9,6

Algehele score gebaseerd op 140 beoordelingen

 

96% zou deze camping aanbevelen aan een vriend(in).

94% zou hier opnieuw verblijven.

 

Voor vertoning zijn 5 of meer beoordelingen vereist.

77% omschreefWhitegate Leisure Caravan and Camp Site als Vredig ?

Meer beoordelingen

Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Schoonmaak
Wifi



Er worden alleen beoordelingen vertoond voor de laatste 18 maanden.

Filters resetten
Beoordelingen in andere talen verschijnen hieronder.
Icoon voor foutmelding

Great relaxing, fuss free site with nice facilities and friendly owner 4-6-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Alex R. Bevestigd

  • Op verharde ondergrond en gras staplaats , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Peaceful and quiet location. Spacious pitches. Decent toilet and shower block. The pitches are hard standing with grass over the top - great idea as no chance of getting stuck in soft ground but still have nice grass to relax on. And the best thing - you can have campfires!! 😄🔥 Ok, they have to be contained and a foot above ground (chimnea / firepit etc) but it really added to the atmosphere. Sue (the owner) and her dad were lovely, helpful and friendly. Oh, and the farm shop just down the lane sells great bacon and the most amazing pork pies I've ever had 😋

    Ik was minder blij met: 

    The fact that we only stayed one night! We'll be back soon 😊

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Schoonmaak
Wifi
Anonieme gebruiker

Everything ! Location fab. Campsite really clean. Small and friendly ... 3-6-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Anoniem Mobieletelefoonpictogram Bevestigd

  • Op gras staplaats voor een tent, voor vouwwagen of kampeerbusje , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Everything ! Location fab.
    Campsite really clean.
    Small and friendly .

    Ik was minder blij met: 

    Nothing !

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Schoonmaak
Wifi
Icoon voor foutmelding

Nice views , very quite pitch ... will be back ... 9-6-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Jakub J. Bevestigd

  • Op gras staplaats voor een tent, voor vouwwagen of kampeerbusje , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Nice views , very quite pitch ... will be back definitely 👌🏻

    Ik was minder blij met: 

    Weekends are too short 😜

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Schoonmaak
Wifi
Anonieme gebruiker

Facilities were clean and the staff are very friendly and helpful. 2-6-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Anoniem Mobieletelefoonpictogram Bevestigd

  • Op verharde ondergrond en gras staplaats , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Site was very clean and well set out. Dogs were only allowed off camp site for walking.

    Ik was minder blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
8
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Schoonmaak
Wifi

Lovely site ran by people who care about their product. 29-5-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Dave G. Mobieletelefoonpictogram Bevestigd

  • Op verharde ondergrond en gras staplaats , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Well organised, very clean facilities and not rushed when packing up.

    Ik was minder blij met: 

    My only slight criticism is that the pitches were a little cramped.

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
(Geen beoordeling)
Prijs-kwaliteit
(Geen beoordeling)
Accommodatie
(Geen beoordeling)
Faciliteiten/activiteiten
(Geen beoordeling)
Klantenservice
(Geen beoordeling)
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Schoonmaak
(Geen beoordeling)
Wifi
(Geen beoordeling)
Icoon voor foutmelding

Will be going again 29-5-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk denise h. Mobieletelefoonpictogram Bevestigd

  • Op gras staplaats voor een tent, voor vouwwagen of kampeerbusje zonder elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Big pitch, owner was friendly and very helpful, bathroom were lovely and clean

    Ik was minder blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Schoonmaak
Wifi
Icoon voor foutmelding

Nice walk into Holmfirth any longer would have been a bit too far. 28-5-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Fiona L. Mobieletelefoonpictogram Bevestigd

  • Op verharde ondergrond en gras staplaats , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Toilet and shower block lovely

    Ik was minder blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Schoonmaak
Wifi
Anonieme gebruiker

Showers and bathroom were clean 28-5-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Anoniem Mobieletelefoonpictogram Bevestigd

  • Op gras staplaats voor een tent, voor vouwwagen of kampeerbusje zonder elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Showers and bathroom were clean

    Ik was minder blij met: 

    Nothing

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Schoonmaak
Wifi
Anonieme gebruiker

Lovely site and facilities. Great location, lovely lady called Sue ... 14-5-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Anoniem Mobieletelefoonpictogram Bevestigd

  • Op verharde ondergrond en gras staplaats , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Lovely site and facilities. Great location, lovely lady called Sue was very helpful. All good.

    Ik was minder blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Schoonmaak
Wifi
Icoon voor foutmelding

Great site great facilities great location 11-5-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Sarah S. Mobieletelefoonpictogram Bevestigd

  • Op verharde ondergrond en gras staplaats , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Everything brilliant campsite and although it was a busy bank hol weekend there was never a wait for showers toilet etc. Owner is lovely and knowledgeable about the area. You must go to the farm on the way to the woodland walk i can't remember the name but sausages and eggs were the best ever. Excellent walks straight from the site.

    Ik was minder blij met: 

    Nothing

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Schoonmaak
Wifi