8,7

Algehele score gebaseerd op 49 beoordelingen

 

90% zou deze camping aanbevelen aan een vriend(in).

80% zou hier opnieuw verblijven.

 

Voor vertoning zijn 3 of meer beoordelingen vereist.

44% omschreven als Vredig ?

Meer beoordelingen

Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi



Alleen beoordelingen van de afgelopen 30 maanden.

Filters resetten
Beoordelingen in andere talen verschijnen hieronder.
Anonieme gebruiker

Top Séjour7-8-2022

Land van herkomst van de beoordeler: Frankrijk AnoniemMobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor een tent of voor vouwwagen op zand , elektriciteit optioneel
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Les emplacements avec les arbres pour être au frais top !

    Ik was niet zo blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
Anonieme gebruiker

Todo lo calificó con un 105-7-2022

Land van herkomst van de beoordeler: Spanje AnoniemMobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor een tent of voor vouwwagen op zand , elektriciteit optioneel
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Todo el entorno es muy agradable , muy tranquilo y espacioso , muy buen servicio y atención , los baños y duchas muy bien , higiene y cuidado excelente

    Ik was niet zo blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi

OK clean facilities and good location. Would not return.30-6-2022

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Angela H.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor camper op zand , elektriciteit optioneel
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Location

    Ik was niet zo blij met: 

    Difficult access to pitches for larger motorhomes Very noisy group of neighbours..no sleep for 2 nights.
    Toilets too far, needs extra block of showers and toilets.

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
6
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Netheid
Wifi
Anonieme gebruiker

Very good standard of cleanliness in the showers and toilets. …17-6-2022

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk AnoniemBevestigd

  • Staplaats voor camper op zand , elektriciteit optioneel
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Very good standard of cleanliness in the showers and toilets. The bar area was well spaced. Reasonable choice of food in the shop. We ate at the cafe the paella was very tasty. Helpful staff.
    Very close to the beach. Very happy with our pitch.

    Ik was niet zo blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
8
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)
Anonieme gebruiker

To be avoided , loads of the shop's and restaurants are closed15-6-2022

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk AnoniemMobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor camper op zand , elektriciteit optioneel
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Location to the beach

    Ik was niet zo blij met: 

    Site is old and very tatty showers grubby dogs barking late at night

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
2
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)
Anonieme gebruiker

Es un camping muy familiar.16-5-2022

Land van herkomst van de beoordeler: Spanje AnoniemMobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor camper op zand , elektriciteit optioneel
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    La ubicación, tienes acceso directo a la playa y tienes tiendas y de todo alrededor.

    Ik was niet zo blij met: 

    Que la gente fume y coma en la piscina, cuando está prohibido y nadie lo controla.
    Las duchas y baños están separados, tienes q salir fuera para acceder al otro. No todas las parcelas tienen agua.

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
8
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi

Great stay near beach13-5-2022

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Lynn D.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor camper op zand , elektriciteit optioneel
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Close to beach. Good amenities

    Ik was niet zo blij met: 

    Was a little open for our liking

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
Standaard-avatar

Gerne wieder!25-4-2022

Land van herkomst van de beoordeler: Duitsland Jürgen M.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor camper op zand , elektriciteit optioneel
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Gerne wieder!

    Ik was niet zo blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
8
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi

Excellent camping Réception très bon accueil8-4-2022

Land van herkomst van de beoordeler: Frankrijk Danielle M.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor caravan op zand , elektriciteit optioneel
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Vue sur la mer

    Ik was niet zo blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
8
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi

Nice site, but quite a walk into the town centre30-3-2022

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk James d.Bevestigd

  • Staplaats voor camper op zand , elektriciteit optioneel
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Location was beautiful, right next to the sea front. Facilities were slightly dated but more than adequate and always clean and tidy. Staff we found always helpful.

    Ik was niet zo blij met: 

    The somewhat chaotic parking by some Motorhomes trying to get the best place nearest the seafront. We were blocked in by one at one point. Could be a safety issue in the event of an emergency.

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
8
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
(Geen beoordeling)
Faciliteiten/activiteiten
(Geen beoordeling)
Klantenservice
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)