9,3

Algehele score gebaseerd op 82 beoordelingen

 

94% zou deze camping aanbevelen aan een vriend(in).

91% zou hier opnieuw verblijven.

 

Voor vertoning zijn 5 of meer beoordelingen vereist.

91% omschreven als Vredig ?

Meer beoordelingen

Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi



Alleen beoordelingen van de afgelopen 30 maanden.

Filters resetten
Beoordelingen in andere talen verschijnen hieronder.

Lovely setting. Great play area for the children. Freesat connection …16-8-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Gwyn C.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor caravan en camper op harde ondergrond , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Lovely setting. Great play area for the children. Freesat connection and use of freesat equipment. Facilities. Friendly and helpful staff.

    Ik was niet zo blij met: 

    Nothing

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
(Geen beoordeling)
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi

Excellent , lovely clean site with friendly staff on arrival.16-8-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Emma R.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor caravan en camper op harde ondergrond , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    The spacious ground for each pitch.

    Ik was niet zo blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
Standaard-avatar

Second time trying out camping and second15-8-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk karen S.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor een tent op gras zonder elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Clean and tidy, we are not campers and this is the second time trying it out and we returned back to this campsite because we knew it was clean and also wanted to go to Blair drummond. Anyway we are really never going camping again but that is no fault of this site just it's really not for us! The site has good walks and swing Park which unfortunately we didn't get to use this time due to the never ending rain. 😩 Toliets are spotless and people are friendly.

    Ik was niet zo blij met: 

    The rain 😂😉

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi

Lovely site. Loads of space between caravans. Very clean and …8-8-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk David D.Bevestigd

  • Staplaats voor caravan en camper op harde ondergrond , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Lovely site. Loads of space between caravans. Very clean and well kept. Friendly staff. Loads to do in surrounding area. Will certainly be back.

    Ik was niet zo blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
(Geen beoordeling)
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi

Scotish hospitality at itw best8-8-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Frankrijk Robert S.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor caravan en camper op harde ondergrond , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Friendly, welcoming, clean, busy but quiet. Lovely dog walks, charming wardens. Restful. Easy access Glasgow, Stirling, Perth and Edinburgh.

    Ik was niet zo blij met: 

    Nothing to dislike

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Netheid
Wifi

Loved our stay and will return next time we are in the area5-8-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Michael F.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor caravan en camper op harde ondergrond , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Everything. Great site

    Ik was niet zo blij met: 

    Minor and my only criticism is the bridge section of the garden walk is a bit hazardous and could do with a little work, but not sure if this belongs to the site or the adjoining estate.

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

Get those things sorted and it would be 5 +5-8-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Andy T.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor een tent op gras zonder elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Perfect base for visiting all the sites clean and tidy

    Ik was niet zo blij met: 

    Only problem the washing machine wasn't working showers didn't work in the ladies all the time nor did the hair dryer

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
8
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Netheid
Wifi

Site is in a great location for safari3-8-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk jill h.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor caravan en camper op harde ondergrond , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Location, the park was great for children

    Ik was niet zo blij met: 

    Pitch was uneven.

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
8
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi

Would come again1-8-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Lynn H.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor caravan en camper op harde ondergrond , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Site, staff, facilities, local area for dog walking

    Ik was niet zo blij met: 

    Nothing

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Netheid
Wifi
Anonieme gebruiker

Fantastic facilities, clean & tidy close at hand for my …28-7-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk AnoniemMobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor caravan en camper op harde ondergrond , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Fantastic facilities, clean & tidy close at hand for my elderly mother. Staff were so friendly & extremely helpful. Enjoyed the walks in the surrounding areas with my husband.

    Ik was niet zo blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi