Henstridge Golf and Leisure
Se priser og reservér











/-2.366947892976441,50.98297315529393,12,0,0/376x277@2x)
- Plads med bar og restaurant ved siden af golfbane og fiskesø
- 50 minutters kørsel fra Stonehenge og en time fra Jurakysten
- Maks. en time fra Poole og Bath
Pladstype
- Børn under 18 år skal være i følge med deres forældre eller værge.
- På denne campingplads er der ingen adgang for hunderacer eller krydsninger, som figurerer på listen over farlige hunde.
- Kommercielle køretøjer (køretøjer, der anvendes til arbejdsrelaterede formål, fragter gods eller betalende passagerer) og køretøjer med firmalogoer er ikke tilladte på pladsen.
- Mindst én af de overnattende skal være 18 eller ældre.
- Det kræver et kabel på mindst 25 meter at benytte de elektriske tilslutninger.
- Svømning i søen er ikke tilladt.
- Electricity is metered on site at £5 per 16.13 kWh and must be paid on site using a pre-paid topup card. A £10 deposit required for the card, which is refundable at departure on return of the card. Refunds are not given on unused electric. Wifi is only available in the clubhouse and outside seating area. Clubhouse opens at 9am and closing times vary; please ask staff or see notice board onsite. Kitchen open 9:30am - 2pm (last food orders 1:45pm). Closed Mondays and Wednesdays.
Talte sprog
Engelsk
Enhedstyper og tilgængelighed
Areal med græs med valgfri elektricitet
Højst 4 personer
Grundtype: med græs
Camping-arealets størrelse: Max 6 m i bredde × 6 m i dybde (36m²)
AnkomstdageFra 30 £ (30 £)
Se priser og reservérAreal med græs uden elektricitet
Højst 4 personer
Grundtype: med græs
Camping-arealets størrelse: Max 6 m i bredde × 6 m i dybde (36m²)
AnkomstdageFra 30 £ (30 £)
Se priser og reservér
Anmeldelser
57% vil anbefale denne plads til en ven
50% ville overnatte her igen
Det siger kunderne
Gæster roser velholdte områder, rummelige og flade pladser samt venligt, hjælpsomt personale. Rolig beliggenhed og smukke omgivelser fremhæves også. Dog nævnes toilet- og badefaciliteter som værende i dårlig stand og forældede. Klubhusets tidlige lukketid og begrænsede faciliteter var også en ulempe for nogle.
AI-genereret opsummering af kundeanmeldelser af Pitchup.com









Filthy campsite, atrocious. Staff friendly.
Areal med græs med valgfri elektricitet
Syntes om Well, there isn’t much to really like here unfortunately.
The staff are friendly and as helpful as they can be, which made things a little better.
Syntes ikke om There is a lot, it’s not kept clean at all, the toilets and shower facilities were beyond disgusting, blocked toilets and ones that worked covered in cobwebs.
We didn’t dare shower as they were disgusting.
We were pitched where there were families allowing kits to run riot, very loud, dogs off leads roaming freely, we had our dog on a tether as asked and other dogs were roaming into our space as they wished drinking our dogs water and the owners of these other dogs did nothing.
The campsite looks nothing like the pictures you see when booking.
Loads of ISO containers all over the place along with other rusty machinery, along with general rubbish/furniture all over the place. The garden benches are falling apart just sitting on them bits of rotten wood breaks off.
This camp site really isn’t fit for purpose, we had booked for 2 nights going by the pictures, but we got up the next morning and left, it’s just terrible.
The site owners really need to do a lot better here, I can only suggest time investment to make this a campsite that is up to any standard near to hosting campers.
Anbefal til venner Besøg igen
Camp site and friendly helpful staff…
Areal med græs med valgfri elektricitet
Syntes om Camp site and friendly helpful staff
Syntes ikke om Toilet and shower facilities dated and dirty, no shop and cafe shut at 2.00 and bar shut at 7
Anbefal til venner Besøg igen
Fra bestyreren: Sorry you felt like this.
The toilets and showers were cleaned the morning of your arrival and checked again lunchtime. If you were not happy with them had you told us we could have gone to clean, but given there were only 3 camping pitches used they could not have been very used.
Yes the kitchen closes at 2 but if you had read the info on the booking site you would have known that. You were going out for a meal. We did offer when you came in and said that but was told it was fine as you had food.
The bar closes about 7pm while we are not busy as it is not viable to keep it open until late with only a few visitors. You were told you were welcome to have some takeaway drinks.
