3 287 üdülőfalu és kemping foglalása és értékelése Egyesült Királyság-, Európa- és Amerika-szerte.

Feefo szolgáltatás értékelés

Grange Pony Trekking Centre

7,6
Árak megtekintése és foglalás
12,00 GBP/13,59 EUR/24,47 AUD/14,86 USD/21,10 CAD/14,38 CHF/149,19 SEK/101,41 DKK/155,33 NOK/2 121 ISK/958,13 ARS/12 875 CLP/51,02 PEN/25,08 NZD/271,45 ZAR/62,52 PLN/78,03 BRL/373,53 CZK/1 596 RSD/4 938,60 Ft/1 174,58 RUB/105,55 CNY ártól (1 éjszakára, 2 felnőtt)

adjon meg néhány adatot, és tudja meg a pontos árat!

Grange Pony Trekking Centre

Általános

  • Félreeső kemping lovasközpont mellett, Brecon Beacons Nemzeti Parkban
  • A Cambrian Way útvonalon 2 km az Offa's Dyke Path túraút
  • Reggeli, ebédcsomag és esti étkezés kérhető a kempingben

Young or not so young, experienced horse wrangler or first time in the saddle – all are welcome at family-run Grange Pony Trekking Centre, in rural Monmouthshire. A friendly bunch of Welsh cobs and ponies reside here, waiting to take guests out into the northern stretches of the Brecon Beacons National Park in the company of expert instructors.

Actually (whisper it…) not that fussed by horses? You’re equally welcome too, as this is a gorgeous base for any sort of peaceful break – a stream flows past the site, and the surrounding hills and mountains provide a scenic backdrop for your breakfasts and barbecues. The local wildlife agrees that it’s a fab place to hang out too, so you’ll most likely spot birds and beasts going about their business.

Once you've viewed it from afar, there are plenty of ways to get out for a closer look at the scenery. A hike perhaps? The site is on the Cambrian Way, a mile and a half from the Offa’s Dyke Path and has its own access to Hatterrall Hill. It’s also next to the path that climbs up Chwarel y Fan, and is a quarter of a mile from National Cycle Route 42. There’s secure storage for bikes, and the folk on site are happy to dry boots and sort laundry if you get wet and mucky as you roam.

Abergavenny’s about half an hour away for foodie foraging, but if you're too whacked after your day's activities to contemplate cooking, the folk on site can sort you with three-course evening meals, plus cooked breakfasts and packed lunches to get you set up for a day out.

Finally, if you're here near Hay to go to the Hay Festival, the friendly Grange Pony owners can give you a lift there.

Fordítás (Google Translate által)

Kérjük, ne feledje!

A 18 aluli életkorú vendégek csak a szülő vagy törvényes gyám kíséretében tartózkodhatnak.

Egyes létesítmények/programok használatához - ideértve pony ridding and pony trekking - érkezéskor különdíjat kell fizetni.

Haszongépjárművek (munka céljából használt, árukat vagy díjfizető utasokat szállító járművek) vagy céges jelzéssel ellátott járművek nem hozhatók be a kemping területére.

A sátorhelyek/egységek mellett gépkocsik/motorkerékpárok nem parkolhatók. Az összes gépkocsit az arra kijelölt területen kell parkolni.

There is a compost toilet in the camping field. Showers and flushing toilet are available in the house.

Trekking trips are only available 01 April - 31 October.


Érkezés:
Távozás: (2 éjszaka)
Csoport:

Szerkesztés…

Az első nap kiválasztásához kattintson/koppintson egyszer, majd még egyszer a távozás napjának kiválasztásához.


Csoport részére foglal?

Értékelések

7,6

Összesített értékelés 11 értékelés alapján

 

82% ajánlaná ezt a kempinget az barátainak.

82% újra megszállna itt.

 

A statisztika megjelenítéséhez 5 vagy több értékelés szükséges.

Több értékelés

Hely
Ár-érték arány
Szállás
Szolgáltatások/tevékenységek
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
Tisztaság
Wi-fi



Csak az elmúlt 18 hónapban adott értékelések mutatása

Szűrők visszaállítása
A más nyelveken íródott értékelések az alábbikban jelennek meg.

