Bestill og gi din mening om 2425 ferieparker og campingplasser i Norge, Europa og resten av verden

Vurdering av Feefo-tjeneste

Old House Farm Rural Camping Retreat

8.3

Dette stedet mottar foreløpig ikke bestillinger på Pitchup.com.

Hvis du er eier av dette stedet, kan du begynne å motta bestillinger gjennom Pitchup.com og legge til bedriftsinformasjon.

Generelt

  • Velholdt sted på gård beliggende i et grøntområde i Chiltern Hills
  • Mellom London og Costwolds, 1,6 km fra landsbyen Stokenchurch
  • En halvtimes kjøring fra Henley-on-Thames og Oxford

Drive deep into the Chiltern Hills Area of Outstanding Natural Beauty for a stay at this well-maintained site on a farm setting, surrounded by scenic walks in the green countryside and to local villages.

As well as having chances to roam all around, Old House Farm Rural Camping Retreat is a peaceful place with thoughtfully designed facilities. Being within about half an hour’s drive of Henley-on-Thames and Oxford for riverside rambling and 45 minutes from the rides of Legoland and Thorpe Park, it’s also an excellent Buckinghamshire base with easy access to attractions and activities for all ages and tastes.

Those looking for a wildlife-based break will be pleased to know there are plenty of chances for nature spotting in this green belt area between London and the Cotswolds, such as at local village Stokenchurch (just over a mile away), which is known for its red kite population after these birds were reintroduced to the area.

If strolling around stately homes is more to your tastes, the farm is 15 minutes’ drive from High Wycombe and 10 minutes to Hughenden Manor, the ex-residence of 19th-century prime minister Benjamin Disraeli. Wycombe Museum is another old house with manicured gardens, and West Wycombe Park, yet another fancy manor, is just outside town.

If pretending to be a member of the aristocracy for the afternoon gets you hungry, head back to site for a barbecue followed by a warming session around the campfire. For eating out and snacks, restaurants, a coffee shop and takeaways are in Stokenchurch and the nearest pub serving food is 20 minutes’ walk from the farm.

Oversett (Drevet av Google Translate)

Ankomst:
Avreise: (2 netter)
Reisfølge:

Rediger søk…

Klikk/trykk én gang for å velge ankomstdag, og én gang til for avreisedag.


Bestille som en gruppe?

Vurderinger

8.3

Samlet vurdering basert på 21 vurderinger

 

71% ville anbefalt dette stedet til en venn.

71% ville overnattet her igjen.

  60% beskrevet som Fredelig ?

Flere vurderinger

Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi



Bare vurderinger for de siste 18 månedene.

Tilbakestill filtre
Kundevurderinger på andre språk vises nedenfor.
Anonym bruker

Paid a premium price for facilities that were worse than basic. Avoid.09/30/2019

Landet til anmelder: StorbritanniaAnonymBekreftet

  • Plass for telt på gressplen og jordunderlag , uten strøm
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Leaving.

    Ikke likt: 

    Wind swept open field with no shelter from wind and rain. Uneven and stony ground. Noisy: almost adjacent to the M40.

    No signs to show the location of reception. Nobody on reception either on arrival or departure. Site poorly signposted and quite difficult to find.

    Toilet facilities consisted only of one portacabin, which contained two combined shower, wash basin and toilet units. This was for all tents on the site, and half a dozen camping pods (which did not have en-suite toilets). Fortunately the site was almost empty so there was no great issue waiting for the toilet, but if there had been a few people taking a half hour in there (someone like my sister-in-law, for example) it would have been very uncomfortable.

    The only facility for washing pots, pans and crockery was one tiny bowl with cold water only, on the far side of the field and completely unsheltered from the weather.

    The field was shared with a couple of small goats, which were quite sweet, but would eat anything they could find.

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Fra bestyreren...

Hi there, thank you for your review. i sadly find this review factually inaccurate and unfair. We do not have a reception but you spoke to my husband upon arrival who directed you round to the field. We came out to the field in the morning and you had already left. Yes the field is an open field and unfortunately we cannot be held accountable for the weather inclements. The toilets and showers are sufficient for the 4 x pods on our site and the few tent pitches we now offer. During the peak season we drafted in additional facilities to cope with demand.

Thank you again.

