9,4

Helhetsbetyg baserat på 46 recensioner

 

98% skulle rekommendera det här stället till en vän.

96% skulle övernatta här igen.

 

Statistiken visas först när det finns fem eller fler recensioner.

93% beskrev Isle Of Iona Campsite som Lugn ?

Fler betyg

Läge
Valuta för pengarna
Logi
Anläggningar/aktiviteter
Kundbetjäning
Barnvänlighet
Renlighet
WiFI
Visa recensioner enligt:
Sortera enligt:
Vistelse i/på:
Originalspråk för recensionen:

Visar endast recensioner från de senaste 18 månaderna.

Nollställ filtren
Recensioner på andra språk visas nedan.
Standardavatar

clean campsite excellant facilities 2018-10-04

Recensentens land: Storbritannien cheryl-louise c. Bekräftad

  • Tomt för tält utan elektricitet på gräs
  • Rekommendera för vänner   Besök igen
  • Tyckte om: 

    The area was clean and tidy with a built up barbeque area.
    The showers are hot water and not warm with ample room to change and wash.
    Toilets and wash basin.
    A separate space was provided for warming through food in the microwave, sink and workspace, electric sockets and crockery if needed was provided along with a table and chairs and a small sofa.

    Tyckte inte om: 

    The only downfall I saw was the booking system showed up the campsite was full so I was unable to book for longer when I arrived the campsite was empty.

    Översätt (Översatt av Google Translate)
Allmänt
10
Läge
Valuta för pengarna
Logi
Anläggningar/aktiviteter
Kundbetjäning
(Inga betyg)
Barnvänlighet
(Inga betyg)
Renlighet
WiFI
(Inga betyg)
Standardavatar

I would definitely recommend a stay here. 2018-08-12

Recensentens land: Storbritannien Steve B. Bekräftad

  • Tomt för tält utan elektricitet på gräs
  • Rekommendera för vänner   Besök igen
  • Tyckte om: 

    Iona is a beautiful little island steeps in Christianity history and also scenic coastline.
    At the campsite i was met by Zoe who was very friendly and welcoming. The field is perfect for pitching tents. Nicely close mowed green and flat all around. Toilet blocks are usual basic campsite standards but certainly clean and all I needed for freshen up shower.

    It was quite while I was there which meant open choice for pitching. There is plenty of space and option to pitch up high or low if you choose.
    Sadly it was a short visit of only one night due to my time schedule. I could have stayed there all week.
    I will certainly be returning to Iona camp site for a longer duration.

    Tyckte inte om: 

    I haven't got any dislike. It was a little further from the harbour than I thought but not by a great deal. It took me a short while to get my bearings on the location but again this was no big deal.

    Översätt (Översatt av Google Translate)
Allmänt
10
Läge
Valuta för pengarna
Logi
Anläggningar/aktiviteter
Kundbetjäning
Barnvänlighet
(Inga betyg)
Renlighet
WiFI
(Inga betyg)

Excellent site, easy to find and great location. 2018-08-11

Recensentens land: Storbritannien Ellie H. Mobiltelefonikon Bekräftad

  • Tomt för tält utan elektricitet på gräs
  • Rekommendera för vänner   Besök igen
  • Tyckte om: 

    Indoor and outdoor kitchen/cleaning area. Setting is amazing. We liked “pride rock”. Close to beach on West side (which fewer people go to). Easy to find. Low cost. Friendly people. Tent and bag hire so consider doing this and saving yourself a walk up a fairly steep hill!

    Tyckte inte om: 

    One shower didn’t work (but probably just over used), and there was no soap in the bathrooms, but we had brought our own!

    Översätt (Översatt av Google Translate)
Allmänt
8
Läge
Valuta för pengarna
Logi
Anläggningar/aktiviteter
Kundbetjäning
Barnvänlighet
Renlighet
WiFI
(Inga betyg)
Standardavatar

Great place! Welcoming. 2018-08-08

Recensentens land: USA Benjamin H. Mobiltelefonikon Bekräftad

  • Tomt för tält utan elektricitet på gräs
  • Rekommendera för vänner   Besök igen
  • Tyckte om: 

    Helpfulness of campsite director.

    Tyckte inte om: 

    Kitchen area could be larger. More picnic tables, even quite small ones at more sites would be nice.

