Bestill og gi din mening om 3296 ferieparker og campingplasser i Norge, Europa og resten av verden

Vurdering av Feefo-tjeneste

Wrekin Forest Events Camping

9.6
Se priser og bestill
Fra £ 25/€ 28,72/AUD 44,53/USD 34,94/CAD 42,40/CHF 31,47/SEK 290,24/DKK 213,57/kr 287,13/ISK 4 323/ARS 3 252,16/CLP 24 295/PEN 132,40/NZD 47,98/ZAR 491,29/PLN 130,75/BRL 182,94/CZK 736,33/RSD 3 378/HUF 10 295,01/RUB 2 575,47/CNY 224,73 (for 1 natt, 2 voksne)

Hva med å skrive inn litt informasjon og motta en nøyaktig pris?

Wrekin Forest Events Camping

Generelt

  • Avsides, fredfullt sted med skogsstier rett utenfor porten
  • 20 min. kjøring til Telford og 30 min. fra Shrewsbury
  • Fullt utstyrt kjøkken, øko-vennlige bekvemmeligheter, ildsted/griller

Fancy swapping the sound of your smartphone pinging for the noise of birdsong? Then book in a trip at Wrekin Forest Events Camping, an off-grid site with a back to basics feel in lush Shropshire surrounds. This peaceful place also comes with handy essentials to help amp up a weekend in the woods, from fairy lights and festoon lamps to a fully-equipped kitchen, barbecue and firepits.

While a stay at this park’s all about getting lost in the forest (bring your pup along to help you sniff your way back...) or letting the kids loose on the large playing field (with swings, sandpit, football net, badminton and table tennis), ace activities and attractions are all around too. It’s a 20-minute drive to Telford from here for the landmark Iron Bridge as well as a kids’ park with heritage trails and an aerial rope course.

If educational times for the small fry are what you’re after, the site is set in a Forest School with outdoorsy courses available for primary school pupils. It's 25 minutes from the Museum of the Gorge as well, one of 10 around town giving a glimpse at the history of the Industrial Revolution in this area where it all began. (If even more poking into the past appeals, Blists Hill Victorian Town is around the same distance with its recreated 19th-century village and staff dressed up in fancy period clothes… and should be a hit with those primary-aged pupils too.)

To nosey in nature instead, The Wrekin is a 25-minute drive from the park: putter to the hillfort’s 1,335-foot top and check out views over 17 of England’s counties or have picnics at the peak. And if you’d prefer to just hang out at your new home from home, plenty of space is available for outdoor games like croquet, swing ball and Jenga (all available to hire from the owners).

Oversett (Drevet av Google Translate)

Legg merke til

Personer under 18 år må være i følge med sine foreldre eller verge.

Ingen adgang på campingplassen for raser/blandingsraser som er på listen over farlige hunder.

Det er ekstrakostnader tilknyttet fasiliteter/aktiviteter, inkludert Forest School, som kan betales ved ankomst.

The toilet facilities are closed until May 17, 2021. Guests will need to use their own facilities.

The shower facilities are closed until May 17, 2021. Guests will need to use their own facilities.


Ankomst:
Avreise: (2 netter)
Reisfølge:

Rediger søk…

Klikk/trykk én gang for å velge ankomstdag, og én gang til for avreisedag.


Bestille som en gruppe?

Vurderinger

9.6

Samlet vurdering basert på 76 vurderinger

 

97% ville anbefalt dette stedet til en venn.

96% ville overnattet her igjen.

  91% beskrevet som Skog ?

Flere vurderinger

Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi



Viser kun vurderinger for de siste 30 månedene.

Tilbakestill filtre
Kundevurderinger på andre språk vises nedenfor.

Fantastic site, owners really helpful, lots of wonderful memories.05/04/2021

Landet til anmelder: StorbritanniaRichard S.MobiltelefonikonBekreftet

  • Plass for telt på gressplen og jordunderlag , uten strøm
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Everything

    Ikke likt: 

    Nothing

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Fra bestyreren...

