Rezerwuj i oceniaj 3 365 ośrodków wczasowych i pól kempingowych w Polsce, Europie i na całym świecie

Ocena usługi Feefo

Little Haven Retreat

9,4
Zobacz ceny i zarezerwuj
Od 29,00 GBP/33,67 €/52,59 AUD/40,89 USD/49,51 CAD/36,87 CHF/341,00 SEK/250,38 DKK/336,46 NOK/5 081 ISK/3 841,11 ARS/28 617 CLP/150,43 PEN/56,43 NZD/577,99 ZAR/152,48 zł/215,59 R$/857,29 CZK/3 969 RSD/11 958,80 HUF/3 026,44 RUB/263,23 CNY (za 1 dobę, 2 dorosłych)

A może podasz szczegóły i otrzymasz dokładną cenę?

Little Haven Retreat

Ogólne

  • Przyjazny park ze wspaniałym widokiem na morze
  • Czyste udogodnienia i zadbany teren
  • 2,4 km od nadmorskiej wioski Little Haven

As it's a mere a mile and a half from the Pembrokeshire coastal village of Little Haven, it's a bit of a given that this is a site with spectacular sea views…

Families, couples and fans of watery and outdoor pursuits are all catered for at this friendly site with clean facilities, well-kept grounds and roomy pitches; there's also plenty of room for small guests to run around, which certainly helps to maketh a hol...

Little Haven Retreat has a small shop, laundry facilities and deep freezers for guests' use.

Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)

Uwaga

Rezerwacje grup liczących 4 lub więcej osób (z wyłączeniem par) tej samej płci są niedozwolone za pośrednictwem Pitchup.com.

Namioty nie są akceptowane w tym ośrodku.

Rezerwacje grupowe 3 lub większej liczby jednostek (np. wynajem namiotów, przyczep kempingowych, kamperów lub innego zakwaterowania) są niedozwolone za pośrednictwem Pitchup.com.

Zakaz wjazdu pojazdów komercyjnych (używanych do celów działalności gospodarczej, przewożących towary lub pasażerów) i pojazdów oznaczonych nazwą firmy.

Only breathable groundsheets are allowed for awnings.

The Elsan and waste water points have hand sanitiser and also disposable gloves for guests to use.


Przyjazd:
Wyjazd: (2 doby)
Grupa:

Edytuj wyszukiwanie…

Kliknij raz, aby zaznaczyć swój pierwszy dzień i jeszcze raz, by wybrać dzień wyjazdu.


Rezerwujesz jako grupa?

Recenzje

9,4

Ogólna ocena na podstawie 104 recenzji

 

95% poleciłoby to miejsce znajomemu.

93% przyjechałoby tutaj ponownie.

  87% opisane jako Spokojna okolica ?

Więcej ocen

Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi



Pokazywanie recenzji wyłącznie z ostatnich 30 miesięcy.

Zresetuj filtry
Recenzje w innych językach są przedstawione poniżej.

Clean15-11-2020

Kraj recenzenta: Wielka BrytaniaPatrick B.Potwierdzono

  • Miejsce noclegowe parcela na twardym podłożu z opcjonalnym podłączeniem do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    Clean

    Niepolubione: 

    Most of the facilities were closed, pitch was tiny. Continual noise of diggers etc as they are building roads within the site.. Very hard to find and a long way from the beaches.

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Od administratora...

Hi Patrick,
I was very sad to read your review, we are not used to receiving comments like this as the majority of our other reviews show. We are having roads put through the park and i agree, this is causing a lot of noise and mess, but i did email everyone before arrival to let them know of the ongoing works and offer a full refund to anyone who decided they would prefer to go elsewhere. Some of the shower and toilet facilities were closed and this was in an effort to encourage guests whenever possible to use their onboard facilities, this is in an effort to combat the spread of covid-19, and there were 2 showers and toilets which are open 24/7 which we hoped would be enough for the few people on park. I am sorry that you found the pitch to be "tiny" i promise you this comment has never been made before, our pitches are usually described as large and spacious, but i apologise if you were not happy with your pitch during your stay, and had you mentioned it to us in reception i would have found you an alternative. Thank you for letting me know you had problems finding the park, i will try to ensure every pitch up booking has clear directions added to them as bookings made directly with us have. Little Haven is 1.5 miles away from the park, which is about a 30 min walk but i will check all the information on the pitch up site and make sure this is clear as well, we don't want any guest to leave us disappointed. Once again, my sincere apologies for the problems you encountered during your stay, i hope that you will return sometime so that you can see why so many people find their stays with us enjoyable.

