Bestill og gi din mening om 3271 ferieparker og campingplasser i Norge, Europa og resten av verden

Vurdering av Feefo-tjeneste

Carney Pools Camping and Caravanning

8.5
Se priser og bestill
Fra £ 16/€ 18,55/AUD 28,73/USD 22,26/CAD 27,30/CHF 20,32/SEK 188,99/DKK 137,91/kr 185,96/ISK 2 803/ARS 2 086,88/CLP 15 649/PEN 85,31/NZD 30,87/ZAR 319,86/PLN 84,76/BRL 119,46/CZK 478,28/RSD 2 179/HUF 6 656,35/RUB 1 663,99/CNY 144,10 (for 1 natt, 2 voksne)

Hva med å skrive inn litt informasjon og motta en nøyaktig pris?

Carney Pools Camping and Caravanning

Generelt

Fishing meets fab views at this site in the Staffordshire countryside, 20 minutes’ drive from Stafford.

The fishing part of the equation at Carney Pools Camping and Caravanning comes from the setting next to two coarse fishing pools known as Carney Pools, which have fishing for all ages and abilities (including wheelchair-accessible pegs) at a pretty 12-acre site. And the views? Those come from a location that looks out over the Cannock Chase Area of Outstanding Natural Beauty.

Pitches are set up in a level seven-acre field that’s sheltered by a well-established hedge and has access to two showers and toilet facilities (separate ladies’ and gents’ toilets plus accessible facilities). Dogs are welcome as long as they’re kept on a lead and cleaned up after; there’s a designated dog walk area on site for them to stretch their paws, and dogs aren’t allowed around the fishing pools until after the fishery closes for the day.

For a break from fishing there are plenty of riverside and canalside strolls nearby, along with walks in Cannock Chase and other outings to the likes of a National Trust estate, a farm park or the atmospheric National Memorial Arboretum.

To sort food and other essentials, it’s a journey of just under a mile to Wolseley Bridge where there’s a shop, pub, garden centre and Indian restaurant (which will also do deliveries if you’re in the mood to flop out on site). The folk here also recommend a trip to the farm shop three miles away to pick up bits for a picnic or barbecue back at base.

Oversett (Drevet av Google Translate)

Legg merke til

Det er ikke tillatt å ta hunder med inn i overnattingsenheten.

Swimming in the lake is not allowed.

Personer under 18 år må være i følge med sine foreldre eller verge.

Det er ekstrakostnader tilknyttet fasiliteter/aktiviteter, inkludert fishing, som kan betales ved ankomst.


Ankomst:
Avreise: (2 netter)
Reisfølge:

Rediger søk…

Klikk/trykk én gang for å velge ankomstdag, og én gang til for avreisedag.


Bestille som en gruppe?

Vurderinger

8.5

Samlet vurdering basert på 17 vurderinger

 

82% ville anbefalt dette stedet til en venn.

82% ville overnattet her igjen.

 

Flere vurderinger

Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi



Viser kun vurderinger for de siste 30 månedene.

Tilbakestill filtre
Kundevurderinger på andre språk vises nedenfor.

Excellent clean site with friendly staff and level pitches.05/05/2021

Landet til anmelder: StorbritanniaKim R.Bekreftet

  • Plass for campingvogn på hardt underlag og gressplen , med strøm (2 voksne og 2 barn)
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Cleanliness
    Space between pitches
    Fishing Pools
    Mobile Bar
    Friendly and Welcoming Staff
    Peace and Quiet!! even with the trainline.

    Ikke likt: 

    Going Home!!

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Alt i alt
10
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
(Ingen vurdering)
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi
(Ingen vurdering)
Anonym bruker

Off the beaten track. Probably good for groups in the …04/27/2021

Landet til anmelder: StorbritanniaAnonymBekreftet

  • Plass for campingvogn på hardt underlag og gressplen , med strøm (2 voksne og 2 barn)
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Off the beaten track. Probably good for groups in the large field. Lots of water birds. Friendly amenable site warden

    Ikke likt: 

    single track road to the site turnoff, limited passing points although only for 1/4 mile. Bumpy gravel road access to the site. Hardstanding pitches are under the trees and out of the sun for most of the day and evening. Train lines are close by.

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Alt i alt
6
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
(Ingen vurdering)
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi
(Ingen vurdering)

Great place would highly recommend04/26/2021

Landet til anmelder: StorbritanniaJay W.MobiltelefonikonBekreftet

  • Plass for telt eller for tilhengertelt på gressplen , uten strøm (maks. 2 voksne)
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Beautiful location, close links with Cannock Chase for some excellent walks. Plenty pitch spaces. Very accommodating owners who are on hand for queries. Ground is great with little slopes so nice flat area to use.

