Reserveu i opineu sobre 2.990 càmpings a Espanya, Amèrica Llatina i la resta del món!

Valoració del servei a Feefo

Camping De Grienduil

8,9

Aquest càmping no accepta reserves de Pitchup.com en aquests moments.

Si sou l'administrador d'aquest càmping, comenceu a rebre reserves a través de Pitchup.com afegint les dades del negoci.

General

  • Al centre d'Holanda, entre Leerdam i Gorinchem
  • Un càmping petit amb un ambient amigable
  • Camineu, pedalegeu o visiteu les ciutats d'Amsterdam i Rotterdam

Have a West Netherlands welcome on this friendly site in the centre of Holland, with easy access to getting out and about: Camping de Grienduil is a well-maintained, tree-lined spot surrounded by countryside, a two-minute drive from the village of Nieuwland and 10 minutes from the city of Leerdam.

Wisely for somewhere surrounded by straight roads, soothing scenery and a general lack of hills, there’s bike hire right on site and it would be hard to pass up an opportunity to explore the surrounds by pedal power, or even take your travels on the famed Dutch cycle network further to Amsterdam and Rotterdam.

Whatever you get up to, you’ll be assured of comfortable and relaxing times back at base: the site's in a natural setting of green fields and shady trees. There’s a bar and restaurant too, serving up local specialities and pizzas from its wood-fired oven. A small shop, a fishing pond and a playground are also on site, along with a pétanque court for you to flex your competitive streak.

Shops, supermarkets and restaurants are in Leerdam and Gorinchem, 10 and 15 minutes’ drive away.

Tradueix (A través del Traductor de Google)

Arribada:
Sortida: (2 nits)
Grup:

Modifica la cerca…

Feu clic/toqueu un sol cop per seleccionar el dia d'arribada i, un altre cop, per seleccionar el de sortida.


És una reserva de grup?

Comentaris dels acampadors

8,9

Valoració general segons 9 opinions

 

El 89% recomanaria aquest càmping a un amic.

El 78% s'hi tornaria a allotjar.

 

Més valoracions

Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi



Comentaris dels darrers 18 mesos.

Esborra els filtres
Les opinions en altres llengües apareixen a sota.

Vriendelijke eigenaren en personeel.Mooie plekken en heerlijke pizza,s08/07/2020

País de l'acampador: Països BaixosH.M M.Icona de telèfon mòbilConfirmada

  • Parcel·la de gespa i terra dur amb electricitat
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    De mooie plek

    No em va agradar: 

    Alles was goed

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
Del gerent...

Dank u wel, het was fijn u als gast te mogen ontvangen.

En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi

Sauber freundlich02/03/2020

País de l'acampador: AlemanyaDaniela J.Confirmada

  • Parcel·la de gespa i terra dur amb electricitat
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Sehr freundlich waren die Campingplatzbesitzer

    No em va agradar: 

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
Del gerent...

Thank you for your stay and the review.

En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi
Usuari anònim

Nice people and location.27/01/2020

País de l'acampador: AlemanyaAnònimConfirmada

  • Parcel·la de gespa i terra dur amb electricitat
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Nice people and location.

    No em va agradar: 

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
Del gerent...

Thank you for your stay and the review.

En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi

Lovely find. A great place for a short break to recharge the batteries04/09/2019

País de l'acampador: Regne UnitMATTY B.Icona de telèfon mòbilConfirmada

  • Parcel·la de gespa i terra dur amb electricitat
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Stunning quiet spot with stunning views. Small site which is lovely. Situated in the heart of Holland.

    No em va agradar: 

    Unknown to us that there is a barrier that is locked from 9pm to 9am. This was a little problem as we had an early departure. The gate was opened for us by 7.40 am

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
Del gerent...

Thank you for having you as our guest. We gonna look at the early departures to solve that.

En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
(Sense valoració)
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
(Sense valoració)
Neteja
Wifi

Would recommend - advise to be aware of the gate being locked 9pm-9am11/08/2019

País de l'acampador: Regne UnitSamantha K.Icona de telèfon mòbilConfirmada

  • Parcel·la de gespa i terra dur amb electricitat
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    On site pizza is lovely, was provided excellent info pack on local area, standard of replacement mobile toilets showers was very good, brand new units

    No em va agradar: 

    Was unable to leave the site before 9am - pitch up does state that there are no early departures but doesn't state a time frame for this. We had a long drive ahead of us the next day and an earlier start would have been helpful. Staff member just laughed and said no when asked of they could open the gate any earlier, then when we were waiting to drive in to hitch up in the morning ignored us when walking dog past our car at the front of site. Up until this service had been excellent but we found it a bit strange that they wouldn't budge on this at all.
    Would be hesitant to book again as most of the pitches are quite cramped and would be tricky to get a bigger caravan parked in

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
Del gerent...