Ogólna
2
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi

Muddy site with locked facilities15-11-2020

Kraj recenzenta: Wielka BrytaniaDavid W.Ikona telefonu komórkowegoPotwierdzono

  • Miejsce noclegowe parcela na twardym podłożu z opcjonalnym podłączeniem do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    Location

    Niepolubione: 

    Building work ongoing and the site was very muddy. Placed on a hard standing where the electric supply was on the adjacent parking spot. Our cable wouldn’t reach without parking on the grass defeating the object of a hard standing parking place. The toilets and shower rooms were locked and should have been notified before booking. Our parking spot was directly below large conifers with big cones. Not good when the fall on the vehicle in high winds.

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Od administratora...

Hi David,
thank you for your review, i must admit i was very disappointed when i read it especially as i had emailed you before your visit to inform you of the ongoing groundwork and disruption and offered you a full refund should you decide not to visit, I did ask you to contact me with your thoughts but i did not receive a reply. With regards your electric cable not being long enough, had you got in touch with us (either by calling to reception or using the emergency number which is on the reception door) we would have been more than happy to get you a longer lead. i know the majority of the showers and toilets were closed, but there were still 2 showers and toilets available for use at any time of day or night in the utility room which was always open and as we only had yourselves and 6 other people on park at the time we hoped the 2 would suffice. We have made a conscious effort to limit the amount of guests using the facilities and have a notice up asking all guests to use their own facilites whenever possible due to the current Covid situation. Unfortunately i was unable to do anything about the weather conditions during your stay and can only offer my sincere apologies if any cones fell on your unit, as you say there were extremely high winds. It really is very disappointing to know that you would not visit us again, we always try very hard to ensure every visitor to park has the best stay possible, that is why i emailed everyone who had booked for that date to explain the mess etc, i did not want anyone to arrive and be unaware of what was happening on park. I hope you will maybe read our previous reviews from guests who have always been very happy with their stay and give us another chance to show you what a stay with us is really like, this is a very beautiful park and all works being undertaken at present are only to improve it.

Ogólna
2
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
(Brak ocen)
Czystość
WiFi
Anonimowy użytkownik

We love it here ... spacious pitches .... clean facilities.... …12-10-2020

Kraj recenzenta: Wielka BrytaniaAnonimowaIkona telefonu komórkowegoPotwierdzono

  • Miejsce noclegowe parcela na trawiastym podłożu z opcjonalnym podłączeniem do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    We love it here ... spacious pitches .... clean facilities.... perfect location..... nothing not to like ..,can see us staying here lots of times

    Niepolubione: 

    Nothing

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Od administratora...

Wow, what a fantastic review i really cannot thank you enough for all your kind words. It is very rewarding when guests let us know they have had a good time with us, it really makes our day! So, once again, thank you for your review we all look forward to seeing you again, hopefully soon.

Ogólna
10
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi

Excellent site very friendly staff03-10-2020

Kraj recenzenta: Wielka BrytaniaRichard Y.Ikona telefonu komórkowegoPotwierdzono

  • Miejsce noclegowe parcela na trawiastym podłożu z opcjonalnym podłączeniem do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    The camp site was clean and spacious. The pitches were lovely. There was plenty of space in between pitches and a large grassed area for communal enjoyment.

    Niepolubione: 

    unfortunately due to the weather conditions we had to leave after 3 days. We were planning on staying dor 10 nights with the thought of travelling around Pembrokeshire. With 50 mile winds. Hail and rain, our tent was battered so badly that we had no other choice than to leave and go home. We were devastated that our summer holiday as keyworkers was cut short.

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Od administratora...

Hi Richard,
thank you so much for taking the time to leave us your amazing review. I am so pleased that you enjoyed your short stay and was very sorry to read that you had to leave us earlier than planned due to the weather, which has been rather unkind to say the least this year! I do hope that we can welcome you back in the future, hopefully for longer next time.

Ogólna
10
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
(Brak ocen)
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi

We enjoyed this site and would recommend to those wanting a quiet site02-10-2020

Kraj recenzenta: Wielka BrytaniaPeter H.Potwierdzono

  • Miejsce noclegowe parcela na twardym podłożu z opcjonalnym podłączeniem do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    Friendly reception, clean facilities, well maintained and location.

    Niepolubione: 

    Nothing.

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Od administratora...

Hi Peter,
thanks for the fab review, it is great to know that you had a good time here with us. Reviews like this put big smiles on all our faces, so a very big thank you from all the staff here at Little Haven Retreat!