Thank you so much for staying with us. We are glad you enjoyed 'everything' and disliked 'nothing'. It really is encouraging when our guests are pleased with their stay. Thank you for your personal feedback too. This was a real boost. We really hope to see you again soon.

Very best wishes,
Judei & Team

Alt i alt
10
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi
(Ingen vurdering)

Lovely location, lovely staff, very clean.05/03/2021

Landet til anmelder: StorbritanniaDonna G.MobiltelefonikonBekreftet

  • Plass for telt på gressplen og jordunderlag , uten strøm
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Everything

    Ikke likt: 

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Fra bestyreren...

Thank you so much for your lovely feedback, we are so pleased you enjoyed our site.

We really hope you will stay with us again.

Best wishes,
Judie & Team.

Alt i alt
10
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
(Ingen vurdering)
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi
(Ingen vurdering)

A lovely location, extremely friendly staff.05/03/2021

Landet til anmelder: StorbritanniaDonna G.MobiltelefonikonBekreftet

  • Plass for telt på gressplen og jordunderlag , uten strøm
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Location, amenities for the children etc. Lovely walks and lots of things to borrow as their is always something you forget.

    Ikke likt: 

    Very cold overnight but its May and I've learnt that airbeds are essential from now on!

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Fra bestyreren...

Thank you so much for your feedback, we are really grateful for your positivity.

So sorry it was cold! May should be warmer...I am with you on the need for an airbed. Please do ask us next time..we do have some spares.

We really hope you will stay again.

Best wishes,
Judie & Team.

Alt i alt
10
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
(Ingen vurdering)
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi
(Ingen vurdering)

Squirrels Hideaway - Good site but just needs some more improvements05/03/2021

Landet til anmelder: StorbritanniaNick B.Bekreftet

  • Plass for telt (Squirrel's Hideaway) på gressplen og jordunderlag , uten strøm (avsides, kun voksne)
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Nice rustic, back to basics campsite. Toilets very good with individual units rather than shared block to allow for them to be used during covid restrictions. Great scenery and remote location while still being close enough to drive to amenities in Telford. Stayed in Squirrel Hideaway 2 which was a nice big pitch away from others with plenty of space for a tent and seating area with included fire pit, logs and a BBQ.

    Ikke likt: 

    Unmanned site meant people were still noisy after the 10pm curfew which we could hear from our spot, would not have wanted to be in the main field pitches. It also meant people parked inconsiderately blocking the access road meaning we couldn't get the car closer to load up the kit and even making it difficult to carry the kit past the car. It would be nice to have seen the site staff or owners for even a short time on site when we arrived. Shower was OK but the floor need to be made of something easier to clean and would be better to have a shower head mounted higher up (as a 6'2" person it was mid chest height).

    There need to be more toilets than the 2 cubicles as we had to queue a few times. There is only one shower which may be too few at busy times although we were fine as early risers showering around 7am.

    The site is mainly peaceful apart from on Sunday afternoon where there was a horrendous amount of noise from the Grasstrack circuit which I found on the map to be only around 500m away. This completely destroyed the tranquil atmosphere we went for.

    There is the kids play area quite nearby to the pitch which meant there was a lot of noise until almost 10pm so it wasn't easy to sit back and relax. This could do with being relocated away from the "secluded" pitches

    The pitch was quite well secluded but not completely hidden away like other forest sites I have been to. There needs to be some more signage that the track to the pitch is not a footpath for people to explore the site as we had, on two occasions while we were there, groups walk straight in to our pitch.

    There are no facilities to carry kit from the car to the pitch. Most other sites where you are unable to park next to the pitch have trolleys or wheelbarrows available.

    If a some of the concerns were corrected then I would stay again but wouldn't as it currently is. I would suggest it to others to experience though

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Fra bestyreren...

