9,5

Algehele score gebaseerd op 51 beoordelingen

 

98% zou deze camping aanbevelen aan een vriend(in).

98% zou hier opnieuw verblijven.

 

Voor vertoning zijn 5 of meer beoordelingen vereist.

96% omschreefIsle Of Iona Campsite als Vredig ?

Meer beoordelingen

Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Schoonmaak
Wifi
Toon beoordelingen op:
Sorteer op:
Verblijvend in :
Oorspronkelijke taal van het commentaar:

Er worden alleen beoordelingen vertoond voor de laatste 18 maanden.

Filters resetten
Beoordelingen in andere talen verschijnen hieronder.
Icoon voor foutmelding

I would definitely recommend a stay here. 12-8-2018

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Steve B. Bevestigd

  • Op gras staplaats voor tent zonder elektra
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Iona is a beautiful little island steeps in Christianity history and also scenic coastline.
    At the campsite i was met by Zoe who was very friendly and welcoming. The field is perfect for pitching tents. Nicely close mowed green and flat all around. Toilet blocks are usual basic campsite standards but certainly clean and all I needed for freshen up shower.

    It was quite while I was there which meant open choice for pitching. There is plenty of space and option to pitch up high or low if you choose.
    Sadly it was a short visit of only one night due to my time schedule. I could have stayed there all week.
    I will certainly be returning to Iona camp site for a longer duration.

    Ik was minder blij met: 

    I haven't got any dislike. It was a little further from the harbour than I thought but not by a great deal. It took me a short while to get my bearings on the location but again this was no big deal.

    Vertaal (Powered by Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Schoonmaak
Wifi
(Geen beoordeling)

Excellent site, easy to find and great location. 11-8-2018

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Ellie H. Mobieletelefoonpictogram Bevestigd

  • Op gras staplaats voor tent zonder elektra
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Indoor and outdoor kitchen/cleaning area. Setting is amazing. We liked “pride rock”. Close to beach on West side (which fewer people go to). Easy to find. Low cost. Friendly people. Tent and bag hire so consider doing this and saving yourself a walk up a fairly steep hill!

    Ik was minder blij met: 

    One shower didn’t work (but probably just over used), and there was no soap in the bathrooms, but we had brought our own!

    Vertaal (Powered by Google Translate )
Algemeen
8
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Schoonmaak
Wifi
(Geen beoordeling)
Icoon voor foutmelding

Great place! Welcoming. 8-8-2018

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigde Staten Benjamin H. Mobieletelefoonpictogram Bevestigd

  • Op gras staplaats voor tent zonder elektra
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Helpfulness of campsite director.

    Ik was minder blij met: 

    Kitchen area could be larger. More picnic tables, even quite small ones at more sites would be nice.

    Vertaal (Powered by Google Translate )
Algemeen
8
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Schoonmaak
Wifi
(Geen beoordeling)
Icoon voor foutmelding

Super site on idyllic Scottish island! 11-8-2018

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Neil M. Mobieletelefoonpictogram Bevestigd

  • Op gras staplaats voor tent zonder elektra
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    The owners were really friendly and helpful.

    The campsite is in good location to explore nearby beaches and not too far from Baile Mòr (about 10-15 min walk).

    The site grounds were nice with plenty of good pitches, clean toilets and some cool rocky outcrops the kids enjoyed climbing.

    Ik was minder blij met: 

    Vertaal (Powered by Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Schoonmaak
Wifi
(Geen beoordeling)
Icoon voor foutmelding

Beauty and friendliness. 6-8-2018

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigde Staten Linda B. Bevestigd

  • Op gras staplaats voor tent zonder elektra
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Beauty and friendliness.

    Ik was minder blij met: 

    Vertaal (Powered by Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Schoonmaak
Wifi
(Geen beoordeling)
Icoon voor foutmelding

Great location, simple camp site, friendly and peaceful 6-8-2018

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk John T. Mobieletelefoonpictogram Bevestigd

  • Op gras staplaats voor tent zonder elektra
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Great location, simple camp site, friendly and peaceful

    Ik was minder blij met: 

    Vertaal (Powered by Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Schoonmaak
Wifi
(Geen beoordeling)
Icoon voor foutmelding

Great site with good facilities and friendly staff. 6-8-2018

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Susan W. Bevestigd

  • Op gras staplaats voor tent zonder elektra
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    It was a lovely site with decent toilets, showers and kitchen. The site was well maintained. The owners were friendly, and apart from the weather, we really enjoyed our stay. We will be back.

    Ik was minder blij met: 

    Vertaal (Powered by Google Translate )
Algemeen
8
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Schoonmaak
Wifi
(Geen beoordeling)
Icoon voor foutmelding

Beautiful location and easy to get to by foot. Very ... 21-7-2018

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Aino L. Bevestigd

  • Op gras staplaats voor tent zonder elektra
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Beautiful location and easy to get to by foot. Very peaceful campsite. Good communication. I would highly recommend!

    Ik was minder blij met: 

    Vertaal (Powered by Google Translate )
Algemeen
8
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
(Geen beoordeling)
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Schoonmaak
Wifi
(Geen beoordeling)
Icoon voor foutmelding

lovely campsite 12-7-2018

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Annabel C. Bevestigd

  • Op gras staplaats voor tent zonder elektra
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    very natural place; can choose your own spot - there are lots of sheltered spots hidden from other tents so it feels quiet and private; great views; easygoing - can move the tables/benches to where you want; there's a little living room with kettle, fridge, microwave and other useful things which would be great in bad weather.

    Ik was minder blij met: 

    Vertaal (Powered by Google Translate )
Algemeen
8
Locatie
(Geen beoordeling)
Prijs-kwaliteit
(Geen beoordeling)
Accommodatie
(Geen beoordeling)
Faciliteiten/activiteiten
(Geen beoordeling)
Klantenservice
(Geen beoordeling)
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Schoonmaak
(Geen beoordeling)
Wifi
(Geen beoordeling)
Icoon voor foutmelding

Beautiful location, friendly and helpful staff. Highly recommend 8-7-2018

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Sophie C. Mobieletelefoonpictogram Bevestigd

  • Op gras staplaats voor tent zonder elektra
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Quiet, clean, friendly

    Ik was minder blij met: 

    Vertaal (Powered by Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Schoonmaak
Wifi