Thank you for the review. We do open at 9 a.m. that is correct, we informed you by check-inn and also in the information it is mentioned. We did not know that you want to leave earlier, because you did not told us.. All pitches are between the 110-150 m2. The place you were standing is 15 meter long and 10 meter wide. Bigger caravans we do not expect and accept. The staff member also start at 9 o'çlock and had no key to open de gate. I'm sorry about that. Next time inform us if you want to leave earlier. Then we open the gate for you. Then your stay ends up much better with us. Thank you for staying with us.

En general
8
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi

Lovely small campsite with plenty in the local area to visit.04/08/2019

País de l'acampador: Regne UnitFran H.Icona de telèfon mòbilConfirmada

  • Parcel·la de gespa i terra dur amb electricitat
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Family atmosphere and lovely hosts. Pizza evening was a great hit with our son as he got to make his own dinner.

    No em va agradar: 

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
Del gerent...

Thank you for the review. We loved it to have you 3 as a guest. Hope to see you again.

En general
8
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi
(Sense valoració)

Nice site clean with friendly staff30/07/2019

País de l'acampador: Regne UnitIsabel E.Icona de telèfon mòbilConfirmada

  • Parcel·la de gespa i terra dur amb electricitat
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    The atmosphere was tranquil, also the surrounding countryside.

    No em va agradar: 

    We could not stay for another day due to it being full up :-(((

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
Del gerent...

We really sorry you could't stay longer. They all will. Maybey next time. We were very pleased to meet you and have you as a guest. you get a 10/10.

En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
(Sense valoració)
Neteja
Wifi

Great site, nice friendly owners, great area to cycle23/06/2019

País de l'acampador: Regne Unitmark p.Icona de telèfon mòbilConfirmada

  • Parcel·la de gespa i terra dur amb electricitat
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Owners

    No em va agradar: 

    Bin area

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
Del gerent...

Thank you very much for the review. Our garbage company skip one time to empty the carbage. He was just here to apologise. We are sorry for it. But now we are back on the track with the carbage.

En general
8
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
(Sense valoració)
Neteja
Wifi
Usuari anònim

It was a pleasant stay but would not hurry back to.21/06/2019

País de l'acampador: Regne UnitAnònimConfirmada

  • Parcel·la de gespa i terra dur amb electricitat
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    It was an OK campsite and with the weather being good made it acceptable.

    No em va agradar: 

    The campsite itself was only very small and had mixed showers which fortunately we did not have to use as there was a shower in the pod. The pod could have been cleaner but was acceptable until you started looking closer at things. The owners' were very friendly but the young lady who checked us in failed to give us a full welcome pack. The breakfast items offered were not really value for money so we ate off site. If staying in a pod or caravan you cannot park your car next to your accommodation, the car is left outside the site, but seemed to be quite safe. The dustbins were overflowing during our stay.

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
Del gerent...

You stayed in the MegaPod with us we could change your reservation last minute for you. Unfortanally you did not enjoy your stay. In your own camper was much better I assume. Did you tried our breakfast, bread from the North of France pre baked on wood, cheese and meat from the local area. We are a small nice and cosy campsite without all the metal off the cars. The cars are parked a few metres from you spot or accommodation. our showers are gender neutral because we have a lot of elder people where the partner need to help the other partner by taking a shower. That is a choice were made. We do not really have a welcome pack, but our reception is always open to look for information brochures. Hope evertything came ok with the camper.

En general
6
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
(Sense valoració)
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
(Sense valoració)
Neteja
Wifi