Thank you so much for your review. I am glad that overall you had a good time.
Let me go through your points... some of which are absolutely valid.

We are an unmanned site as you stated, generally I am at the site on and off, on this occasion I was away visiting my daughter for the first time in a year, so I apologise for not being around, however Aime, my site assistant visited daily and my sister visited Sunday morning.

Curfew is 11pm, there was a couple who decided to behave in a very inconsiderate way and caused disruption to many.. this is not acceptable, but as nobody called me until almost 12.30am and I had already gone to sleep I was unable to rectify the problem..we have a very clear notice regarding noise and two phone numbers are given out that can be used for this very purpose. Please always contact us sooner rather than later. We will ALWAYS come down.

I have just order two luggage trolleys for use on the site. We have a problem of theft we have this type of thing on site, so I am hoping this will not occur.

The grasstrack is indeed annoying..not something we can control!

We had already decided we needed to alter the location of the hideaways slightly and take them further back. The kids area is brand new and does slightly impact the privacy of Squirrels Hideaway.

We have two cubicle flush toilets, but in addition we have two compost toilets and one urinal compost toilet! The flush toilets are actually a new addition this year. The compost toilets could have been used rather than queuing.

The shower will be raised this week!

Selfish parking is annoying... I apologise for the inconvenience of this. The huts are the only people permitted to keep their cars near their accomodation. You may notice that we have had a complaint about asking people to park in the car park... we can't win on this one sadly!

We hope you will think that we have considered your points as valid and solved those we can.

Many thanks, Judie & Team

Alt i alt
6
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi
(Ingen vurdering)
Anonym bruker

Great site!05/03/2021

Landet til anmelder: StorbritanniaAnonymMobiltelefonikonBekreftet

  • Plass for telt på gressplen og jordunderlag , uten strøm
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    All was lovely and well equipped so you could lend things and plenty of wood for fire well kept and a lovely spot

    Ikke likt: 

    I couldn’t park near tent so was a bit of a struggle as I’m a single parent with a seven year old if I had have been prewarned I would’ve bought a trolley but I managed and had a lovely time

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Fra bestyreren...

Thank you for your feedback. I am glad that overall you had a lovely time.

I have ordered two luggage trolleys that will be available as soon as they arrive.

Alt i alt
10
Sted
(Ingen vurdering)
Valuta for pengene
(Ingen vurdering)
Innkvartering
(Ingen vurdering)
Fasiliteter/aktiviteter
(Ingen vurdering)
Kundeservice
(Ingen vurdering)
Barnevennlighet
(Ingen vurdering)
Renslighet
(Ingen vurdering)
Wifi
(Ingen vurdering)

Lovely back to basics woodland pitch with relatively basic amenities.05/03/2021

Landet til anmelder: StorbritanniaPaul C.MobiltelefonikonBekreftet

  • Plass for telt (Dove) på gressplen og jordunderlag , uten strøm (for familier)
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Spacious pitch, plenty of fire wood to forage and a lovely hot shower

    Ikke likt: 

    N/A

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Fra bestyreren...

Thank you for your feedback. I hope you had a good stay. I am pleased that you found your pitch to be of a good standard.

I was disappointed to see a low score on facilities... We have a shower, toilets, a fully equipped kitchen with pots and pans, cutlery and crockery, hot washing up water, a playing field as well as forest school, table tennis & badminton.

We provide a BBQ & firepit at each pitch.

We advertise as a back to basics site. If you are able to expand on facilities that you felt were missing we would be grateful.

Many thanks,
Judie & Team

Alt i alt
10
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
(Ingen vurdering)
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi
(Ingen vurdering)
Standardavatar

Facilities and pitch segregation05/01/2021

Landet til anmelder: StorbritanniaLee M.MobiltelefonikonBekreftet

  • Plass for telt på gressplen og jordunderlag , uten strøm
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Facilities and pitch segregation

    Ikke likt: 

    The water for washing up was cold

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Fra bestyreren...