Defo one to see and good value for money2019.11.01.

Értékelés írójának országa: Egyesült KirályságJodie M.Visszaigazolva

  • Pásztorkunyhó számára,
  • Ajánlja a barátainak   Újra ellátogat
  • Kedvelték: 

    The views are amazing and the staff are super friendly, also had the cutest pet dog.

    Nem kedvelték: 

    Fordítás (Google Translate által)
Összesített
8
Hely
Ár-érték arány
Szállás
Szolgáltatások/tevékenységek
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
Tisztaság
Wi-fi
Névtelen felhasználó

A nice quiet and remote campsite next to a stream ...2019.09.03.

Értékelés írójának országa: Egyesült KirályságNévtelenVisszaigazolva

  • Sátor kempinghely számára, szolgáltatás: elektromos csatlakozás nélkül , talaj: fű
  • Ajánlja a barátainak   Újra ellátogat
  • Kedvelték: 

    A nice quiet and remote campsite next to a stream in the Black Mountains but make sure the camp site owner puts her trekking ponies in fields away from the campers as the only other person there one night had his tent trashed by a pony. Camp site owner took immediate action when told about this.

    Nem kedvelték: 

    Fordítás (Google Translate által)
Összesített
8
Hely
Ár-érték arány
Szállás
Szolgáltatások/tevékenységek
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
(Nincs értékelés)
Tisztaság
Wi-fi
Alapértelmezett avatar

We loved camping by the stream and washing in it. ...2019.09.02.

Értékelés írójának országa: Egyesült KirályságNatalie B.Visszaigazolva

  • Sátor kempinghely számára, szolgáltatás: elektromos csatlakozás nélkül , talaj: fű
  • Ajánlja a barátainak   Újra ellátogat
  • Kedvelték: 

    We loved camping by the stream and washing in it. Very peaceful with great views of the mountain. The owners were friendly and helpful.

    Nem kedvelték: 

    Fordítás (Google Translate által)
Összesített
10
Hely
Ár-érték arány
Szállás
Szolgáltatások/tevékenységek
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
Tisztaság
Wi-fi
(Nincs értékelés)
Névtelen felhasználó

Friendly owners and beautiful site but lots ofsheep mess in our field2019.08.28.

Értékelés írójának országa: Egyesült KirályságNévtelenMobiltelefon ikonjaVisszaigazolva

  • Sátor kempinghely számára, szolgáltatás: elektromos csatlakozás nélkül , talaj: fű
  • Ajánlja a barátainak   Újra ellátogat
  • Kedvelték: 

    Friendly owners

    Nem kedvelték: 

    Fordítás (Google Translate által)
Kezelői megjegyzés...

Sorry about the sheep mess in the field. It is disappointing to hear. We don't even keep sheep, they are the neighbours sheep and should not even be in there.Thank you for letting us know your feelings and we very much value your feed back. Glad you enjoyed gte site in general.

Összesített
4
Hely
Ár-érték arány
Szállás
(Nincs értékelés)
Szolgáltatások/tevékenységek
(Nincs értékelés)
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
(Nincs értékelés)
Tisztaság
Wi-fi
(Nincs értékelés)
Névtelen felhasználó

excellent for a rustic hide away break.2019.08.27.

Értékelés írójának országa: Egyesült KirályságNévtelenVisszaigazolva

  • Pásztorkunyhó számára,
  • Ajánlja a barátainak   Újra ellátogat
  • Kedvelték: 

    remoteness, quiet, peaceful, basic, compost loo! no signal, no wifi, amazing scenery, wildlife, fire pit, veranda, wood burner (not used but it looked lovely) starry skies, I dont feel like a mature or a young couple! I'm in the middle - he's ageless ;-)

    Nem kedvelték: 

    no working shower available for us in the morning, bedding fabrics felt like 100% nylon (manmade - not linen or cotton)

    Fordítás (Google Translate által)
Kezelői megjegyzés...

