Boka och skriv recensioner för 3 650 semesterbyar och campingplatser i Sverige, Europa och hela världen

Servicebetyg på Feefo

Brook House Farm Camping and Caravan Site

8,8
Visa priser och boka
Från 28,00 GBP/32,51 €/51,30 AUD/39,42 US$/48,09 CA$/35,43 CHF/328,63 kr/241,79 Dkr/328,59 Nkr/4 773 Ikr/3 756,25 ARS/28 610 CLP/153,55 PEN/55,38 NZD/544,06 ZAR/147,35 PLN/200,40 BR$/827,57 CZK/3 824 RSD/11 440,46 HUF/2 848,82 RUB/252,52 CNY (för 1 natt, 2 vuxna)

Varför inte ange information så kan vi ge dig ett mer exakt pris?

Brook House Farm Camping and Caravan Site

Allmänt

  • Fridfull och avskild camping på en bondgård på floden Severns strand
  • Privat sträcka längs floden för fiske
  • Frukost, kafé, uthyrning av eldstad samt gårdsbutik med lokalodlat

What a lot there is to do around this peaceful and secluded Mid Wales site a short hop from the Wales/England border. Take your pick from fishing on Brook House Farm Camping and Caravan Site’s own stretch of the River Severn, hiring a bike to pedal around the Welsh Marches, or meandering around the nearby meadows for flora and fauna spotting… all in a lush countryside setting between Welshpool and Shropshire’s county town Shrewsbury.

You may be meandering between countries on day trips but one constant in all this is the pristine views on site, with the park set in pretty countryside on the banks of the River Severn with buzzards and the occasional red kite soaring overhead. A spotlessly clean shower block is to hand for guests' use, along with a washing-up area on site.

The site is based in the grounds of the Brook House Farm B&B, where you can have breakfast. Or tuck into nosh at the café, use the squeaky clean on-site kitchen, or hire a firepit to sizzle supper under the stars with local produce and essentials from the farm shop and well-stocked shop.

Översätt (Översatt av Google Translate)

Observera

Swimming in the lake is not allowed.

Please note that the toilet/shower facilities are unisex.

Personer under 18 år måste åtföljas av sina föräldrar eller vårdnadshavare.

Kommersiella fordon (ett fordon för att transportera varor eller passagerare mot betalning) och fordon med företagslogotyper tillåts inte på platsen.

Stället accepterar inte raser/korsningar som anges i lagstiftningen om farliga hundar.

If making a fire, the fuel, logs and coal have to be purchased on site.

At least one of the party members must be aged 18 or over.

Minimum spacing of 2 metres between pitches.

No children under 14 permitted in the adults-only camping field. Families are advised to book a pitch in the family field.


Ankomst:
Avresa: (2 nätter)
Grupp:

Ändra sökningen…

Klicka/tryck en gång för att välja din första dag och en gång till för din avfärdsdag.


Bokar du som grupp?

Recensioner

8,8

Helhetsbetyg baserat på 236 recensioner

 

87% skulle rekommendera det här stället till en vän.

86% skulle övernatta här igen.

 

Statistiken visas först när det finns fem eller fler recensioner.

87% beskrivna som Lugn ?

Fler betyg

Läge
Valuta för pengarna
Logi
Anläggningar/aktiviteter
Kundbetjäning
Barnvänlighet
Renlighet
WiFI



Endast recensioner från de senaste 30 månaderna visas.

Nollställ filtren
Recensioner på andra språk visas nedan.

Amazing place to relax with great food and drinks and friendly atmosph2021-06-14

Recensentens land: StorbritannienMark N.MobiltelefonikonBekräftad

  • Tomt för husvagn med elektricitet på hårt underlag
  • Rekommendera för vänner   Besök igen
  • Tyckte om: 

    Loved the people there, the owners couldn't do enough for you. Have us a choice of pitches and on the first night they invited us to sit with them and some others who have their caravans pitched there in the bar and had a great night. The toilets and showers were nice and clean and the afternoon tea and breakfast were amazing. Can't wait to go back with friends very soon. Highly recommended.