    Ikke likt: 

    Proximity to Trainline isn’t ideal but shouldn’t put you off.

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Alt i alt
10
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi
(Ingen vurdering)

Lovely open field with great views all around and friendly …04/26/2021

Landet til anmelder: StorbritanniaElliott M.MobiltelefonikonBekreftet

  • Plass for telt eller for tilhengertelt på gressplen , uten strøm (maks. 2 voksne)
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Lovely open field with great views all around and friendly staff.

    Ikke likt: 

    A bit difficult to find even with satnav but as long as you keep an eye out for the sign you should be ok.

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Alt i alt
10
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
(Ingen vurdering)
Kundeservice
(Ingen vurdering)
Barnevennlighet
(Ingen vurdering)
Renslighet
Wifi
(Ingen vurdering)

This was our first visit to Carney Pools. Hollie and …04/25/2021

Landet til anmelder: StorbritanniaTerry G.MobiltelefonikonBekreftet

  • Plass for campingvogn på hardt underlag og gressplen , med strøm
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    This was our first visit to Carney Pools. Hollie and Ed could not have been more helpful. Although the work on the new facilities block is still on going it didn't cause us a problem. The fishing was good on days we fished and there is a well stocked fishing tackle section in the lodge where Bev, Mike and Alex were very helpful. The only minor criticism is the cost of the fishing on top of the daily pitch fee. It would be helpful if there was a reduced fee for the fishing as it becomes very expensive when you both want to fish every day. Thanks very much for a lovely holiday. Hope all goes well.

    Ikke likt: 

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Alt i alt
10
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi
(Ingen vurdering)

Friendly staff, clean facilities, well stocked tackle shop04/24/2021

Landet til anmelder: StorbritanniaKeir M.MobiltelefonikonBekreftet

  • Plass for telt eller for tilhengertelt på gressplen , uten strøm (maks. 2 voksne)
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Very clean facilities, quiet and picturesque

    Ikke likt: 

    Nothing

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Alt i alt
10
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
(Ingen vurdering)
Renslighet
Wifi
(Ingen vurdering)

Was perfect location for our activities in Tamworth and stock. …10/30/2020

Landet til anmelder: Storbritanniajohn f.MobiltelefonikonBekreftet

  • Plass for campingvogn på hardt underlag og gressplen , med strøm
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Was perfect location for our activities in Tamworth and stock. Cannock Chase close for a bike ride. This is really for fishing as well and if you like the fishing the ponds looked great and we’re always busy

    Ikke likt: 

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Alt i alt
8
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi
(Ingen vurdering)
Anonym bruker

Poor site and facilities10/14/2020

Landet til anmelder: StorbritanniaAnonymMobiltelefonikonBekreftet

  • Plass for campingvogn på hardt underlag og gressplen , med strøm
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Rural location with nice ponds

    Ikke likt: 

    This is an extremely basic campsite. It is basically a few gravel pitches at the side of a field.
    The toilets were housed in shipping containers which had seen much better days. The toilets themselves were clean but the floors were muddy and the bin had not been emptied for a long time.
    The showers were in a portacabin and were very outdated. You had to pay to use the showers!
    The approach to the site was up a long lane full of deep muddy potholes.
    We will not be returning.

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Fra bestyreren...

In reply to your review you left on 14th October 2020, I can only apologise if you was not happy with your stay with us.

My partner and I have recently taken on the running of the Carney Pools campsite and fishery and we are very aware that the site is basic and needs updating. However, we are slowly bringing the site up to date, having recently refurbished the fishing pegs and up-dated the lodge area with a small tackle shop. We are looking to put a new toilet and shower block in for next spring which will bring the site update. We feel this will greatly improve the facilities for all caravaners and campers.

We have not had many poor reviews as we endeavour to keep the site as clean as possible especially the showers and toilets - sometimes floors can become muddy especially if being used by campers when the field is wet. We do empty our bins on a regular basis, but cannot stop the public from using excessive paper roll, which does fill bins - it would not be in our interest to leave bins un-emptied.

Regarding charging for the showers, we have unfortunately had to have this charge as in the pass people have abused the use of the showers and left water running, which is a waste of water and electricity. This may be reviewed with the new shower block.

The lane to the site has recently been repaired and will be kept in good maintenance from now on. We apologise if you experienced the potholes but as stated early we are new comers to this business.

We would like to offer you another stay with us for when our site is updated as we believe that you did like the rural location and as you have commented the pools were nice. We can offer you complementary fishing tickets in the spring if you wish to return.

The new management of Carney Pools

Alt i alt
2
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
(Ingen vurdering)
Renslighet
Wifi
Anonym bruker

Rung by site- given details of how to gain access …10/11/2020

Landet til anmelder: StorbritanniaAnonymBekreftet

  • Plass for campingvogn på hardt underlag og gressplen , med strøm
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Rung by site- given details of how to gain access as we were arriving late

    Ikke likt: 

    Showers and toilets ok-just

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Fra bestyreren...

