Rezerwuj i oceniaj 3 365 ośrodków wczasowych i pól kempingowych w Polsce, Europie i na całym świecie

Ocena usługi Feefo

Tre-End Glamping

8,3
Zobacz ceny i zarezerwuj
Od 240,00 GBP/278,63 €/435,23 AUD/338,43 USD/409,78 CAD/305,12 CHF/2 822,09 SEK/2 072,10 DKK/2 784,52 NOK/42 046 ISK/31 788,53 ARS/236 831 CLP/1 244,90 PEN/467,01 NZD/4 783,38 ZAR/1 261,91 zł/1 784,17 R$/7 094,79 CZK/32 846 RSD/98 969,41 HUF/25 046,43 RUB/2 178,48 CNY (za 3 doby, 4 osoby )

A może podasz szczegóły i otrzymasz dokładną cenę?

Tre-End Glamping

Ogólne

  • Spokojny ekoglamping wśród wspaniałej zieleni
  • 10 minut autem od St Austell i 15 od szlaku South West Coast Path
  • Jednostki zasilane energią słoneczną, dostępne paleniska i grille

Eco-friendly hols are of the excellent variety at Tre-End Glamping, a site with a cluster of swish units encircled by lush Cornish countryside a 10-minute drive from the town of St Austell. Book a stay here and get ready to lounge outdoors in a leafy and peaceful setting by day before moving over into snug accommodation by night.

That’s not to say evenings can’t be spent solely under the stars in the open air at this park though: a firepit and barbecue are on hand for gathering with fellow guests around the flames. As the site has no wifi, make your stay all about connecting with new and old friends in real life rather than on social media (although the solar-powered electricity does mean charging your phone is possible if needed...).

Inspired by the park’s environmentally-friendly ethos? Take it one step further and ditch the car as well as your tech for wanders over to the local pub – it’s within walking distance for meals out and a shop’s a short stroll away too if you need to grab any essentials.

Sights are a little further on: think Porthpean for beach days (within a 15-minute drive) and to kick off walks with epic views over the local seaside scenery from along the South West Coast Path.

Back at the park, each unit has the exclusive use of a separate composting toilet and a gas shower.

Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)

Uwaga

Zakaz parkowania samochodów/motocykli na parceli/jednostce noclegowej. Samochody należy parkować w wydzielonej strefie.

Zakaz wjazdu pojazdów komercyjnych (używanych do celów działalności gospodarczej, przewożących towary lub pasażerów) i pojazdów oznaczonych nazwą firmy.

Osoby poniżej 18 roku życia muszą pozostawać pod opieką rodziców lub opiekunów prawnych.

Zakaz organizacji wieczorów panieńskich/kawalerskich za pośrednictwem Pitchup.com.


Przyjazd:
Wyjazd: (2 doby)
Grupa:

Edytuj wyszukiwanie…

Kliknij raz, aby zaznaczyć swój pierwszy dzień i jeszcze raz, by wybrać dzień wyjazdu.


Rezerwujesz jako grupa?

Recenzje

8,3

Ogólna ocena na podstawie 6 recenzji

 

83% poleciłoby to miejsce znajomemu.

83% przyjechałoby tutaj ponownie.

 

Więcej ocen

Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi



Pokazywanie recenzji wyłącznie z ostatnich 30 miesięcy.

Zresetuj filtry
Recenzje w innych językach są przedstawione poniżej.
Domyślny awatar

Not what I'd booked for. Disappointed. Seeking partial refund.06-09-2020

Kraj recenzenta: Wielka BrytaniaPaul F.Ikona telefonu komórkowegoPotwierdzono

  • The Warren namiot stożkowy
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    Commitment to eco friendliness

    Niepolubione: 

    No greeting on arrival.

    Details provided in booking were not reflected in the actual stay:

    Bedding and towels had to be requested and not provided without question, as promised in listing.

    Fridge was not available in accommodation as promised in listing, changing holiday plans to mostly self cater.

    Lighting wasn't suitable for accommodation, light that was there didn't work, so fairy lights were utilised.

    Mattress was old and uncomfortable and didn't make for a glamping experience.

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Od administratora...

First off I'm sorry to hear you didnt enjoy your stay here.
There was no greeting on arrival but I had spoken to you that morning to say that I'd be out and you have all the check in instructions you need and that I'm at the end of the phone if you need to know anything else.

The bedding and towels are normally hired here if people want. You didnt hire it therefore I was unaware you needed any. But if you remember you mentioned that before you arrived and I sorted it out free of charge.

