Boek 5.344 campings, glampings en vakantieparken in heel Europa en Amerika

Feefo gebruikersbeoordeling

Hope Farm Holidays

9,4
Bekijk de prijzen en reserveer
Vanaf £ 10/€ 11,19/AU$ 16,73/US$ 10,69/C$ 14,74/CHF 10,62/SEK 122,40/DKK 83,19/NOK 116,93/ISK 1.561/ARS 1.566,73/CLP 10.531/PEN 42,33/NZ$ 19,10/ZAR 193,83/PLN 53,90/R$ 57,51/CZK 276,12/RSD 1.312/HUF 4.600,93/RUB 626,70/CN¥ 77,49 (voor 1 nacht, 2 volwassenen)

Geef specificaties op om een nauwkeurige prijs te krijgen

Hope Farm Holidays

Algemeen

  • Milieuvriendelijke wildcamping, dicht bij de kust van Hayle en Godrevy
  • Wildpark met uitzicht over vallei: spot herten, buizerds en konijnen
  • Kampvuren toegestaan en bakstenen verstrekt voor wegwerpbarbecues

Hoe fantastisch is deze landelijke plek dicht bij de kust van Cornwall? Zo fantastisch dat het familieteam dat het geluk heeft hier te mogen wonen, jarenlang werd gevraagd om hun velden open te stellen voor kampeerders – en wat fijn voor alle vakantiegangers in deze regio dat ze dat inderdaad hebben gedaan: kom hier naartoe voor een milieuvriendelijk verblijf in een zeer rustige omgeving.

Zoals je kunt zien op de foto's, ligt Hope Farm Holidays in een schitterende setting, in weelderig groen met prachtige vergezichten over het landschap en de landbouwgrond van Cornwall. Het bevindt zich in een toevluchtsoord voor wilde dieren, dat uitkijkt op een vallei: strijk hier neer om beesten zoals herten, buizerds, vleermuizen, torenvalken, fazanten en konijnen te spotten – en om de dierlijke bewoners zoals honden, katten en kippen te ontmoeten...

Als/wanneer je klaar bent om van de camping af te gaan: de boerderij ligt op slechts een paar kilometer van het strand en de kliffen van Gwithian; dicht bij de Godrevy Heritage Coast en het beroemde Godrevy Point, vanwaar het South West Coast Path toegankelijk is (voor wandelingen naar het surfstrand van Portreath); en met de auto is het een kwartier rijden naar Redruth.

Hope Farm is een milieuvriendelijke camping waar gezinnen en backpackers zonder gedoe kunnen kamperen te midden van schilderachtig landschap. Er zijn composttoiletten, een afwasruimte en een recyclingzone, evenals douches die werken op zonne-energie (nu met extra warmtebronnen, omdat het in het openingsseizoen een tikkeltje koud was). Barbecues en kampvuren zijn beide toegestaan: er zijn bakstenen om wegwerpbarbecues op te zetten, en gasten worden verzocht waakzaam te zijn bij de vlammen.

Voor benodigdheden kun je in een paar minuten naar het servicestation rijden of in 10 minuten naar Hayle.

Let op

Het reserveren voor vrijgezellenfeesten is niet toegestaan via Pitchup.com.

Bij droog, winderig en/of heet weer zijn vuren, barbecues en vuurkorven niet toegestaan.

Groepsreserveringen voor 6 volwassenen of meer zijn niet toegestaan (met uitzondering van koppels en directe familieleden).

Groepsreserveringen voor 3 of meer personen of onderkomens (bijvoorbeeld tenten, caravans, campers of accommodaties) zijn niet toegestaan via Pitchup.com.

Minderjarigen (18-) dienen te worden vergezeld door een ouder en/of officiële voogd.

Er mogen geen reserveringen worden gemaakt voor meer dan 10 aaneengesloten nachten.

Het wordt gasten geadviseerd om een zaklantaarn van goede kwaliteit mee te nemen, omdat delen van het terrein onverlicht zijn.


