8,7

Algehele score gebaseerd op 46 beoordelingen

 

89% zou deze camping aanbevelen aan een vriend(in).

78% zou hier opnieuw verblijven.

 

Voor vertoning zijn 3 of meer beoordelingen vereist.

47% omschreven als Vredig ?

Meer beoordelingen

Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi



Alleen beoordelingen van de afgelopen 30 maanden.

Filters resetten
Beoordelingen in andere talen verschijnen hieronder.

Good26-1-2022

Land van herkomst van de beoordeler: Zweden Kenneth H.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor camper op zand , elektriciteit optioneel
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Very good service, many places and near the beach and water.

    Ik was niet zo blij met: 

    -

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
8
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Netheid
(Geen beoordeling)
Wifi

Schöne Atmosphäre direkt am Strand und nur wenige Fahrrad Minuten …6-1-2022

Land van herkomst van de beoordeler: Duitsland Michelle E.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor caravan op zand , elektriciteit optioneel
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Schöne Atmosphäre direkt am Strand und nur wenige Fahrrad Minuten entfernt von der super schönen Stadt Blanes! Sehr sauberen Anlagen und freundliches Personal. Wir sind sogar nach ein paar Tagen wiederkommen weil es uns dort im Örtchen so gut gefallen hat!

    Ik was niet zo blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

Lovely site clean friendly with nice sized pitches & secured at night20-12-2021

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Erle H.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor camper op zand , elektriciteit optioneel
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Everything was great the laidback & friendly atmosphere & welcome

    Ik was niet zo blij met: 

    Bird poop

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)
Anonieme gebruiker

On the beach31-10-2021

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk AnoniemMobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor camper op zand , elektriciteit optioneel
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    On the beach

    Ik was niet zo blij met: 

    Pitches not very well marked, very difficult to access pitches as trees were hanging over the roads, showers /toilets need updating very old and tired looking.

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
6
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Netheid
Wifi
Anonieme gebruiker

Excellent site, with clean facilities. Friendly staff.27-10-2021

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk AnoniemMobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor camper op zand , elektriciteit optioneel
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    The site was very well run, staff were friendly and helpful. The facilities were very clean and I observed staff cleaning showers/toilet areas several times a day. When a pitch is vacated staff check the area and take the sand. The gate out to the beach is a great idea. All in all I really enjoyed my stay there.

    Ik was niet zo blij met: 

    Some of the pitches are tight and awkward to park in as there are many trees, however the trees do add character to the site.

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi

A great 1st Stop in Spain! 🇪🇸16-10-2021

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Patrick T.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor camper op zand , elektriciteit optioneel
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    The location and proximity to the beach and promenade. The staff were very friendly and accommodating. The town is only 10-15 minutes walk, and very nice too with decent places to eat.
    Facilities very clean. Nice bar and supermarket… where you can order roast chicken and fries takeaway EU15 which would feed a family of 4!

    Ik was niet zo blij met: 

    Nothing

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

Paella in the restaurant, gate controlled beach access15-10-2021

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Sally L.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor camper op zand , elektriciteit optioneel
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Paella in the restaurant, gate controlled beach access

    Ik was niet zo blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
8
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi

Perfecto27-9-2021

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Dave W.Bevestigd

  • Staplaats voor camper op zand , elektriciteit optioneel
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Close to the beach - location was excellent. Mini market had everything you could want. There was a pool table and bar with friendly staff.

    Ik was niet zo blij met: 

    Nothing.

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

Bon camping dans l'ensemble, très propre et accueillant9-9-2021

Land van herkomst van de beoordeler: Frankrijk Manon S.Bevestigd

  • Staplaats voor een tent of voor vouwwagen op zand , elektriciteit optioneel
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Les 2 gros points forts du camping sont le rapport qualité/prix et la grande propreté des lieux. Le camping est plutôt agréable et surtout très bien entretenu : sanitaires irréprochables pour moi, confortables, petite supérette, laverie sont les bienvenues. Un très bon accueil, les gérants parlent un peu français quand même mais pas beaucoup !
    Le camping au bord de la plage, accessible directement du camping, c'est très appréciable. Petite soirée karaoké sympathique, et le camping est très calme la nuit.

    Ik was niet zo blij met: 

    Pas beaucoup d'intimité possible. Les emplacements sont délimités au sol et aucune végétation ne les séparent, c'est une pinède avec de très hauts pins !
    J'ai réussi à avoir un emplacement au milieu d'une petite allée sans passage (loin des sanitaires du coup), mais si vous avez un emplacement au bord d'une grande allée, pas d'intimité possible tout le monde vous voit.
    Attention également à prendre de quoi protéger votre matériel car la sève des pins est abondante et salit absolument tout, c'est une galère.
    Enfin, le camping en lui-même est très bien, mais personnellement je n'ai pas aimé les alentours : Blanes est une ville très construite, et dès qu'on sort du camping, on trouve directement des grandes barres d'hôtels pas très belles (ce n'est que mon avis cependant !).
    J'ai fait ce séjour dans le but de visiter Barcelone : attention la gare pour prendre le train jusqu'à Barcelone est plutôt loin (comptez 7-8 min de voiture mais il y a un grand parking gratuit à côté de la gare) et les navettes bus sont capricieuses (préférez largement le train).

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
8
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi

Instalaciones, servicios, trato del personal.23-8-2021

Land van herkomst van de beoordeler: Spanje Pablo C.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor een tent of voor vouwwagen op zand , elektriciteit optioneel
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Instalaciones, servicios, trato del personal.

    Ik was niet zo blij met: 

    Ruidos por la noche por botellón.

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
8
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)