    Översätt (Översatt av Google Translate)
Allmänt
8
Läge
Valuta för pengarna
Logi
Anläggningar/aktiviteter
Kundbetjäning
Barnvänlighet
(Inga betyg)
Renlighet
WiFI
(Inga betyg)
Standardavatar

Super site on idyllic Scottish island! 2018-08-11

Recensentens land: Storbritannien Neil M. Mobiltelefonikon Bekräftad

  • Tomt för tält utan elektricitet på gräs
  • Rekommendera för vänner   Besök igen
  • Tyckte om: 

    The owners were really friendly and helpful.

    The campsite is in good location to explore nearby beaches and not too far from Baile Mòr (about 10-15 min walk).

    The site grounds were nice with plenty of good pitches, clean toilets and some cool rocky outcrops the kids enjoyed climbing.

    Tyckte inte om: 

    Översätt (Översatt av Google Translate)
Allmänt
10
Läge
Valuta för pengarna
Logi
Anläggningar/aktiviteter
Kundbetjäning
Barnvänlighet
Renlighet
WiFI
(Inga betyg)
Standardavatar

Beauty and friendliness. 2018-08-06

Recensentens land: USA Linda B. Bekräftad

  • Tomt för tält utan elektricitet på gräs
  • Rekommendera för vänner   Besök igen
  • Tyckte om: 

    Beauty and friendliness.

    Tyckte inte om: 

    Översätt (Översatt av Google Translate)
Allmänt
10
Läge
Valuta för pengarna
Logi
Anläggningar/aktiviteter
Kundbetjäning
Barnvänlighet
(Inga betyg)
Renlighet
WiFI
(Inga betyg)
Standardavatar

Great location, simple camp site, friendly and peaceful 2018-08-06

Recensentens land: Storbritannien John T. Mobiltelefonikon Bekräftad

  • Tomt för tält utan elektricitet på gräs
  • Rekommendera för vänner   Besök igen
  • Tyckte om: 

    Great location, simple camp site, friendly and peaceful

    Tyckte inte om: 

    Översätt (Översatt av Google Translate)
Allmänt
10
Läge
Valuta för pengarna
Logi
Anläggningar/aktiviteter
Kundbetjäning
Barnvänlighet
(Inga betyg)
Renlighet
WiFI
(Inga betyg)
Standardavatar

Great site with good facilities and friendly staff. 2018-08-06

Recensentens land: Storbritannien Susan W. Bekräftad

  • Tomt för tält utan elektricitet på gräs
  • Rekommendera för vänner   Besök igen
  • Tyckte om: 

    It was a lovely site with decent toilets, showers and kitchen. The site was well maintained. The owners were friendly, and apart from the weather, we really enjoyed our stay. We will be back.

    Tyckte inte om: 

    Översätt (Översatt av Google Translate)
Allmänt
8
Läge
Valuta för pengarna
Logi
Anläggningar/aktiviteter
Kundbetjäning
Barnvänlighet
(Inga betyg)
Renlighet
WiFI
(Inga betyg)
Standardavatar

Beautiful location and easy to get to by foot. Very ... 2018-07-21

Recensentens land: Storbritannien Aino L. Bekräftad

  • Tomt för tält utan elektricitet på gräs
  • Rekommendera för vänner   Besök igen
  • Tyckte om: 

    Beautiful location and easy to get to by foot. Very peaceful campsite. Good communication. I would highly recommend!

    Tyckte inte om: 

    Översätt (Översatt av Google Translate)
Allmänt
8
Läge
Valuta för pengarna
Logi
(Inga betyg)
Anläggningar/aktiviteter
Kundbetjäning
Barnvänlighet
(Inga betyg)
Renlighet
WiFI
(Inga betyg)
Standardavatar

lovely campsite 2018-07-12

Recensentens land: Storbritannien Annabel C. Bekräftad

  • Tomt för tält utan elektricitet på gräs
  • Rekommendera för vänner   Besök igen
  • Tyckte om: 

    very natural place; can choose your own spot - there are lots of sheltered spots hidden from other tents so it feels quiet and private; great views; easygoing - can move the tables/benches to where you want; there's a little living room with kettle, fridge, microwave and other useful things which would be great in bad weather.

    Tyckte inte om: 

    Översätt (Översatt av Google Translate)
Allmänt
8
Läge
(Inga betyg)
Valuta för pengarna
(Inga betyg)
Logi
(Inga betyg)
Anläggningar/aktiviteter
(Inga betyg)
Kundbetjäning
(Inga betyg)
Barnvänlighet
(Inga betyg)
Renlighet
(Inga betyg)
WiFI
(Inga betyg)