    Tyckte inte om: 

    Nothing

    Översätt (Översatt av Google Translate)
Allmänt
10
Läge
Valuta för pengarna
Logi
Anläggningar/aktiviteter
Kundbetjäning
Barnvänlighet
Renlighet
WiFI

Friendly staff.2021-06-13

Recensentens land: StorbritannienGraham M.MobiltelefonikonBekräftad

  • Tomt för tält eller för husbilstält utan elektricitet på gräs (endast vuxna)
  • Rekommendera för vänner   Besök igen
  • Tyckte om: 

    Quiet site. Nice pitches.

    Tyckte inte om: 

    Översätt (Översatt av Google Translate)
Allmänt
10
Läge
Valuta för pengarna
Logi
Anläggningar/aktiviteter
Kundbetjäning
Barnvänlighet
(Inga betyg)
Renlighet
WiFI
Anonym användare

On-site bar and refreshments2021-06-11

Recensentens land: StorbritannienAnonymMobiltelefonikonBekräftad

  • Tomt för husvagn med elektricitet på hårt underlag
  • Rekommendera för vänner   Besök igen
  • Tyckte om: 

    On-site bar and refreshments

    Tyckte inte om: 

    Översätt (Översatt av Google Translate)
Allmänt
8
Läge
Valuta för pengarna
Logi
Anläggningar/aktiviteter
Kundbetjäning
Barnvänlighet
(Inga betyg)
Renlighet
WiFI
(Inga betyg)

We had a lovely time, the area was really nice would recommend.2021-06-10

Recensentens land: StorbritannienRebecca M.MobiltelefonikonBekräftad

  • Sycamore fritidshus (husdjur ej tillåtna)
  • Rekommendera för vänner   Besök igen
  • Tyckte om: 

    The lodge itself was really nice, the bed was comfy, has a telly with freeview, everything you need in the kitchen to make food, outside the lodge was nice with a fire pit especially for the nighttime and for cooking aswell as having a cafe/bar with drinks. The staff and owner were really friendly and helpful, very welcoming, gave us leaflets of where to go with different actives and made sure we settled in, really reinsuring and approachable. The food was really nice, and the drinks were well priced with a nice new larger that they gave us a free sample of before purchase. Lots of scenery to be explored.

    Tyckte inte om: 

    Feel like the toilets could’ve been cleaned more, (overflowing bins). The postcode took us a few minutes out of the way which was confusing however not their fault. Feel like the cabin itself is a little bit over priced.

    Översätt (Översatt av Google Translate)
Allmänt
8
Läge
Valuta för pengarna
Logi
Anläggningar/aktiviteter
Kundbetjäning
Barnvänlighet
Renlighet
WiFI
(Inga betyg)

Enjoyable stay2021-06-07

Recensentens land: StorbritannienJohn M.Bekräftad

  • Klocktält (husdjur välkomna)
  • Rekommendera för vänner   Besök igen
  • Tyckte om: 

    We liked the campsite itself, the main field where we stayed was very pleasant and spacious, with a nice relaxed atmosphere. Useful to have a bar/cafe on site, which had a nice outside seating area. A great area with loads of excellent walking and places to visit. Owner was helpful.

    Tyckte inte om: 

    We rented a bell tent which was close to £100/night. Whilst the tent is spacious you just get a bed (made up), a spare mattress plus an outdoor table and two chairs. I don't think that's amazing value, bearing in mind you could stay in a pretty nice B&B for that price! Admittedly prices are high everywhere at the time of writing, but next time I think we would go for a cabin or a standard pitch.
    The site could also do with more washroom facilities - it has two rooms with shower/WC/sink, one with WC only (no sink!), one washing-up room and a portaloo, which gets dirty quickly.

    Översätt (Översatt av Google Translate)
Allmänt
8
Läge
Valuta för pengarna
Logi
Anläggningar/aktiviteter
Kundbetjäning
Barnvänlighet
Renlighet
WiFI
(Inga betyg)

Excellent site.2021-06-05

Recensentens land: StorbritannienGraham M.MobiltelefonikonBekräftad

  • Tomt för tält eller för husbilstält utan elektricitet på gräs (endast vuxna)
  • Rekommendera för vänner   Besök igen
  • Tyckte om: 

    Great Location, friendly people, clean facilities and great location. Nothing was to much trouble.