Will not be returning..
Areal kørende med hårdt underlag med valgfri elektricitet
Syntes om The grounds were exceptionaly well kept with plenty of space around pitches.
Syntes ikke om The hardstanding pitches were very disappointing just adjacent car park spaces with no privacy or boundaries. The toilets and shower block was in urgent need of upgrading certainly not inviting and no way adequate for the number of campers when the site is busy.
Anbefal til venner Besøg igen
Nothing…
Areal kørende med hårdt underlag med valgfri elektricitet
Syntes om Nothing
Syntes ikke om Everything cars racing round car park horns blaring will never return.
Anbefal til venner Besøg igen
Fra bestyreren: We are sorry you did not enjoy your 1 night stay with us,not in the car park.
We take comments seriously.We have spoken to the seasonal campers -who are in the car park and not one of them had heard any cars racing around it. Also we live on site and certainly never heard or saw anything.
We have also checked the cameras and there is definitely no cars racing round the car park and no horns sounding either.
The only thing we can think is it was from the road outside us, which we obviously have no control over.
We was a little concerned…
Areal kørende med hårdt underlag med valgfri elektricitet
Syntes om We was a little concerned when we first pulled up here as there are caravans in the golf course car park and we thought we would be placed there. However, the pitches are actually located to the side of the building and and over looking a field. We had water and electric hook up on pitch. We had to prepay for the electric but that was all very straightforward. The lady in the reception was very friendly. Toilets and showers available. Used the toilets and they were clean, didn't use the showers so can't comment. Grey waste and elsdon point just in front of the pitches.
Anbefal til venner Besøg igen
Out of the way pitch which…
Areal kørende med hårdt underlag med valgfri elektricitet
Syntes om Out of the way pitch which was nice and quiet.
The bar was reasonably priced and the staff were nice and helpful.
Anbefal til venner Besøg igen
Fra bestyreren: Thank you.
we are pleased that you enjoyed your stay,would love to see you agsin.
Definitely won't return.
Areal kørende med hårdt underlag med valgfri elektricitet
Syntes om Not a lot.
The grass was well kept.
Syntes ikke om The pitch was like staying in a car park at the back of the clubhouse. The clubhouse was old and in need of a general update. The club house closed each night at 7pm. We did not feel safe on site after dark. The site was littered with piles of junk and old machinery. The toilets/showers were in an old portacabin. They needed a deep clean and a complete refurb. Couldn't get your hands in the tiny wash basins to wash properly. Dish washing facilities were just as bad.
Anbefal til venner Besøg igen
Not what I would describe as a campsite due to the above
Areal kørende med hårdt underlag med valgfri elektricitet
Syntes om Facilities for emptying waste. Lots of open space. Toilets were clean
Syntes ikke om Very disappointing clubhouse. Closed at 7 and no food being served. Ordered kebab delivery recommended by owners but wasn't great. Gravel pitch left feet very dirty. It was fine for an overnight stop off but wouldn't want to stay any longer than one night.
Anbefal til venner Besøg igen
Excellent site with clean facilities, friendly staff and level pitches
Areal med græs med valgfri elektricitet
Syntes om Friendly helpful staff.
Lovely flat pitches.
Toilet facilities great.
Golf club house , very comfy.
Think there is WiFi, but why would you want to sit on electronic devices?
Anbefal til venner Besøg igen
Not for us. Bit of a strange place.
Areal med græs uden elektricitet
Syntes om Nice surrounding
Syntes ikke om Bit of a strange place.
Open the shipping container as you drive down to the camping area.
Random rust machinery pocking out of the undergrowth (wouldn't recommend for families).
toilet/shower block in poor quality.
Club house/bar felt like a residential home and looked run down.
Felt a little uncomfortable as we were the only ones staying that night.
We actually packed up our tent early and left.