Thank you for your review. I am glad that you found the pitch space good. I hope you enjoyed your stay.

We provide a site with extensive facilities for children from a huge playing field to den building and a table tennis area, I understand you were travelling without children so it maybe possible that you did not find all of our child friendly provision. Our forest school is also a wonderful space.

Just to let you know.. we don't have wifi! We can't provide this I am afraid. We are almost off-grid in terms of getting a phone signal.

We hope will come again.
Judie & Team

Alt i alt
10
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi

Everything! There's so much wonderful to report. We had such …05/01/2021

Landet til anmelder: StorbritanniaVictoria B.Bekreftet

  • Plass for telt (Squirrel's Hideaway) på gressplen og jordunderlag , uten strøm (avsides, kun voksne)
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Everything! There's so much wonderful to report. We had such a comfortable 5 night stay. I want to highlight how great the new toilet facilities are, they've been constructed to comply with covid restrictions, there is one unit installed with two separate entrances to individual bathrooms, not cubicles. So, despite what it says on the website, there ARE fully functional flushing toilets open and a hot shower!
    This was our second visit and we will be back.

    Ikke likt: 

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Fra bestyreren...

Thank you so much for your wonderful feedback. We are so pleased you had a lovely stay. It was wonderful to have you visit us again. We truly hope to see you soon.

Judie & Team

Alt i alt
10
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
(Ingen vurdering)
Renslighet
Wifi
(Ingen vurdering)
Anonym bruker

Clean and well kept site04/26/2021

Landet til anmelder: StorbritanniaAnonymMobiltelefonikonBekreftet

  • Gjeterhytte Owls Nest (2 voksne og 2 barn)
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Very peaceful lovely place for a quiet relaxing weekend away

    Ikke likt: 

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Fra bestyreren...

So glad that you had a peaceful stay and I hope that you visit again soon. :) judie

Alt i alt
10
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi
(Ingen vurdering)
Anonym bruker

Small, well thought out camping. Clean, basic facilities.04/19/2021

Landet til anmelder: StorbritanniaAnonymMobiltelefonikonBekreftet

  • Plass for telt på gressplen og jordunderlag , uten strøm
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Everything!

    Ikke likt: 

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Fra bestyreren...

I am so glad that you liked everything and disliked nothing.. reviews like yours make all the hard work put into the site over the winter period worth it. :) Judie

Alt i alt
10
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi

Funksjoner

Coronavirus

Deep cleaning of accommodation units between guests

Disinfectant sprays and wipes provided

Hand sanitising stations

Individual rooms in toilet/shower/basin facilities

Shared spaces: daily deep cleaning

Fritidsaktiviteter på stedet

Bar eller klubbhus

Barneklubb

Fisking

Innendørs basseng

Kveldsunderholdning

Lekeplass

Restaurant/Kafé på plassen

Spillerom

Sykkelutleie

TV-rom

Takeaway

Tennis

Treningssenter

Utendørs basseng

Vannsport

Bekvemmeligheter på stedet

Badekar tilgjengelig

Bilparkering ved plassen/enheten

Composting toilet

Dog park

Dusj tilgjengelig

Familietoaletter

Fasiliteter for bevegelseshemmede

Gratis WiFi

Henting fra offentlig transport

Internettilgang

Ispakkekjøling

Matbutikk

Myntvaskeri

Offentlig telefon

Oppvaskområde

Portaloo

Pub toilets

Telt til leie

Toalettblokk

Tørkerom

WiFi

Grupper velkomne

Familievennlig

Grupper av samme kjønn velkomne

Motorsykkelvennlig

Skoleklasser velkomne

Studentgrupper velkomne

Regler

Barbecue provided

Bål tillatt

Grilling tillatt

Hunder tillatt

Hunder tillatt hele året

Nyttekjøretøy tillatt

Camping 2.0

Oppstilte telt

Pod-hytter

Vognhytter

Temaer

Avsidesliggende

Budsjett/backpacker

Fredelig

Naturparadis

Skog

Villmarkscamping

Tjenester

Communal fridge

Electric car charging point(s)