Aankomst:
Vertrek: (2 nachten)
Groep:

Wijzig zoekopdracht…

Klik eenmaal om jouw aankomstdag te selecteren en dan nogmaals voor de vertrekdatum.


Reserveer je voor een groep?

Beoordelingen

9,4

Algehele score gebaseerd op 70 beoordelingen

 

97% zou deze camping aanbevelen aan een vriend(in).

96% zou hier opnieuw verblijven.

 

Voor vertoning zijn 3 of meer beoordelingen vereist.

63% omschreven als Vredig ?

Meer beoordelingen

Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi



Alleen beoordelingen van de afgelopen 30 maanden.

Filters resetten
Beoordelingen in andere talen verschijnen hieronder.

Well put together, friendly and helpful, close to stunning coast.9-9-2022

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Abigail C.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats kampeerbusje op gras zonder elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Pitch, facilities clean, helpful, great fire pits, beaches.

    Ik was niet zo blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi

Lovely quiet campsite, with some friendly neighbouring tents. We were …5-9-2022

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Gethyn R.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor een tent of voor vouwwagen op gras zonder elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Lovely quiet campsite, with some friendly neighbouring tents. We were a big group of friends (12 all together) which understandably may seem intimidating but the campsite were very accommodating. Very accessible to local attractions but will require a drive to and from.

    Ik was niet zo blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Thank you for taking the time to review us.
We welcome family and friendship group bookings with the proviso they are happy to adhere to the quiet times after 10pm and do not cause any problems with our other guests. We always ask that groups contact us before booking so that we can discuss numbers and allocation of pitches as this helps us, plus we always try to put groups away from young families etc who want a quieter space before 10pm.
We are really pleased that you enjoyed your stay and heard about your group helping find a missing dog from the next pitch!
Hope to see you again next year!

Algemeen
8
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)
Anonieme gebruiker

jessicabirthclasses@outlook.com4-9-2022

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk AnoniemBevestigd

  • Staplaats kampeerbusje op gras zonder elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    It is a lovely site surrounded by countryside and a little lake, giving a sense of away from it all even though near to beaches and Bridport. We enjoyed watching swallows flying and settling on wires near our van. Excellent facilities, clean and thoughtful touches such as a white board with suggested activities as well as wood for the fire pits.
    .

    Ik was niet zo blij met: 

    Only slight problem was barking dogs set off by people coming and going. We seemed in the minority not having one.

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Thank you for taking the time to review us.
We are really pleased you enjoyed the site.
With regards to the barking dogs, usually we have a small number of guests with dogs at any time, however this August we did have more than normal. Whilst dog friendly we do not aim to cater solely for dog owners and if the barking was a problem we can allocate a pitch away from those campers with dogs if that would help.

Algemeen
8
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)
Anonieme gebruiker

Lovely staff, showers were nice and warm, eco toilets were …3-9-2022

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk AnoniemMobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor een tent of voor vouwwagen op gras zonder elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Lovely staff, showers were nice and warm, eco toilets were absolutely fine and not smelly at all

    Ik was niet zo blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Thank you for taking the time to review us.
We are really pleased that you found our eco facilities clean and the showers warm.
Hope to see you again next year!

Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

Excellent and friendly staff, excellent site with eco-facilities3-9-2022

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Sonia S.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor een tent of voor vouwwagen op gras zonder elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Loved the experience

    Ik was niet zo blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Hello Thank you for taking the time to review us.
It was lovely getting to know you both and your daughter and we are so pleased that you enjoyed your stay with us.
Hope to see you again next year!

Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)
Anonieme gebruiker

Great site, eco friendly and helpful staff.30-8-2022

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk AnoniemBevestigd

  • Staplaats kampeerbusje op gras zonder elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Really friendly and helpful owners and staff. Replied quickly to any messages and questions. Helpfully sited us away from other dog owners as we have a reactive rescue dog.
    Facilities very clean and all working well.
    Lovely field available onsite for dog exercising
    Good recycling facilities.
    Liked the eco friendly hedges and borders etc.

    Ik was niet zo blij met: 

    Bit of a shame that you can hear the A30 from the the site, but only faintly.
    Had to queue for toilets once in the evening, may be good to have a couple more toilets for busy times (there are 4).

