Reserveer en beoordeel 4.121 vakantieparken en campings in Nederland, België, en de rest van de wereld

Feefo gebruikersbeoordeling

Kirkconnel Hall Hotel

6,6
Bekijk de prijzen en reserveer
Vanaf £ 23,99/€ 28,09/AU$ 45,41/US$ 33,34/C$ 41,60/CHF 30,20/SEK 286,66/DKK 208,92/NOK 294,41/ISK 4.123/ARS 3.228,18/CLP 25.229/PEN 131,21/NZ$ 47,87/ZAR 487,37/PLN 128,34/R$ 173,73/CZK 716,52/RSD 3.303/HUF 10.071,45/RUB 2.441,57/CN¥ 215,56 (voor 1 nacht, 2 volwassenen)

Geef specificaties op om een nauwkeurige prijs te krijgen

Kirkconnel Hall Hotel

Algemeen

  • Familie-gerunde camping nabij de M74, voor een kort of langer verblijf
  • Binnen 15 minuten rijden van Gretna Green, Annan en Lockerbie
  • Ruim anderhalve hectare grond met tuinen, een speelplaats en gazons

Stop off on journeys south – or further north – at Kirkconnel Hall Hotel, a family-run business in a 15th-century Dumfries and Galloway house with gorgeous grounds stretching out to almost four acres and made up of gardens, lawn areas, a play area and mature trees and shrubs.

This south-west Scotland site (and its mass of greenery) is easily spotted from Junction 19 of the M74 on the edge of the country village of Ecclefechan. With access being so simple, it’s a popular place for short breaks and stopovers on longer journeys but is also ace for a longer hol exploring the Solway Firth surrounds.

Coming from the south, Kirkconnel is half an hour from the city of Carlisle and, once in Scotland, Dumfries is 30 minutes west of the hotel; use the place as a base for checking out sights like the Famous Blacksmiths Shop of Gretna Green (where clandestine nuptials used to take place) 15 minutes' drive away.

Got your own wedding to plan? This site hosts all sorts of events, from parties to business conferences, in a fancy building where Napoleon’s physician used to reside back in the 18th century (bet you didn't expect that one…).

If you’re not putting on a party, sip beers at the bar, laze in the lounge or dine in the restaurant; alternatively, get food over in Lockerbie, 10 minutes’ drive away, the closest big town for restaurants and supplies.

Other facilities on site include a wifi, a toilet block and a TV room. Pick-up from public transport’s available too – just get in touch on the booking form in advance.

Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )

Let op

Het café is gesloten vanwege restricties die door de corona-uitbraak zijn opgelegd.

Deze camping ontvangt alleen gezinnen (directe familieleden) en koppels; reserveringen van andere groepen worden niet aangenomen.

Het reserveren voor vrijgezellenfeesten is niet toegestaan via Pitchup.com.

Commerciële voertuigen (voertuigen die gebruikt worden voor werk en/of het vervoeren van goederen of betalende passagiers) en voertuigen met reclameboodschappen zijn verboden op het terrein.

Minderjarigen (18-) dienen te worden vergezeld door een ouder en/of officiële voogd.

Op deze camping zijn hondenrassen/kruisingen die in de 'lijst met hoog-risico honden op agressief gedrag' zijn opgenomen, niet toegestaan (zoals de pitbullterriër, tosa, Argentijnse dog en fila brasileiro). Ook de volgende rassen zijn niet welkom: de staffordshire-bulterriër, Amerikaanse staffordshireterriër, rottweiler en mastiff.

Honden moeten getatoeëerd of gechipt zijn.

Deze camping beschikt niet over toilet- en douchevoorzieningen.


Aankomst:
Vertrek: (2 nachten)
Groep:

Wijzig zoekopdracht…

Klik eenmaal om jouw aankomstdag te selecteren en dan nogmaals voor de vertrekdatum.


Reserveer je voor een groep?