Glad you had a nice visit. Sorry the shower was not working very well. We are on a spring and we did have alot of people staying in the camp site and guestshouse over bank holiday and we haven't had any rain for quite some time. The water was being used faster than it could come in. Thank you for bringing to our attention and glad to say it is all working again as normal.

Összesített
8
Hely
Ár-érték arány
Szállás
Szolgáltatások/tevékenységek
(Nincs értékelés)
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
(Nincs értékelés)
Tisztaság
Wi-fi
(Nincs értékelés)
Névtelen felhasználó

Loved the location of the tent pitches, right next to ...2019.08.27.

Értékelés írójának országa: Egyesült KirályságNévtelenMobiltelefon ikonjaVisszaigazolva

  • Sátor kempinghely számára, szolgáltatás: elektromos csatlakozás nélkül , talaj: fű
  • Ajánlja a barátainak   Újra ellátogat
  • Kedvelték: 

    Loved the location of the tent pitches, right next to the stream, it was so peaceful :)

    Nem kedvelték: 

    The shower facilities were not very good, shower was not powerful at all so really had to have a proper wash (especially as a female with longer hair). Also wasn’t a fan of the cat beds and food in the shower area, felt a bit unclean.

    Fordítás (Google Translate által)
Kezelői megjegyzés...

Glad you had a nice visit, sorry the shower was not working very well. We did have alot of people staying in the guest house and camping over the bank holiday and we are on a spring for water and it was being used faster than it was coming in to the tanks. It is all back to normal now thats why it wasnt very powerful. I will take note of the other things you said about the shower and act acordingly. I think the kittens are big enough to live outside now. Thank you.

Összesített
8
Hely
Ár-érték arány
Szállás
Szolgáltatások/tevékenységek
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
(Nincs értékelés)
Tisztaság
Wi-fi
(Nincs értékelés)

Lovely staff, perfect location2019.08.26.

Értékelés írójának országa: Egyesült KirályságRich N.Mobiltelefon ikonjaVisszaigazolva

  • Sátor kempinghely számára, szolgáltatás: elektromos csatlakozás nélkül , talaj: fű
  • Ajánlja a barátainak   Újra ellátogat
  • Kedvelték: 

    Location very rustic!

    Nem kedvelték: 

    Toilet/Shower facilities need up dating

    Fordítás (Google Translate által)
Kezelői megjegyzés...

Thank you for the lovely photos and glad you had a lovely visit. I will take note on your comment about the updating and thank you for bringing it to our attention.

Összesített
8
Hely
Ár-érték arány
Szállás
Szolgáltatások/tevékenységek
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
Tisztaság
Wi-fi

Really disappointing- poor admin and response from the management2019.08.26.

Értékelés írójának országa: Egyesült KirályságLauren W.Mobiltelefon ikonjaVisszaigazolva

  • Kempingház számára,
  • Ajánlja a barátainak   Újra ellátogat
  • Kedvelték: 

    We loved the look of the pod so were disappointed that they had double booked us.

    Nem kedvelték: 

    We booked and paid on Thursday to go on Saturday, for my partner’s birthday. We bought equipment to stay and travelled from Bristol on the day. We bought food on the way to cook on the fire pit. When we were close to arriving, at 17.15, we had a call from the manager explaining that they had no room for us. She explained that she wasn’t sure why we had been able to book and wasn’t sure how to refund us. We explained that we were close, with all of our stuff with no where to stay. Her attitude was quite blasé, her only solution was to ask if we had a tent with us (we didn’t as we were booked to stay in a pod)

    We came off the phone and searched for somewhere else to stay but unfortunately, with it being such late notice and a sunny bank holiday weekend, there was nowhere available which meant we had to drive home, disappointed about our ruined trip, having wasted time and money on travelling, equipment and food.

    Apparently our refund has been processed but I have not received any response from the manager to my email asking for assurance that this will not happen to other people and for compensation for our wasted journey. Really disappointing.

    Fordítás (Google Translate által)
Kezelői megjegyzés...

Sorry about your visit and like I said I have never had to give a refund as this has never happened before but as you told me on the phone you had got a full refund and pitchup do take a few days to processes this. We look forward to welcoming you on 28th September as arranged. FREE of charge as way of our compensation to you. Hope you enjoy your visit. Talk again soon. Thank you and see you in a few weeks.