There is no fridge on site as theres no mains power. I have an outside freezer which people can use for cool blocks/bags but due to covid this year I haven't. My main concern is peoples health, not cold milk.

The lighting works very well and is in keeping with camping. Had I known you couldn't find the switch I'd have shown you. Again this needs to be mentioned whilst you're here.

You're the only people who had an issue with the mattress, most comment on how comfy the beds are.

I appreciate that weather wise you had probably the most miserable week this summer and if you also remember I told you to help yourselves to firewood, dont worry about paying anything just keep everything warm and dry.

I see no reason to give you a refund, there was always somebody on site and we may have been able to address any issues had you engaged with us.

All the best
Ben.

Ogólna
4
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi
(Brak ocen)

Good site space fantastic between pitchs21-08-2020

Kraj recenzenta: Wielka BrytaniaJon P.Ikona telefonu komórkowegoPotwierdzono

  • The Sett chata
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    Privacy space location & child bunk beds not to overlooked

    Niepolubione: 

    Nothing really

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Ogólna
8
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi

Excellent!09-08-2020

Kraj recenzenta: Wielka Brytaniamiriam k.Potwierdzono

  • The Holt chata
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    Everything. Beautiful place. Very helpful and friendly owner. Perfect family stay. Lovely warm shower - loved that everything was eco friendly. Great outdoor space, with low table, log stools, big picnic table and bench, and huge fire pit all for our exclusive use.

    Niepolubione: 

    Nothing!

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Ogólna
10
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi
(Brak ocen)

Everything24-07-2020

Kraj recenzenta: Wielka BrytaniaMelanie M.Ikona telefonu komórkowegoPotwierdzono

  • The Holt chata
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    Everything

    Niepolubione: 

    Nothing

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Ogólna
10
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi
(Brak ocen)
Anonimowy użytkownik

Ideal for a well located quiet stay to get away from it all.12-07-2020

Kraj recenzenta: Wielka BrytaniaAnonimowaIkona telefonu komórkowegoPotwierdzono

  • The Holt chata
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    Amount of space in addition to cabin, beautiful orchard, peace and quiet, fire pit and mini log burner, well located, comfortable beds.

    Niepolubione: 

    Could improve solar lighting

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Ogólna
8
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
(Brak ocen)
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
(Brak ocen)
Czystość
WiFi
(Brak ocen)

Well presented pod on a clean quiet site with helpful staff31-10-2019

Kraj recenzenta: Wielka BrytaniaIain M.Ikona telefonu komórkowegoPotwierdzono

  • The Holt chata
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    We liked the comfort, convenience and location. Pod was warm even though we used it at the end of October. Site was clean quiet and well presented, very relaxing. Although the site had an eco toilet, it was private to your pod saving possible problems caused by more public facilities, shower was hot.

    Niepolubione: 

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Ogólna
10
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi
(Brak ocen)

Funkcje

Coronavirus

Check-in: one group at a time

Check-in: self check-in (unattended)

Dedicated shower facility per glamping unit

Dedicated toilet facility per glamping unit

Deep cleaning of accommodation units between guests

Shared spaces: daily deep cleaning

Shared spaces: more frequent cleaning

Zajęcia wypoczynkowe na kepmingu

Bar lub klub

Centrum fitness

Klub dla dzieci

Kryty basen

Na wynos

Odkryty basen

Plac zabaw

Pokój z telewizją

Restauracja/kawiarnia na miejscu

Sala gier

Sporty wodne

Tenis

Wieczorna rozrywka

Wypożyczalnia rowerów

Wędkarstwo

Udogodnienia

Automat telefoniczny

Bezpłatne WiFi

Composting toilet

Dog park

Internet

Odbiór ze stacji/lotniska

Parking obok obiektu/jednostki

Portaloo

Pralnia

Prysznic dostępny

Pub toilets

Sklep spożywczy

Suszalnia

Toalety

Udogodnienia dla niepełnosprawnych

Wanna dostępna

WiFi

Wkłady lodowe, mrożące

Zlew

Łazienka dla rodzin z dziećmi

Mile widziane grupy

Dla rodzin

Mile widziane grupy studenckie

Mile widziane grupy tej samej płci

Odpowiednie dla motocykli

Zasady

Akceptacja psów

Barbecue provided

Dozwolone grillowanie

Dozwolone pojazdy użytkowe

Ogniska dozwolone

Psy niedozwolone

Kemping 2.0.