    Tyckte inte om: 

    Översätt (Översatt av Google Translate)
Allmänt
10
Läge
Valuta för pengarna
Logi
Anläggningar/aktiviteter
Kundbetjäning
Barnvänlighet
Renlighet
WiFI

Clean facilities, staff were very helpful and friendly2021-06-05

Recensentens land: StorbritannienSean G.MobiltelefonikonBekräftad

  • Klocktält (husdjur välkomna)
  • Rekommendera för vänner   Besök igen
  • Tyckte om: 

    Lovely quiet site loads of area for the kids to play
    The pottery shed bar is lovely and the breakfast waffles are a must try, we will be visiting again

    Tyckte inte om: 

    Översätt (Översatt av Google Translate)
Från föreståndaren...

Thank you for your lovely review. So glad you all had a great time and I look forward to welcoming you back in the near future.
Thanks Julia

Allmänt
10
Läge
Valuta för pengarna
Logi
Anläggningar/aktiviteter
Kundbetjäning
Barnvänlighet
Renlighet
WiFI

Everything was perfect2021-06-01

Recensentens land: StorbritannienRosie B.MobiltelefonikonBekräftad

  • Tomt för tält eller för husbilstält utan elektricitet på gräs (endast vuxna)
  • Rekommendera för vänner   Besök igen
  • Tyckte om: 

    Everything was perfect

    Tyckte inte om: 

    Översätt (Översatt av Google Translate)
Från föreståndaren...

Thank you so glad you enjoyed your stay. Julia

Allmänt
10
Läge
Valuta för pengarna
Logi
Anläggningar/aktiviteter
Kundbetjäning
Barnvänlighet
Renlighet
WiFI
(Inga betyg)

great location but too pricey for level of facilities so wont return.2021-06-01

Recensentens land: StorbritannienMark J.Bekräftad

  • Tomt för tält eller för husbilstält utan elektricitet på gräs (endast vuxna)
  • Rekommendera för vänner   Besök igen
  • Tyckte om: 

    Location is Lovely. Camped on the river bank, field nice and flat. Bar and gardens are very nice with plenty on offer and a good amount of outside seating. We didnt have our kayak but it looked like it would be easy to launch from the river bank as a path goes down to the waters edge. Wood and fire pit available on site which we loved.

    Tyckte inte om: 

    Camping facilities left a bit to be desired. Toilet block a bit too far from camping field and wife really didnt want to use the portaloo located a bit closer as by saturday it was a little smelly and had a wet seat. 2 showers which also have toilets in (not nice if somebody has just done a smelly one) and only 1 extra toilet which didnt have a sink for hand washing. Toilet did have a sink in room next door but this was for dish washing really and on the morning I used the toilet for a sit down visit somebody was next door with a bowl of washing up so couldnt wash my hands. Also the showers had tiled floors with nothing for anti slip so as soon as somebody has showered the floor becomes quit slippy.

    The booking said Adults Only which is why we booked. (no young children on camping field) but unfortunately there was a crowd of 3 or 4 families in the middle of the field, all with young children. For the price we paid ( a little on the high side for the facilities) we didnt expect to get woken up early by a very upset screaming child on our adults only field.

    Översätt (Översatt av Google Translate)
Från föreståndaren...

Sorry that you didn't enjoy your stay. Unfortunately due to the heavy rain we had, we had to move some family's that was camping in the family field into the adult only field as the field was sodden.