Összesített
2
Hely
Ár-érték arány
Szállás
Szolgáltatások/tevékenységek
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
Tisztaság
Wi-fi
Alapértelmezett avatar

Amazing location right next to babbling stream and under the ...2019.08.11.

Értékelés írójának országa: Egyesült KirályságJackie D.Mobiltelefon ikonjaVisszaigazolva

  • Sátor kempinghely számára, szolgáltatás: elektromos csatlakozás nélkül , talaj: fű
  • Ajánlja a barátainak   Újra ellátogat
  • Kedvelték: 

    Amazing location right next to babbling stream and under the mountains, right away from the modern world. If you like to get away from it all this could be perfect- but remember there's no mobile phone signal and it is a few mins walk uphill to the shower and toilets, so it's probably not everyone's idea of a perfect campsite. The pony trekking is fabulous too. We absolutely loved it here!

    Nem kedvelték: 

    Fordítás (Google Translate által)
Kezelői megjegyzés...

Thank you so very much for your kind comments and glad you all had a nice memorable visit and we would be most pleased to welcome you again.

Összesített
10
Hely
Ár-érték arány
Szállás
(Nincs értékelés)
Szolgáltatások/tevékenységek
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
Tisztaság
(Nincs értékelés)
Wi-fi
(Nincs értékelés)
Névtelen felhasználó

Great experience, fantastic location, lovely family run business.2019.08.06.

Értékelés írójának országa: Egyesült KirályságNévtelenMobiltelefon ikonjaVisszaigazolva

  • Sátor kempinghely számára, szolgáltatás: elektromos csatlakozás nélkül , talaj: fű
  • Ajánlja a barátainak   Újra ellátogat
  • Kedvelték: 

    The camping was next to a river at the bottom of the Black Mountains.
    The horses and sheep on the site made it feel like a real escape from the city.
    Very friendly family that run the campsite and horse riding centre.
    The option to go horse riding in the Black Mountains was a real spontaneous treat. It’s a must if you didn’t plan on going riding. You don’t need any extra gear, they have you covered!

    Nem kedvelték: 

    Unfortunately you can’t have your car next to the tent. There is a designated car park for this, which means carrying your gear from the car park to your camp spot.
    The facilities could have been cleaner but it’s not a problem if that does not bother you.

    Fordítás (Google Translate által)
Kezelői megjegyzés...

Thank you for your kind comments about The Grange. Lovely photos and thank you for this. Sorry you didn't camp near your car. We do have another place for people to camp next to their cars it is a bit further from the facilities. I should have mentioned this to you when you booked it. Looking forward to welcoming you both again. You look comfortable on the horse he does like to be at the front. Thank you once again.

Összesített
10
Hely
Ár-érték arány
Szállás
Szolgáltatások/tevékenységek
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
Tisztaság
Wi-fi
(Nincs értékelés)

