Reserveer en beoordeel 3.037 vakantieparken en campings in Nederland, België, en de rest van de wereld

Feefo gebruikersbeoordeling

Camping De Grienduil

9,2
Bekijk de prijzen en reserveer
Vanaf £ 16,74/€ 20/AU$ 32,68/US$ 21,58/C$ 28,61/CHF 21,23/SEK 211,75/DKK 149,36/NOK 201,24/ISK 2.762/ARS 1.333,02/CLP 17.452/PEN 73,02/NZ$ 34,20/ZAR 325,89/PLN 85,55/R$ 94,83/CZK 500,74/RSD 2.351/HUF 6.765,91/RUB 1.383,49/CN¥ 151,69 (voor 1 nacht, 2 volwassenen)

Geef specificaties op om een nauwkeurige prijs te krijgen

Camping De Grienduil

Algemeen

  • Kleine en gezellige plattelandscamping met visvijver in Zuid-Holland
  • Rotterdam en Amsterdam ter bereiken in een uur en een kwartier rijden
  • Restaurant en bar met pizza's uit de houtoven; winkel en fietsverhuur

Beleef een warm West-Nederlands welkom op deze vriendelijke camping in Holland. Camping de Grienduil is een goed onderhouden, met bomen omzoomde plek omgeven door het klassiek Nederlands landschap, op twee minuten rijden van het dorp Nieuwland en 10 minuten van de stad Leerdam.

Een locatie die omringd is door rechte wegen, rustgevende landschappen en een algemeen gebrek aan heuvels, doet er natuurlijk verstandig aan om fietsen te verhuren. En die kans om de nabije omgeving per fiets te verkennen, laat je natuurlijk niet schieten – je kunt zelfs het beroemde fietsnetwerk verder naar Amsterdam en Rotterdam volgen.

Wat je ook doet, je bent verzekerd van comfortabele en ontspannende tijden op de camping. Het ligt in een natuurlijke omgeving van groene velden en schaduwrijke bomen, en het biedt de ideale balans tussen buitenplezier en welkome voorzieningen. Er is een bar en restaurant ter plaatse, waar lokale specialiteiten en pizza's uit de houtoven worden geserveerd. Er zijn een winkeltje, een visvijver en een speeltuin voor de kinderen, evenals een jeu-de-boulesbaan waar je je balopgooi kunt oefenen.

Meer winkels, supermarkten en eetgelegenheden zijn te vinden in Leerdam en Gorinchem, op 10 en 15 minuten rijden.

Let op

Minderjarigen (18-) dienen te worden vergezeld door een ouder en/of officiële voogd.

Het reserveren voor vrijgezellenfeesten is niet toegestaan via Pitchup.com.

Commerciële voertuigen (voertuigen die gebruikt worden voor werk, goederen of betalende passagiers vervoeren) en voertuigen met reclameboodschappen zijn verboden op het terrein.

Auto's zijn niet toegestaan op de staplaatsen. Auto's moeten geparkeerd staan op de daarvoor bestemde plekken.

Voor het gebruik van de douche wordt een bijdrage van € 0,50 in rekening gebracht.

De bar en/of het restaurant is open tussen 01/04 en 01/10.

Elektriciteit is inbegrepen tot 4kWh. Het wordt ter plaatse gemeten, en extra verbruik moet betaald worden bij het uitchecken (10 ampère voor €0,50 per kWh en 16 ampère voor €0,60 per kWh).


Aankomst:
Vertrek: (2 nachten)
Groep:

Wijzig…

Klik eenmaal om jouw aankomstdag te selecteren en dan nogmaals voor de vertrekdatum.


Reserveer je voor een groep?

Beoordelingen

9,2

Algehele score gebaseerd op 12 beoordelingen

 

92% zou deze camping aanbevelen aan een vriend(in).

83% zou hier opnieuw verblijven.

 

Voor vertoning zijn 5 of meer beoordelingen vereist.

Meer beoordelingen

Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi



Er worden alleen beoordelingen vertoond voor de laatste 18 maanden.

