Rezerwuj i oceniaj 2 155 ośrodków wczasowych i pól kempingowych w Polsce, Europie i na całym świecie

Ocena usługi Feefo

Glebe Leisure

8,6
Zobacz ceny i zarezerwuj
Od 23,00 GBP/25,85 €/40,78 AUD/31,47 USD/40,07 CAD/27,86 CHF/261,13 SEK/192,32 DKK/267,26 NOK/4 059 ISK/2 720,36 ARS/22 896 CLP/114,37 PEN/43,79 NZD/476,88 ZAR/117,37 zł/172,04 R$/675,46 CZK/3 065 RSD/9 247,41 HUF/2 368,41 RUB/203,97 CNY (za 1 dobę, 2 dorosłych)

A może podasz szczegóły i otrzymasz dokładną cenę?

Glebe Leisure

Ogólne

  • Zaciszny obiekt w pobliżu Bicester
  • Najbliżej do Bicester Heritage (3 km)
  • Jeziora dla wędkarzy

What an excellent Oxfordshire site this is for anglers. And walkers. And quiet English countryside appreciators. For friendly and well-maintained Glebe Leisure Park is in a cracking countryside location on the edges of Buckinghamshire and Northamptonshire as well as Oxfordshire and has two fishing lakes on site as well as lots of trails all around.

Dogs – and their owners – like this place too, as there are long walks and gravelled pathways with dog waste bins set at handy locations, and it's mighty like too that cyclists will like the gentle and short pedal along to local town Bicester...

Any amenities you might need are sorted here, such as a loo and shower block with info room about the surrounding area, a toilet and shower facilities for disabled guests, a chemical disposal point, drinking water outlets and a car park.

Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
AA 3 gwiazdek pennant

Uwaga

Osoby poniżej 18 roku życia muszą pozostawać pod opieką rodziców lub opiekunów prawnych.

Okres rezerwacji nie może przekraczać 28 kolejnych nocy.

Obiekt nie akceptuje ras/krzyżówek wymienionych w przepisach dotyczących psów niebezpiecznych.


Przyjazd:
Wyjazd: (2 doby)
Grupa:

Edytuj wyszukiwanie…

Kliknij raz, aby zaznaczyć swój pierwszy dzień i jeszcze raz, by wybrać dzień wyjazdu.


Rezerwujesz jako grupa?

Recenzje

8,6

Ogólna ocena na podstawie 294 recenzji

 

83% poleciłoby to miejsce znajomemu.

82% przyjechałoby tutaj ponownie.

  85% opisane jako Spokojna okolica ?

Więcej ocen

Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi



Only showing reviews for the last 30 months.

Zresetuj filtry

Świetne miejsc dla każdego a mój pies było w niebie05-08-2019

Kraj recenzenta: United KingdomMalgorzata B.Ikona telefonu komórkowegoPotwierdzono

  • Parcela na trawiastym podłożu bez podłączenia do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    Byliśmy Ty ponownie i wrócimy nie raz polecam tym co mają mniej w kieszeni i dużo bo można naładować energię i wrócić do pracy wypoczęty

    Niepolubione: 

Ogólna
10
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi
(Brak ocen)
Recenzje w innych językach są przedstawione poniżej.

clean well run site will be returning spring summer ideal …07-12-2020

Kraj recenzenta: United KingdomNigel V.Potwierdzono

  • Miejsce noclegowe parcela na twardym i trawiastym podłożu z pełnym wyposażeniem
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    clean well run site will be returning spring summer ideal base for area

    Niepolubione: 

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Ogólna
10
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
(Brak ocen)
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
(Brak ocen)
Czystość
WiFi
(Brak ocen)

Peaceful with level pitches07-11-2020

Kraj recenzenta: United KingdomRachel S.Ikona telefonu komórkowegoPotwierdzono

  • Miejsce noclegowe parcela na twardym i trawiastym podłożu z pełnym wyposażeniem
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    Flat level pitch, was given a choice of pitch on arrival. Fully serviced pitch. Toilets and showers were clean. Great walks from the site, very peaceful. I wouldn’t stay again because we have now done walks from the site.

    Niepolubione: 

    Had to cut our trip short by 2 nights due to second lockdown coming into force (not the site’s fault). Was refunded one night which I agreed to - hard when you are put on the spot,but was allowed to stay later

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Ogólna
8
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
(Brak ocen)
Czystość
WiFi
(Brak ocen)
Domyślny awatar

Great stay whilst in half term, weather wasn't great but had fun07-11-2020

Kraj recenzenta: United KingdomChad M.Ikona telefonu komórkowegoPotwierdzono

  • Domek letniskowy w kształcie kapsuły (2 dorosłych i 2 dzieci)
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    The location, accommodation and hospitality.

