9,4

Ogólna ocena na podstawie 46 recenzji

 

98% poleciłoby to miejsce znajomemu.

96% przyjechałoby tutaj ponownie.

 

Przydział wymaga co najmniej 5 recenzji.

93%opisały Isle Of Iona CampsitejakoSpokojna okolica ?

Więcej ocen

Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi
Wyświetl moje recenzje według:
Sortuj wg:
Pobyt w:
Oryginalny język recenzji:

Pokazuj recenzję tylko z ostatnich 18 miesięcy

Zresetuj filtry
Recenzje w innych językach są przedstawione poniżej.
Domyślny awatar

clean campsite excellant facilities 04-10-2018

Kraj recenzenta: Wielka Brytania cheryl-louise c. Potwierdzono

  • Namiot parcela na trawiastym podłożu bez podłączenia do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    The area was clean and tidy with a built up barbeque area.
    The showers are hot water and not warm with ample room to change and wash.
    Toilets and wash basin.
    A separate space was provided for warming through food in the microwave, sink and workspace, electric sockets and crockery if needed was provided along with a table and chairs and a small sofa.

    Niepolubione: 

    The only downfall I saw was the booking system showed up the campsite was full so I was unable to book for longer when I arrived the campsite was empty.

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Ogólna
10
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
(Brak ocen)
Przyjazność dla dzieci
(Brak ocen)
Czystość
WiFi
(Brak ocen)
Domyślny awatar

I would definitely recommend a stay here. 12-08-2018

Kraj recenzenta: Wielka Brytania Steve B. Potwierdzono

  • Namiot parcela na trawiastym podłożu bez podłączenia do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    Iona is a beautiful little island steeps in Christianity history and also scenic coastline.
    At the campsite i was met by Zoe who was very friendly and welcoming. The field is perfect for pitching tents. Nicely close mowed green and flat all around. Toilet blocks are usual basic campsite standards but certainly clean and all I needed for freshen up shower.

    It was quite while I was there which meant open choice for pitching. There is plenty of space and option to pitch up high or low if you choose.
    Sadly it was a short visit of only one night due to my time schedule. I could have stayed there all week.
    I will certainly be returning to Iona camp site for a longer duration.

    Niepolubione: 

    I haven't got any dislike. It was a little further from the harbour than I thought but not by a great deal. It took me a short while to get my bearings on the location but again this was no big deal.

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Ogólna
10
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
(Brak ocen)
Czystość
WiFi
(Brak ocen)

Excellent site, easy to find and great location. 11-08-2018

Kraj recenzenta: Wielka Brytania Ellie H. Ikona telefonu komórkowego Potwierdzono

  • Namiot parcela na trawiastym podłożu bez podłączenia do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    Indoor and outdoor kitchen/cleaning area. Setting is amazing. We liked “pride rock”. Close to beach on West side (which fewer people go to). Easy to find. Low cost. Friendly people. Tent and bag hire so consider doing this and saving yourself a walk up a fairly steep hill!

    Niepolubione: 

    One shower didn’t work (but probably just over used), and there was no soap in the bathrooms, but we had brought our own!

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Ogólna
8
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi
(Brak ocen)
Domyślny awatar

Great place! Welcoming. 08-08-2018

Kraj recenzenta: Stany Zjednoczone Benjamin H. Ikona telefonu komórkowego Potwierdzono

  • Namiot parcela na trawiastym podłożu bez podłączenia do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    Helpfulness of campsite director.

    Niepolubione: 

    Kitchen area could be larger. More picnic tables, even quite small ones at more sites would be nice.

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Ogólna
8
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
(Brak ocen)
Czystość
WiFi
(Brak ocen)
Domyślny awatar

Super site on idyllic Scottish island! 11-08-2018

Kraj recenzenta: Wielka Brytania Neil M. Ikona telefonu komórkowego Potwierdzono

  • Namiot parcela na trawiastym podłożu bez podłączenia do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    The owners were really friendly and helpful.

    The campsite is in good location to explore nearby beaches and not too far from Baile Mòr (about 10-15 min walk).

    The site grounds were nice with plenty of good pitches, clean toilets and some cool rocky outcrops the kids enjoyed climbing.

    Niepolubione: 

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Ogólna
10
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi
(Brak ocen)
Domyślny awatar

Beauty and friendliness. 06-08-2018

Kraj recenzenta: Stany Zjednoczone Linda B. Potwierdzono

  • Namiot parcela na trawiastym podłożu bez podłączenia do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    Beauty and friendliness.

    Niepolubione: 

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Ogólna
10
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
(Brak ocen)
Czystość
WiFi
(Brak ocen)
Domyślny awatar

Great location, simple camp site, friendly and peaceful 06-08-2018

Kraj recenzenta: Wielka Brytania John T. Ikona telefonu komórkowego Potwierdzono

  • Namiot parcela na trawiastym podłożu bez podłączenia do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    Great location, simple camp site, friendly and peaceful

    Niepolubione: 

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Ogólna
10
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
(Brak ocen)
Czystość
WiFi
(Brak ocen)
Domyślny awatar

Great site with good facilities and friendly staff. 06-08-2018

Kraj recenzenta: Wielka Brytania Susan W. Potwierdzono

  • Namiot parcela na trawiastym podłożu bez podłączenia do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    It was a lovely site with decent toilets, showers and kitchen. The site was well maintained. The owners were friendly, and apart from the weather, we really enjoyed our stay. We will be back.

    Niepolubione: 

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Ogólna
8
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
(Brak ocen)
Czystość
WiFi
(Brak ocen)
Domyślny awatar

Beautiful location and easy to get to by foot. Very ... 21-07-2018

Kraj recenzenta: Wielka Brytania Aino L. Potwierdzono

  • Namiot parcela na trawiastym podłożu bez podłączenia do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    Beautiful location and easy to get to by foot. Very peaceful campsite. Good communication. I would highly recommend!

    Niepolubione: 

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Ogólna
8
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
(Brak ocen)
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
(Brak ocen)
Czystość
WiFi
(Brak ocen)
Domyślny awatar

lovely campsite 12-07-2018

Kraj recenzenta: Wielka Brytania Annabel C. Potwierdzono

  • Namiot parcela na trawiastym podłożu bez podłączenia do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    very natural place; can choose your own spot - there are lots of sheltered spots hidden from other tents so it feels quiet and private; great views; easygoing - can move the tables/benches to where you want; there's a little living room with kettle, fridge, microwave and other useful things which would be great in bad weather.

    Niepolubione: 

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Ogólna
8
Miejsce
(Brak ocen)
Stosunek jakości do ceny
(Brak ocen)
Zakwaterowanie
(Brak ocen)
Udogodnienia/zajęcia
(Brak ocen)
Obsługa klienta
(Brak ocen)
Przyjazność dla dzieci
(Brak ocen)
Czystość
(Brak ocen)
WiFi
(Brak ocen)