Característiques

Activitats d'oci al càmping

Bar o club

Club/animació infantil

Entreteniment nocturn

Esports aquàtics

Gimnàs

Lloguer de bicicletes

Menjar per emportar

Parc infantil

Pesca

Petanca

Piscina coberta

Piscina exterior

Restaurant/cafeteria in situ

Sala de TV

Sala de jocs

Tennis

Tobogan aquàtic

Serveis i instal·lacions al càmping

Aparcament a la parcel·la/unitat

Banyeres disponibles

Banys per a famílies amb nadons

Blocs sanitaris

Botiga d'alimentació

Bugaderia

Cambra d'assecatge

Composting toilet

Congelador per a bosses tèrmiques de gel

Connexió a internet

Dutxes disponibles

Fregador

Instal·lacions per a minusvàlids

Portaloo

Productes locals

Pub toilets

Recollida d'estacions de transport públic

Telèfon públic

Wifi

Wifi gratuït

Reserves de grups

Apte per a famílies

Apte per a motociclistes

Esdeveniments benvinguts

Grups d'estudiants

Grups unisex

Condicions especials

Barbacoes permeses

Barbecue provided

Fogueres permeses

Gossos permesos

Gossos permesos tot l'any

Vehicles comercials lleugers permesos

Càmping 2.0

Cabanes pod

Caravanes gitanes

Minicabana

Parcel·les extragrans

Temàtica

Econòmic/turista de motxilla

Luxe

Paisatges espectaculars

Paradís gastronòmic

Paradís per a senderistes

Tranquil

Ubicació remota

Serveis

Bombones de gas disponibles

Communal fridge

Eliminació de residus químics

Energia renovable

No hot water

No potable water point

No running water

Punts per carregar aparells

Reciclatge disponible

Serveis a prop

Bar a prop

Botiga d'alimentació a prop

Mercat agrícola a prop

Transport públic a prop

Tipus

Petit (11-25 parcel·les)

Activitats d'oci a prop

Ciclisme a prop

Equitació a prop

Esports aquàtics a prop

Golf a prop

Lloguer de bicicletes a prop

Lloguer de piragües/caiacs a prop

Parc d'atraccions a prop

Pesca a prop

Piscina coberta a prop

Piscina exterior a prop

Restaurant a prop

Tennis a prop

Caravanes i autocaravanes

Aparcament de llarga estada per a caravanes

Parcel·les de temporada

Parcel·les de terra dur

Àrea de servei per a autocaravanes

Ubicació

[[ campsite.name ]]
Aquest càmping no accepta reserves de Pitchup.com en aquests moments.
[[ place.name ]]
  • Geer 25, Nieuwland, Zederik, Holanda Meridional, Països Baixos, 4243 JS
  • Zona horària Europe/Amsterdam CEST (GMT+02:00)   GPS 51.9012°N 5.0264°E

Com arribar


Atenció: Totes les distàncies es calculen en línia recta. Comproveu la distància real en funció del mitjà de transport fent servir el botó "Com arribar" que hi ha a dalt.

Llocs d'interès

Whether you make the trip on two wheels or four, nearby Leerdam is worth a visit for its museums of crystal and glassmaking, and well-stocked AquaZoo aquarium.

Gorinchem (15 minutes’ drive) has a a well-designed local museum and a pretty harbour for half-day wanders and alfresco coffee stops. There’s more history on offer at the moated 14th-century Loevestein Castle (half an hour) while Kinderdijk (40 minutes) has UNESCO heritage status for its spread of old windmills, with museums attached.

A major container port, Rotterdam, an hour away, tends to get overlooked: away from the ships there are museums, art galleries, a zoo and covered market, as well as playgrounds, boat and train rides, a petting zoo and various splashing, pool-based antics at Plaswijck Adventure Park.

Then there’s Amsterdam, about an hour and 15 minutes away but still doable for day trips: take a boat ride down the canals, explore the myriad of waterway-crossed streets and bridges, hit the Van Gogh Museum and don’t forget you can bike your way round the whole lot.

If it’s countryside you’re after, you've picked well: it’s half an hour from the site to the river delta of De Biesbosch National Park, where you can walk, bike or even boat around spotting wading birds and beavers at work. Further off are the wildlife-filled heaths, woods and dunes of the Hoge Veluwe National Park (an hour's drive), home to red deer, mouflons and the Kröller-Müller Museum, containing so many works by a certain artist that it’s dubbed Van Gogh’s second home..

Tradueix (A través del Traductor de Google)

Polítiques

Hora permesa d'arribada/de sortida

Càmping i autocaravanes
Arribada:  13:00 –  21:00
Sortida abans de les:  12:00
Allotjament in situ
Arribada:  15:00 –  21:00
Sortida abans de les:  11:00

Política de cancel·lació de Camping De Grienduil

No es fan reembossaments en un termini de 30 dies abans de la data d'arribada.

No és possible modificar les reserves en un període de 30 dies abans de l'arribada.

No s'ofereixen reembossaments/descomptes per les inclemències metereològiques, les arribades tardanes ni les sortides anticipades.

Si us cal cancel·lar o modificar la reserva, us recomanem que ho feu com més aviat millor perquè una altra persona tingui l'oportunitat de reservar. Considereu si us convé contractar una assegurança de viatges que us cobreixi en cas de cancel·lacions i pèrdua o dany a les vostres pertinences/lesions mentre sigueu de viatge.

Tingueu en compte que la fiança es paga a Pitchup.com i que no és reembossable.

Pagament

Fiança transferible durant la Covid-19 Camping De Grienduil us carregarà el saldo pendent a la targeta 30 dies abans de l'arribada. Si la data d'arribada és anterior a 30 dies, el saldo es carregarà de seguida.