Ogólna
10
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
(Brak ocen)
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
(Brak ocen)
Czystość
WiFi
(Brak ocen)
Anonimowy użytkownik

Tidy, green and peaceful.01-10-2020

Kraj recenzenta: Wielka BrytaniaAnonimowaIkona telefonu komórkowegoPotwierdzono

  • Miejsce noclegowe parcela na trawiastym podłożu z opcjonalnym podłączeniem do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    Grounds tidy, quiet, clean and safe. Helpful information in communal areas.

    Niepolubione: 

    I didn't realise it was quite so far from the beach. Also, the shower ceilings could have been cleaner - cobwebs and daddy long legs. Shower basins were fine, just overhead needed attention.

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Od administratora...

Thank you for your review, i am pleased that you found the grounds tidy and the park peaceful. I apologise for the ceilings in the showers and have made the cleaning staff aware of the problem, so i am grateful to your for pointing it out, we will now hopefully be able to ensure it does not happen again. We really do rely on the comments of our guests to make improvements, all our guests comments are appreciated as you often notice things that we don't. I hope you are able to visit us again sometime, we'd love to see you again.

Ogólna
8
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi
Anonimowy użytkownik

Spacious, comfortable bell tent Good, clean shower and toilet block …29-09-2020

Kraj recenzenta: Wielka BrytaniaAnonimowaPotwierdzono

  • Namiot stożkowy
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    Spacious, comfortable bell tent

    Good, clean shower and toilet block

    Lovely views

    Easy to find

    Niepolubione: 

    No indication of reception opening hours - it transpired they opened at 9:00, not sure till when

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Od administratora...

Hello and thank you for taking the time to leave us your review. i am delighted that you enjoyed your stay in our fantastic bell tents, they really do offer something different. I am sorry for the lack of opening information on the reception, this is something that should have been in place and will definitely be on the reception door in the future. I hope we are able to welcome you back sometime?

Ogólna
10
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
(Brak ocen)
Czystość
WiFi
Domyślny awatar

This site is probably the cleanest site I have stayed …27-09-2020

Kraj recenzenta: Wielka BrytaniaClare F.Ikona telefonu komórkowegoPotwierdzono

  • Miejsce noclegowe parcela na trawiastym podłożu z opcjonalnym podłączeniem do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    This site is probably the cleanest site I have stayed on.

    It’s a great base for touring Pembroke.

    The dog walking area was great for Lily to have a little run in the mornings and evenings. The pitches are a fantastic size.

    It was nice and quiet, and it felt quite informal.

    WiFi was great!

    Niepolubione: 

    We had to leave early as after two nights of heaven wind and rain out tent did not survive.

    We missed out on our pizza as the van had a puncture.

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Ogólna
8
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
(Brak ocen)
Czystość
WiFi
Anonimowy użytkownik

Lovely site, plenty of space with clean toilet block. Dai …26-09-2020

Kraj recenzenta: Wielka BrytaniaAnonimowaIkona telefonu komórkowegoPotwierdzono

  • Miejsce noclegowe parcela na trawiastym podłożu z opcjonalnym podłączeniem do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    Lovely site, plenty of space with clean toilet block. Dai the manager is very helpful and friendly.

    Niepolubione: 

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Ogólna
10
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi

Location, facilities26-09-2020

Kraj recenzenta: Wielka BrytaniaKirsty K.Ikona telefonu komórkowegoPotwierdzono

  • Miejsce noclegowe parcela na twardym podłożu z opcjonalnym podłączeniem do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    Location, facilities

    Niepolubione: 

    Nothing

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Ogólna
8
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi

Funkcje

Coronavirus

Capacity reduced to increase social distancing

Check-in: one group at a time

Dedicated toilet facility per glamping unit

Deep cleaning of accommodation units between guests

Hand sanitising stations

More frequent emptying of bins

Zajęcia wypoczynkowe na kepmingu

Bar lub klub

Centrum fitness

Klub dla dzieci

Kryty basen

Na wynos

Odkryty basen

Plac zabaw

Pokój z telewizją

Restauracja/kawiarnia na miejscu

Sala gier

Sporty wodne

Tenis

Wieczorna rozrywka

Wypożyczalnia rowerów

Wędkarstwo

Udogodnienia

Automat telefoniczny

Bezpłatne WiFi

Composting toilet

Dog park

Internet

Odbiór ze stacji/lotniska

Parking obok obiektu/jednostki

Portaloo

Pralnia

Prysznic dostępny

Pub toilets

Sklep spożywczy

Suszalnia

Toalety

Udogodnienia dla niepełnosprawnych

Wanna dostępna

WiFi

Wkłady lodowe, mrożące

Zlew

Łazienka dla rodzin z dziećmi

Mile widziane grupy

Dla rodzin

Mile widziane grupy studenckie

Mile widziane grupy tej samej płci

Odpowiednie dla motocykli

Odpowiednie dla zgromadzeń

Zasady

Akceptacja psów

Akceptacja psów przez cały rok

Barbecue provided

Dozwolone grillowanie

Dozwolone pojazdy użytkowe

Ogniska dozwolone

Kemping 2.0.

