Bestill og gi din mening om 3130 ferieparker og campingplasser i Norge, Europa og resten av verden

Vurdering av Feefo-tjeneste

Beverley Park

9.4
Se priser og bestill
Fra £ 16,40/€ 19,16/AUD 32,42/USD 21,16/CAD 28,46/CHF 20,40/SEK 204,23/DKK 143,19/kr 199,62/ISK 2 669/ARS 1 313,47/CLP 17 268/PEN 71,92/NZD 33,86/ZAR 330,86/PLN 83,07/BRL 94,95/CZK 487,92/RSD 2 251/HUF 6 512,57/RUB 1 428,27/CNY 147,82 (for 1 natt, 2 voksne)

Hva med å skrive inn litt informasjon og motta en nøyaktig pris?

Beverley Park

Generelt

  • Familiedrevet park med spektakulær sjøutsikt
  • Oppvarmede innendørs og utendørs bassenger, trening, bar og restaurant
  • Badstue, steamrom, crazygolf, barneklubb, eventyrlekeplasser...

Ever wanted to pitch up near Paignton – but ensure perfect sea views and proximity to a long long sandy beach just minutes away by your very own feet? Behold Beverley Park, a site of spectacular scenery less than a mile from the sands and rockpools of beaut Broadsands beach – and with heaps of on-site holiday stuff included to boot.

Parkwise, you might want to start off in the sauna, steam room and hot tub region (or possibly one of the heated outdoor pools), then read the papers at the poolside café, then have steak or fish and chips (or both) along with a cocktail or a glass of wine (or both) among the views of the Upperdeck bar, restaurant and terrace…

But... everyone is different. So if your tastes lean towards the energetic/ambitious instead, you'll probably prefer to get crazily competitive at crazy golf, or a workout at the gym to stay in shape.

Families bedding down at Beverley are also catered for: kids have outdoor adventure playgrounds to get creative at, along with kids' clubs, paddling pools, soft play, family amusements and an indoor playroom, while the daytime activity programme gets the family involved in a nicely tempting array of activities from water zorbing to beach rambles.

More? Yet more Beverley Park facilities and amenities include the Catch takeaway, the Jetty lounge bar and terrace, Starlight bar, shop and family bathrooms.

Oversett (Drevet av Google Translate)

Legg merke til

Innendørs svømmebasseng er åpent mellom 02/01 og 30/12.

Baren og/eller restauranten er åpen mellom 30/03 og 01/11.

Ingen adgang på campingplassen for raser/blandingsraser som er på listen over farlige hunder.

Kommersielle kjøretøy (kjøretøy med arbeidsrelatert formål, transportere varer eller passasjerer mot betaling) og kjøretøy med firmalogo er ikke tillatt på stedet.

Det er ekstrakostnader tilknyttet fasiliteter/aktiviteter, inkludert crazy golf, gym and some leisure activities, som kan betales ved ankomst.

Utendørs svømmebasseng er åpent mellom 29/04 og 30/09 (væravhengig).

Bestillinger med 3 eller flere personer av samme kjønn (unntatt par) er ikke tillatt via Pitchup.com.

Personer under 18 år må være i følge med sine foreldre eller verge.

Ingen utdrikningslag tillatt via Pitchup.com.

Det kan ikke bestilles flere enn 21 overnattinger på rad.

Rabattkort og gavekort kan ikke benyttes ved bestillinger via Pitchup.com.

Det er ikke tillatt å ta hunder med inn i overnattingsenheten.


Ankomst:
Avreise: (2 netter)
Reisfølge:

Rediger…

Klikk/trykk én gang for å velge ankomstdag, og én gang til for avreisedag.


Bestille som en gruppe?

Vurderinger

9.4

Samlet vurdering basert på 181 vurderinger

 

95% ville anbefalt dette stedet til en venn.

93% ville overnattet her igjen.

  76% beskrevet som Spektakulært landskap ?

Flere vurderinger

Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi



Bare vurderinger for de siste 18 månedene.

Tilbakestill filtre
Kundevurderinger på andre språk vises nedenfor.

The caravan was probably the best I've ever stayed although seats hard02/19/2020

Landet til anmelder: StorbritanniaGary C.MobiltelefonikonBekreftet

  • Plass for campingvogn på gressplen og grus full service (premium)
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Lovely caravan and beautiful place I'm sure in the summer the view soul be spectacular.