Domki w kształcie kapsuły

Namioty stożkowe

Tipi, jurty lub wigwamy

Motywy

Raj dla miłośników spacerów

Spektakularny widok

Spokojna okolica

Usługi komunalne

Communal fridge

Dostępne butle gazowe

Electric car charging point(s)

Energia odnawialna

No drinkable water point

No hot water

No running water

Recykling dostępny

Sprzęt do ładowania

Usuwanie chemicznych odpadów

Pobliskie udogodnienia

Bar w okolicy

Dog walk nearby

Sklep w okolicy

Rodzaj

Mini (parcele 1-10)

Zajęcia wypoczynkowe w okolicy

Możliwość żeglarstwa w okolicy

Pole golfowe w okolicy

Restauracja w okolicy

Sporty wodne w okolicy

Szkoła surfingu w okolicy

Trasy rowerowe w pobliżu

Wypożyczalnia kajaków w okolicy

Wędkarstwo w okolicy

Miejsce

[[ campsite.name ]]
Ten obiekt nie przyjmuje obecnie rezerwacji na Pitchup.com.
[[ place.name ]]
  • Burngullow Road, Sticker, Kornwalia, Anglia, PL26 7EN
  • Strefa czasowa Europe/London +0100 (GMT+01:00)   GPS 50.3249°N 4.8468°W

Najbliższy transport

Dworce autobusowe
St Austell Bus Station — 4,4 kilometrów
Grampound (Cornwall): Coach Stop — 4,8 kilometrów
Holmbush (St Austell) Coach Stop — 6,5 kilometrów
Dworce kolejowe
St Austell Rail Station — 4,4 kilometrów
Bugle Rail Station — 9,2 kilometrów
Luxulyan Rail Station — 10,1 kilometrów
Porty promowe
Mevagissey Ferry Landing — 7,7 kilometrów
Fowey Ferry Landing — 15,0 kilometrów
Polruan Ferry Landing — 15,1 kilometrów
Lotniska
Newquay St Mawgan Airport — 17,7 kilometrów

Trasa dojazdu


Pamiętaj: Wszystkie odległości na tej stronie są obliczane w linii prostej - sprawdź rzeczywistą odległość, biorąc pod uwagę swój sposób podróżowania i naciskając powyższy przycisk Wyznacz trasę dojazdu.

Lokalne atrakcje

Ahh, Cornwall… This ever-popular English county is famed for its brilliant beaches, gorgeous gardens and fantastic fishing villages – all of which are easy to access from this niftily located site.

Let’s begin with the beaches. Porthpean’s a 15-minute drive away but plenty more are along The Roseland Heritage Coast area within about half an hour’s journey, including two family-friendly options – Tavern and Summers – around St Mawes.

Heading inland to shake the sand off, browse the botanical bounty at The Lost Gardens of Heligan (15 minutes) or travel for 20 minutes towards the Eden Project for strolls through futuristic-looking biomes housing all sorts of plants from around the world.

For fishing villages, Charlestown and its Georgian port – plus a whole host of top pubs and restaurants – are 15 minutes away, while Mevagissey's pretty working harbour filled with bobbing boats is a 20-minute drive. If you’re after an afternoon in a larger settlement, the Cornish capital of Truro, with its cathedral and high-street shops, takes 25 minutes to reach.

Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)

Koniecznie trzeba to zobaczyć

  • Lost Gardens of Heligan (4,8 kilometrów)
  • Eden Project (7,7 kilometrów)
  • Lappa Valley Steam Railway (14,9 kilometrów)

National Trust

  • Trerice (15,3 kilometrów)
  • Trelissick Garden (18,0 kilometrów)

Trasy rowerowe

Znajdź lokalne trasy na Krajowej Sieci Ścieżek Rowerowych - ponad 12 000 km tras rowerowych.

Pamiętaj: Wszystkie odległości na tej stronie są obliczane w linii prostej - sprawdź rzeczywistą odległość, biorąc pod uwagę swój sposób podróżowania.

Zasady

Dozwolony czas przyjazdu / wyjazdu

Zakwaterowanie na miejscu
Przyjazd:  15:00 –  21:00
Wyjazd przed:  11:00

Polityka anulowania Tre-End Glamping

Brak zwrotów w ciągu 2 dni od daty przyjazdu.

Po dokonaniu rezerwacji nie można wprowadzać zmian.

Brak zwrotów/zniżek za złe warunki pogodowe, późne przyjazdy i wczesne wyjazdy.