Thank you for your review.

We just want to let you know, that we are in the process of updating the showers and toilets for the spring 2021 and we are well aware that shower and toilet facilities need updating. We have recently taken over the running of the pools and endeavour to make the site a pleasurable experience for all regardless if camping, caravanning or fishing.

We would really welcome you returning so that we can show that we have taken on board our customer feedback - we welcome both positive and constructive reviews - because without feedback, it does not give us scope to improve.

Alt i alt
4
Sted
(Ingen vurdering)
Valuta for pengene
Innkvartering
(Ingen vurdering)
Fasiliteter/aktiviteter
(Ingen vurdering)
Kundeservice
(Ingen vurdering)
Barnevennlighet
(Ingen vurdering)
Renslighet
(Ingen vurdering)
Wifi
(Ingen vurdering)
Standardavatar

Defiantly recommend10/05/2020

Landet til anmelder: StorbritanniaJacquiline J.MobiltelefonikonBekreftet

  • Plass for campingvogn på gressplen , uten strøm
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Nice and friendly

    Ikke likt: 

    Nothing

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Alt i alt
10
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi

Funksjoner

Coronavirus

Check-in: one group at a time

Deep cleaning of accommodation units between guests

Disinfectant sprays and wipes provided

Hand sanitising stations

Shared spaces: more frequent cleaning

Fritidsaktiviteter på stedet

Bar eller klubbhus

Barneklubb

Fisking

Innendørs basseng

Kveldsunderholdning

Lekeplass

Restaurant/Kafé på plassen

Spillerom

Sykkelutleie

TV-rom

Takeaway

Tennis

Treningssenter

Utendørs basseng

Vannsport

Bekvemmeligheter på stedet

Badekar tilgjengelig

Bilparkering ved plassen/enheten

Composting toilet

Dog park

Dusj tilgjengelig

Familietoaletter

Fasiliteter for bevegelseshemmede

Gratis WiFi

Henting fra offentlig transport

Internettilgang

Ispakkekjøling

Matbutikk

Myntvaskeri

Offentlig telefon

Oppvaskområde

Portaloo

Pub toilets

Toalettblokk

Tørkerom

WiFi

Grupper velkomne

Familievennlig

Grupper av samme kjønn velkomne

Motorsykkelvennlig

Samlinger velkomne

Skoleklasser velkomne

Studentgrupper velkomne

Regler

Barbecue provided

Bål tillatt

Grilling tillatt

Hunder tillatt

Hunder tillatt hele året

Nyttekjøretøy tillatt

Camping 2.0

Spisstelt

Temaer

Avsidesliggende

Fredelig

Spektakulært landskap

Tjenester

Communal fridge

Electric car charging point(s)

Fornybar energi

Gassflasker tilgjengelig

Ladefasiliteter

No drinkable water point

No hot water

No running water

Resirkulering tilgjengelig

Tømming av kjemisk avfall

Bekvemmeligheter i nærheten

Bar i nærheten

Butikk i nærheten

Dog walk nearby

Offentlig transport i nærheten

Type

Medium (26-50 plasser)

Fritidsaktiviteter i nærheten

Hesteridning i nærheten

Restaurant i nærheten

Sykling i nærheten

Terrengsykling i nærheten

Sted

[[ campsite.name ]]
Dette stedet mottar foreløpig ikke bestillinger på Pitchup.com.
[[ place.name ]]
  • Bishton Lane, Wolseley Bridge, Staffordshire, England, ST18 0ZX
  • Tidssone Europe/London +0100 (GMT+01:00)   GPS 52.7870°N 1.9558°W

Nærmeste transport

Busstasjoner
Stafford: Station Rd Coach Stop — 11.4 kilometer
Cannock Bus Station — 11.9 kilometer
Penkridge Coach Stop — 12.8 kilometer
Togstasjoner
Rugeley Trent Valley Rail Station — 2.6 kilometer
Rugeley Town Rail Station — 3.9 kilometer
Hednesford Rail Station — 9.1 kilometer
Fergehavner
Woodside Birkenhead Ferry Terminal — 97.8 kilometer
Flyplasser
Birmingham International Airport — 40.1 kilometer
Birmingham International Airport Terminal 1 — 40.1 kilometer
Birmingham International Airport Terminal 2 — 40.3 kilometer

Veibeskrivelse


Legg merke til: Alle avstander på siden er beregnet ut fra luftlinje – kontroller faktisk avstand basert på reisemåten din ved å bruke Få veibeskrivelse-knappen ovenfor.