    Ikke likt: 

    Unfortunately we picked the same week as storm Dennis decided to visit, so spent 3 days sat in our caravan with the wind shaking it from side to side and the rain banging away on the roof. When we finally decided to admit defeat and come home to a cozy warm comfortable house.

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Alt i alt
10
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
(Ingen vurdering)
Renslighet
Wifi
(Ingen vurdering)
Anonym bruker

Lots of room for camper van and awning, toilets and ...02/16/2020

Landet til anmelder: StorbritanniaAnonymMobiltelefonikonBekreftet

  • Plass for campingvogn på grus og hardt underlag full service
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Lots of room for camper van and awning, toilets and showers warm and clean

    Ikke likt: 

    Shop and bar closed 🙁

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Alt i alt
8
Sted
Valuta for pengene
(Ingen vurdering)
Innkvartering
(Ingen vurdering)
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
(Ingen vurdering)
Renslighet
Wifi
(Ingen vurdering)
Standardavatar

Terrible ,staff very unhelpful do not go there02/09/2020

Landet til anmelder: StorbritanniaMichael M.MobiltelefonikonBekreftet

  • Plass for campingvogn på gressplen og grus full service (premium)
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Driving back out the gate 10mins after we arrived

    Ikke likt: 

    Wasn't told restaurant or bar not open until we walked around the site staff we saw seemed all they wanted to do was go home very unhelpful would never visit again

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Fra bestyreren...

Hi,
I'm sorry to hear that you didn't have a great experience with us on your recent stay. As you'll see from our previous reviews, we pride ourselves on excellent customer service and I'm sorry that you didn't feel that you experienced that with us on your arrival. I have passed your feedback on to our Reception manager.
Our bar and restaurant facilities do close throughout the winter period with the availability and dates of our facility opening times listed in our terms and conditions on Pitchup. We also ensure that our pricing reflects the availability of the facilities.
We are always happy to recommend local places to eat and drink, and have a number of options within the local area, as well as takeaway menus if required.
Our Oasis Leisure Centre was open during your stay for swimming, sauna, hot tub and steam room.
Again, I am sorry that you were disappointed with your experience, I wish you had stayed longer with us so that we could show you what we do best.
Kind regards,
Nikki
Reservations Manager

Alt i alt
2
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
(Ingen vurdering)
Kundeservice
Barnevennlighet
(Ingen vurdering)
Renslighet
(Ingen vurdering)
Wifi
(Ingen vurdering)

Spacious pitches very good facilities02/08/2020

Landet til anmelder: StorbritanniaSteve V.MobiltelefonikonBekreftet

  • Plass for campingvogn på grus og hardt underlag full service
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Nice clean site

    Ikke likt: 

    Most things closed

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Alt i alt
8
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
(Ingen vurdering)
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
(Ingen vurdering)
Renslighet
Wifi
(Ingen vurdering)
Anonym bruker

Clean site good location to visit my family when visiting Torbay02/09/2020

Landet til anmelder: StorbritanniaAnonymMobiltelefonikonBekreftet

  • Plass for campingvogn på gressplen og grus full service (premium)
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    View from our pitch

    Ikke likt: 

    Nothing

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Alt i alt
10
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi

Facilities were excellent Very clean and good size pitches Leisure ...01/27/2020

Landet til anmelder: Storbritanniaalan n.Bekreftet

  • Plass for campingvogn på grus og hardt underlag full service
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Facilities were excellent
    Very clean and good size pitches
    Leisure facilities were really good
    Loved every thing about our stay

    Ikke likt: 

    nothing

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Alt i alt
10
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi

Shower block and toilets excellent, restaurant and bar decent value01/22/2020

Landet til anmelder: Storbritannianigel J.Bekreftet

  • Plass for campingvogn på grus og hardt underlag full service
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Shower block and toilets excellent, restaurant and bar decent value

    Ikke likt: 

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Alt i alt
8
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
(Ingen vurdering)
Fasiliteter/aktiviteter
(Ingen vurdering)
Kundeservice
(Ingen vurdering)
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi
(Ingen vurdering)
Anonym bruker

Really good site with nice facilities and good views01/20/2020

Landet til anmelder: StorbritanniaAnonymMobiltelefonikonBekreftet

  • Plass for campingvogn på gressplen og grus full service (premium)
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Swimming pool and steam room

    Ikke likt: 

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Alt i alt
10
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
(Ingen vurdering)
Renslighet
Wifi
(Ingen vurdering)

Great place to stay definitely recommended01/10/2020

Landet til anmelder: StorbritanniaAlex L.MobiltelefonikonBekreftet

  • Plass for campingvogn på grus og hardt underlag full service
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Very clean and nice place to stay with great views over the bay. Good facilities. Amazingly friendly and helpful staff. The spa facilities are brilliant. Will definitely stay here again.