Alt i alt
2
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
(Ingen vurdering)
Renslighet
Wifi

Great spot, lovely views, alpacas and goats, really easy going …09/04/2019

Landet til anmelder: StorbritanniaRichard L.Bekreftet

  • Plass for telt på gressplen og jordunderlag , uten strøm
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Great spot, lovely views, alpacas and goats, really easy going people, good showers.

    Ikke likt: 

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Alt i alt
10
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
(Ingen vurdering)
Renslighet
Wifi
(Ingen vurdering)
Anonym bruker

Cheap site, the Pods look nice but recommend for the hard of hearing09/01/2019

Landet til anmelder: StorbritanniaAnonymBekreftet

  • Plass for telt på gressplen og jordunderlag , uten strøm
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    No one else around so very private

    Ikke likt: 

    Very loud road noise from motorway plus noise from industrial site beside the site.
    No one there to greet us when we arrived and another family arrived a day later and had no one there to greet them initially

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Alt i alt
6
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi
Anonym bruker

Very lovely clean place to stay will definitely be going …08/31/2019

Landet til anmelder: StorbritanniaAnonymMobiltelefonikonBekreftet

  • Plass for telt på gressplen og jordunderlag , uten strøm
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Very lovely clean place to stay will definitely be going again and highly recommend

    Ikke likt: 

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Alt i alt
10
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi

Quiet clean and open campsite08/28/2019

Landet til anmelder: Storbritanniaspencer p.MobiltelefonikonBekreftet

  • Plass campingbil på gressplen og jordunderlag , uten strøm
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Clean hot showers, toilets, fire pits and friendly owners

    Ikke likt: 

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Alt i alt
10
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi

New, clean site with level pitches in a convenient location.08/26/2019

Landet til anmelder: StorbritanniaDaniel W.MobiltelefonikonBekreftet

  • Plass for telt på gressplen og jordunderlag , uten strøm
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Clean showers and toilets, secluded location with good view of the countryside, easy to get to and short (20 mins) walk to town centre.

    Ikke likt: 

    Traffic noise was a minor annoyance, and the shower block got very hot.

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Alt i alt
8
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi
(Ingen vurdering)

Really liked the relaxed and friendly atmosphere. When we arrived …08/23/2019

Landet til anmelder: StorbritanniaDavid D.MobiltelefonikonBekreftet

  • Plass for telt på gressplen og jordunderlag , uten strøm
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Really liked the relaxed and friendly atmosphere. When we arrived there were only a couple of times there and everyone seem to be really chilled out. Fantastic view over a small valley..a great way to wake up. Shower and toilet facilities immaculate at all times really impressive! We found a lovely farm shop (Lacy’s Farm) and my young son and I barbecued two monster steaks for supper!

    Ikke likt: 

    We really disliked...the fact that we had to leave and come home..☹️

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Alt i alt
10
Sted
(Ingen vurdering)
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi
(Ingen vurdering)
Anonym bruker

Eigenaresse alleen bij aankomst gezien.08/20/2019

Landet til anmelder: NederlandAnonymMobiltelefonikonBekreftet

  • Plass for telt på gressplen og jordunderlag , uten strøm
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Redelijk schoon sanitair. Eigenaresse reageert snel op mails.

    Ikke likt: 

    Camping wordt omschreven als rustig, maar ligt langs de snelweg. 24/7 verkeerslawaai.
    Te weinig sanitair als het veld vol staat.
    Geen afvalcontainers.
    Koud afwaswater.

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Fra bestyreren...

Hallo bedankt voor je review. Sorry dat je niet kon profiteren van je geplande verblijf dat bij ons werd afgebroken vanwege onvoorziene omstandigheden tijdens je reis. Ik hoop dat je de kans hebt om ons opnieuw te bezoeken en tijd door te brengen op Old House Farm.

Alt i alt
4
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
(Ingen vurdering)
Renslighet
Wifi
(Ingen vurdering)
Standardavatar

Friendly staff Clean facilities08/15/2019

Landet til anmelder: Amerikas forente staterJohn R.Bekreftet

  • Plass for telt på gressplen og jordunderlag , uten strøm
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Friendly staff
    Clean facilities

    Ikke likt: 

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Fra bestyreren...

Thank you for staying at Old House Farm and for your review. We look forward to welcoming you again in the future :-).