Namioty stożkowe

Parcele dla wielkich namiotów

Motywy

Naturalny raj

Odległa lokalizacja

Raj dla miłośników spacerów

Spektakularny widok

Spokojna okolica

Usługi komunalne

Communal fridge

Dostępne butle gazowe

Electric car charging point(s)

Energia odnawialna

No drinkable water point

No hot water

No running water

Recykling dostępny

Sprzęt do ładowania

Usuwanie chemicznych odpadów

Pobliskie udogodnienia

Bar w okolicy

Dog walk nearby

Publiczny transport w pobliżu

Sklep w okolicy

Targ w pobliżu

Rodzaj

Średnie (parcele 26-50)

Zajęcia wypoczynkowe w okolicy

Jazda konno w pobliżu

Kort tenisowy w okolicy

Kryty basen w okolicy

Możliwość żeglarstwa w okolicy

Park rozrywki/tematyczny w okolicy

Pole golfowe w okolicy

Restauracja w okolicy

Sporty wodne w okolicy

Szkoła surfingu w okolicy

Wypożyczalnia kajaków w okolicy

Wędkarstwo w okolicy

Przyczepy kempingowe i kampery

Punkt serwisowy dla samochodów kempingowych

Sezonowe parcele

Miejsce

[[ campsite.name ]]
Ten obiekt nie przyjmuje obecnie rezerwacji na Pitchup.com.
[[ place.name ]]
  • Hasguard Cross, Near Little Haven, Haverfordwest, Pembrokeshire, Walia, SA62 3SJ
  • Strefa czasowa Europe/London +0100 (GMT+01:00)   GPS 51.7556°N 5.1128°W

Najbliższy transport

Dworce autobusowe
Steynton (Pembrokeshire): Lay by Coach Stop — 7,2 kilometrów
Johnston (Pembrokeshire): Railway Inn Coach Stop — 8,0 kilometrów
Haverfordwest Bus Station — 11,4 kilometrów
Dworce kolejowe
Milford Haven Rail Station — 6,7 kilometrów
Johnston (Pembrokeshire) Rail Station — 8,0 kilometrów
Haverfordwest Rail Station — 11,8 kilometrów
Porty promowe
Milford Haven – Dock Entrance — 7,3 kilometrów
Martins Haven Ferry Landing — 9,3 kilometrów
Skomer Island Ferry Landing — 11,9 kilometrów
Lotniska
Swansea Airport — 74,2 kilometrów

Trasa dojazdu


Pamiętaj: Wszystkie odległości na tej stronie są obliczane w linii prostej - sprawdź rzeczywistą odległość, biorąc pod uwagę swój sposób podróżowania i naciskając powyższy przycisk Wyznacz trasę dojazdu.

Lokalne atrakcje

Beaches, beaches everywhere: many sandy and award-winning Pembrokeshire beaches are within easy reach of Little Haven Retreat, and the site is suited to strollers and hikers too as the Pembrokeshire Coast Path is only a mile away.

The village of Little Haven, with three pubs and a seaside café, is a mile and a half away; fishing, beach horse riding, surfing and sailing are also close by.

Little Haven Retreat is in a handy location for non-coastal Pembrokeshire pursuits too, like tripping around its castles, flitting around its bird sanctuaries and among the puffins of Skomer Island, swinging around Oakwood Theme Park and visiting St David's Cathedral and Tenby.

And if all that just isn't enough spectacular scenery and ancientness for you, the park is also close to ferries for day trips to Ireland.

Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)

Koniecznie trzeba to zobaczyć

  • Pembrokeshire Coast National Park (13,4 kilometrów)
  • Pembroke Castle (16,0 kilometrów)
  • St Davids Cathedral (17,5 kilometrów)

National Trust

  • St David's Visitor Centre and Shop (17,3 kilometrów)
  • Stackpole Estate (19,5 kilometrów)

Trasy rowerowe

Znajdź lokalne trasy na Krajowej Sieci Ścieżek Rowerowych - ponad 12 000 km tras rowerowych.