    Ikke likt: 

    Nothing at all

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Alt i alt
10
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi

Everything was perfect from the staff in reception to everything ...01/05/2020

Landet til anmelder: StorbritanniaKaren C.Bekreftet

  • Plass for campingvogn på gressplen og grus full service (premium)
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Everything was perfect from the staff in reception to everything being so clean .

    Ikke likt: 

    Bringing charged for my small dog .
    Showerrooms were cold

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Alt i alt
10
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
(Ingen vurdering)
Renslighet
Wifi
(Ingen vurdering)

Funksjoner

Regler

Bål tillatt

Grilling tillatt

Hunder tillatt

Nyttekjøretøy tillatt

Tjenester

Fornybar energi

Gassflasker tilgjengelig

Ladefasiliteter

Resirkulering tilgjengelig

Tømming av kjemisk avfall

Bekvemmeligheter i nærheten

Bar i nærheten

Butikk i nærheten

Offentlig transport i nærheten

Campingvogner og bobiler

Hardt underlag

Plasser med full service

Sesongplasser

Spillvanntilkobling for campingvogner

Vanntilkobling for campingvogner

Fritidsaktiviteter på stedet

Badestamp

Bar eller klubbhus

Barneklubb

Fisking

Innendørs basseng

Kveldsunderholdning

Lekeplass

Restaurant/Kafé på plassen

Spillerom

Sykkelutleie

Takeaway

Tennis

Treningssenter

TV-rom

Ungdomsklubb

Utendørs basseng

Vannsport

Fritidsaktiviteter i nærheten

Fisking i nærheten

Fritids-/fornøyelsespark i nærheten

Golf i nærheten

Hesteridning i nærheten

Innendørs basseng i nærheten

Kano/Kajakk i nærheten

Klatring i nærheten

Restaurant i nærheten

Seiling i nærheten

Sykkelutleie i nærheten

Sykling i nærheten

Tennis i nærheten

Terrengsykling i nærheten

Utendørs basseng i nærheten

Vannaktiviteter i nærheten

Bekvemmeligheter på stedet

Badekar tilgjengelig

Dusj tilgjengelig

Familietoaletter

Fasiliteter for bevegelseshemmede

Gratis WiFi

Henting fra offentlig transport

Internettilgang

Ispakkekjøling

Lokalprodukter

Matbutikk

Myntvaskeri

Offentlig telefon

Oppvaskområde

Toalettblokk

Tørkerom

WiFi

Grupper velkomne

Familievennlig

Grupper av samme kjønn velkomne

Motorsykkelvennlig

Samlinger velkomne

Studentgrupper velkomne

Type

Stor (51-200 plasser)

Temaer

Spektakulært landskap

Sted

[[ campsite.name ]]
Dette stedet mottar foreløpig ikke bestillinger på Pitchup.com.
[[ place.name ]]
  • Goodrington Road, Paignton, Devon, England, TQ4 7JE
  • Tidssone Europe/London GMT (GMT+00:00)   GPS 50.4133°N 3.5687°W

Nærmeste transport

Busstasjoner
Paignton Bus Station — 2.4 kilometer
Brixham: Bank Lane Coach Stop — 4.3 kilometer
Torquay: Coach Station Lymington Road — 7.3 kilometer
Togstasjoner
Paignton Rail Station — 2.4 kilometer
Torquay Rail Station — 5.6 kilometer
Torre Rail Station — 6.8 kilometer
Fergehavner
Greenway House Ferry Landing — 3.8 kilometer
Dittisham Ferry Landing — 3.9 kilometer
Brixham Ferry Landing — 4.4 kilometer
Flyplasser
Exeter International Airport — 36.9 kilometer

Veibeskrivelse


From the north
From the end of the M5 at Exeter, take the A380 towards Torquay and follow the signs to Paignton/Brixham. Continue along the A380/A3022 towards Brixham, going straight over the next three roundabouts, and past a number of traffic lights. At the set of traffic lights with the Premier Inn on your right, turn immediately left into Goodrington Road. Beverley Park is on your right.

