8,9

Algehele score gebaseerd op 60 beoordelingen

 

88% zou deze camping aanbevelen aan een vriend(in).

88% zou hier opnieuw verblijven.

 

Voor vertoning zijn 5 of meer beoordelingen vereist.

58% omschreefThurston Manor als Vredig ?

Meer beoordelingen

Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Schoonmaak
Wifi



Er worden alleen beoordelingen vertoond voor de laatste 18 maanden.

Filters resetten
Beoordelingen in andere talen verschijnen hieronder.
Icoon voor foutmelding

Great location Great amenities Great shop Great entertainment Lovely all ... 28-5-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk matthew G. Mobieletelefoonpictogram Bevestigd

  • Op gras staplaats voor caravan en/of camper , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Great location
    Great amenities
    Great shop
    Great entertainment
    Lovely all round site

    Ik was minder blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Schoonmaak
Wifi
(Geen beoordeling)

Love this site. Facilities spotless. Friendly staff. 28-5-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk maxeen s. Mobieletelefoonpictogram Bevestigd

  • Op gras staplaats voor caravan en/of camper , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Well stocked shop. Spotless toilets and shower facilities. Friendly staff. Great entertainment and bingo. Food in restaurant very good. Level pitches.

    Ik was minder blij met: 

    People smoking directly outside the main door of the entertainment building.
    Not enough bar and waiting staff at busy times!

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Schoonmaak
Wifi
Icoon voor foutmelding

Great staff and facilities are clean. 27-5-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Heather T. Mobieletelefoonpictogram Bevestigd

  • Op gras staplaats voor caravan en/of camper , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Beautiful park with well kept touring site and great play park for kids.

    Ik was minder blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Schoonmaak
Wifi

Excellent site with clean facilities, friendly staff and level pitches 26-5-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Amanda B. Bevestigd

  • Op verharde ondergrond staplaats voor caravan en/of camper volledig uitgerust
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    It is a lovely,clean, well kept park with good sized level pitches.The shop on site is well stocked. The staff are all very friendly and always happy to help. The location is good and close to Dunbar. Did not want to leave.

    Ik was minder blij met: 

    The wifi is only available in the club house so if that is important for you for working or entertainment take your own mifi.

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Schoonmaak
Wifi
Icoon voor foutmelding

Excellent site ,clean and well laid out 25-5-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk David B. Mobieletelefoonpictogram Bevestigd

  • Op gras staplaats voor caravan en/of camper , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Set out of site

    Ik was minder blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
(Geen beoordeling)
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Schoonmaak
Wifi
(Geen beoordeling)
Anonieme gebruiker

Good level pitches and well stocked shop 24-5-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Anoniem Mobieletelefoonpictogram Bevestigd

  • Op gras staplaats voor caravan en/of camper , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Good level pitches and well stocked shop

    Ik was minder blij met: 

    Hard ground, very stoney

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
8
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Schoonmaak
Wifi
Icoon voor foutmelding

Everything. 20-5-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk andrew L. Mobieletelefoonpictogram Bevestigd

  • Op gras staplaats voor caravan en/of camper , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Everything.

    Ik was minder blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Schoonmaak
Wifi
(Geen beoordeling)
Icoon voor foutmelding

The pitch and the facilities 20-5-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Wilma H. Mobieletelefoonpictogram Bevestigd

  • Op gras staplaats voor caravan en/of camper , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    The pitch and the facilities

    Ik was minder blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
(Geen beoordeling)
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Schoonmaak
Wifi
Icoon voor foutmelding

nothing 19-5-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk joyce f. Bevestigd

  • Op gras staplaats voor caravan en/of camper , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    nothing

    Ik was minder blij met: 

    very disappointed stayed last year and it was lovely this year machines in arcade were not working pool table broken no entertainment in family lounge for kids even though it was a bank holiday weekend no attendents to sort anything that was broken toilet block can do with a makeover. joyce foster

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
2
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
(Geen beoordeling)
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Schoonmaak
Wifi
Icoon voor foutmelding

clean park in good location 19-5-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk lesley d. Mobieletelefoonpictogram Bevestigd

  • Op gras staplaats voor caravan en/of camper , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    clean park in good location

    Ik was minder blij met: 

    was not able to take my dog to the restaurant .There was a charge of £4.80 each to use the pool and jacuzzi was not working and the pool was freezing .there should be a few tables set for dogs in the restaurant as my dog does not like to be left.

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
6
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Schoonmaak
Wifi