Funkciók

Szolgáltatások

Elektromos töltőberendezés

Gázpalackok rendelkezésre állnak

Kémiai WC-ürítőhely

Megújuló energia

Újrahasznosítás rendelkezésre áll

Kikapcsolódási lehetőségek helyben

Bár vagy klubház

Beltéri uszoda

Biciklikölcsönzés

Esti szórakozási lehetőség

Ételek elvitelre

Étterem/kávéház a kempingben

Fitneszterem

Horgászat

Játszószoba

Játszótér

Klub gyerekeknek

Kültéri uszoda

Tenisz

TV-szoba

Vízi sportok

Kényelmi szolgáltatások a közelben

Bár a közelben

Szabályok

Grillezés engedélyezett

Kereskedelmi járművek engedélyezettek

Kutyák engedélyezettek

Kutyák nem engedélyezettek

Tábortűz engedélyezett

Kikapcsolódási lehetőségek a közelben

Kenuzás/kajakozás a közelben

Lovaglás a közelben

Fogad csoportokat

Családbarát

Fogad azonos nemű csoportokat

Fogad cserkészeket

Fogad diákcsoportokat

Motorkerékpár-barát

Kényelmi szolgáltatások helyben

Élelmiszerbolt

Fürdőkád áll rendelkezésre

Ingyenes WiFi

Internet-hozzáférés

Jégakkus fagyasztás

Létesítmények mozgássérülteknek

Mellékhelyiségek

Mosoda

Mosogató terület

Nyilvános telefon

Szállítás a tömegközlekedéstől

Szárítóhelyiség

Szülő-baba mosdóhelyiség

WiFi

Zuhany rendelkezésre áll

Kemping 2.0

Kempingházak

Pásztorkunyhók

Típus

Gazdaság

Kisméretű (11-25 hely)

Tematika

Csodálatos természeti

Tó és/vagy hegy

Túrázók paradicsoma

Vadkemping

Hely

[[ campsite.name ]]
Ez a kemping jelenleg nem foglalható a Pitchup.com oldalon keresztül.
[[ place.name ]]
  • Capel-y-Ffin, Abergavenny, Monmouthshire, Wales, NP7 7NP
  • Időzóna Europe/London +0100 (GMT+01:00)   GPS 51.9765°N 3.0931°W

A legközelebbi repülőtér

Autóbuszállomások
Hay on Wye: Castle Bus Stop — 11,0 kilométer
Pontrilas: Telephone Exchange Coach Stop — 15,2 kilométer
Abergavenny Bus Station — 18,2 kilométer
Vasútállomások
Abergavenny Rail Station — 18,7 kilométer
Ebbw Vale Parkway Rail Station — 25,4 kilométer
Rhymney Rail Station — 27,7 kilométer
Kompkikötők
Newport (S Wales) Ferry Terminal — 46,6 kilométer
Repülőterek
Gloucestershire Airport — 65,0 kilométer

Útvonalterv


Figyelem: A lapon megadott távolságok légvonalban értendők. Kérjük, hogy az utazási módja szerint ellenőrizze a valós távolságot a lent található "Útmutatás kérése" gomb segítségével.

Helyi látnivalók

If you’ve still got some energy once you’ve hiked, biked and trotted around the local area, perhaps you’d like to take to the waters of Llangorse Lake (45 minutes’ drive) for sailing, windsurfing and other aquatic activities.

And of course you can’t come to this part of the world without taking in a castle or two… stick to the Welsh side of the border to ramble around the ruins of Grosmont Castle or Crickhowell Castle, or skip over Offa's Dyke into England to Longtown Castle. Whichever you pick, you’re looking at a drive of around 40 minutes or so.

Dipping a toe into urban life shouldn’t involve too much of a wrench from your rural surrounds: Abergavenny (half an hour) is packed with independent shops to poke about in (with a particularly fine line in local foodie treats) and Hay-on-Wye (25 minutes) is a must-do for anyone who loves a good bookshop browse.

Fordítás (Google Translate által)

Nem érdemes kihagyni

  • Blaenavon Ironworks (22,2 kilométer)
  • Blaenavon World Heritage Centre & Tourist Information Centre (22,7 kilométer)
  • Big Pit: National Coal Museum (22,8 kilométer)

National Trust

  • Cwmmau Farmhouse (19,7 kilométer)
  • The Weir (21,6 kilométer)

Kerékpárutak

Közelben lévő útvonalak keresése a Nemzeti Kerékpárhálózaton - több mint 12 ezer kilométer hosszú kerékpárút-hálózat.

Figyelem: A lapon megadott távolságok légvonalban értendők. Kérjük, hogy az utazási módja szerint ellenőrizze a valós távolságot.

Szabályok

Engedélyezett érkezési / távozási idő

Sátor és lakókocsi
Érkezés:  14.00 –  21.00
Távozás eddig:  11.00
Szállás a kempingben
Érkezés:  14.00 –  21.00
Távozás eddig:  11.00

Grange Pony Trekking Centre lemondásra vonatkozó szabályai

Nincs visszatérítés az érkezési dátumtól számított 2 hét időtartamon belül.

Visszatérítés/engedmény nem jár kedvezőtlen időjárás, késői érkezés vagy korai távozás esetén.