Filters resetten
Beoordelingen in andere talen verschijnen hieronder.
Anonieme gebruiker

Nice people and location.27-1-2020

Land van herkomst van de beoordeler: Duitsland AnoniemBevestigd

  • Op harde ondergrond en gras staplaats , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Nice people and location.

    Ik was minder blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi

Lovely find. A great place for a short break to recharge the batteries4-9-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk MATTY B.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Op harde ondergrond en gras staplaats , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Stunning quiet spot with stunning views. Small site which is lovely. Situated in the heart of Holland.

    Ik was minder blij met: 

    Unknown to us that there is a barrier that is locked from 9pm to 9am. This was a little problem as we had an early departure. The gate was opened for us by 7.40 am

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Thank you for having you as our guest. We gonna look at the early departures to solve that.

Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
(Geen beoordeling)
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Netheid
Wifi

Would recommend - advise to be aware of the gate being locked 9pm-9am11-8-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Samantha K.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Op harde ondergrond en gras staplaats , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    On site pizza is lovely, was provided excellent info pack on local area, standard of replacement mobile toilets showers was very good, brand new units

    Ik was minder blij met: 

    Was unable to leave the site before 9am - pitch up does state that there are no early departures but doesn't state a time frame for this. We had a long drive ahead of us the next day and an earlier start would have been helpful. Staff member just laughed and said no when asked of they could open the gate any earlier, then when we were waiting to drive in to hitch up in the morning ignored us when walking dog past our car at the front of site. Up until this service had been excellent but we found it a bit strange that they wouldn't budge on this at all.
    Would be hesitant to book again as most of the pitches are quite cramped and would be tricky to get a bigger caravan parked in

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Thank you for the review. We do open at 9 a.m. that is correct, we informed you by check-inn and also in the information it is mentioned. We did not know that you want to leave earlier, because you did not told us.. All pitches are between the 110-150 m2. The place you were standing is 15 meter long and 10 meter wide. Bigger caravans we do not expect and accept. The staff member also start at 9 o'çlock and had no key to open de gate. I'm sorry about that. Next time inform us if you want to leave earlier. Then we open the gate for you. Then your stay ends up much better with us. Thank you for staying with us.

Algemeen
8
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi

Lovely small campsite with plenty in the local area to visit.4-8-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Fran H.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Op harde ondergrond en gras staplaats , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Family atmosphere and lovely hosts. Pizza evening was a great hit with our son as he got to make his own dinner.

    Ik was minder blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Thank you for the review. We loved it to have you 3 as a guest. Hope to see you again.

Algemeen
8
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

Nice site clean with friendly staff30-7-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Isabel E.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Op harde ondergrond en gras staplaats , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    The atmosphere was tranquil, also the surrounding countryside.

    Ik was minder blij met: 

    We could not stay for another day due to it being full up :-(((

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

We really sorry you could't stay longer. They all will. Maybey next time. We were very pleased to meet you and have you as a guest. you get a 10/10.

Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Netheid
Wifi

Great site, nice friendly owners, great area to cycle23-6-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk mark p.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Op harde ondergrond en gras staplaats , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Owners

    Ik was minder blij met: 

    Bin area

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Thank you very much for the review. Our garbage company skip one time to empty the carbage. He was just here to apologise. We are sorry for it. But now we are back on the track with the carbage.

Algemeen
8
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Netheid
Wifi
Anonieme gebruiker

It was a pleasant stay but would not hurry back to.21-6-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk AnoniemBevestigd

  • Op harde ondergrond en gras staplaats , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    It was an OK campsite and with the weather being good made it acceptable.

    Ik was minder blij met: 

    The campsite itself was only very small and had mixed showers which fortunately we did not have to use as there was a shower in the pod. The pod could have been cleaner but was acceptable until you started looking closer at things. The owners' were very friendly but the young lady who checked us in failed to give us a full welcome pack. The breakfast items offered were not really value for money so we ate off site. If staying in a pod or caravan you cannot park your car next to your accommodation, the car is left outside the site, but seemed to be quite safe. The dustbins were overflowing during our stay.

