9,4

Ogólna ocena na podstawie 460 recenzji

 

96% poleciłoby to miejsce znajomemu.

94% przyjechałoby tutaj ponownie.

  79% opisane jako Spektakularny widok ?

Więcej ocen

Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi



Pokazywanie recenzji wyłącznie z ostatnich 30 miesięcy.

Zresetuj filtry
Recenzje w innych językach są przedstawione poniżej.

Friendly Staff, quiet and relaxed atmosphere of the campsite. 2 …22-08-2022

Kraj recenzenta: Wielka BrytaniaJanna R.Ikona telefonu komórkowegoPotwierdzono

  • Namiot lub przyczepa namiotowa parcela na trawiastym podłożu bez podłączenia do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    Friendly Staff, quiet and relaxed atmosphere of the campsite. 2 min walk to the beach! Kids had such a fab time.

    Niepolubione: 

    Nothing!

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Ogólna
10
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi

clean, friendly, great views22-08-2022

Kraj recenzenta: Wielka BrytaniaEmily A.Potwierdzono

  • Namiot lub przyczepa namiotowa parcela na trawiastym podłożu bez podłączenia do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    Amazing views, clean, quiet, helpful and lovely staff :-)

    Niepolubione: 

    Rain & cloudy :P obviously nothing the site can do.

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Ogólna
10
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi
(Brak ocen)

Great basic campsite in a good location overlooking the sea.21-08-2022

Kraj recenzenta: Wielka BrytaniaChris P.Ikona telefonu komórkowegoPotwierdzono

  • Miejsce noclegowe parcela na trawiastym podłożu bez podłączenia do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    2 minute walk to the sea and a view of the sea from the site. Good location with 2 pubs weighing 2 minutes. Very relaxed site, pitchup where you want. Very basic facilities but fine for what you need to be off grid. Outside showers were especially good in the height of summer as the inside showers were hot at this time. Plenty of space for pitch with areas around for playing with the kids.

    Niepolubione: 

    Price. Slightly pricey for non electric but you pay for the location and the sunsets.

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Ogólna
8
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi

We’ll be back21-08-2022

Kraj recenzenta: Wielka BrytaniaR D.Ikona telefonu komórkowegoPotwierdzono

  • Miejsce noclegowe parcela na trawiastym podłożu bez podłączenia do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    The location was awesome and we loved the laid back vibe of the place.

    Niepolubione: 

    We struggled to get hot water in the outside showers the first few days, but the weather was lovely so we didn’t mind too much.

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Ogólna
8
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi
(Brak ocen)
Anonimowy użytkownik

Excellent site, great size pitches on a hill21-08-2022

Kraj recenzenta: Wielka BrytaniaAnonimowaIkona telefonu komórkowegoPotwierdzono

  • Miejsce noclegowe parcela na trawiastym podłożu bez podłączenia do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    Location, facilities

    Niepolubione: 

    We played music at 2pm one afternoon whilst we were relaxing and we were told to turn it off or wear headphones by the host… not a problem, but the attitude in which it was expressed was extremely rude and uncalled for. We weren’t playing it obnoxiously loud and most people on the site were bodyboarding in the sea at the time. Our camping neighbours not even 10ft away said they could barely hear it, as we asked them if our music had bothered them. This really did dampen our stay as everything else was spot on! Just be mindful if you’re music lovers like us, grab your headphones and have a silent disco 🙄

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Od administratora...

I was attempting to book in a client. Sadly, I could barely hear a word and was informed, "it's up there". After a while I gave up and had to drive up to your pitch, as you were a long way away from the 'office'. It was some time before you acknowledged my presence due to the noise. I explained that I could not work with the very loud noise. I asked if you could wear headphones if it had to be so very loud. As for your 'neighbours' I had three complaints.
Each taste in music is different I'm sure if you arrived at Sandparks to be greeted by my very loud music, you would not be happy. Unless you like Led Zeppelin and Hawkwind!
Gill (Manager)

Ogólna
8
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi
(Brak ocen)

Lovely welcoming site, great access to the beach and dog walks21-08-2022

Kraj recenzenta: Wielka BrytaniaLinda B.Ikona telefonu komórkowegoPotwierdzono

  • Miejsce noclegowe parcela na trawiastym podłożu bez podłączenia do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    Casual style

    Niepolubione: 

    Nothing

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Ogólna
10
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi

Amazing place ,friendly, clean and lots of fun21-08-2022

Kraj recenzenta: Wielka BrytaniaLoueez E.Ikona telefonu komórkowegoPotwierdzono

  • Namiot lub przyczepa namiotowa parcela na trawiastym podłożu bez podłączenia do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    Everything

    Niepolubione: 

    Nothing

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Ogólna
10
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi

Great, easy going place to have a campsite holiday21-08-2022

Kraj recenzenta: Wielka BrytaniaNeil C.Ikona telefonu komórkowegoPotwierdzono

  • Namiot lub przyczepa namiotowa parcela na trawiastym podłożu bez podłączenia do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    Relaxed pitching arrangements, sea views, facility’s cleanliness, low cost pitches, short walk to sea.

    Niepolubione: 

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Ogólna
10
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi
(Brak ocen)

Laid back pop-up site with more than adequate facilities21-08-2022

Kraj recenzenta: Wielka BrytaniaAmanda B.Ikona telefonu komórkowegoPotwierdzono

  • Miejsce noclegowe parcela na trawiastym podłożu bez podłączenia do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    A huge field where you could pick your spot. Fabulous views of Widemouth Bay and only a short walk to the beach. A great pop-up location!

    Niepolubione: 

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Ogólna
10
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi
(Brak ocen)
Anonimowy użytkownik

Friendly welcome and ease of pitching Very close to beautiful …21-08-2022

Kraj recenzenta: Wielka BrytaniaAnonimowaIkona telefonu komórkowegoPotwierdzono

  • Miejsce noclegowe parcela na trawiastym podłożu bez podłączenia do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    Friendly welcome and ease of pitching
    Very close to beautiful beach and coast path
    Relaxed vibe Shop and pubs nearby

    Niepolubione: 

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Ogólna
10
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi
(Brak ocen)