    Niepolubione: 

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Ogólna
8
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi
(Brak ocen)
Anonimowy użytkownik

Was ok, kids enjoyed it, but could be ran better.06-11-2020

Kraj recenzenta: United KingdomAnonimowaIkona telefonu komórkowegoPotwierdzono

  • Domek letniskowy w kształcie kapsuły (4 dorosłych i 2 dzieci)
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    Location

    Niepolubione: 

    Not clean on arrival so had to wait . Had to clean it myself again. Toilets/ showers had not been cleaned since 26th Oct. I stayed 29th.

    Staff member was rude as I was leaving. I was putting the keys away and looking at the drop of box. She came over and barked "think about it dear think about it." I would not talk to anyone that way. Especially a customer.

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Ogólna
6
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi
Anonimowy użytkownik

The lakes. Location in respect to Blenheim Palace.01-11-2020

Kraj recenzenta: United KingdomAnonimowaIkona telefonu komórkowegoPotwierdzono

  • Miejsce noclegowe parcela na twardym podłożu z pełnym wyposażeniem
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    The lakes. Location in respect to Blenheim Palace.

    Niepolubione: 

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Ogólna
8
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi
(Brak ocen)

Poor31-10-2020

Kraj recenzenta: United KingdomKeith G.Ikona telefonu komórkowegoPotwierdzono

  • Miejsce noclegowe parcela na twardym i trawiastym podłożu z podłączeniem do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    Site was good location. With adequate size pitches.

    Niepolubione: 

    Showers & toilets disgraceful, distinct lack off cleaning and lack off toilet roll. Shower trays flood and nowhere to put wash items whilst having a shower.

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Od administratora...

We are sorry you didn't enjoy your stay at Glebe Leisure. Your comments do not reflect previous reviews, however, despite regular cleaning, the facilities are only as clean as the last person who has just used them, and we do expect people to respect our facilities and leave them as you wish to find them. Unfortunately not everyone follows this simple request.

Ogólna
4
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
(Brak ocen)
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
(Brak ocen)
WiFi
(Brak ocen)

Liked everything,very clean and convenient28-10-2020

Kraj recenzenta: United Kingdomxiaoyan G.Ikona telefonu komórkowegoPotwierdzono

  • Domek letniskowy w kształcie kapsuły (4 dorosłych i 2 dzieci)
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    Liked everything,very clean and convenient

    Niepolubione: 

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Ogólna
10
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi
(Brak ocen)

Excellent site with clean facilities and friendly staff. Loved it!25-10-2020

Kraj recenzenta: United KingdomPetra P.Potwierdzono

  • Parcela na trawiastym podłożu bez podłączenia do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    We loved the camping site and especially the fire pits. Everything was very well kept and very clean. All regulations were complied with and even though the weather was a bit chilly, we sat by the camp fire and it was very warm and relaxing. Definitely will visit again and recommend to friends !

    Niepolubione: 

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Ogólna
10
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi
Anonimowy użytkownik

Very disappointed. Didn’t live up to previous reviews25-10-2020

Kraj recenzenta: United KingdomAnonimowaIkona telefonu komórkowegoPotwierdzono

  • Miejsce noclegowe parcela na twardym podłożu z pełnym wyposażeniem
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    Not much

    Niepolubione: 

    The hard standing must be only 6ft wide with grass growing through it. One toilet block looked like something out of Auf Wiedersehen, Pet. Both blocks were not very clean and both unattractive No lighting around the site at night time

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Od administratora...

We are sorry you didn't enjoy your stay at Glebe Leisure. Our pitches are 9m x 9m, and the one you were allocated had hardstanding for the caravan and grass by the side for an awning if you wished to erect one and car space. Our toilet blocks are cleaned regularly, but are only as clean as the last person who used them. We don't want to install unnecessary lighting in our rural location, but the facilities blocks both have lighting that is movement sensitive. We offer clean basic facilities, in quiet simple surroundings and your review does not reflect other returning customers reviews.

Ogólna
4
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
(Brak ocen)
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
(Brak ocen)
Czystość
WiFi
(Brak ocen)

Funkcje

Zajęcia wypoczynkowe na kepmingu

Bar lub klub

Centrum fitness

Klub dla dzieci

Kryty basen

Na wynos

Odkryty basen

Plac zabaw

Pokój z telewizją

Restauracja/kawiarnia na miejscu

Sala gier

Sporty wodne

Tenis

Wieczorna rozrywka

Wypożyczalnia rowerów

Wędkarstwo

Udogodnienia

Automat telefoniczny

Bezpłatne WiFi

Composting toilet

Internet

Odbiór ze stacji/lotniska

Parking obok obiektu/jednostki

Portaloo

Pralnia

Prysznic dostępny

Pub toilets

Sklep spożywczy

Suszalnia

Toalety

Udogodnienia dla niepełnosprawnych

Wanna dostępna

WiFi

Wkłady lodowe, mrożące

Zlew

Łazienka dla rodzin z dziećmi

Mile widziane grupy

Dla rodzin

Mile widziane grupy studenckie

Mile widziane grupy tej samej płci

Odpowiednie dla motocykli

Odpowiednie dla zgromadzeń

Zasady

Akceptacja psów

Akceptacja psów przez cały rok

Barbecue provided

Dozwolone grillowanie

Dozwolone pojazdy użytkowe

Ogniska dozwolone

Kemping 2.0.

Domki w kształcie kapsuły

Motywy

Jezioro i/lub góry

Naturalny raj

Raj dla miłośników spacerów

Spokojna okolica

Usługi komunalne

Communal fridge

Dostępne butle gazowe

Energia odnawialna

No drinkable water point

No hot water

No running water

Recykling dostępny

Sprzęt do ładowania

Usuwanie chemicznych odpadów

Pobliskie udogodnienia

Bar w okolicy

Rodzaj

Średnie (parcele 26-50)

Zajęcia wypoczynkowe w okolicy

Restauracja w okolicy

Wędkarstwo w okolicy

Przyczepy kempingowe i kampery

Podłączenie do kanalizacji dla przyczep kempingowych

Podłączenie do wody dla przyczep kempingowych

Punkt serwisowy dla samochodów kempingowych

Miejsce

[[ campsite.name ]]
Ten obiekt nie przyjmuje obecnie rezerwacji na Pitchup.com.
[[ place.name ]]
  • Globe Works, Stratton Lane, Fringford, Bicester, Oxfordshire, Anglia, OX27 8RJ
  • Strefa czasowa Europe/London +0000 (GMT+00:00)   GPS 51.9403°N 1.1399°W

Najbliższy transport

Dworce autobusowe
Caversfield: Skimmingdish La Corner Coach Stop — 2,8 kilometry
Bicester: Bure Place Bus Stand — 4,8 kilometrów
Buckingham: High Street Coach Stop — 12,6 kilometrów
Dworce kolejowe
Bicester North Rail Station — 4,2 kilometrów
Bicester Town Rail Station — 5,3 kilometrów
Heyford Rail Station — 11,2 kilometrów
Porty promowe
Kew Pier — 77,6 kilometrów
Lotniska
London Oxford Airport — 16,8 kilometrów

Trasa dojazdu


Pamiętaj: Wszystkie odległości na tej stronie są obliczane w linii prostej - sprawdź rzeczywistą odległość, biorąc pod uwagę swój sposób podróżowania i naciskając powyższy przycisk Wyznacz trasę dojazdu.

Lokalne atrakcje

Plenty of shops, restaurants, pubs and cafés are in Glebe Leisure's local town of Bicester within a couple of miles, and designer clothes and accessories in the outlet shopping centre Bicester Village.

Glebe is the closest site to Bicester Heritage, the first park in the UK for the tender loving restoration care of classic and vintage cars, motorbikes and planes, all on over 345 acres of an old RAF bomber station. The centre's been described as 'a historic motoring fan's idea of heaven' so do speed along there if old engines make your motor hum.

Twelve miles from the site is simply smashing Blenheim Palace, given to the first Duke of Marlborough by Charlie 2 and handed down through the Churchill family to reach one Winston some decades back. You really should have a trip...

Also within 12 miles are another few British institutions: the dizzying array of arty treasures at the National Trust's Waddesdon Manor; Broughton Castle at Banbury, and days out spectating fast types at Silverstone Circuit.

Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)

Koniecznie trzeba to zobaczyć

  • Stowe Landscape Gardens (13,1 kilometrów)
  • Silverstone Circuit (17,3 kilometrów)
  • Waddesdon Manor (17,7 kilometrów)

National Trust

  • Buckingham Chantry Chapel (12,4 kilometrów)
  • Claydon (12,8 kilometrów)

Trasy rowerowe

Znajdź lokalne trasy na Krajowej Sieci Ścieżek Rowerowych - ponad 12 000 km tras rowerowych.

Pamiętaj: Wszystkie odległości na tej stronie są obliczane w linii prostej - sprawdź rzeczywistą odległość, biorąc pod uwagę swój sposób podróżowania.

Zasady

Dozwolony czas przyjazdu / wyjazdu

Pola kempingowe i namiotowe
Przyjazd:  12:00 –  19:00
Wyjazd przed:  12:00
Zakwaterowanie na miejscu
Przyjazd:  14:00 –  19:00
Wyjazd przed:  12:00

Polityka anulowania Glebe Leisure

Brak zwrotów w ciągu 1 dzień od daty przyjazdu.

Brak zwrotów/zniżek za złe warunki pogodowe, późne przyjazdy i wczesne wyjazdy.

Jeśli musisz anulować lub zmienić swoją rezerwację, powiadom nas jak najwcześniej tak, aby ktoś inny mógł dokonać rezerwacji. Możesz wykupić ubezpieczenie podróżne od kosztów rezygnacji z wyjazdu, a także ubezpieczenie mienia w czasie Twojej nieobecności.

Pamiętaj, że Twój depozyt jest płatny na rzecz Pitchup.com i jest bezzwrotny.

Płatność

Podlegający przeniesieniu depozyt w czasie pandemii COVID-19. Glebe Leisure pobierze saldo z Twojej karty 1 tydzień przed przyjazdem, lub jeśli data przyjazdu wypada wcześniej niż 1 tydzień, wówczas saldo zostanie pobrane natychmiast.

Podlegający przeniesieniu depozyt w czasie pandemii COVID-19.  

Możesz również zdecydować się na zapłatę pełnej kwoty w momencie rezerwacji.

Akceptowane w ośrodku metody płatności

American Express
Czek
Gotówka
Maestro
MasterCard
Visa

Regulamin

Regulamin dotyczący rezerwacji obiektu

  • Czy w Glebe Leisure znajduje się basen? Nie Zobacz wszystkie opcje
  • Czy w Glebe Leisure akceptowane są zwierzęta? Tak Zobacz wszystkie opcje
  • Jakie są atrakcje w pobliżu Glebe Leisure? Plenty of shops, restaurants, pubs and cafés are in Glebe Leisure's local town of Bicester within a couple of miles, and designer clothes and accessories in the outlet shopping centre Bicester Village. … Czytaj więcej
  • Kiedy mogę się zameldować do i wymeldować z Glebe Leisure?
    Pola kempingowe i namiotowe
    Przyjazd:  12:00 –  19:00
    Wyjazd przed:  12:00
    Zakwaterowanie na miejscu
    Przyjazd:  14:00 –  19:00
    Wyjazd przed:  12:00
    Czytaj więcej
  • Ile kosztuje pobyt w Glebe Leisure? Od 117,37 zł (za 1 dobę, 2 dorosłych) - ceny mogą się różnić w zależności od Twoich terminów i grupy. Sprawdź ceny i dostępność

Zamknij

Twoje żądanie jest przesyłane…

Zamknij

Skontaktuj się z glebe-leisure


Zamknij

Regulamin

Przeczytaj poniższy regulamin ośrodka oraz regulamin Pitchup.com.

Dodatki
Zamiast wliczonego w cenę samochodu(ów) można zabrać motocykl(e).

Ogólne
Należy zachować ciszę w godzinach od 23:00 do 07:00.
Odbiorniki radiowe, TV i odtwarzacze muzyczne należy uruchamiać z niskim natężeniem dźwięku. Drzwi i bagażniki samochodu należy zamykać delikatnie.
Okres rezerwacji nie może przekraczać 28 kolejnych nocy.
Rezerwacje są imienne i nie podlegają przeniesieniu na inne osoby.
W razie zastrzeżeń proszę niezwłocznie skontaktować się z recepcją. Skargi, które nie zostaną zgłoszone ekipie zarządzającej podczas pobytu, nie będą rozpatrywane po opuszczeniu obiektu.
Wymagana jest licencja wędkarska Agencji Ochrony Środowiska (należy wykupić ją wcześniej).
Zarząd obiektu ma prawo odmówić wstępu lub przerwać pobyt gości zachowujących się niewłaściwie. Poniesione opłaty nie będą zwracane.

Przyjazdy i wyjazdy
Brak zwrotów/zniżek za złe warunki pogodowe, późne przyjazdy i wczesne wyjazdy.
Jednostki będą rozmieszczane przy przyjeździe.

Psy
Obiekt nie akceptuje ras/krzyżówek wymienionych w przepisach dotyczących psów niebezpiecznych.
Psy muszą być prowadzone na smyczy i pozostawać pod nadzorem.
Wstęp psów przewodników na teren obiektu jest zwolniony z opłat.

Wstęp
Osoby poniżej 18 roku życia muszą pozostawać pod opieką rodziców lub opiekunów prawnych.
Wstęp dozwolony po zarejestrowaniu w recepcji.

Dodatkowe warunki

Extra long hoses (minimum 12 metres) are needed to connect to the water and waste on serviced pitches.

Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)

Zamknij