Oplaadpunt aanwezig Oplaadpunt(en) voor elektrische auto's RecyclingType
Boerderij Mini (1-10 staanplaatsen)Voorzieningen in de buurt
Bar in de buurt Boerenmarkt in de buurt Boodschappenwinkel in de buurt Hondenuitlaatplaats in de buurt Openbaar vervoer in de buurtToegankelijkheid
Voorzieningen voor gehandicaptenActiviteiten in de buurt
Buitenzwembad in de buurt Mountainbiken in de buurt Restaurant in de buurt Vissen in de buurtCaravans en Campers
Camperservicepunt Wateraansluiting voor caravansLocatie
Sunny Paradise Campsite
Chuchuligovo
Petrich
Bulgarije
2865
Tijdzone
Europe/Sofia EET (GMT+02:00)
GPS
41,39995°N
23,35836°W
Routebeschrijving
Let op: Alle afstanden op deze pagina zijn hemelsbreed berekend – controleer daarom de werkelijke afstand, afhankelijk van hoe je reist, door op de knop 'Ga naar routebeschrijving' hierboven te klikken.
Lokale bezienswaardigheden
Aanbiedingen
Voorwaarden van toepassing - zie het gedeelte accommodatietype voor details
Beoordelingen
zou deze camping aanbevelen aan een vriend
zou hier weer verblijven
Alleen beoordelingen tonen van de afgelopen 30 maanden.
Not recommended
Algemeen | |
---|---|
Locatie | |
Prijs-kwaliteit | |
Accommodatie | |
Faciliteiten / activiteiten | |
Klantenservice | |
Kindvriendelijkheid | |
Netheid | |
Wifi |
Staanplaats voor caravan en camper op harde ondergrond , elektriciteit optioneel
Ik was blij met: The poor husband, and there was a water supply.
Ik was niet zo blij met: The woman.
The woman waited for us to set up table, chairs etc, and then told us the price was different to that as advertised and agreed on Pitchup, she brought her own pricing list and demanded additional money and wanted cash and wouldn’t accept bank cards. On top on this your also paying a separate electric additional charge (you are aware of this when booking) so once you’ve paid all her additional made up costs on arrival you are massively over paying for very poor facilities. The woman left it late enough to stop you considering leaving when she approached you with her amended costs, what makes it harder is your locked in the double gates in her back garden where the site is based close to her house, so no privacy, she even tells you what time you woke up in the morning, so you are clearly being watched, you can’t escape easily if you arrive late as there is no other site in the near vicinity.
The woman is very rude, opinionated, unaware of personal space and time. Rude when talking about previous guests who had departed the site.
Not welcoming to families.
Talked continuously about herself trying to make out she is perfection and children of this world are doomed and have no chance in this world and they will grow up government controlled.
Swimming pool was DIY (do it yourself) and dangerous, with broken plastic edges between the tiles, and cracks you could easily cut yourself on.
Much nicer sites 1.5 hours away with proper facilities, modern and a lot better catered for camping and for the same price this woman changed her price to.
The woman has opinions about other countries and voices them very inappropriately.
Her opinions are not appreciated and offensive, the price change is not acceptable, shockingly the woman tries to blame pitchup and tells you if you have an issue take it up with pitchup and not her.
We would not return even if it was free.
The poor husband was silent with a smile.
Aanbevelen aan vrienden Opnieuw bezoeken
Van de manager: Thank you for your review.
As far as I know, I am NOT rude. Nobody is perfect and not everyone has the same tastes or opinions about the world we all live in, or how governments control people.
Our pool is not dangerous and we would like to understand what you did in our pool!? We accept advice to improve.
People are free to express their own opinions about life and our world.
Sorry you were so offended, maybe you were not in a good mood and having a terrible day.
Veelgestelde vragen
- Heeft Sunny Paradise Campsite een zwembad? Ja Bekijk alle faciliteiten
- Is Sunny Paradise Campsite hondvriendelijk? Ja Bekijk alle faciliteiten
- Welke attracties liggen in de buurt van Sunny Paradise Campsite? Want to be out and about on foot? Trek up to the spectacular Mangaro or Dabitsata falls in Belasitsa Nature Park (40 minutes’ drive), or turn west and hike into a forested … Lees meer
- Wanneer kan ik in- en uitchecken bij Sunny Paradise Campsite?
Tent, caravan en camper Aankomst: op elk moment – op elk moment Vertrek voor: op elk moment