6,3

Helhetsbetyg baserat på 14 recensioner

 

43% skulle rekommendera det här stället till en vän.

43% skulle övernatta här igen.

 

Statistiken visas först när det finns fem eller fler recensioner.

Fler betyg

Läge
Valuta för pengarna
Logi
Anläggningar/aktiviteter
Kundbetjäning
Barnvänlighet
Renlighet
WiFI



Endast recensioner från de senaste 30 månaderna visas.

Nollställ filtren
Recensioner på andra språk visas nedan.

Brilliant place great facilities for everyone the children loved Area …2019-08-28

Recensentens land: StorbritannienNeil M.MobiltelefonikonBekräftad

  • Tomt för husvagn med elektricitet på hårt underlag och gräs
  • Rekommendera för vänner   Besök igen
  • Tyckte om: 

    Brilliant place great facilities for everyone the children loved Area 51 really good deal for so much things to do close to all great beaches and the little town of Kerrykeel definitely will go back we have been twice this year

    Tyckte inte om: 

    Översätt (Översatt av Google Translate)
Allmänt
10
Läge
Valuta för pengarna
Logi
Anläggningar/aktiviteter
Kundbetjäning
Barnvänlighet
Renlighet
WiFI
Anonym användare

Pitch site not great rough ground Crows in trees very noisy2019-08-27

Recensentens land: StorbritannienAnonymMobiltelefonikonBekräftad

  • Tomt för tält utan elektricitet på gräs
  • Rekommendera för vänner   Besök igen
  • Tyckte om: 

    Shower and toilet facilities excellent, very clean.

    Tyckte inte om: 

    Noise, supposed to be quiet from 11pm to 8am. On Daturday night, noise and people running past and hitting tent, unhooking tent ropes at 2am in the morning. Security called

    Översätt (Översatt av Google Translate)
Allmänt
4
Läge
Valuta för pengarna
Logi
Anläggningar/aktiviteter
Kundbetjäning
Barnvänlighet
Renlighet
WiFI

Staff2019-08-26

Recensentens land: StorbritannienALBERT K.MobiltelefonikonBekräftad

  • Tomt för husvagn med elektricitet på hårt underlag och gräs
  • Rekommendera för vänner   Besök igen
  • Tyckte om: 

    Staff

    Tyckte inte om: 

    Översätt (Översatt av Google Translate)
Allmänt
6
Läge
Valuta för pengarna
Logi
Anläggningar/aktiviteter
Kundbetjäning
Barnvänlighet
Renlighet
WiFI

Compensation for suffering it, the worst site ever.2019-08-20

Recensentens land: StorbritannienMaureen L.MobiltelefonikonBekräftad

  • Tomt för husvagn med elektricitet på hårt underlag och gräs
  • Rekommendera för vänner   Besök igen
  • Tyckte om: 

    Nothing,

    Tyckte inte om: 

    Everything, nothing nice about it there, what a long journey to have such a disappointing break away. We travelled from Belfast, 2 caravans of us, our daughter, her family in one. That owner doesnt give a toss about the pitches the tourers are on, it's a disgrace. And €35 per night is robbery, for the state of it, we actually thought we had driven into the wrong place I even asked is the another Rockhill but to my disappointment it was the right one.
    Take a BIG TIP and DONT GO they are just money makers out for what they can take of us and put NOTHING back into the Touring site. You pay dear for all the rides that's advertised and it's in the static park which is beautiful, big difference to the poor touring folk. Pay to bin your rubbish, every other park supplies industrial bins, not on here....money .money.
    Its first place I couldn't wait to get home from, NEVER AGAIN.