Jeśli musisz anulować lub zmienić swoją rezerwację, powiadom nas jak najwcześniej tak, aby ktoś inny mógł dokonać rezerwacji. Możesz wykupić ubezpieczenie podróżne od kosztów rezygnacji z wyjazdu, a także ubezpieczenie mienia w czasie Twojej nieobecności.

Pamiętaj, że Twój depozyt jest płatny na rzecz Pitchup.com i jest bezzwrotny.

Płatność

Podlegający przeniesieniu depozyt w czasie pandemii COVID-19. Tre-End Glamping pobierze saldo z Twojej karty 1 tydzień przed przyjazdem, lub jeśli data przyjazdu wypada wcześniej niż 1 tydzień, wówczas saldo zostanie pobrane natychmiast.

Podlegający przeniesieniu depozyt w czasie pandemii COVID-19.  

Możesz również zdecydować się na zapłatę pełnej kwoty w momencie rezerwacji.

Akceptowane w ośrodku metody płatności

Gotówka

Regulamin

Regulamin dotyczący rezerwacji obiektu

  • Czy w Tre-End Glamping znajduje się basen? Nie Zobacz wszystkie opcje
  • Czy w Tre-End Glamping akceptowane są zwierzęta? Nie Zobacz wszystkie opcje
  • Jakie są atrakcje w pobliżu Tre-End Glamping? Ahh, Cornwall… This ever-popular English county is famed for its brilliant beaches, gorgeous gardens and fantastic fishing villages – all of which are easy to access from this niftily located site. Let’s … Czytaj więcej
  • Kiedy mogę się zameldować do i wymeldować z Tre-End Glamping?
    Zakwaterowanie na miejscu
    Przyjazd:  15:00 –  21:00
    Wyjazd przed:  11:00
    Czytaj więcej
  • Ile kosztuje pobyt w Tre-End Glamping? Od 1 261,91 zł (za 3 doby, 4 osoby ) - ceny mogą się różnić w zależności od Twoich terminów i grupy. Sprawdź ceny i dostępność

Zamknij

Twoje żądanie jest przesyłane…

Zamknij

Skontaktuj się z tre_end_glamping


Zamknij

Regulamin

Przeczytaj poniższy regulamin ośrodka oraz regulamin Pitchup.com.

Bezpieczeństwo
Broń palna jest niedozwolona.
Zakaz palenia otwartego ognia.

Obłożenie
Zakaz organizacji wieczorów panieńskich/kawalerskich za pośrednictwem Pitchup.com.

Ogólne
Odbiorniki radiowe, TV i odtwarzacze muzyczne należy uruchamiać z niskim natężeniem dźwięku. Drzwi i bagażniki samochodu należy zamykać delikatnie.
Rezerwacje są imienne i nie podlegają przeniesieniu na inne osoby.
W razie zastrzeżeń proszę niezwłocznie skontaktować się z recepcją. Skargi, które nie zostaną zgłoszone ekipie zarządzającej podczas pobytu, nie będą rozpatrywane po opuszczeniu obiektu.
Zarząd obiektu ma prawo odmówić wstępu lub przerwać pobyt gości zachowujących się niewłaściwie. Poniesione opłaty nie będą zwracane.

Podatki
Ten teren nie jest objęty miejscowym podatkiem.

Pojazdy
Zakaz parkowania samochodów/motocykli na parceli/jednostce noclegowej. Samochody należy parkować w wydzielonej strefie.
Zakaz ruchu pojazdów w okresie od 22:30 do 08:00.
Zakaz wjazdu pojazdów komercyjnych (używanych do celów działalności gospodarczej, przewożących towary lub pasażerów) i pojazdów oznaczonych nazwą firmy.

Przyjazdy i wyjazdy
Brak zwrotów/zniżek za złe warunki pogodowe, późne przyjazdy i wczesne wyjazdy.
Jednostki będą rozmieszczane przy przyjeździe.
Należy jak najszybciej powiadomić personel obiektu o późnym przyjeździe. Rezerwacja pozostanie aktualna przez 24 godziny, po tym okresie personel zastrzega sobie prawo do ponownego wynajęcia Twojej jednostki.

Wstęp
Osoby poniżej 18 roku życia muszą pozostawać pod opieką rodziców lub opiekunów prawnych.
Wstęp dozwolony po zarejestrowaniu w recepcji.

Zmiany w Twoich wakacjach
Po dokonaniu rezerwacji nie można wprowadzać zmian.

Zamknij