Allmänt
4
Läge
Valuta för pengarna
Logi
Anläggningar/aktiviteter
Kundbetjäning
Barnvänlighet
(Inga betyg)
Renlighet
WiFI
(Inga betyg)

amazing place, highly recommended2021-05-31

Recensentens land: Storbritannienrhiannon t.Bekräftad

  • The Mount fritidshus (husdjur ej tillåtna)
  • Rekommendera för vänner   Besök igen
  • Tyckte om: 

    lodge was amazing, so inviting and comforable
    julia and staff could not do enough, went above and beyond.
    stunning location, ammenities, bar and food fab, had a stunning afternoon tea.
    went with two older children who loved every min of the holiday.
    family friendly atmosphere.
    family run business where it was evident that they put their heart and soul into the business.
    will defo be back again

    Thomas family
    south wales xx

    Tyckte inte om: 

    nothing!!!!!! except fellow glampers/campers who themselves created mess in the showers, then moaned about it, when staff continually cleaned the toliet, shower areas.
    washing your muddy trainers in the handbasin and blocking it, leaving it the state it is in, is really uncalled for.

    Översätt (Översatt av Google Translate)
Från föreståndaren...

Thank you so much for your lovely comments. So glad that you all enjoyed your stay and we can't wait to welcome you back. Thanks Julia

Allmänt
10
Läge
Valuta för pengarna
Logi
Anläggningar/aktiviteter
Kundbetjäning
Barnvänlighet
Renlighet
WiFI

Faciliteter

Aktiviteter på platsen

Bar eller klubbhus

Barnklubb

Cykeluthyrning

Fiske

Fitnesscenter

Inomhusbad

Kvällsunderhållning

Lekplats

Restaurang/cafe på stället

Spelrum

Takeaway

Tennis

Tv-rum

Utomhuspool

Vattensport

Bekvämligheter på platsen

Badkar tillgängligt

Bilparkering vid boendet/enheten

Composting toilet

Diskutrymme

Dog park

Dusch tillgänglig

Familjetoaletter

Gratis WiFi

Handikappanpassade anläggningar

Hämtning från kollektivtrafik

Internetanslutning

Kylning av kylklampar

Lokalprodukter

Matbutik

Offentlig telefon

Portaloo

Pub toilets

Toalettblock

Torkrum

Tvättomat

Tält att hyra

WiFi

Grupper är välkomna

Familjevänligt

Grupper av samma kön är välkomna

Lämpligt för motorcyklar

Studentgrupper är välkomna

Välkomstevent

Regler

Barbecue provided

Grillning tillåts

Hundar tillåtna

Kommersiella fordon tillåts

Lägereldar tillåtna

Camping 2.0

Campinghytter

Extra stora tältplatser

Klocktält

Rest tält vid ankomst

Vallstugor

Zigenarvagnar

Teman

Avlägsen plats

Budget/ backpacker

Lugn

Lyx

Naturparadis

Paradis för vandrare

Spektakulära landskap

Vildmarkscamping

Tjänster

Communal fridge

Electric car charging point(s)

Förnybar energi

Gasflaskor tillgängliga

Laddningsmöjligheter

No drinkable water point

No hot water

No running water

Tömning av kemiskt avfall

Återvinning tillgänglig

Bekvämligheter i närheten

Bar i närheten

Butik i närheten

Dog walk nearby

Jordbruksmarknad i närheten

Kollektivtrafik i närheten

Typ

Bondgård

Mellanstor (26–50 platser)

Aktiviteter i närheten

Bergscykling i närheten

Cykeluthyrning i närheten

Cykling i närheten

Fiske i närheten

Golf i närheten

Hästridning i närheten

Inomhusbad i närheten

Kanot/kajak i närheten

Klättring i närheten

Restaurang i närheten

Tennis i närheten

Vattensport i närheten

Husvagnar och husbilar

Avloppsanslutning för husvagnar

Förvaringsmöjligheter för husvagnar

Säsongsplatser

Läge

[[ campsite.name ]]
Detta ställe tar för tillfället inte emot bokningar här på Pitchup.com.
[[ place.name ]]
  • Crew Green, Crewgreen, Powys, Wales, SY5 9AT
  • Tidszon Europe/London +0100 (GMT+01:00)   GPS 52.7325°N 2.9956°W