Fornybar energi

Gassflasker tilgjengelig

Ladefasiliteter

No drinkable water point

No hot water

No running water

Resirkulering tilgjengelig

Tømming av kjemisk avfall

Bekvemmeligheter i nærheten

Bar i nærheten

Butikk i nærheten

Dog walk nearby

Type

Små (11-25 plasser)

Sted

[[ campsite.name ]]
Dette stedet mottar foreløpig ikke bestillinger på Pitchup.com.
[[ place.name ]]
  • Crudgington Moor Lane, Kynnersley, Shrewsbury, Shropshire, England, TF6 6JX
  • Tidssone Europe/London +0100 (GMT+01:00)   GPS 52.7535°N 2.5150°W

Nærmeste transport

Busstasjoner
Telford: Town Centre Bus Station — 9.7 kilometer
Shrewsbury: Bus Station Raven Meadows — 16.7 kilometer
Ford (Shrops): A458 Coach Stop — 24.1 kilometer
Togstasjoner
Wellington (Shropshire) Rail Station — 5.8 kilometer
Oakengates Rail Station — 8.0 kilometer
Telford Central Rail Station — 9.5 kilometer
Fergehavner
Woodside Birkenhead Ferry Terminal — 78.7 kilometer
Flyplasser
Birmingham International Airport — 62.7 kilometer

Veibeskrivelse


Legg merke til: Alle avstander på siden er beregnet ut fra luftlinje – kontroller faktisk avstand basert på reisemåten din ved å bruke Få veibeskrivelse-knappen ovenfor.

Lokale attraksjoner

In Shropshire with the intent of shuffling about in the lush landscape? Drive to Ironbridge first off (half an hour away) and steel yourself for a 139-mile stroll on the Shropshire Way.

Alternatively, if that sounds a little lengthy for your liking, Much Wenlock is around the same distance and leads to the 19-mile limestone ridge of Wenlock Edge (and fun fact: it was formerly a tropical coral reef aeons ago when this area was under the sea).

If this gets you craving some water-based whiling, take a stroll over to a Much Wenlock activity centre for canoeing, kayaking and rafting on the River Severn, plus quad biking and clay pigeon shooting on land. Boldings Pools (30 minutes) meanwhile is your go-to if angling for carp, bream and roach sounds like a grand day out...

Oversett (Drevet av Google Translate)

Må ses

  • Darby Houses (Ironbridge) (12.5 kilometer)
  • Blists Hill Victorian Town (12.9 kilometer)
  • Ironbridge Gorge Museums (13.9 kilometer)

National Trust

  • Sunnycroft (6.6 kilometer)
  • Attingham Park (12.8 kilometer)
Legg merke til: Alle avstander på siden er beregnet ut fra luftlinje – kontroller faktisk avstand basert på reisemåten din.

Retningslinjer

Tillatt tidspunkt for ankomst/avreise

Camping og reising
Ankomst:  1 p.m. –  9 p.m.
Avvreise innen:  11:30 a.m.
Innkvartering på stedet
Ankomst:  1 p.m. –  9 p.m.
Avvreise innen:  11:30 a.m.

Wrekin Forest Events Camping retningslinjer for avbestilling

Ingen refusjoner innen 2 dager før ankomstdato.

Bestillinger kan ikke endres innen 2 dag(er) før ankomst.

Ingen refusjon/rabatt gis grunnet dårlig vær, sene ankomster, eller tidligere avreiser.

Har du behov for å avbestille eller endre på bestillingen, gi beskjed så tidlig som overhodet mulig slik at andre får anledning til å bestille. Det kan være en god idé å kjøpe avbestillingsforsikring og forsikring for eiendeler/skade for reisen.

Legg merke til at depositumet ditt er betalt til Pitchup.com og er ikke refunderbart.