    Översätt (Översatt av Google Translate)
Allmänt
2
Läge
(Inga betyg)
Valuta för pengarna
(Inga betyg)
Logi
(Inga betyg)
Anläggningar/aktiviteter
(Inga betyg)
Kundbetjäning
(Inga betyg)
Barnvänlighet
(Inga betyg)
Renlighet
(Inga betyg)
WiFI
(Inga betyg)

Felt like the forgotten people2019-08-18

Recensentens land: StorbritannienMaureen L.MobiltelefonikonBekräftad

  • Tomt för husvagn med elektricitet på hårt underlag och gräs
  • Rekommendera för vänner   Besök igen
  • Tyckte om: 

    Nothing

    Tyckte inte om: 

    Everything

    Översätt (Översatt av Google Translate)
Allmänt
2
Läge
(Inga betyg)
Valuta för pengarna
(Inga betyg)
Logi
(Inga betyg)
Anläggningar/aktiviteter
(Inga betyg)
Kundbetjäning
(Inga betyg)
Barnvänlighet
(Inga betyg)
Renlighet
(Inga betyg)
WiFI
(Inga betyg)
Anonym användare

Location2019-08-08

Recensentens land: FrankrikeAnonymMobiltelefonikonBekräftad

  • Tomt för husvagn med elektricitet på hårt underlag och gräs
  • Rekommendera för vänner   Besök igen
  • Tyckte om: 

    Location

    Tyckte inte om: 

    Touring pitches close together, no privacy

    Översätt (Översatt av Google Translate)
Allmänt
4
Läge
Valuta för pengarna
Logi
(Inga betyg)
Anläggningar/aktiviteter
Kundbetjäning
Barnvänlighet
(Inga betyg)
Renlighet
WiFI
(Inga betyg)

Excellent site with great clean facilities friendly helpful staff2019-08-01

Recensentens land: StorbritannienCaroline B.MobiltelefonikonBekräftad

  • Tomt för husvagn med elektricitet på hårt underlag och gräs
  • Rekommendera för vänner   Besök igen
  • Tyckte om: 

    Almost everything about this place

    Tyckte inte om: 

    The road right next to where the caravans stay and the lack of wifi as there was none where the caravans are unless you walk down the park

    Översätt (Översatt av Google Translate)
Allmänt
10
Läge
Valuta för pengarna
Logi
Anläggningar/aktiviteter
Kundbetjäning
Barnvänlighet
Renlighet
WiFI
(Inga betyg)
Standardavatar

Everything was so clean and the stuff for kids was …2019-07-31

Recensentens land: IrlandEsther R.MobiltelefonikonBekräftad

  • Tomt för tält utan elektricitet på gräs
  • Rekommendera för vänner   Besök igen
  • Tyckte om: 

    Everything was so clean and the stuff for kids was AMAZING!! The most bit I liked the most was there were security guards at nights always going around on golf buggies. This trip was amazing and will be returning

    Tyckte inte om: 

    There was nothing I didn’t like

    Översätt (Översatt av Google Translate)
Allmänt
10
Läge
Valuta för pengarna
Logi
Anläggningar/aktiviteter
Kundbetjäning
Barnvänlighet
Renlighet
WiFI
Anonym användare

Kids activities, toilet and cooking facilities.2019-07-29

Recensentens land: StorbritannienAnonymMobiltelefonikonBekräftad

  • Tomt för tält utan elektricitet på gräs
  • Rekommendera för vänner   Besök igen
  • Tyckte om: 

    Kids activities, toilet and cooking facilities.

    Tyckte inte om: 

    Cars and people passing close by the campsite until the early hours of the morning. Quite noisy.

    Översätt (Översatt av Google Translate)
Allmänt
8
Läge
Valuta för pengarna
Logi
Anläggningar/aktiviteter
Kundbetjäning
Barnvänlighet
Renlighet
WiFI

Excellent site with clean facilities,friendly staff and level pitches2019-07-26

Recensentens land: IrlandAmanda D.MobiltelefonikonBekräftad

  • Tomt för tält utan elektricitet på gräs
  • Rekommendera för vänner   Besök igen
  • Tyckte om: 

    Welcoming reception office,lovely girl showed us to our spot and told us of all amenities,clean facilities,playground right in front of our tent for the kids to play,Astro for the older ones to play football,location great for getting to all of our activities,days out we had planned,we stayed an extra night we enjoyed it that much and could of stayed more as there was so much to do and see.We will definitely be back

    Tyckte inte om: 

    Översätt (Översatt av Google Translate)
Allmänt
10
Läge
Valuta för pengarna
Logi
Anläggningar/aktiviteter
Kundbetjäning
Barnvänlighet
Renlighet
WiFI