Beoordelingen

6,6

Algehele score gebaseerd op 16 beoordelingen

 

56% zou deze camping aanbevelen aan een vriend(in).

56% zou hier opnieuw verblijven.

 

Voor vertoning zijn 5 of meer beoordelingen vereist.

Meer beoordelingen

Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi



Alleen beoordelingen van de afgelopen 30 maanden.

Filters resetten
Beoordelingen in andere talen verschijnen hieronder.
Anonieme gebruiker

Would tell nice very friendly and helpful people.27-7-2021

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk AnoniemBevestigd

  • Staplaats voor een tent op gras zonder elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    The people where very friendly, and helpful. About all I can say about it. Very disappointed.

    Ik was niet zo blij met: 

    Not a camp site, just a back green ( grass not even short). Pitches not level No showers. toilets closed at night, had to go looking for another way in, Right beside a rail way line. Trains going by at 6.30 in the morning.

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
2
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

The quirkiness7-7-2021

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk karen g.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor een tent op gras zonder elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    The quirkiness

    Ik was niet zo blij met: 

    no plug too charge my phone and no shower and couldnt get in to the toilet in the morning. I think its overpriced for what you get.

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
6
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Netheid
(Geen beoordeling)
Wifi
(Geen beoordeling)

Not a great deal.7-6-2021

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Daryl M.Bevestigd

  • Staplaats voor een tent op gras zonder elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Not a great deal.

    Ik was niet zo blij met: 

    Trapped between the motorway and west coast mainline and over priced for what it was.

    Not a great deal going for this site.

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Hello,

Thank you for taking the time to review us.

We are disappointed you didn't enjoy your stay with us and we wish you had brought this to our attention and we could have recommended an alternative site in the area.

Thank you for the review.

Algemeen
2
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Netheid
(Geen beoordeling)
Wifi
(Geen beoordeling)

Beautiful location and grounds, elsan point and clean water available3-6-2021

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Samantha S.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor een tent op gras zonder elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Picturesque site, friendly staff, location of the site, facilities that are available.

    Ik was niet zo blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Thank you for the wonderful kind words you have written about our property. We are all so pleased you found your stay enjoyable and there is indeed more than adequate space for dogs to be walked both in the grounds and outwith.

We hope to see you all again soon and have a great summer 2021.

Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

Excellent site with lovely site and nice soft smooth ground to set up31-5-2021

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Stephen L.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor een tent op gras zonder elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Wonderful people who were very helpful

    Ik was niet zo blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Thank you for the lovely review, we are so pleased you enjoyed your stay. We hope to see you again.

Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

It was lovely all around. The people were kind and …6-9-2020

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Charlotte L.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor een tent op gras zonder elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    It was lovely all around. The people were kind and the area and location was great.

    Ik was niet zo blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Thank you so much for the kind words and we hope you will visit us again.

Thank you.

Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

Won't use pitchup or that hole ever again .1-9-2020

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Noel B.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor een tent op gras zonder elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Was quoted £54 total and the owner charged us another £45 on arrival, making £99 for 2nights , 2 tents and 3 people. There were no showers and the owner locked the toilets overnight, how bloody ridiculous. Seemed happy when bugging the holiday makers though .

    Ik was niet zo blij met: 

    It was awful and a complete rip off , keep away . The toilets weren't cleaned in the two days we were there .

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Thank you for the review.

This issue was all discussed with the guest in person upon arrival, and from our perspective at the hotel we charged accordingly due to the guest reserving one pitch online and then requesting two pitches on arrival at the property.

We thank the guest for his stay, however if he does feel so strongly about the matter then he is very welcome to call us and discuss this further.

Thank you.