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Thank you for taking the time to review us.
We are pleased you enjoyed your stay and liked our facilities, we try wherever possible to site guests in the best possible spots for their needs.
The A30 noise is often present and wind and temperature dependant, but we are glad it did not impact too much on your stay.
We are planning an additional 2 toilets for next year, as well as covering the washing up area in case of bad weather.
Hope to see you again next year!

Algemeen
8
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
Anonieme gebruiker

Good campsite. Level pitches. Everyone was respectful. Eco friendly.29-8-2022

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk AnoniemBevestigd

  • Staplaats voor een tent of voor vouwwagen op gras zonder elektriciteit (groot)
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Good campsite. Level pitches. Everyone was respectful. Eco friendly.

    Ik was niet zo blij met: 

    Road noise was unexpected! However after a day surfing this did not stop us getting to sleep.

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Thank you for taking the time to review us.
We are pleased you liked the campsite.
Re the road noise, it is very dependant on the wind direction and temperature, we are 2 fields away from the A30 but it can be heard and August is the busiest time for traffic unfortunately.
Hope to see you again next year.

Algemeen
8
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
(Geen beoordeling)
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

Friendly owners -Not overly keen on corrugated iron shower facilities29-8-2022

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Caroline P.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor caravan en camper op gras zonder elektriciteit (groot)
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Owners were great … pitch was huge

    Ik was niet zo blij met: 

    Noise from A30
    Not within walking distance of beach
    Cost for fire pit (per night!) and carrier bag size of kindling and small logs

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Thank you for taking the time to review us.
We are pleased you liked the space and found us friendly.
We accept that our eco facilities are not to everyone's taste and we do not advertise that we are within walking distance of the beach - it is a 10 minute drive.
As far as the cost of the fire pit and wood, it is optional and our guests are welcome to bring their own as long as they are on legs, we will provide a slab to stand them on.
We only provide fire pits on request and the price is stated before they are delivered to your pitch.
Unfortunately the noise from the A30 depends on the wind direction and amount of traffic and bank holiday weekend when you were staying is the busiest period of the year.
We state in all of our literature our location, and that we have eco facilities, there are images on our website of the showers, toilets etc so that we do not feel that we are misleading our guests on what to expect.

Algemeen
6
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
(Geen beoordeling)
Faciliteiten/activiteiten
(Geen beoordeling)
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

Very clean toilets and showers, all was solar powered, the …28-8-2022

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk george s.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats kampeerbusje op gras zonder elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Very clean toilets and showers, all was solar powered, the staff were friendly and informative which was nice. The site is a 10 minute drive from all your amenities and 13 mins from St ives. We stayed their for 2 x nights and were really impressed with the site and service we received. Five stars from me :D

    Ik was niet zo blij met: 

    Little bit windy at times.

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Thank you for taking the time to review us.
We are really pleased you enjoyed your stay with us and hope you will visit us again!
Re the wind.. we are quite high here and it is often windy, if winds are going to be particularly bad (not often) we do walk around and warn our guests.

Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

Bbqs are allowd wen u bk it bt wn you arrive at facility only gasfires28-8-2022

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Joaquin S.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor een tent of voor vouwwagen op gras zonder elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Mountains

    Ik was niet zo blij met: 

    Not truthful on Wath they say

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Thank you for taking the time to leave a review.
With regard to your comments - with the dry conditions, frequent field fires locally, and a fire taking place on our site due to misuse of a disposable barbecue we had to suspend the use of charcoal barbecues and fire pits during the dry period.
On receiving a booking we send an email and when the use of barbecues was not permitted it was in the email at the time. When you stayed the ground was still very dry and fire pits and barbecues were not allowed unless gas.
When you arrived we would have said whether the fires were allowed at that time.
You did not raise any complaint whilst here and we noticed that you had left early without telling us.
We are very sorry if you were upset but safety of our guests come first and if you were mislead by the details on booking then we apologise.
Currently barbecues and fire pits are now allowed again as we have had a significant amount of rain and the risk of fire has decreased, however we reserve the right to ban them again if needed.