From the south
From the A38, take the A385/A381 through Totnes towards Paignton. Turn right at the A3022 Brixham Road, towards Brixham. Continue through a number of traffic lights, and at the set of traffic lights with the Premier Inn on your right, turn immediately left into Goodrington Road. Beverley Park is on your right.

By train
The nearest train station is Paignton Station, a 10-minute taxi ride or bus.

By bus
From Paignton Bus Station, take the No 23 bus to Davies Avenue. Turn right out of Davies Avenue onto Goodrington Road. Beverley Holidays is on your right.

Legg merke til: Alle avstander på siden er beregnet ut fra luftlinje – kontroller faktisk avstand basert på reisemåten din ved å bruke Få veibeskrivelse-knappen ovenfor.

Lokale attraksjoner

Beverley Park is within easy driving distance of Devon days out and activities for all weathers, whether you want to browse around award-winning attractions, dive into beach days and watersports or delve into the options of Dartmoor National Park.

Kids into creatures can plead for days at Paignton Zoo Environmental Park just over a mile from Beverley Park, Living Coasts within four or Pennywell Farm at Buckfastleigh nine miles away. If history's more their thing (ha), they can try trips to the likes of Babbacombe Model Village and the Victorian street and model railway of Bygones history museum, both at Torquay.

The park is close to the tiptop Devon towns of Torquay, Brixham, Torbay and Totnes; Dartmouth (ships! castle!) is about eight miles away for a day out then a Dartmouth Steam Railway trip puffing gently back to Paignton.

Go underground for some time among the prehistoric and cavernous caves of Torquay's award-winning Kents Cavern, first discovered in the 16th century and the inspiration for local resident Agatha Christie's tome The Man in the Brown Suit back in 1924.

Oversett (Drevet av Google Translate)

Må ses

  • Paignton Zoo Environmental Park (1.8 kilometer)
  • Living Coasts (5.9 kilometer)
  • Buckfast Abbey (17.1 kilometer)

National Trust

  • Greenway (3.5 kilometer)
  • Compton Castle (6.9 kilometer)

Sykkelruter

Finn lokale sykkelruter på National Cycle Network - over 20.000 kilometer med sykkelruter.

Legg merke til: Alle avstander på siden er beregnet ut fra luftlinje – kontroller faktisk avstand basert på reisemåten din.

Retningslinjer

Tillatt tidspunkt for ankomst/avreise

Camping og reising
Ankomst:  noon –  Når som helst
Avvreise innen:  10 a.m.
Innkvartering på stedet
Ankomst:  4 p.m. –  midnight
Avvreise innen:  10 a.m.

Beverley Park retningslinjer for avbestilling

Ingen refusjoner innen 6 uker før ankomstdato.

Endringer blir pålagt et gebyr på £ 20,00 (kr 239,61).

Ingen refusjon/rabatt gis grunnet dårlig vær, sene ankomster, eller tidligere avreiser.

Har du behov for å avbestille eller endre på bestillingen, gi beskjed så tidlig som overhodet mulig slik at andre får anledning til å bestille. Det kan være en god idé å kjøpe avbestillingsforsikring og forsikring for eiendeler/skade for reisen.

Legg merke til at depositumet ditt er betalt til Pitchup.com og er ikke refunderbart.

Betaling

Et ikke-refunderbart depositum på 15% kan betales nå. Beverley Park vil belaste kortet for hele beløpet 6 uker før ankomst. Hvis ankomst er innen 6 uker, vil beløpet bli innhentet umiddelbart.

Betalingsmetoder som kan brukes på stedet

Kontant
Maestro
MasterCard
Visa

Betingelser og vilkår

Bestillingsbetingelser og-vilkår

Video

  • Har Beverley Park et svømmebasseng? Ja Se alle funksjoner
  • Er Beverley Park hundevennlig? Ja Se alle funksjoner
  • Hvilke attraksjoner finnes i nærheten av Beverley Park? Beverley Park is within easy driving distance of Devon days out and activities for all weathers, whether you want to browse around award-winning attractions, dive into beach days and watersports or delve ... Les mer
  • Når kan jeg sjekke inn på og sjekke ut av Beverley Park?
    Camping og reising
    Ankomst:  noon –  Når som helst
    Avvreise innen:  10 a.m.
    Innkvartering på stedet
    Ankomst:  4 p.m. –  midnight
    Avvreise innen:  10 a.m.
    Les mer
  • Hvor mye koster et opphold på Beverley Park? Fra kr 199,62 (for 1 natt, 2 voksne) - prisene kan endres avhengig av valgt dato og antall personer. Sjekk priser og tilgjengelighet

Lukk

Ditt krav blir sendt…

Lukk

Kontakt Beverley Park


Lukk

Betingelser og vilkår

Les gjennom betingelsene og vilkårene til parken under og betingelsene og vilkårene til Pitchup.com.