Algemeen
2
Locatie
Prijs-kwaliteit
(Geen beoordeling)
Accommodatie
(Geen beoordeling)
Faciliteiten/activiteiten
(Geen beoordeling)
Klantenservice
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Netheid
(Geen beoordeling)
Wifi
(Geen beoordeling)
Anonieme gebruiker

Perfect stop off. Very friendly owner.28-8-2020

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk AnoniemMobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor een tent op gras zonder elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Big space, friendly owner, pleasant toilets. Would stay again no problem

    Ik was niet zo blij met: 

    Some road noise and train noise but I used earplugs and had a great nights sleep

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Thank you so much for the wonderful feedback and we hope you will visit us again in the near future.

Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)
Anonieme gebruiker

Excellent stopover site25-8-2020

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk AnoniemMobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor een tent op gras zonder elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Peacocks and flat ground and friendly host!

    Ik was niet zo blij met: 

    Noisy road in morning

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Thanks so much for staying with us and we are so glad you enjoyed your stay with us.

We hope you will call again.

Algemeen
8
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)
Anonieme gebruiker

Grounds looked lovely.24-8-2020

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk AnoniemBevestigd

  • Staplaats voor een tent op gras zonder elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Grounds looked lovely.

    Ik was niet zo blij met: 

    Owner or personnel trying to overcharge us to £60 instead of the pitchup.com £27.

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Firstly thank you for your comments.

Can I start by stating that upon arrival the guest was asked how many pitches they required & we were told 3 tents. The booking was made for one tent only and therefore if three pitches was required then the charge multiplies by three.

If there was a misunderstanding on this point then clearly we wish to pass on our apologies, however we were informed three pitches would be needed by the response we received from the guest.

We are happy to communicate with the guest should they wish to contact us directly regarding the resolution of this matter.

Kindest Regards

Kirkconnel Hall Hotel

Algemeen
2
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

Voorzieningen

Coronavirus

Frequenter legen van afvalbakken

Mondkapjes/handschoenen beschikbaar

Stations voor handdesinfectie

Activiteiten op de camping

Afhaaldienst

Avondprogramma

Bar of clubhuis

Binnenzwembad

Buitenzwembad

Fietsverhuur

Fitnesscentrum

Kinderclub

Restaurant/café op de camping

Speelplaats

Spelletjeskamer

Tennis

Tv-ruimte

Vissen

Watersporten

Voorzieningen op de camping

Afwasruimte

Bad aanwezig

Boodschappenwinkel

Composttoilet

Douche aanwezig

Draagbaar toilet

Droogruimte

Gezinsbadkamer

Gratis wifi

Hondenpark

Internetaansluiting

Openbare telefoon

Parkeren bij staplaats/accommodatie

Toiletgebouw

Toiletten in pub

Transferservice naar openbaar vervoer

Voorzieningen voor gehandicapten

Vriezer voor koelelementen

Wasserette

Wifi

Groepen welkom

Familievriendelijk

Mannen/vrouwengroepen welkom

Motorrijders welkom

Studentengroepen welkom

Regels

Barbecue voorzien

Barbecues toegestaan

Bedrijfswagens toegestaan

Honden het hele jaar toegestaan

Honden toegestaan

Kampvuur toegestaan

Thema's

Vredig

Faciliteiten

Afvoerpunt chemische toiletten

Gasflessen aanwezig

Geen drinkwaterpunt

Geen stromend water

Geen warm water

Gemeenschappelijke koelkast

Groene energie

Oplaadpunt aanwezig

Oplaadpunt(en) voor elektrische auto's

Recycling

Type

Mini (1-10 staplaatsen)

Pop-up campsite

Voorzieningen in de buurt

Bar in de buurt

Boodschappenwinkel in de buurt

Hondenuitlaatplaats in de buurt

Openbaar vervoer in de buurt

Activiteiten in de buurt

Binnenzwembad in de buurt

Fietsen in de buurt

Fietsverhuur in de buurt

Golfen in de buurt

Kanoën/kajakken in de buurt

Klimmen in de buurt

Paardrijden in de buurt

Restaurant in de buurt

Vissen in de buurt

Locatie

[[ campsite.name ]]
Deze camping/dit vakantiepark neemt momenteel geen reserveringen via Pitchup.com.
[[ place.name ]]
  • Ecclefechan, Lockerbie, Dumfries en Galloway, Schotland, DG11 3JH
  • Tijdzone Europe/London +0100 (GMT+01:00)   GPS 55.0724°N 3.2650°W