Betaling

Depositum som kan overføres under COVID-19. Wrekin Forest Events Camping vil belaste kortet for hele beløpet 1 uke før ankomst. Hvis ankomst er innen 1 uke, vil beløpet bli innhentet umiddelbart.

Leid innkvartering: Et depositum på £ 25,00 (kr 290,41) skal betales inn ved ankomst. Depositumet tilbakebetales ved avreise hvis ingen skader eller annet oppdages etter inspeksjon.

Depositum som kan overføres under COVID-19.

Du kan også velge å betale hele beløpet når du bestiller.

Betalingsmetoder som kan brukes på stedet

Bankoverføring
Kontant
Sjekk

Betingelser og vilkår

Bestillingsbetingelser og-vilkår

  • Har Wrekin Forest Events Camping et svømmebasseng? Nei Se alle funksjoner
  • Er Wrekin Forest Events Camping hundevennlig? Ja Se alle funksjoner
  • Hvilke attraksjoner finnes i nærheten av Wrekin Forest Events Camping? In Shropshire with the intent of shuffling about in the lush landscape? Drive to Ironbridge first off (half an hour away) and steel yourself for a 139-mile stroll on the Shropshire Way. … Les mer
  • Når kan jeg sjekke inn på og sjekke ut av Wrekin Forest Events Camping?
    Camping og reising
    Ankomst:  1 p.m. –  9 p.m.
    Avvreise innen:  11:30 a.m.
    Innkvartering på stedet
    Ankomst:  1 p.m. –  9 p.m.
    Avvreise innen:  11:30 a.m.
    Les mer
  • Hvor mye koster et opphold på Wrekin Forest Events Camping? Fra kr 287,13 (for 1 natt, 2 voksne) - prisene kan endres avhengig av valgt dato og antall personer. Sjekk priser og tilgjengelighet

Lukk

Ditt krav blir sendt…

Lukk

Kontakt wrekin_forest_events_camping


Lukk

Betingelser og vilkår

Les gjennom betingelsene og vilkårene til parken under og betingelsene og vilkårene til Pitchup.com.

Coronavirus
The shower facilities are closed until May 17, 2021. Guests will need to use their own facilities.
The toilet facilities are closed until May 17, 2021. Guests will need to use their own facilities.

Adgang
Personer under 18 år må være i følge med sine foreldre eller verge.

Ankomst og avreise
Enheter tildeles ved ankomst.
Ingen refusjon/rabatt gis grunnet dårlig vær, sene ankomster, eller tidligere avreiser.
Sene ankomster må meldes til campingplassen/parken så raskt som mulig. Bestillingen din holdes i 24 timer. Deretter forbeholder administrasjonen retten til å leie ut enheten til andre.

Ekstraelementer
Det er ekstrakostnader tilknyttet fasiliteter/aktiviteter, inkludert Forest School, som kan betales ved ankomst.

Endringer på ferien din
Bestillinger kan ikke endres innen 2 dag(er) før ankomst.

Generelt
Administrasjonen forbeholder seg retten til å nekte adgang eller avslutte oppholdet til gjester som har en upassende oppførsel. Ingen refusjon gis.
Det er stilletid mellom 11:30 p.m. og 7 a.m., og det må følges.

Hunder
Et gyldig vaksinesertifikat må følge med hunden.
Hunder skal være i bånd og under oppsyn til enhver tid.
Ingen adgang på campingplassen for raser/blandingsraser som er på listen over farlige hunder.

Leid innkvartering
Enheten skal etterlates ren og ryddig. Et gebyr på £ 25,00 (kr 290,41) må betales for enheter som ikke er rengjort ved avreise.
Leid innkvartering: Et depositum på £ 25,00 (kr 290,41) skal betales inn ved ankomst. Depositumet tilbakebetales ved avreise hvis ingen skader eller annet oppdages etter inspeksjon.

Lukk