Adgang
Personer under 18 år må være i følge med sine foreldre eller verge.

Ankomst og avreise
Enheter tildeles ved ankomst.
Ingen refusjon/rabatt gis grunnet dårlig vær, sene ankomster, eller tidligere avreiser.
Sene ankomster må meldes til campingplassen/parken så raskt som mulig. Bestillingen din holdes i 24 timer. Deretter forbeholder administrasjonen retten til å leie ut enheten til andre.

Avgifter
Området er ikke underlagt kommunalavgifter.

Basseng
Bare gjester av campingplassen har lov å bruke bassenget.
Innendørs svømmebasseng er åpent mellom 02/01 og 30/12.
Utendørs svømmebasseng er åpent mellom 29/04 og 30/09 (væravhengig).

Ekstraelementer
Det er ekstrakostnader tilknyttet fasiliteter/aktiviteter, inkludert crazy golf, gym and some leisure activities, som kan betales ved ankomst.
Du kan ta med motorsykkel/motorsykler i stedet for inkludert bil/inkluderte biler.

Endringer på ferien din
Endringer blir pålagt et gebyr på £ 20,00 (kr 239,61).

Enheter
Du må følge retningslinjene fra administrasjonen når du setter opp telt/enhet og tilhørende utstyr.
Enheter skal ikke forlates tomme hvis det ikke er avtalt tidligere med de ansatte. Henvend deg i resepsjonen om behovet oppstår. Et gebyr kan tilkomme ved enheter som forlates uten oppsyn.

Generelt
Administrasjonen forbeholder seg retten til å nekte adgang eller avslutte oppholdet til gjester som har en upassende oppførsel. Ingen refusjon gis.
Badstu (og/eller tyrkisk bad, hammam) er åpent mellom 02/01 og 31/12.
Baren og/eller restauranten er åpen mellom 30/03 og 01/11.
Bestillinger er personlige og kan ikke overføres til andre.
Det er stilletid mellom midnight og 8 a.m., og det må følges.
Det kan ikke bestilles flere enn 21 overnattinger på rad.
Matbutikken er åpen mellom 21/04 og 01/11.
Rabattkort og gavekort kan ikke benyttes ved bestillinger via Pitchup.com.
Radio, musikk og TV-apparater må være innstilt på lavt volum. Bildører og bagasjeluker må lukkes uten bråk.
Ta umiddelbart kontakt med resepsjonen om du har grunn til klage. Klager som ikke rapporteres til de ansatte mens du fortsatt befinner deg på feriestedet, kan ikke håndteres etter at du har dratt.
Underholdning og aktiviteter er tilgjengelig mellom 30/03 og 01/11.

Hunder
Det er ikke tillatt å ta hunder med inn i overnattingsenheten.
Førerhunder er tillatt på stedet uten ekstra kostnad.
Hunder er ikke tillatt ved våre hovedfasiliteter.
Hunder skal være i bånd og under oppsyn til enhver tid.
Ingen adgang på campingplassen for raser/blandingsraser som er på listen over farlige hunder.

Kjøretøy
Kommersielle kjøretøy (kjøretøy med arbeidsrelatert formål, transportere varer eller passasjerer mot betaling) og kjøretøy med firmalogo er ikke tillatt på stedet.
Kun én bil kan parkeres på plassen. Øvrige biler skal parkeres på anviste plasser.

Leietid
Bestillinger med 3 eller flere personer av samme kjønn (unntatt par) er ikke tillatt via Pitchup.com.
Ingen utdrikningslag tillatt via Pitchup.com.

Sikkerhet
Åpen ild er forbudt.
Det er lov å grille, men grillen må heves over bakken og være under oppsyn av en voksen til enhver tid.
Skytevåpen ikke tillatt.

Tilleggsbetingelser

Wifi coverage is not guaranteed as there may be down periods.

A mains 16-amp, 15m outdoor electric cable is required. A 10-metre water hose and waste pipe are required. Please use a breathable groundsheet.

Public areas are non-smoking.

Oversett (Drevet av Google Translate)

Lukk