Dichtsbijzijnde vervoer

Busstations
Police Station — 7,8 kilometer
High Street — 7,9 kilometer
Market Square — 9,5 kilometer
Treinstation
Lockerbie Rail Station — 8,0 kilometer
Annan Rail Station — 9,9 kilometer
Gretna Green Rail Station — 15,0 kilometer
Veerhavens
Leaplish Ferry Landing — 48,2 kilometer
Vliegvelden
Edinburgh Airport — 97,6 kilometer

Routebeschrijving


Let op: Alle afstanden op deze pagina zijn hemelsbreed berekend – controleer daarom de werkelijke afstand, die afhankelijk is van hoe je reist, door op de knop 'Routebeschrijving krijgen' hierboven te klikken.

Lokale bezienswaardigheden

Seeing as you're staying in Scotland, you might want to wander around a whisky distillery while on your trip – and you should do so in Annan (15 minutes' drive), where you can have a little look round a museum documenting the town's past while you’re in the area.

For more history in this region that’s rich with it, travel to Carlyle's Birthplace (five minutes) to peer at the childhood home of the writer, or hike up to Repentance Tower at Hoddom Castle (10 minutes) – a nine-hole golf course is here as well, if you just so happen to have the clubs in the boot…

The ruins of another castle are in Lochmaben (15 minutes) and there’s yet another old building – the 16th-century Gilnockie Tower house – in Langholm (half an hour) if you’ve still more appetite for admiring age-old architecture.

Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )

Niet te missen bezienswaardigheid

  • World Famous Old Blacksmith's Shop Centre (14,9 kilometer)
  • Robert Burns Centre (22,4 kilometer)
  • Carlisle Castle (28,3 kilometer)

National Trust

  • Wordsworth House and Garden (45,9 kilometer)

Fietsroutes

Ontdek lokale routes op het National Cycle Network: bijna 20.000 kilometer aan fietsroutes.

Let op: Alle afstanden op deze pagina zijn hemelsbreed berekend – controleer daarom de werkelijke afstand, die afhankelijk is van hoe je reist.

Algemene voorwaarden

Toegestane aankomst- en vertrektijd

Tent, caravan en camper
Aankomst:  14:00 –  23:30
Vertrek voor:  11:00
Accommodatie op het park
Aankomst:  14:00 –  23:30
Vertrek voor:  11:00

Annuleringsvoorwaarden van Kirkconnel Hall Hotel

Terugbetalingen: geen boetes

Geen restituties of kortingen bij slecht weer, late aankomst of vroeg vertrek.

Als je jouw reservering moet annuleren of wijzigen, laat ons dit dan zo snel mogelijk weten zodat iemand anders kan reserveren. Je kunt ervoor kiezen om een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten.

Houd er rekening mee dat jouw aanbetaling is betaald aan Pitchup.com en dat deze niet terugvorderbaar is.

Betaling

Aanbetaling overdraagbaar tijdens COVID-19.

The remainder is payable direct to Kirkconnel Hall Hotel on arrival.

Aanbetaling overdraagbaar tijdens COVID-19.