Närmaste transport

Busstationer
Middletown (Powys): Breidden Hotel Coach Stop — 4,0 kilometer
Halfway House (Shrops): Coach Stop — 4,0 kilometer
Trewern (Powys) Bus Shelter — 6,5 kilometer
Tågstationer
Welshpool Rail Station — 12,8 kilometer
Shrewsbury Rail Station — 16,8 kilometer
Gobowen Rail Station — 18,1 kilometer
Färjehamnar
Porth Penrhyn Ferry Landing — 71,2 kilometer
Flygplatser
Liverpool John Lennon Airport — 68,0 kilometer

Vägbeskrivning


Observera: Alla avstånd på den här sidan är beräknade fågelvägen – kontrollera det egentliga avståndet beroende på hur du reser genom att använda knappen ”Få vägbeskrivningar” ovan.

Lokala sevärdheter

Lace up your walking boots: with Brook House Farm midway between Welshpool and Shropshire’s county town Shrewsbury, it’s a shrewd place to stop to see the Shropshire Hills and Mid Wales on an active family hol.

Shropshire has over 3500 miles’ worth of right of way paths for longer distance hikes and shorter strolls; the 210-mile Severn Way passes along nearby for taking a hike along it on a day trip or stopping off at Brook Farm if you’re attempting it all. The Offa’s Dyke Path can be accessed from here too: the very helpful Brook House Farm owners can arrange a shuttle bus for you to join the trail if you let them know in advance.

For less tired feet, a plethora of outdoor pursuits within easy reach of the farm includes horse riding, mountain biking and golf; paragliding and lessons are available at nearby Rodney’s Pillar and the Long Mynd. Land some slippery characters by casting off on the River Severn: Brook House’s own stretch of river yields barbel into double figures, but there are shoals of other nearby spots to land salmon, trout and grayling. There are some commercial fisheries within 20 minutes’ drive to thrash things out at too, such as Weston Pool near Oswestry.

Once you’ve cleaned off your catch and soothed your sore feet, jump into the car for some historical highlights: the medieval fortress Powis Castle with its famous French and Italian garden; Shrewsbury Castle with the Shropshire Regimental Museum Trust; the Red Castle and Grotto Hill of the 18th-century Hawkstone Historic Park & Follies, and the town of Shrewsbury, with over 600 listed buildings.

Översätt (Översatt av Google Translate)

Måste ses

  • Powis Castle & Garden (14,3 kilometer)
  • Much Wenlock Priory (33,1 kilometer)
  • Darby Houses (Ironbridge) (35,2 kilometer)

National Trust

  • Attingham Park Estate: Cronkhill (21,9 kilometer)
  • Attingham Park (22,8 kilometer)

Cykelleder

Hitta lokala leder på National Cycle Network – över 19 000 km cykelleder.

Observera: Alla avstånd på den här sidan är beräknade fågelvägen – kontrollera det egentliga avståndet beroende på hur du reser.

Policyer

Tillåten ankomst/avfärdstid

Camping- och husvagnssemester
Ankomst:  13:00 –  21:30
Avfärd senast:  11:00
Logi på stället
Ankomst:  14:00 –  21:30
Avfärd senast:  11:00

Brook House Farm Camping and Caravan Site avbokningsregler

Ingen återbetalning inom 2 veckor från ankomstdagen.

Bokningar kan inte ändras inom 7 dagar före ankomst.

Ingen återbetalning/rabatt erbjuds för dåligt väder, sen ankomst eller tidig avresa.

Om du måste avboka eller ändra bokningen, var vänlig och försök göra det i så god tid som möjligt så att någon annan har en chans att boka. Det kan vara bra att köpa semesterförsäkring för avbokningar och egendoms-/skadeförsäkring för tiden du är borta.

Observera att din handpenning betalas till Pitchup.com och inte kan betalas tillbaka.

Betalning

Handpenningen är överlåtbar under covid-19. Brook House Farm Camping and Caravan Site kommer att debitera ditt kort beloppet 2 veckor före ankomsten eller om ankomstdatumet är tidigare än 2 veckor så debiteras beloppet omedelbart.

Handpenningen är överlåtbar under covid-19.