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

You stayed in the MegaPod with us we could change your reservation last minute for you. Unfortanally you did not enjoy your stay. In your own camper was much better I assume. Did you tried our breakfast, bread from the North of France pre baked on wood, cheese and meat from the local area. We are a small nice and cosy campsite without all the metal off the cars. The cars are parked a few metres from you spot or accommodation. our showers are gender neutral because we have a lot of elder people where the partner need to help the other partner by taking a shower. That is a choice were made. We do not really have a welcome pack, but our reception is always open to look for information brochures. Hope evertything came ok with the camper.

Algemeen
6
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
(Geen beoordeling)
Klantenservice
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Netheid
Wifi

Location, friendliness and helpfulness of staff, lovely pitch.11-4-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk marie T.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Op harde ondergrond en gras staplaats , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Location, friendliness and helpfulness of staff, lovely pitch.

    Ik was minder blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi

The welcome we got, services offered, location for touring17-2-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Diana S.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Op harde ondergrond en gras staplaats , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    The welcome we got, services offered, location for touring

    Ik was minder blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Thank you very much, We love 10's.

Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi

Very friendly owners who waited for us to arrive. Conscientious ...28-1-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Darren P.Bevestigd

  • Op harde ondergrond en gras staplaats , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Very friendly owners who waited for us to arrive. Conscientious about where we pitched. Great price.

    Ik was minder blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
(Geen beoordeling)
Klantenservice
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

Voorzieningen

Voorzieningen in de buurt

Bar in de buurt

Boerenmarkt in de buurt

Boodschappenwinkel in de buurt

Openbaar vervoer in de buurt

Activiteiten op de camping

Afhaaldienst

Avondprogramma

Bar of clubhuis

Binnenzwembad

Buitenzwembad

Fietsverhuur

Fitnesscentrum

Glijbaan

Jeu de boules

Kinderclub

Restaurant/café op de camping

Speelplaats

Spelletjeskamer

Tennis

Tv-ruimte

Vissen

Watersporten

Faciliteiten

Afvoerpunt chemische toiletten

Gasflessen aanwezig

Groene energie

Oplaadpunt aanwezig

Recycling

Thema's

Afgelegen

Budget/backpacker

Gastronomisch genot

Luxe

Spectaculaire omgeving

Vredig

Wandelparadijs

Caravans en Campers

Camperservicepunt

Caravanstalling

Harde ondergrond

Seizoensplaatsen

Activiteiten in de buurt

Attractiepark in de buurt

Binnenzwembad in de buurt

Buitenzwembad in de buurt

Fietsen in de buurt

Fietsverhuur in de buurt

Golfen in de buurt

Kanoën/kajakken in de buurt

Paardrijden in de buurt

Restaurant in de buurt

Tennis in de buurt

Vissen in de buurt

Watersporten in de buurt

Voorzieningen op de camping

Afwasruimte

Bad aanwezig

Boodschappenwinkel

Douche aanwezig

Droogruimte

Gezinsbadkamer

Gratis wifi

Internetaansluiting

Lokale producten

Openbare telefoon

Toiletgebouw

Transferservice naar openbaar vervoer

Voorzieningen voor gehandicapten

Vriezer voor koelelementen

Wasserette

Wifi

Regels

Barbecues toegestaan

Bedrijfswagens toegestaan

Honden het hele jaar toegestaan

Honden toegestaan

Kampvuur toegestaan

Camping 2.0

Campinghut

Extra grote staplaats

Microlodge

Pipowagen

Type

Klein (11-25 staplaatsen)

Groepen welkom

Bijeenkomsten welkom

Familievriendelijk

Mannen/vrouwengroepen welkom

Motorrijders welkom

Studentengroepen welkom

Locatie

[[ campsite.name ]]
Deze camping/dit vakantiepark neemt momenteel geen reserveringen via Pitchup.com.
[[ place.name ]]
  • Geer 25, Nieuwland, Zederik, Zuid-Holland, Nederland, 4243 JS
  • Tijdzone Europe/Amsterdam CET (GMT+01:00)   GPS 51.9012°N 5.0264°E

Routebeschrijving


Let op: Alle afstanden op deze pagina zijn hemelsbreed berekend – controleer daarom de werkelijke afstand, die afhankelijk is van hoe je reist, door op de knop 'Ga naar routebeschrijving' hierboven te klikken.