Betaalmiddelen die het park accepteert

Cheque
Contant
Maestro
MasterCard
Visa

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden van de camping/het vakantiepark

  • Hoeveel moet er vooraf worden betaald? Bij het reserveren dient een overdraagbare aanbetaling van 15% te worden gedaan, het saldo dient bij aankomst te worden betaald. Lees meer
  • Heeft Kirkconnel Hall Hotel een zwembad? Nee Bekijk alle faciliteiten
  • Is Kirkconnel Hall Hotel hondvriendelijk? Ja Bekijk alle faciliteiten
  • Welke attracties liggen in de buurt van Kirkconnel Hall Hotel? Seeing as you're staying in Scotland, you might want to wander around a whisky distillery while on your trip – and you should do so in Annan (15 minutes' drive), where you … Lees meer
  • Wanneer kan ik in- en uitchecken bij Kirkconnel Hall Hotel?
    Tent, caravan en camper
    Aankomst:  14:00 –  23:30
    Vertrek voor:  11:00
    Accommodatie op het park
    Aankomst:  14:00 –  23:30
    Vertrek voor:  11:00
    Lees meer
  • Hoeveel kost een verblijf bij Kirkconnel Hall Hotel? Vanaf € 28,09 (voor 1 nacht, 2 volwassenen) - prijzen kunnen veranderen afhankelijk van je datums en gezelschap. Controleer prijzen en beschikbaarheid

Sluit

Jouw claim wordt verstuurd…

Sluit

Neem contact op met kirkconnel-hall-hotel


Sluit

Algemene voorwaarden

Hieronder lees je de voorwaarden van de camping en de voorwaarden van Pitchup.com.

Coronavirus
Het café is gesloten vanwege restricties die door de corona-uitbraak zijn opgelegd.

Aankomst en vertrek
Geen restituties of kortingen bij slecht weer, late aankomst of vroeg vertrek.
Laat het de camping zo gauw mogelijk weten als je laat aankomt. Jouw reservering wordt 24 uur lang vastgehouden. Hierna behoudt het management zich het recht voor om de accommodatie te verhuren aan andere gasten.
Staplaatsen/accommodaties worden bij aankomst toegewezen.

Algemeen
Deze camping beschikt niet over toilet- en douchevoorzieningen.
Het management heeft het recht om gasten toegang te weigeren of om hen te verzoeken te vertrekken indien er misdragingen plaatsvinden. Er kan geen aanspraak worden gemaakt op een restitutie.
Radio, muziek en televisie moeten altijd op een laag volume staan. Deuren en achterkleppen van auto's dienen zachtjes te worden gesloten.
Wanneer je een klacht hebt, geef deze dan direct door bij de receptie. Klachten die niet tijdens je verblijf aan de directie worden gemeld, kunnen wij na jouw vertrek niet meer behandelen.

Bezetting
Deze camping ontvangt alleen gezinnen (directe familieleden) en koppels; reserveringen van andere groepen worden niet aangenomen.
Het reserveren voor vrijgezellenfeesten is niet toegestaan via Pitchup.com.

Honden
Blindengeleidehonden zijn welkom; hieraan zijn geen extra kosten verbonden.
Honden moeten altijd aangelijnd en onder toezicht blijven.
Honden moeten getatoeëerd of gechipt zijn.
Op deze camping zijn hondenrassen/kruisingen die in de 'lijst met hoog-risico honden op agressief gedrag' zijn opgenomen, niet toegestaan (zoals de pitbullterriër, tosa, Argentijnse dog en fila brasileiro). Ook de volgende rassen zijn niet welkom: de staffordshire-bulterriër, Amerikaanse staffordshireterriër, rottweiler en mastiff.

Staplaatsen
Volg de aanwijzingen van het management bij het opzetten van jouw tent of het opstellen van andere kampeeruitrustingen.

Toegang
Minderjarigen (18-) dienen te worden vergezeld door een ouder en/of officiële voogd.
Toegang wordt alleen verleend na registratie bij de receptie.

Veiligheid
Open vuur is verboden.
Vuurwapens zijn verboden.

Voertuigen
Commerciële voertuigen (voertuigen die gebruikt worden voor werk en/of het vervoeren van goederen of betalende passagiers) en voertuigen met reclameboodschappen zijn verboden op het terrein.

Sluit