Du kan även välja att betala hela beloppet när du bokar.

Betalningsmetoder som accepteras i parken

Kontant
Visa

Villkor

Ställets bokningsvillkor

  • Finns det pool på Brook House Farm Camping and Caravan Site? Nej Visa alla egenskaper
  • Är Brook House Farm Camping and Caravan Site hundvänligt? Ja Visa alla egenskaper
  • Vad finns det för sevärdheter i närheten av Brook House Farm Camping and Caravan Site? Lace up your walking boots: with Brook House Farm midway between Welshpool and Shropshire’s county town Shrewsbury, it’s a shrewd place to stop to see the Shropshire Hills and Mid Wales on … Läs mera
  • När kan jag checka in på och checka ut från Brook House Farm Camping and Caravan Site?
    Camping- och husvagnssemester
    Ankomst:  13:00 –  21:30
    Avfärd senast:  11:00
    Logi på stället
    Ankomst:  14:00 –  21:30
    Avfärd senast:  11:00
    Läs mera
  • Hur mycket kostar det att bo på Brook House Farm Camping and Caravan Site? Från 328,63 kr (för 1 natt, 2 vuxna) - priserna kan variera beroende på datum och gruppstorlek. Kontrollera priser och tillgänglighet

Stäng

Ditt anspråk skickas…

Stäng

Kontakta brook-house-farm-camping-and-caravan-site


Stäng

Villkor

Läs parkens användarvillkor nedan och Pitchup.coms användarvillkor.

Coronavirus
Minimum spacing of 2 metres between pitches.

Allmänt
De tysta timmarna mellan 22:30 och 07:00 måste respekteras.
Du behöver en fiskelicens från Environment Agency (miljöbyrån) (du måste ansöka om den i förhand).
Förvaltningen förbehåller sig rätten att neka tillträde eller säga upp vistelsen för de gäster som beter sig på ett olämpligt sätt. Ingen återbetalning kommer att erbjudas.
Om du har ett klagomål ska du prata med receptionen omedelbart. Klagomål som inte kommer ledningen till handa under din vistelse kan inte hanteras när du väl har lämnat platsen.
Please note that the toilet/shower facilities are unisex.
Radio-, musik- och TV-apparater måste hållas på en låg volym. Bildörrar och bagageluckor måste stängas utan ljud.
This site Does have a catch-and-return fishing policy in place.

Ändringar i din semester
Bokningar kan inte ändras inom 7 dagar före ankomst.

Ankomst och avresa
Enheter tilldelas vid ankomst.
Ingen återbetalning/rabatt erbjuds för dåligt väder, sen ankomst eller tidig avresa.
There is no reception at this site. Please check in at the The Old Potting Shed Café/Bar (down the drive on the left hand side) instead.

Besökare
Besökare måste registrera sig i receptionen och betala sin avgift.

Bokad logi
Enheten måste vara ren och ordnad. En avgift på 50,00 GBP (585,72 kr) tas ut för enheter som inte är städade vid avresa.

Fordon
Endast en bil får parkeras vid platsen. Extrabilar måste parkeras i avsett område.
Kommersiella fordon (ett fordon för att transportera varor eller passagerare mot betalning) och fordon med företagslogotyper tillåts inte på platsen.

Hundar
Hundar måste vara kopplade och övervakade hela tiden.
Ledhundar tillåts på platsen utan extra kostnad.
Stället accepterar inte raser/korsningar som anges i lagstiftningen om farliga hundar.

Säkerhet
Grillning tillåts men måste lyftas från marken och övervakas av en vuxen hela tiden.
If making a fire, the fuel, logs and coal have to be purchased on site.
Swimming in the lake is not allowed.

Tillträde
At least one of the party members must be aged 18 or over.
Personer under 18 år måste åtföljas av sina föräldrar eller vårdnadshavare.
Tillträde tillåts endast efter registrering i receptionen.

Ytterligare villkor

No children under 14 permitted in the adults-only camping field. Families are advised to book a pitch in the family field.

Översätt (Översatt av Google Translate)

Stäng