Algemeen
2
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi

Voorzieningen

Activiteiten op de camping

Afhaaldienst

Avondprogramma

Bar of clubhuis

Binnenzwembad

Buitenzwembad

Fietsverhuur

Fitnesscentrum

Kinderclub

Restaurant/café op de camping

Speelplaats

Spelletjeskamer

Tennis

Tv-ruimte

Vissen

Watersporten

Voorzieningen op de camping

Afwasruimte

Bad aanwezig

Boodschappenwinkel

Composttoilet

Douche aanwezig

Draagbaar toilet

Droogruimte

Gezinsbadkamer

Gratis wifi

Hondenpark

Internetaansluiting

Openbare telefoon

Parkeren bij staplaats/accommodatie

Toiletgebouw

Toiletten in pub

Transferservice naar openbaar vervoer

Voorzieningen voor gehandicapten

Vriezer voor koelelementen

Wasserette

Wifi

Groepen welkom

Familievriendelijk

Mannen/vrouwengroepen welkom

Motorrijders welkom

Schoolgroepen welkom

Studentengroepen welkom

Regels

Barbecue voorzien

Barbecues toegestaan

Bedrijfswagens toegestaan

Honden het hele jaar toegestaan

Honden toegestaan

Kampvuur toegestaan

Camping 2.0

Saharatent

Thema's

Afgelegen

Budget/backpacker

Spectaculaire omgeving

Vredig

Wandelparadijs

Wild kamperen

Faciliteiten

Afvoerpunt chemische toiletten

Gasflessen aanwezig

Groene energie

Oplaadpunt aanwezig

Oplaadpunt(en) voor elektrische auto's

Recycling

Type

Boerderij

Middelgroot (26-50 staplaatsen)

Voorzieningen in de buurt

Bar in de buurt

Boerenmarkt in de buurt

Hondenuitlaatplaats in de buurt

Openbaar vervoer in de buurt

Activiteiten in de buurt

Fietsen in de buurt

Golfen in de buurt

Surfschool in de buurt

Locatie

[[ campsite.name ]]
Deze camping/dit vakantiepark neemt momenteel geen reserveringen via Pitchup.com.
[[ place.name ]]
  • 14 Gwithian Road, Connor Downs, Hayle, Cornwall, Engeland, TR27 5EA
  • Tijdzone Europe/London +0100 (GMT+01:00)   GPS 50.2098°N 5.3605°W

Dichtsbijzijnde vervoer

Busstations
Bus Station — 4,5 kilometer
War Memorial — 4,7 kilometer
War Memorial — 4,7 kilometer
Treinstation
Camborne Rail Station — 4,5 kilometer
Hayle Rail Station — 5,0 kilometer
Lelant Rail Station — 6,1 kilometer
Veerhavens
Penzance Ferry Terminal — 15,8 kilometer
Ponsharden Ferry Landing — 20,1 kilometer
Helford Village Ferry Landing — 20,6 kilometer
Vliegvelden
Penzance Airport — 14,4 kilometer
Land's End St Just Airport — 25,0 kilometer
Newquay St Mawgan Airport — 36,6 kilometer

Routebeschrijving


Let op: Alle afstanden op deze pagina zijn hemelsbreed berekend – controleer daarom de werkelijke afstand, die afhankelijk is van hoe je reist, door op de knop 'Routebeschrijving krijgen' hierboven te klikken.

Lokale bezienswaardigheden

Dit is een prachtig deel van Cornwall, dat dicht bij de noordkust ligt en bekendstaat om z'n kustplaatsen, en vanwaar je dagtochtjes kunt maken naar Falmouth en de zuidkust.

Het dichtstbijzijnde strand, Gwithian, op ongeveer vijf kilometer of 10 minuten rijden, wordt ten zeerste aanbevolen door het team van Hope Farm, vanwege het brede zand en de spectaculaire kliffen: wandel zeker naar de top hiervan, om de honderden zeehonden die eronder zonnebaden te zien. Hayle, ook op 10 minuten, heeft nog meer brede stranden, een winkelcentrum genaamd de Old Foundry Chapel en heerlijke 'Cornish pasties' (pasteitjes) – ook van harte aanbevolen door het team van Hope Farm.