Alt i alt
10
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi
(Ingen vurdering)

Cute animals. 2 toilet/shower blocks and one portaloo. Easygoing site, …08/15/2019

Landet til anmelder: StorbritanniaRebecca D.Bekreftet

  • Plass for telt på gressplen og jordunderlag , uten strøm
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Cute animals.
    2 toilet/shower blocks and one portaloo.
    Easygoing site, pitch up anywhere.

    Ikke likt: 

    Quite noisy, lots of road noise and machinery in the field next door till late at night, might be worth throwing some ear plugs in.

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Fra bestyreren...

Thank you for staying at Old House Farm. I apologise for the noise of the machinery but it has been harvesting time and unfortunately the neighbouring farmer did not give us any notice of his intention to work in the evening. Apologies again.

Alt i alt
8
Sted
(Ingen vurdering)
Valuta for pengene
(Ingen vurdering)
Innkvartering
(Ingen vurdering)
Fasiliteter/aktiviteter
(Ingen vurdering)
Kundeservice
(Ingen vurdering)
Barnevennlighet
(Ingen vurdering)
Renslighet
(Ingen vurdering)
Wifi
(Ingen vurdering)

Funksjoner

Fritidsaktiviteter på stedet

Bar eller klubbhus

Barneklubb

Fisking

Innendørs basseng

Kveldsunderholdning

Lekeplass

Restaurant/Kafé på plassen

Spillerom

Sykkelutleie

TV-rom

Takeaway

Tennis

Treningssenter

Utendørs basseng

Vannsport

Bekvemmeligheter på stedet

Badekar tilgjengelig

Bilparkering ved plassen/enheten

Composting toilet

Dusj tilgjengelig

Familietoaletter

Fasiliteter for bevegelseshemmede

Gratis WiFi

Henting fra offentlig transport

Internettilgang

Ispakkekjøling

Matbutikk

Myntvaskeri

Offentlig telefon

Oppvaskområde

Portaloo

Pub toilets

Toalettblokk

Tørkerom

WiFi

Grupper velkomne

Familievennlig

Grupper av samme kjønn velkomne

Motorsykkelvennlig

Skoleklasser velkomne

Studentgrupper velkomne

Regler

Barbecue provided

Bål tillatt

Grilling tillatt

Hunder ikke tillatt

Hunder tillatt

Nyttekjøretøy tillatt

Camping 2.0

Pod-hytter

Temaer

Avsidesliggende

Fredelig

Skog

Tjenester

Communal fridge

Fornybar energi

Gassflasker tilgjengelig

Ladefasiliteter

No drinkable water point

No hot water

No running water

Resirkulering tilgjengelig

Tømming av kjemisk avfall

Bekvemmeligheter i nærheten

Bar i nærheten

Butikk i nærheten

Offentlig transport i nærheten

Type

Bondegård

Små (11-25 plasser)

Fritidsaktiviteter i nærheten

Restaurant i nærheten

Campingvogner og bobiler

Sesongplasser

Sted

[[ campsite.name ]]
Dette stedet mottar foreløpig ikke bestillinger på Pitchup.com.
[[ place.name ]]
  • Old House Farm, Marlow Road, Stokenchurch, High Wycombe, Buckinghamshire, England, HP14 3UN
  • Tidssone Europe/London GMT (GMT+00:00)   GPS 51.6457°N 0.8837°W

Nærmeste transport

Busstasjoner
Lewknor: B4009 Oxford Tube Coach Stop — 6.1 kilometer
High Wycombe: Bridge St Bus Station — 9.0 kilometer
Reading: Rail Station Coach Stop — 21.7 kilometer
Togstasjoner
Saunderton Rail Station — 5.2 kilometer
Princes Risborough Rail Station — 8.5 kilometer
High Wycombe Rail Station — 9.7 kilometer
Fergehavner
Shepperton Ferry Landing — 41.6 kilometer
Weybridge Ferry Landing — 41.7 kilometer
Moulsey - Hurst Park Ferry Landing — 44.5 kilometer
Flyplasser
London Heathrow Airport Terminal 5 — 33.6 kilometer
London Heathrow Airport Terminal 3 — 35.2 kilometer
London Heathrow Airport — 35.4 kilometer

Veibeskrivelse


Legg merke til: Alle avstander på siden er beregnet ut fra luftlinje – kontroller faktisk avstand basert på reisemåten din ved å bruke Få veibeskrivelse-knappen ovenfor.

