8,7

Algehele score gebaseerd op 49 beoordelingen

 

90% zou deze camping aanbevelen aan een vriend(in).

80% zou hier opnieuw verblijven.

 

Voor vertoning zijn 3 of meer beoordelingen vereist.

44% omschreven als Vredig ?

Meer beoordelingen

Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi



Alleen beoordelingen van de afgelopen 30 maanden.

Filters resetten
Beoordelingen in andere talen verschijnen hieronder.

A great 1st Stop in Spain! 🇪🇸16-10-2021

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Patrick T.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor camper op zand , elektriciteit optioneel
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    The location and proximity to the beach and promenade. The staff were very friendly and accommodating. The town is only 10-15 minutes walk, and very nice too with decent places to eat.
    Facilities very clean. Nice bar and supermarket… where you can order roast chicken and fries takeaway EU15 which would feed a family of 4!

    Ik was niet zo blij met: 

    Nothing

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

Paella in the restaurant, gate controlled beach access15-10-2021

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Sally L.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor camper op zand , elektriciteit optioneel
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Paella in the restaurant, gate controlled beach access

    Ik was niet zo blij met: 

    –

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
8
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi

Perfecto27-9-2021

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Dave W.Bevestigd

  • Staplaats voor camper op zand , elektriciteit optioneel
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Close to the beach - location was excellent. Mini market had everything you could want. There was a pool table and bar with friendly staff.

    Ik was niet zo blij met: 

    Nothing.

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

Bon camping dans l'ensemble, très propre et accueillant9-9-2021

Land van herkomst van de beoordeler: Frankrijk Manon S.Bevestigd

  • Staplaats voor een tent of voor vouwwagen op zand , elektriciteit optioneel
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Les 2 gros points forts du camping sont le rapport qualité/prix et la grande propreté des lieux. Le camping est plutôt agréable et surtout très bien entretenu : sanitaires irréprochables pour moi, confortables, petite supérette, laverie sont les bienvenues. Un très bon accueil, les gérants parlent un peu français quand même mais pas beaucoup !
    Le camping au bord de la plage, accessible directement du camping, c'est très appréciable. Petite soirée karaoké sympathique, et le camping est très calme la nuit.

    Ik was niet zo blij met: 

    Pas beaucoup d'intimité possible. Les emplacements sont délimités au sol et aucune végétation ne les séparent, c'est une pinède avec de très hauts pins !
    J'ai réussi à avoir un emplacement au milieu d'une petite allée sans passage (loin des sanitaires du coup), mais si vous avez un emplacement au bord d'une grande allée, pas d'intimité possible tout le monde vous voit.
    Attention également à prendre de quoi protéger votre matériel car la sève des pins est abondante et salit absolument tout, c'est une galère.
    Enfin, le camping en lui-même est très bien, mais personnellement je n'ai pas aimé les alentours : Blanes est une ville très construite, et dès qu'on sort du camping, on trouve directement des grandes barres d'hôtels pas très belles (ce n'est que mon avis cependant !).
    J'ai fait ce séjour dans le but de visiter Barcelone : attention la gare pour prendre le train jusqu'à Barcelone est plutôt loin (comptez 7-8 min de voiture mais il y a un grand parking gratuit à côté de la gare) et les navettes bus sont capricieuses (préférez largement le train).

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
8
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi

Instalaciones, servicios, trato del personal.23-8-2021

Land van herkomst van de beoordeler: Spanje Pablo C.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor een tent of voor vouwwagen op zand , elektriciteit optioneel
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Instalaciones, servicios, trato del personal.

    Ik was niet zo blij met: 

    Ruidos por la noche por botellĂłn.

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
8
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)
Standaard-avatar

Camping tranquilo cerca de la playa13-8-2021

Land van herkomst van de beoordeler: Spanje Idoia G.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor camper op zand , elektriciteit optioneel
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Camping tranquilo cerca de la playa

    Ik was niet zo blij met: 

    –

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi

Very flat clean pitches. Good clean facilities. Well located5-7-2021

Land van herkomst van de beoordeler: België Kevin D.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor camper op zand , elektriciteit optioneel
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Very flat clean pitches. Good clean facilities. Well located

    Ik was niet zo blij met: 

    –

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi

Personnel au top. Propre. Super du coup on prolonge...9-4-2021

Land van herkomst van de beoordeler: Frankrijk annie d.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor camper op zand , elektriciteit optioneel
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Tout

    Ik was niet zo blij met: 

    Rien

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
(Geen beoordeling)
Prijs-kwaliteit
(Geen beoordeling)
Accommodatie
(Geen beoordeling)
Faciliteiten/activiteiten
(Geen beoordeling)
Klantenservice
(Geen beoordeling)
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Netheid
(Geen beoordeling)
Wifi
(Geen beoordeling)
Standaard-avatar

camping de parcelas super tranquilo en primera línea de playa, …30-3-2021

Land van herkomst van de beoordeler: Spanje Oscar A.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor camper op zand , elektriciteit optioneel
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    camping de parcelas super tranquilo en primera lĂ­nea de playa, bien ubicado y buenas instalaciones,repetiremos por el buen trato

    Ik was niet zo blij met: 

    –

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi