Bestill og gi din mening om 3296 ferieparker og campingplasser i Norge, Europa og resten av verden

Vurdering av Feefo-tjeneste

Little Haven Retreat

9.4
Se priser og bestill
Fra £ 29/€ 33,32/AUD 51,66/USD 40,53/CAD 49,18/CHF 36,51/SEK 336,68/DKK 247,74/kr 333,07/ISK 5 014/ARS 3 772,50/CLP 28 182/PEN 153,58/NZD 55,66/ZAR 569,90/PLN 151,67/BRL 212,22/CZK 854,14/RSD 3 918/HUF 11 942,22/RUB 2 987,55/CNY 260,68 (for 1 natt, 2 voksne)

Hva med å skrive inn litt informasjon og motta en nøyaktig pris?

Little Haven Retreat

Generelt

  • Vennlig park med spektakulær sjøutsikt
  • Rene fasiliteter og velholdt eiendom
  • 2,4 km fra kystlandsbyen Little Haven

As it's a mere a mile and a half from the Pembrokeshire coastal village of Little Haven, it's a bit of a given that this is a site with spectacular sea views…

Families, couples and fans of watery and outdoor pursuits are all catered for at this friendly site with clean facilities, well-kept grounds and roomy pitches; there's also plenty of room for small guests to run around, which certainly helps to maketh a hol...

Little Haven Retreat has a small shop, laundry facilities and deep freezers for guests' use.

Oversett (Drevet av Google Translate)

Legg merke til

Bestillinger med 4 eller flere personer av samme kjønn (unntatt par) er ikke tillatt via Pitchup.com.

Det er ikke tillatt med telt i denne parken.

Gruppebestillinger av 3 eller flere enheter (f.eks. telt, campingvogn, bobil eller leid innkvartering) som reiser sammen, er ikke tillatt via Pitchup.com.

Kommersielle kjøretøy (kjøretøy med arbeidsrelatert formål, transportere varer eller passasjerer mot betaling) og kjøretøy med firmalogo er ikke tillatt på stedet.

Only breathable groundsheets are allowed for awnings.

The Elsan and waste water points have hand sanitiser and also disposable gloves for guests to use.


Ankomst:
Avreise: (2 netter)
Reisfølge:

Rediger søk…

Klikk/trykk én gang for å velge ankomstdag, og én gang til for avreisedag.


Bestille som en gruppe?

Vurderinger

9.4

Samlet vurdering basert på 104 vurderinger

 

95% ville anbefalt dette stedet til en venn.

93% ville overnattet her igjen.

  87% beskrevet som Fredelig ?

Flere vurderinger

Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi



Viser kun vurderinger for de siste 30 månedene.

Tilbakestill filtre
Kundevurderinger på andre språk vises nedenfor.

Clean11/15/2020

Landet til anmelder: StorbritanniaPatrick B.Bekreftet

  • Plass for campingvogn på hardt underlag , med muligheter for strøm
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Clean

    Ikke likt: 

    Most of the facilities were closed, pitch was tiny. Continual noise of diggers etc as they are building roads within the site.. Very hard to find and a long way from the beaches.

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Fra bestyreren...

Hi Patrick,
I was very sad to read your review, we are not used to receiving comments like this as the majority of our other reviews show. We are having roads put through the park and i agree, this is causing a lot of noise and mess, but i did email everyone before arrival to let them know of the ongoing works and offer a full refund to anyone who decided they would prefer to go elsewhere. Some of the shower and toilet facilities were closed and this was in an effort to encourage guests whenever possible to use their onboard facilities, this is in an effort to combat the spread of covid-19, and there were 2 showers and toilets which are open 24/7 which we hoped would be enough for the few people on park. I am sorry that you found the pitch to be "tiny" i promise you this comment has never been made before, our pitches are usually described as large and spacious, but i apologise if you were not happy with your pitch during your stay, and had you mentioned it to us in reception i would have found you an alternative. Thank you for letting me know you had problems finding the park, i will try to ensure every pitch up booking has clear directions added to them as bookings made directly with us have. Little Haven is 1.5 miles away from the park, which is about a 30 min walk but i will check all the information on the pitch up site and make sure this is clear as well, we don't want any guest to leave us disappointed. Once again, my sincere apologies for the problems you encountered during your stay, i hope that you will return sometime so that you can see why so many people find their stays with us enjoyable.

Alt i alt
2
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi

Muddy site with locked facilities11/15/2020

Landet til anmelder: StorbritanniaDavid W.MobiltelefonikonBekreftet

  • Plass for campingvogn på hardt underlag , med muligheter for strøm
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Location

    Ikke likt: 

    Building work ongoing and the site was very muddy. Placed on a hard standing where the electric supply was on the adjacent parking spot. Our cable wouldn’t reach without parking on the grass defeating the object of a hard standing parking place. The toilets and shower rooms were locked and should have been notified before booking. Our parking spot was directly below large conifers with big cones. Not good when the fall on the vehicle in high winds.

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Fra bestyreren...

Hi David,
thank you for your review, i must admit i was very disappointed when i read it especially as i had emailed you before your visit to inform you of the ongoing groundwork and disruption and offered you a full refund should you decide not to visit, I did ask you to contact me with your thoughts but i did not receive a reply. With regards your electric cable not being long enough, had you got in touch with us (either by calling to reception or using the emergency number which is on the reception door) we would have been more than happy to get you a longer lead. i know the majority of the showers and toilets were closed, but there were still 2 showers and toilets available for use at any time of day or night in the utility room which was always open and as we only had yourselves and 6 other people on park at the time we hoped the 2 would suffice. We have made a conscious effort to limit the amount of guests using the facilities and have a notice up asking all guests to use their own facilites whenever possible due to the current Covid situation. Unfortunately i was unable to do anything about the weather conditions during your stay and can only offer my sincere apologies if any cones fell on your unit, as you say there were extremely high winds. It really is very disappointing to know that you would not visit us again, we always try very hard to ensure every visitor to park has the best stay possible, that is why i emailed everyone who had booked for that date to explain the mess etc, i did not want anyone to arrive and be unaware of what was happening on park. I hope you will maybe read our previous reviews from guests who have always been very happy with their stay and give us another chance to show you what a stay with us is really like, this is a very beautiful park and all works being undertaken at present are only to improve it.

Alt i alt
2
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
(Ingen vurdering)
Renslighet
Wifi
Anonym bruker

We love it here ... spacious pitches .... clean facilities.... …10/12/2020

Landet til anmelder: StorbritanniaAnonymMobiltelefonikonBekreftet

  • Plass for campingvogn på gressplen , med muligheter for strøm
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    We love it here ... spacious pitches .... clean facilities.... perfect location..... nothing not to like ..,can see us staying here lots of times

    Ikke likt: 

    Nothing

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Fra bestyreren...

Wow, what a fantastic review i really cannot thank you enough for all your kind words. It is very rewarding when guests let us know they have had a good time with us, it really makes our day! So, once again, thank you for your review we all look forward to seeing you again, hopefully soon.

Alt i alt
10
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi

Excellent site very friendly staff10/03/2020

Landet til anmelder: StorbritanniaRichard Y.MobiltelefonikonBekreftet

  • Plass for campingvogn på gressplen , med muligheter for strøm
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    The camp site was clean and spacious. The pitches were lovely. There was plenty of space in between pitches and a large grassed area for communal enjoyment.

    Ikke likt: 

    unfortunately due to the weather conditions we had to leave after 3 days. We were planning on staying dor 10 nights with the thought of travelling around Pembrokeshire. With 50 mile winds. Hail and rain, our tent was battered so badly that we had no other choice than to leave and go home. We were devastated that our summer holiday as keyworkers was cut short.

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Fra bestyreren...

Hi Richard,
thank you so much for taking the time to leave us your amazing review. I am so pleased that you enjoyed your short stay and was very sorry to read that you had to leave us earlier than planned due to the weather, which has been rather unkind to say the least this year! I do hope that we can welcome you back in the future, hopefully for longer next time.

Alt i alt
10
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
(Ingen vurdering)
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi

We enjoyed this site and would recommend to those wanting a quiet site10/02/2020

Landet til anmelder: StorbritanniaPeter H.Bekreftet

  • Plass for campingvogn på hardt underlag , med muligheter for strøm
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Friendly reception, clean facilities, well maintained and location.

    Ikke likt: 

    Nothing.

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Fra bestyreren...

Hi Peter,
thanks for the fab review, it is great to know that you had a good time here with us. Reviews like this put big smiles on all our faces, so a very big thank you from all the staff here at Little Haven Retreat!

Alt i alt
10
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
(Ingen vurdering)
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
(Ingen vurdering)
Renslighet
Wifi
(Ingen vurdering)
Anonym bruker

Tidy, green and peaceful.10/01/2020

Landet til anmelder: StorbritanniaAnonymMobiltelefonikonBekreftet

  • Plass for campingvogn på gressplen , med muligheter for strøm
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Grounds tidy, quiet, clean and safe. Helpful information in communal areas.

    Ikke likt: 

    I didn't realise it was quite so far from the beach. Also, the shower ceilings could have been cleaner - cobwebs and daddy long legs. Shower basins were fine, just overhead needed attention.

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Fra bestyreren...

Thank you for your review, i am pleased that you found the grounds tidy and the park peaceful. I apologise for the ceilings in the showers and have made the cleaning staff aware of the problem, so i am grateful to your for pointing it out, we will now hopefully be able to ensure it does not happen again. We really do rely on the comments of our guests to make improvements, all our guests comments are appreciated as you often notice things that we don't. I hope you are able to visit us again sometime, we'd love to see you again.

Alt i alt
8
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi
Anonym bruker

Spacious, comfortable bell tent Good, clean shower and toilet block …09/29/2020

Landet til anmelder: StorbritanniaAnonymBekreftet

  • Spisstelt
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Spacious, comfortable bell tent

    Good, clean shower and toilet block

    Lovely views

    Easy to find

    Ikke likt: 

    No indication of reception opening hours - it transpired they opened at 9:00, not sure till when

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Fra bestyreren...

Hello and thank you for taking the time to leave us your review. i am delighted that you enjoyed your stay in our fantastic bell tents, they really do offer something different. I am sorry for the lack of opening information on the reception, this is something that should have been in place and will definitely be on the reception door in the future. I hope we are able to welcome you back sometime?

Alt i alt
10
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
(Ingen vurdering)
Renslighet
Wifi
Standardavatar

This site is probably the cleanest site I have stayed …09/27/2020

Landet til anmelder: StorbritanniaClare F.MobiltelefonikonBekreftet

  • Plass for campingvogn på gressplen , med muligheter for strøm
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    This site is probably the cleanest site I have stayed on.

    It’s a great base for touring Pembroke.

    The dog walking area was great for Lily to have a little run in the mornings and evenings. The pitches are a fantastic size.

    It was nice and quiet, and it felt quite informal.

    WiFi was great!

    Ikke likt: 

    We had to leave early as after two nights of heaven wind and rain out tent did not survive.

    We missed out on our pizza as the van had a puncture.

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Alt i alt
8
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
(Ingen vurdering)
Renslighet
Wifi
Anonym bruker

Lovely site, plenty of space with clean toilet block. Dai …09/26/2020

Landet til anmelder: StorbritanniaAnonymMobiltelefonikonBekreftet

  • Plass for campingvogn på gressplen , med muligheter for strøm
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Lovely site, plenty of space with clean toilet block. Dai the manager is very helpful and friendly.

    Ikke likt: 

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Alt i alt
10
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi

Location, facilities09/26/2020

Landet til anmelder: StorbritanniaKirsty K.MobiltelefonikonBekreftet

  • Plass for campingvogn på hardt underlag , med muligheter for strøm
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Location, facilities

    Ikke likt: 

    Nothing

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Alt i alt
8
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi

Funksjoner

Coronavirus

Capacity reduced to increase social distancing

Check-in: one group at a time

Dedicated toilet facility per glamping unit

Deep cleaning of accommodation units between guests

Hand sanitising stations

More frequent emptying of bins

Fritidsaktiviteter på stedet

Bar eller klubbhus

Barneklubb

Fisking

Innendørs basseng

Kveldsunderholdning

Lekeplass

Restaurant/Kafé på plassen

Spillerom

Sykkelutleie

TV-rom

Takeaway

Tennis

Treningssenter

Utendørs basseng

Vannsport

Bekvemmeligheter på stedet

Badekar tilgjengelig

Bilparkering ved plassen/enheten

Composting toilet

Dog park

Dusj tilgjengelig

Familietoaletter

Fasiliteter for bevegelseshemmede

Gratis WiFi

Henting fra offentlig transport

Internettilgang

Ispakkekjøling

Matbutikk

Myntvaskeri

Offentlig telefon

Oppvaskområde

Portaloo

Pub toilets

Toalettblokk

Tørkerom

WiFi

Grupper velkomne

Familievennlig

Grupper av samme kjønn velkomne

Motorsykkelvennlig

Samlinger velkomne

Studentgrupper velkomne

Regler

Barbecue provided

Bål tillatt

Grilling tillatt

Hunder tillatt

Hunder tillatt hele året

Nyttekjøretøy tillatt

Camping 2.0

Ekstra store teltplasser

Spisstelt

Temaer

Avsidesliggende

Fredelig

Naturparadis

Paradis for vandringsfolk

Spektakulært landskap

Tjenester

Communal fridge

Electric car charging point(s)

Fornybar energi

Gassflasker tilgjengelig

Ladefasiliteter

No drinkable water point

No hot water

No running water

Resirkulering tilgjengelig

Tømming av kjemisk avfall

Bekvemmeligheter i nærheten

Bar i nærheten

Bondens marked i nærheten

Butikk i nærheten

Dog walk nearby

Offentlig transport i nærheten

Type

Medium (26-50 plasser)

Fritidsaktiviteter i nærheten

Fisking i nærheten

Fritids-/fornøyelsespark i nærheten

Golf i nærheten

Hesteridning i nærheten

Innendørs basseng i nærheten

Kano/Kajakk i nærheten

Restaurant i nærheten

Seiling i nærheten

Surfeskole i nærheten

Tennis i nærheten

Vannaktiviteter i nærheten

Campingvogner og bobiler

Servicestasjon for bobil

Sesongplasser

Sted

[[ campsite.name ]]
Dette stedet mottar foreløpig ikke bestillinger på Pitchup.com.
[[ place.name ]]
  • Hasguard Cross, Near Little Haven, Haverfordwest, Pembrokeshire, Wales, SA62 3SJ
  • Tidssone Europe/London +0100 (GMT+01:00)   GPS 51.7556°N 5.1128°W

Nærmeste transport

Busstasjoner
Steynton (Pembrokeshire): Lay by Coach Stop — 7.2 kilometer
Johnston (Pembrokeshire): Railway Inn Coach Stop — 8.0 kilometer
Haverfordwest Bus Station — 11.4 kilometer
Togstasjoner
Milford Haven Rail Station — 6.7 kilometer
Johnston (Pembrokeshire) Rail Station — 8.0 kilometer
Haverfordwest Rail Station — 11.8 kilometer
Fergehavner
Milford Haven – Dock Entrance — 7.3 kilometer
Martins Haven Ferry Landing — 9.3 kilometer
Skomer Island Ferry Landing — 11.9 kilometer
Flyplasser
Swansea Airport — 74.2 kilometer

Veibeskrivelse


Legg merke til: Alle avstander på siden er beregnet ut fra luftlinje – kontroller faktisk avstand basert på reisemåten din ved å bruke Få veibeskrivelse-knappen ovenfor.

Lokale attraksjoner

Beaches, beaches everywhere: many sandy and award-winning Pembrokeshire beaches are within easy reach of Little Haven Retreat, and the site is suited to strollers and hikers too as the Pembrokeshire Coast Path is only a mile away.

The village of Little Haven, with three pubs and a seaside café, is a mile and a half away; fishing, beach horse riding, surfing and sailing are also close by.

Little Haven Retreat is in a handy location for non-coastal Pembrokeshire pursuits too, like tripping around its castles, flitting around its bird sanctuaries and among the puffins of Skomer Island, swinging around Oakwood Theme Park and visiting St David's Cathedral and Tenby.

And if all that just isn't enough spectacular scenery and ancientness for you, the park is also close to ferries for day trips to Ireland.

Oversett (Drevet av Google Translate)

Må ses

  • Pembrokeshire Coast National Park (13.4 kilometer)
  • Pembroke Castle (16.0 kilometer)
  • St Davids Cathedral (17.5 kilometer)

National Trust

  • St David's Visitor Centre and Shop (17.3 kilometer)
  • Stackpole Estate (19.5 kilometer)
Legg merke til: Alle avstander på siden er beregnet ut fra luftlinje – kontroller faktisk avstand basert på reisemåten din.

Retningslinjer

Tillatt tidspunkt for ankomst/avreise

Camping og reising
Ankomst:  2 p.m. –  11 p.m.
Avvreise innen:  11:30 a.m.
Innkvartering på stedet
Ankomst:  2 p.m. –  11 p.m.
Avvreise innen:  11:30 a.m.

Little Haven Retreat retningslinjer for avbestilling

Ingen refusjoner innen 6 uker før ankomstdato.

Har du behov for å avbestille eller endre på bestillingen, gi beskjed så tidlig som overhodet mulig slik at andre får anledning til å bestille. Det kan være en god idé å kjøpe avbestillingsforsikring og forsikring for eiendeler/skade for reisen.

Legg merke til at depositumet ditt er betalt til Pitchup.com og er ikke refunderbart.

Betaling

Depositum som kan overføres under COVID-19. Little Haven Retreat vil belaste kortet for hele beløpet 8 uker før ankomst. Hvis ankomst er innen 8 uker, vil beløpet bli innhentet umiddelbart.

Depositum som kan overføres under COVID-19.

Du kan også velge å betale hele beløpet når du bestiller.

Betalingsmetoder som kan brukes på stedet

Bankoverføring
Kontant
Maestro
MasterCard
Sjekk

Betingelser og vilkår

Bestillingsbetingelser og-vilkår

  • Har Little Haven Retreat et svømmebasseng? Nei Se alle funksjoner
  • Er Little Haven Retreat hundevennlig? Ja Se alle funksjoner
  • Hvilke attraksjoner finnes i nærheten av Little Haven Retreat? Beaches, beaches everywhere: many sandy and award-winning Pembrokeshire beaches are within easy reach of Little Haven Retreat, and the site is suited to strollers and hikers too as the Pembrokeshire Coast Path … Les mer
  • Når kan jeg sjekke inn på og sjekke ut av Little Haven Retreat?
    Camping og reising
    Ankomst:  2 p.m. –  11 p.m.
    Avvreise innen:  11:30 a.m.
    Innkvartering på stedet
    Ankomst:  2 p.m. –  11 p.m.
    Avvreise innen:  11:30 a.m.
    Les mer
  • Hvor mye koster et opphold på Little Haven Retreat? Fra kr 333,07 (for 1 natt, 2 voksne) - prisene kan endres avhengig av valgt dato og antall personer. Sjekk priser og tilgjengelighet

Lukk

Ditt krav blir sendt…

Lukk

Kontakt redlands-touring-caravan-camping-park


Lukk

Betingelser og vilkår

Les gjennom betingelsene og vilkårene til parken under og betingelsene og vilkårene til Pitchup.com.

Coronavirus
Det er ikke tillatt med telt i denne parken.

Ankomst og avreise
Sene ankomster må meldes til campingplassen/parken så raskt som mulig. Bestillingen din holdes i 24 timer. Deretter forbeholder administrasjonen retten til å leie ut enheten til andre.

Hunder
Hunder skal være i bånd og under oppsyn til enhver tid.

Kjøretøy
Kommersielle kjøretøy (kjøretøy med arbeidsrelatert formål, transportere varer eller passasjerer mot betaling) og kjøretøy med firmalogo er ikke tillatt på stedet.

Leietid
Bestillinger med 4 eller flere personer av samme kjønn (unntatt par) er ikke tillatt via Pitchup.com.
Gruppebestillinger av 3 eller flere enheter (f.eks. telt, campingvogn, bobil eller leid innkvartering) som reiser sammen, er ikke tillatt via Pitchup.com.

Sikkerhet
Åpen ild er forbudt.

Tilleggsbetingelser

Only breathable groundsheets are allowed for awnings.

During excessively wet weather it is possible that cars may not be able to park in the tent field. Alternative parking will be offered in this situation.

The Elsan and waste water points have hand sanitiser and also disposable gloves for guests to use.

Oversett (Drevet av Google Translate)

Lukk