Lokale bezienswaardigheden

Of je nu op twee of vier wielen rijdt, het nabijgelegen Leerdam is een bezoek waard vanwege de musea over kristal- en glasmakerij en het aquarium AquaZoo. Gorinchem (15 minuten rijden) heeft een mooie haven voor halve dagen wandelen met koffiepauzes in de buitenlucht, en een goed ingericht streekmuseum. Er is meer geschiedenis te zien bij het 14de-eeuwse kasteel Loevestein (een halfuur); en Kinderdijk (40 minuten) heeft een UNESCO-erfgoedstatus vanwege de oude windmolens, met musea erbij.

De containerhavenstad Rotterdam (op een uur) heeft buiten de schepen om musea, kunstgaleries, een dierentuin en overdekte markt, maar ook speeltuinen, boot- en treinreizen, een kinderboerderij en diverse spetterende zwembadcapriolen in Plaswijckpark.

Dan is er Amsterdam, ongeveer een uur en een kwartier verderop, maar nog steeds te doen voor dagtochten: maak een boottochtje over de grachten, verken de vele waterwegen en bruggen, bezoek het Van Gogh Museum en vergeet niet dat je tussen dit alles kunt fietsen.

Als je naar het platteland wilt, heb je goed gekozen voor deze verblijfplaats: het is een halfuurtje naar de rivierdelta van Nationaal Park De Biesbosch, waar je kunt wandelen, fietsen of een boottochtje kunt maken om vogels en bevers aan het werk te zien. Verderop liggen de heidevelden, bossen en duinen van het Nationaal Park Hoge Veluwe (een uur), de thuisbasis van edelherten, moeflons en het Kröller-Müller Museum, met zoveel werken van een bepaalde kunstenaar dat het 'Van Goghs tweede thuis' wordt genoemd.

Algemene voorwaarden

Toegestane aankomst- en vertrektijd

Tent, caravan en/of camper
Aankomst:  13:00 –  21:00
Vertrek voor:  12:00
Accommodatie op het park
Aankomst:  15:00 –  21:00
Vertrek voor:  11:00

Annuleringsvoorwaarden van Camping De Grienduil

Geen terugbetaling mogelijk binnen 30 dagen voor aankomst.

Geen restituties of kortingen wegens slecht weer, een late aankomst en/of vroeg vertrek.

Reserveringen kunnen niet worden gewijzigd binnen 30 dag(en) voor aankomst.

Als je jouw reservering moet annuleren of wijzigen, laat ons dit dan zo snel mogelijk weten zodat iemand anders kan reserveren. Je kunt ervoor kiezen om een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten.

Houd er rekening mee dat jouw aanbetaling is betaald aan Pitchup.com en dat deze niet terugvorderbaar is.

Betaling

Je kunt nu een niet-terugvorderbare aanbetaling van 15% doen. Camping De Grienduil zal het uitstaande bedrag 30 dagen voor aankomst van je kaart afschrijven, of zal dit direct doen indien de aankomstdatum eerder valt dan over 30 dagen.

Je kunt er ook voor kiezen om het gehele bedrag ten tijde van de reservering te voldoen.

Belasting

Lokale stadsbelasting van € 2,00 per persoon per nacht is niet inbegrepen en dient bij aankomst te worden betaald.

Betaalmiddelen die het park accepteert

American Express
Contant
Maestro
MasterCard
Overschrijving
PayPal
Visa

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden van de camping/het vakantiepark

Video

  • Heeft Camping De Grienduil een zwembad? Nee Bekijk alle faciliteiten
  • Is Camping De Grienduil hondvriendelijk? Ja Bekijk alle faciliteiten
  • Welke attracties liggen in de buurt van Camping De Grienduil? Of je nu op twee of vier wielen rijdt, het nabijgelegen Leerdam is een bezoek waard vanwege de musea over kristal- en glasmakerij en het aquarium AquaZoo. Gorinchem (15 minuten rijden) heeft ... Lees meer
  • Wanneer kan ik in- en uitchecken bij Camping De Grienduil?
    Tent, caravan en/of camper
    Aankomst:  13:00 –  21:00
    Vertrek voor:  12:00
    Accommodatie op het park
    Aankomst:  15:00 –  21:00
    Vertrek voor:  11:00
    Lees meer
  • Hoeveel kost een verblijf bij Camping De Grienduil? Vanaf € 20 (voor 1 nacht, 2 volwassenen) - prijzen kunnen veranderen afhankelijk van je datums en gezelschap. Controleer prijzen en beschikbaarheid