Pamiętaj: Wszystkie odległości na tej stronie są obliczane w linii prostej - sprawdź rzeczywistą odległość, biorąc pod uwagę swój sposób podróżowania.

Zasady

Dozwolony czas przyjazdu / wyjazdu

Pola kempingowe i namiotowe
Przyjazd:  14:00 –  23:00
Wyjazd przed:  11:30
Zakwaterowanie na miejscu
Przyjazd:  14:00 –  23:00
Wyjazd przed:  11:30

Polityka anulowania Little Haven Retreat

Brak zwrotów w ciągu 6 tygodni od daty przyjazdu.

A credit note can be issued against a future booking, if cancelled within 6 weeks.

Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)

Jeśli musisz anulować lub zmienić swoją rezerwację, powiadom nas jak najwcześniej tak, aby ktoś inny mógł dokonać rezerwacji. Możesz wykupić ubezpieczenie podróżne od kosztów rezygnacji z wyjazdu, a także ubezpieczenie mienia w czasie Twojej nieobecności.

Pamiętaj, że Twój depozyt jest płatny na rzecz Pitchup.com i jest bezzwrotny.

Płatność

Podlegający przeniesieniu depozyt w czasie pandemii COVID-19. Little Haven Retreat pobierze saldo z Twojej karty 8 tygodni przed przyjazdem, lub jeśli data przyjazdu wypada wcześniej niż 8 tygodni, wówczas saldo zostanie pobrane natychmiast.

Podlegający przeniesieniu depozyt w czasie pandemii COVID-19.  

Możesz również zdecydować się na zapłatę pełnej kwoty w momencie rezerwacji.

Akceptowane w ośrodku metody płatności

Czek
Gotówka
Maestro
MasterCard
Przelew bankowy

Regulamin

Regulamin dotyczący rezerwacji obiektu

  • Czy w Little Haven Retreat znajduje się basen? Nie Zobacz wszystkie opcje
  • Czy w Little Haven Retreat akceptowane są zwierzęta? Tak Zobacz wszystkie opcje
  • Jakie są atrakcje w pobliżu Little Haven Retreat? Beaches, beaches everywhere: many sandy and award-winning Pembrokeshire beaches are within easy reach of Little Haven Retreat, and the site is suited to strollers and hikers too as the Pembrokeshire Coast Path … Czytaj więcej
  • Kiedy mogę się zameldować do i wymeldować z Little Haven Retreat?
    Pola kempingowe i namiotowe
    Przyjazd:  14:00 –  23:00
    Wyjazd przed:  11:30
    Zakwaterowanie na miejscu
    Przyjazd:  14:00 –  23:00
    Wyjazd przed:  11:30
    Czytaj więcej
  • Ile kosztuje pobyt w Little Haven Retreat? Od 152,48 zł (za 1 dobę, 2 dorosłych) - ceny mogą się różnić w zależności od Twoich terminów i grupy. Sprawdź ceny i dostępność

Zamknij

Twoje żądanie jest przesyłane…

Zamknij

Skontaktuj się z redlands-touring-caravan-camping-park


Zamknij

Regulamin

Przeczytaj poniższy regulamin ośrodka oraz regulamin Pitchup.com.

Coronavirus
Namioty nie są akceptowane w tym ośrodku.

Bezpieczeństwo
Zakaz palenia otwartego ognia.

Obłożenie
Rezerwacje grup liczących 4 lub więcej osób (z wyłączeniem par) tej samej płci są niedozwolone za pośrednictwem Pitchup.com.
Rezerwacje grupowe 3 lub większej liczby jednostek (np. wynajem namiotów, przyczep kempingowych, kamperów lub innego zakwaterowania) są niedozwolone za pośrednictwem Pitchup.com.

Pojazdy
Zakaz wjazdu pojazdów komercyjnych (używanych do celów działalności gospodarczej, przewożących towary lub pasażerów) i pojazdów oznaczonych nazwą firmy.

Przyjazdy i wyjazdy
Należy jak najszybciej powiadomić personel obiektu o późnym przyjeździe. Rezerwacja pozostanie aktualna przez 24 godziny, po tym okresie personel zastrzega sobie prawo do ponownego wynajęcia Twojej jednostki.

Psy
Psy muszą być prowadzone na smyczy i pozostawać pod nadzorem.

Dodatkowe warunki

Only breathable groundsheets are allowed for awnings.

During excessively wet weather it is possible that cars may not be able to park in the tent field. Alternative parking will be offered in this situation.

The Elsan and waste water points have hand sanitiser and also disposable gloves for guests to use.

Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)

Zamknij