Fiança transferible durant la Covid-19

També podeu pagar la quantitat completa en el moment de fer la reserva.

Impost

Impost local de 2,00 € no és aplicable.

Mètodes de pagament acceptats al càmping

American Express
Efectiu
Maestro
MasterCard
PayPal
Transferència bancària
Visa

Termes i condicions

Termes i condicions del càmping

Vídeo

  • Hi ha piscina a Camping De Grienduil? No Mostra totes les característiques
  • S'admeten gossos a Camping De Grienduil ? Mostra totes les característiques
  • Quins llocs d'interès hi ha a prop de Camping De Grienduil? Whether you make the trip on two wheels or four, nearby Leerdam is worth a visit for its museums of crystal and glassmaking, and well-stocked AquaZoo aquarium. Gorinchem (15 minutes’ drive) has … Llegeix més
  • A quina hora puc registrar la meva entrada i sortida de Camping De Grienduil?
    Càmping i autocaravanes
    Arribada:  13:00 –  21:00
    Sortida abans de les:  12:00
    Allotjament in situ
    Arribada:  15:00 –  21:00
    Sortida abans de les:  11:00
    Llegeix més

Tanca

S'ha enviat la reclamació…

Tanca

Poseu-vos en contacte amb camping-de-grienduil


Tanca

Termes i condicions

Llegiu els termes i condicions del càmping que apareixen a continuació i els termes i condicions de Pitchup.com.

Admissió
Els menors de 18 anys han d'estar acompanyats pels pares o tutors legals.
Només podreu entrar al càmping després de registrar-vos a recepció.
Qualsevol persona que passi la nit al càmping haurà de presentar el document d'identitat a recepció i completar els tràmits necessaris.

Arribades i sortides
Les arribades tardanes s'han de notificar al càmping al més aviat possible. La vostra reserva queda garantida durant 24 hores. Un cop passat aquest temps, la direcció es reserva el dret de rellogar la vostra unitat.
Les parcel·les o els allotjaments s'assignaran en arribar al càmping.
No s'ofereixen reembossaments/descomptes per les inclemències metereològiques, les arribades tardanes ni les sortides anticipades.

Extres
Es poden portar motos en lloc dels cotxes inclosos en el preu.
L'ús de les dutxes està subjecte a un cost addicional de 0,50 €.

General
El bar (i/o el restaurant) està obert del 01/04 al 01/10.
La botiga d'alimentació està oberta del 01/01 al 31/12.
La direcció es reserva el dret de refusar l'accés o posar fi a l'estada d'aquells hostes que presentin un comportament inapropiat. En tal cas, no s'oferirà cap reembossament.
Les activitats i l'entreteniment estan disponibles del 15/05 al 01/10.
Les ràdios, els reproductors de música i els televisors s'han de mantenir a baix volum. Les portes i els maleters dels vehicles s'han de tancar amb cura.
Les reserves són personals i intransferibles.
S'ha de respectar el silenci absolut entre les 22:00 i les 8:00.

Gossos
Els gossos han d'estar fermats i vigilats en tot moment.

Modificacions de la reserva
No és possible modificar les reserves en un període de 30 dies abans de l'arribada.

Ocupació
No s'accepten reserves per a comiats de solter o soltera a través de Pitchup.com.

Parcel·les
Cal que seguiu les instruccions de la direcció en muntar la vostra tenda de campanya/unitat i l'equipament relacionat.

Recepció
La recepció está oberta de 9:00 a 21:00 entre el 01/01 i el 31/12.

Seguretat
Es permet fer barbacoes sempre que no es facin directament al terra i hi hagi un adult que les vigili en tot moment.
Està prohibit fer fogueres.
Està prohibit portar armes de foc.

Vehicles
El preu només inclou un vehicle si viatgeu amb caravana o tenda de campanya. Si viatgeu amb autocaravana/càmper i voleu portar un vehicle addicional, cal que seleccioneu el cost extra corresponent.
Està prohibit que els vehicles circulin de 21:00 a 9:00.
No s'admeten cotxes/motos a les parcel·les o els allotjaments. Tots els vehicles s'han d'aparcar a la zona designada.
No s'admeten vehicles comercials (vehicles utilitzats amb motiu de feina o per transportar mercaderies o passatgers) ni vehicles amb propaganda al càmping.

Visites
Els vehicles de les visites no tenen accés autoritzat al càmping.
Els visitants han de registrar-se a recepció i pagar una taxa d'accés.

Termes addicionals

Electricity is included up to 4kWh. Electricity is metered on site and extra consumption must be paid at check-out (10-amp at €0.50 per kWh and 16-amp at €0.60 per kWh).

Tradueix (A través del Traductor de Google)

Tanca