Ook echte aanraders zijn St Ives (20 minuten rijden, of rijd er vanuit St Erth of Lelant met de trein heen), en Penzance (25 minuten), voor dijkwandelingen naar St Michael's Mount, dagtochtjes naar de Scilly-eilanden en een duik in de open lucht in het gerestaureerde lido. Als je op vakantie bent met de kinderen, kun je in 25 minuten met ze naar het pretpark Flambards rijden.

Niet te missen bezienswaardigheid

  • Cornwall Industrial Discovery Centre (7,1 kilometer)
  • Tate St Ives (8,7 kilometer)
  • St Michael's Mount (13,2 kilometer)

National Trust

  • Godrevy (3,0 kilometer)
  • Cornish Mines and Engines (7,1 kilometer)

Fietsroutes

Ontdek lokale routes op het National Cycle Network: bijna 20.000 kilometer aan fietsroutes.

Let op: Alle afstanden op deze pagina zijn hemelsbreed berekend – controleer daarom de werkelijke afstand, die afhankelijk is van hoe je reist.

Algemene voorwaarden

Toegestane aankomst- en vertrektijd

Tent, caravan en camper
Aankomst:  13:00 –  20:00
Vertrek voor:  10:00
Accommodatie op het park
Aankomst:  14:00 –  20:00
Vertrek voor:  10:00

Annuleringsvoorwaarden van Hope Farm Holidays

Geen terugbetaling mogelijk binnen 3 dagen voor aankomst.

Geen restituties of kortingen bij slecht weer, late aankomst of vroeg vertrek.

Als je jouw reservering moet annuleren of wijzigen, laat ons dit dan zo snel mogelijk weten zodat iemand anders kan reserveren. Je kunt ervoor kiezen om een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten.

Houd er rekening mee dat jouw aanbetaling is betaald aan Pitchup.com en dat deze niet terugvorderbaar is.

Betaling

Je kunt nu een niet-terugvorderbare aanbetaling van 15% doen. Hope Farm Holidays zal het uitstaande bedrag 1 week voor aankomst van je kaart afschrijven, of zal dit direct doen indien de aankomstdatum eerder valt dan over 1 week.

Je kunt er ook voor kiezen het volledige bedrag te betalen ten tijde van je reservering, of op elk moment voor de einddatum.

Betaalmiddelen die het park accepteert

Contant
MasterCard
Visa

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden van de camping/het vakantiepark

  • Heeft Hope Farm Holidays een zwembad? Nee Bekijk alle faciliteiten
  • Is Hope Farm Holidays hondvriendelijk? Ja Bekijk alle faciliteiten
  • Welke attracties liggen in de buurt van Hope Farm Holidays? Dit is een prachtig deel van Cornwall, dat dicht bij de noordkust ligt en bekendstaat om z'n kustplaatsen, en vanwaar je dagtochtjes kunt maken naar Falmouth en de zuidkust. Het dichtstbijzijnde strand, … Lees meer
  • Wanneer kan ik in- en uitchecken bij Hope Farm Holidays?
    Tent, caravan en camper
    Aankomst:  13:00 –  20:00
    Vertrek voor:  10:00
    Accommodatie op het park
    Aankomst:  14:00 –  20:00
    Vertrek voor:  10:00
    Lees meer
  • Hoeveel kost een verblijf bij Hope Farm Holidays? Vanaf € 11,40 (voor 1 nacht, 2 volwassenen) - prijzen kunnen veranderen afhankelijk van je datums en gezelschap. Controleer prijzen en beschikbaarheid

Sluit

Jouw claim wordt verstuurd…

Sluit

Neem contact op met hope_farm_holidays


Sluit

Algemene voorwaarden

Hieronder lees je de voorwaarden van de camping en de voorwaarden van Pitchup.com.

Aankomst en vertrek

Algemeen

Bezetting

Extra's

Honden

Toegang

Veiligheid

Sluit