Lokale attraksjoner

Adventures in the Chiltern Hills really are varied: the area has everything from the manmade Hell Fire Caves network for underground rambles to flying lessons at Wycombe Air Park (both 10 minutes’ drive).

More of a train fan than aviation aficionado? Bekonscot Model Village & Railway is 25 minutes’ drive, and about the same distance is the animal petting and feeding – plus go-karting and crazy golf – at Odds Farm Park.

A few other places to suit the kids include the Roald Dahl Museum and Story Centre (30 minutes) in Great Missenden, paying tribute to the author who lived in the village for more than three decades. And for a guaranteed way to keep the younger travellers busy? There's always the rides and shows at Legoland Windsor (35 minutes) and Thorpe Park Resort (45 minutes)...

Oversett (Drevet av Google Translate)

Må ses

  • West Wycombe Park (1.2 kilometer)
  • Hughenden Manor (8.9 kilometer)
  • Roald Dahl Museum and Story Centre (13.1 kilometer)

National Trust

  • West Wycombe Park (5.5 kilometer)
  • Hughenden Manor (8.8 kilometer)
Legg merke til: Alle avstander på siden er beregnet ut fra luftlinje – kontroller faktisk avstand basert på reisemåten din.

  • Har Old House Farm Rural Camping Retreat et svømmebasseng? Nei Se alle funksjoner
  • Er Old House Farm Rural Camping Retreat hundevennlig? Nei Se alle funksjoner
  • Hvilke attraksjoner finnes i nærheten av Old House Farm Rural Camping Retreat? Adventures in the Chiltern Hills really are varied: the area has everything from the manmade Hell Fire Caves network for underground rambles to flying lessons at Wycombe Air Park (both 10 minutes’ … Les mer
  • Når kan jeg sjekke inn på og sjekke ut av Old House Farm Rural Camping Retreat?
    Camping og reising
    Ankomst:  2 p.m. –  6 p.m.
    Avvreise innen:  10 a.m.
    Innkvartering på stedet
    Ankomst:  2 p.m. –  6 p.m.
    Avvreise innen:  10 a.m.
    Les mer

Lukk

Ditt krav blir sendt…

Lukk

Kontakt old_house_farm_rural_camping_retreat


Lukk

Betingelser og vilkår

Les gjennom betingelsene og vilkårene til parken under og betingelsene og vilkårene til Pitchup.com.

Adgang
Adgang er først tillatt etter registreringen er fullført ved resepsjonen.
Alle gjester som overnatter på campingplassen, må vise ID i resepsjonen og signere registreringsskjema.
Personer under 18 år må være i følge med sine foreldre eller verge.

Ankomst og avreise
Enheter tildeles ved ankomst.
Ingen refusjon/rabatt gis grunnet dårlig vær, sene ankomster, eller tidligere avreiser.

Generelt
Administrasjonen forbeholder seg retten til å nekte adgang eller avslutte oppholdet til gjester som har en upassende oppførsel. Ingen refusjon gis.
Det er stilletid mellom 10 p.m. og 7:30 a.m., og det må følges.
Radio, musikk og TV-apparater må være innstilt på lavt volum. Bildører og bagasjeluker må lukkes uten bråk.
Ta umiddelbart kontakt med resepsjonen om du har grunn til klage. Klager som ikke rapporteres til de ansatte mens du fortsatt befinner deg på feriestedet, kan ikke håndteres etter at du har dratt.
Tilbakebetaling innenfor gitt avbestillingsperiode er mulig kun hvis stedet får leid ut enheten/plassen du avbestiller på nytt.

Kjøretøy
Bilen er bare inkludert i prisen hvis du reiser med campingvogn eller telt. Bil er ikke tillatt når du reiser med bobil/campingbil.
Kommersielle kjøretøy (kjøretøy med arbeidsrelatert formål, transportere varer eller passasjerer mot betaling) og kjøretøy med firmalogo er ikke tillatt på stedet.
Kun én bil kan parkeres på plassen. Øvrige biler skal parkeres på anviste plasser.

Leietid
Ingen utdrikningslag tillatt via Pitchup.com.

Sikkerhet
Det er lov å grille, men grillen må heves over bakken og være under oppsyn av en voksen til enhver tid.

Lukk