Sluit

Jouw claim wordt verstuurd…

Sluit

Neem contact op met Camping De Grienduil


Sluit

Algemene voorwaarden

Hieronder lees je de voorwaarden van de camping en de voorwaarden van Pitchup.com.

Aankomsten en Vertrekken
Geen restituties of kortingen wegens slecht weer, een late aankomst en/of vroeg vertrek.
Indien je laat aankomt, dien je dit zo spoedig mogelijk door te geven aan de camping. Je reservering wordt 24 uur lang vastgehouden. Hierna behoudt het management zich het recht voor om de accommodatie te verhuren aan andere gasten.
Plaatsen worden bij aankomst toegewezen.

Algemeen
Boekingen kunnen niet worden overgedragen aan derden.
De bar en/of het restaurant is open tussen 01/04 en 01/10.
De boodschappenwinkel is open tussen 01/01 en 31/12.
Het management heeft het recht om gasten toegang te weigeren of om gasten te verzoeken om te vertrekken indien er misdragingen plaatsvinden. Er kan geen aanspraak worden gemaakt op een restitutie.
Radio, muziek en tv moeten altijd op een zacht volume staan. Deuren en achterkleppen van auto's dienen zachtjes te worden gesloten.
Tussen 15/05 en 01/10 zijn er activiteiten en entertainment.
Tussen 22:00 en 08:00 dient de rust gerespecteerd worden.

Bezetting
Het reserveren voor vrijgezellenfeesten is niet toegestaan via Pitchup.com.

Bezoekers
Auto's van dagbezoekers hebben geen toegang tot de camping.
Dagbezoekers moeten zich registreren en betalen bij de receptie.

Eenheden
Volg de aanwijzingen van het management bij het opzetten van jouw tent of het opstellen van andere kampeeruitrustingen.

Extra's
Motor(en) mogen meegenomen worden in plaats van de, bij de prijs inbegrepen, auto('s).
Voor het gebruik van de douche wordt een bijdrage van € 0,50 in rekening gebracht.

Honden
Honden moeten altijd aan de lijn en onder toezicht blijven.

Receptie
De receptie is geopend van 09:00 tot 21:00 tussen 01/01 en 31/12.

Toegang
Alle gasten die op de camping overnachten moeten een geldig identiteitsbewijs tonen bij de receptie en de registratieformulieren invullen.
Minderjarigen (18-) dienen te worden vergezeld door een ouder en/of officiële voogd.
Toegang wordt alleen verleend na registratie bij de receptie.

Veiligheid
Barbecues zijn toegestaan, maar alleen als ze de grond niet raken, en ze moeten altijd onder toezicht van een volwassene staan.
Open vuur is verboden.
Vuurwapens verboden.

Voertuigen
Auto's zijn niet toegestaan op de staplaatsen. Auto's moeten geparkeerd staan op de daarvoor bestemde plekken.
Commerciële voertuigen (voertuigen die gebruikt worden voor werk, goederen of betalende passagiers vervoeren) en voertuigen met reclameboodschappen zijn verboden op het terrein.
Houd er rekening dat een auto alleen bij de prijs is inbegrepen wanneer je reist met een caravan of tent. Indien je, naast je camper/reisbusje, een auto wilt meenemen, selecteer dan deze extra.
Tussen 21:00 en 09:00 mogen er geen voertuigen rijden.

Wijzigingen aan jouw vakantie
Reserveringen kunnen niet worden gewijzigd binnen 30 dag(en) voor aankomst.

Aanvullende voorwaarden

Elektriciteit is inbegrepen tot 4kWh. Het wordt ter plaatse gemeten, en extra verbruik moet betaald worden bij het uitchecken (10 ampère voor €0,50 per kWh en 16 ampère voor €0,60 per kWh).

Sluit