Anbefal til venner Besøg igen
Faciliteter
Hunde tilladte
Fritidsaktiviteter på stedet
Aftenunderholdning Bar eller klubhus Børneklub Cykelleje Fiskeri Fitnesscenter Fjernsynsrum Indendørs swimmingpool Legeplads Restaurant/Bar på pladsen Spillerum Takeaway Tennis Udendørs swimmingpool VandsportFaciliteter på stedet
Afhentning fra offentlig transport Bad til rådighed Bilparkering ved campingarealet/enheden Bruser til rådighed Familietoiletter Fryser med køleelement Gratis wi-fi Hundepark Internet-adgang Komposttoilet Købmandsbutik Møntvaskeri Offentlig telefon Offentlige toiletter Opvaskeområde Portabelt toilet Toiletblok Tørrerum Wi-fiGrupper er velkomne
Familievenlig Grupper af samme køn velkomne Grupper af studerende velkomne Motorcyklister velkomneRegler
Bål tilladt Erhvervskøretøjer tilladt Grill kan lånes Grill tilladt Hunde tilladte Hunde tilladte hele året rundtService
Gasflasker til rådighed Genbrug tilgængeligt Grøn energi Kemisk bortskaffelse Ladestationer til elbiler OpladningsfaciliteterFaciliteter i nærheden
Bar i nærheden Bondemarked i nærheden Butik i nærheden Hundevenligt område Offentlig transport i nærhedenType
Stor (51-200 arealenheder)Fritidsaktiviteter i nærheden
Fiskeri i nærheden Golf i nærheden Restaurant i nærhedenCampingvogne og autocampere
Autocamper Servicestation Sæsonbetonede pladserBeliggenhed
Henstridge Golf and Leisure
Marsh Lane
Henstridge
Templecombe
Somerset
England
BA8 0TG
Tidszone
Europe/London +0100 (GMT+01:00)
GPS
50,98297°N
2,36695°V
Nærmeste transport
Vær opmærksom på: Alle afstande på denne side er udregnet i fugleflugtslinje - Tjek venligst den faktiske afstand alt efter din rejseform via knappen Få rutevejledning øverst på siden.
Lokale seværdigheder
Vandkvalitet for nærliggende badevand
Navn | Afstand | Type | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 |
---|---|---|---|---|---|---|
Poole Harbour Rockley Sands | 37,2 km | Udløb | Ikke Relevant | Fremragende | Fremragende | Fremragende |
Poole Harbour Lake | 38,4 km | Udløb | Ikke Relevant | Fremragende | Fremragende | Fremragende |
Bowleaze Cove | 38,8 km | Hav | Ikke Relevant | Fremragende | Fremragende | Fremragende |
Ringstead Bay | 39,1 km | Hav | Ikke Relevant | Fremragende | Fremragende | Fremragende |
Weymouth Lodmoor | 40,1 km | Hav | Ikke Relevant | Fremragende | Fremragende | Fremragende |
Datakilde: Det Europæiske Miljøagentur
Bør opleves
Stourhead House and Garden 14,2 km
Haynes International Motor Museum 14,9 km
Fleet Air Arm Museum 19,4 km
Longleat 23,5 km
Montacute House 24,6 km
National Trust
Stourhead 13,9 km
Lytes Cary Manor 22,2 km
Tintinhull Garden 24,2 km
Montacute House 24,6 km
West Pennard Court Barn 25,7 km
Cykelruter
Find lokale ruter på det nationale cykelnet - over 19,000 kilometer cykelruter.
Andet
Todber - Fifehead - Stour Provost - Todber 5,3 km
VEN HOUSE 6,3 km
Sturminster Newton - Cutt Mill - Stour Valley Way 7 km
Duncliffe Wood 7,5 km
Fiddleford Mill - Sturminster Newton - Fiddleford 9,1 km
Lokale begivenheder
- Dorset County Show (lørdag den 6. september 2025 – lørdag den 6. september 2025)
Dorchester, England 29,3 km
Vær opmærksom på: Alle afstande på denne side er udregnet i fugleflugtslinje - Tjek venligst den faktiske afstand alt efter din rejseform via knappen Få rutevejledning øverst på siden.
Vil du vide mere om camping i Somerset?
Ofte stillede spørgsmål
- Er der en pool på Henstridge Golf and Leisure? Nej Se alle funktioner
- Er Henstridge Golf and Leisure hundevenlig? Ja Se alle funktioner
- Hvilke attraktioner er der i nærheden af Henstridge Golf and Leisure? If you’re after ancient monuments, it’s half an hour’s drive from the site to the gigantic Cerne Abbas chalk figure and 50 minutes to Stonehenge. For sights even older, it's an hour's … Læs mere
- Hvornår kan jeg tjekke ind og ud af Henstridge Golf and Leisure?
Telt- og campingpladser Ankomst: 13:00 – 18:00 Afrejse senest: 12:00 - Hvor meget koster det at bo på Henstridge Golf and Leisure? Fra 259,31 kr. (for 1 overnatning, 4 personer) - priserne kan ændre sig afhængigt af dine datoer og gruppe.