Amennyiben módosítani vagy törölni kívánja a foglalását, kérjük, hogy minél hamarabb tegye meg, hogy másoknak még legyen esélye lefoglalni. Érdemes utazási biztosítást kötni lemondás esetére, valamint poggyász-/ balesetbiztosítást.

Kérjük, ne feledje, hogy a letét fizetése a Pitchup.com felé történik, és annak összege nem visszatérítendő.

Fizetés

15% nem visszatérítendő letét azonnal fizetendő. A(z) Grange Pony Trekking Centre ráterheli a kártyájára az egyenleget az érkezést megelőzően 4 hét nappal, vagy amennyiben az érkezési időpont korábban van mint 4 hét nap az egyenleg azonnal levonásra kerül.

Lehetőség van a teljes összeg kifizetésére a foglalás időpontjában.

A kemping által elfogadott fizetési módok

Készpénz

Szerződéses feltételek

A kemping foglalásának szerződéses feltételei

  • A(z) Grange Pony Trekking Centre kempingben van-e úszómedence? Nem Az összes jellemző megtekintése
  • A(z) Grange Pony Trekking Centre kutyabarát-e? Nem Az összes jellemző megtekintése
  • Milyen látnivalók vannak a(z) Grange Pony Trekking Centre közelében? If you’ve still got some energy once you’ve hiked, biked and trotted around the local area, perhaps you’d like to take to the waters of Llangorse Lake (45 minutes’ drive) for sailing, ... Olvasson tovább
  • Mikor jeletkezhetek be és mikor jelentkezhetek ki a(z) Grange Pony Trekking Centre kempingben?
    Sátor és lakókocsi
    Érkezés:  14.00 –  21.00
    Távozás eddig:  11.00
    Szállás a kempingben
    Érkezés:  14.00 –  21.00
    Távozás eddig:  11.00
    Olvasson tovább
  • Mennyibe kerül a szállás a(z) Grange Pony Trekking Centre kempingben? 4 938,60 Ft ártól (1 éjszakára, 2 felnőtt) - az árak a dátumtól és a vendégek számától függnek. Árak és rendelkezésre állás ellenőrzése

Bezárás

A kérés elküldése folyamatban van…

Bezárás

Lépjen kapcsolatba a(z) Grange Pony Trekking Centre kempinggel


Bezárás

Szerződéses feltételek

Kérjük, olvassa el a park alább feltüntetett szerződéses feltételeit, valamint a Pitchup.com szerződéses feltételeit.

Általános
22.30 és 7.30 között a zajmentes időszakot tiszteletben kell tartani.

Belépés
A 18 aluli életkorú vendégek csak a szülő vagy törvényes gyám kíséretében tartózkodhatnak.
A belépés kizárólag a recepciónál való regisztráció esetében megengedett.

Biztonság
A tűzrakás tilos.
Lőfegyverek nem megengedettek.

Érkezések és távozások
A késői érkezésekről a kempinget mielőbb értesíteni szükséges. A foglalást 24 órán keresztül fenntartjuk. Ezt követően a kemping vezetése fenntartja a jogot az egység újraértékesítésére.
Az egységek kiosztására érkezéskor kerül sor.
Visszatérítés/engedmény nem jár kedvezőtlen időjárás, késői érkezés vagy korai távozás esetén.

Extrák
Egyes létesítmények/programok használatához - ideértve pony ridding and pony trekking - érkezéskor különdíjat kell fizetni.

Járművek
A sátorhelyek/egységek mellett gépkocsik/motorkerékpárok nem parkolhatók. Az összes gépkocsit az arra kijelölt területen kell parkolni.
Haszongépjárművek (munka céljából használt, árukat vagy díjfizető utasokat szállító járművek) vagy céges jelzéssel ellátott járművek nem hozhatók be a kemping területére.

Sátorhelyek
A sátor/egység, valamint a kapcsolódó felszerelések elhelyezésekor kövesse a kempingvezetés útmutatásait.

További feltételek

There is a compost toilet in the camping field. Showers and flushing toilet are available in the house.

Trekking trips are only available 01 April - 31 October.

Fordítás (Google Translate által)

Bezárás