Lokale attraksjoner

Rural break not complete without spotting some animals out in the open? Try your luck on the trails around the Staffordshire Wildlife Trust’s Wolseley Centre (five minutes’ drive) or head to Amerton Farm (15 minutes) to feed lambs, groom horses and see chicks hatching (or let off some steam at the indoor and outdoor play areas…)

For more of those peaceful country rambles, spend a thoughtful day at the National Memorial Arboretum or see if you can catch one of the opening dates at Mitton Manor Gardens for some splendid topiary, water features and sculptures. Both are 25 minutes away.

Can’t resist the chance to poke about in a palatial country house? Nip over to the National Trust estate at Shugborough Hall or get your imagination going at the remains of Chartley Castle; both can be reached with a 15-minute drive. If that’s all a tad sedate, you may find the thrills of Hednesford Hills Raceway (25 minutes) more to your liking.

Oversett (Drevet av Google Translate)

Må ses

  • Samuel Johnson Birthplace Museum & Bookshop (14.4 kilometer)
  • National Memorial Arboretum (15.4 kilometer)
  • Sudbury Hall (17.0 kilometer)

National Trust

  • Shugborough Estate (4.1 kilometer)
  • Letocetum Roman Baths and Museum (16.0 kilometer)
Legg merke til: Alle avstander på siden er beregnet ut fra luftlinje – kontroller faktisk avstand basert på reisemåten din.

  • Hvor mye kan betales på forhånd? Et depositum på 15% betales når du bestiller, restbeløpet betales ved ankomst. Les mer
  • Har Carney Pools Camping and Caravanning et svømmebasseng? Nei Se alle funksjoner
  • Er Carney Pools Camping and Caravanning hundevennlig? Ja Se alle funksjoner
  • Hvilke attraksjoner finnes i nærheten av Carney Pools Camping and Caravanning? Rural break not complete without spotting some animals out in the open? Try your luck on the trails around the Staffordshire Wildlife Trust’s Wolseley Centre (five minutes’ drive) or head to Amerton … Les mer
  • Når kan jeg sjekke inn på og sjekke ut av Carney Pools Camping and Caravanning?
    Camping og reising
    Ankomst:  noon –  5 p.m.
    Avvreise innen:  noon
    Innkvartering på stedet
    Ankomst:  2 p.m. –  5 p.m.
    Avvreise innen:  noon
    Les mer
  • Hvor mye koster et opphold på Carney Pools Camping and Caravanning? Fra kr 185,96 (for 1 natt, 2 voksne) - prisene kan endres avhengig av valgt dato og antall personer. Sjekk priser og tilgjengelighet

Lukk

Ditt krav blir sendt…

Lukk

Kontakt carney-pools-camping-and-caravanning


Lukk

Betingelser og vilkår

Les gjennom betingelsene og vilkårene til parken under og betingelsene og vilkårene til Pitchup.com.

Adgang
Personer under 18 år må være i følge med sine foreldre eller verge.

Ankomst og avreise
Ingen refusjon/rabatt gis grunnet dårlig vær, sene ankomster, eller tidligere avreiser.
Sene ankomster må meldes til campingplassen/parken så raskt som mulig. Bestillingen din holdes i 24 timer. Deretter forbeholder administrasjonen retten til å leie ut enheten til andre.

Ekstraelementer
Det er ekstrakostnader tilknyttet fasiliteter/aktiviteter, inkludert fishing, som kan betales ved ankomst.
Du kan ta med motorsykkel/motorsykler i stedet for inkludert bil/inkluderte biler.

Endringer på ferien din
Du kan ikke gjøre endringer etter at bestillingen er gjennomført.

Generelt
Administrasjonen forbeholder seg retten til å nekte adgang eller avslutte oppholdet til gjester som har en upassende oppførsel. Ingen refusjon gis.
Det er stilletid mellom 11 p.m. og 7 a.m., og det må følges.
Du trenger fisketillatelse (noe du må søke om i forkant).
Ta umiddelbart kontakt med resepsjonen om du har grunn til klage. Klager som ikke rapporteres til de ansatte mens du fortsatt befinner deg på feriestedet, kan ikke håndteres etter at du har dratt.
The fishing lakes are stocked with carp, tench, bream, F1's, ghost carp, roach, perch and many more.

Hunder
Det er ikke tillatt å ta hunder med inn i overnattingsenheten.

Leid innkvartering
Leid innkvartering: Et depositum på £ 50,00 (kr 576,18) skal betales inn ved ankomst. Depositumet tilbakebetales ved avreise hvis ingen skader eller annet oppdages etter inspeksjon.

Sikkerhet
Det er lov å grille, men grillen må heves over bakken og være under oppsyn av en voksen til enhver tid.
Swimming in the lake is not allowed.

Lukk