Reserveer en beoordeel 3.086 vakantieparken en campings in Nederland, België, en de rest van de wereld

Feefo gebruikersbeoordeling

Camping Les Nobis d'Anjou

9,1

Deze camping/dit vakantiepark neemt momenteel geen reserveringen via Pitchup.com.

Als je de eigenaar van de camping bent, dan kun je reserveringen via Pitchup.com krijgen door voeg je bedrijfsgegevens toe.

Algemeen

  • Camping aan de rivier tussen de wijngaarden en bij een kasteel
  • Een halve kilometer van het oude centrum van Montreuil-Bellay
  • Zwembad, speelplaats, spelkamer en restaurant met bar en grill

Wat een pareltje... En je kunt vanaf hier ook een oud en mooi kasteel zien: Camping les Nobis d'Anjou ligt op een halve kilometer van Montreuil-Bellay, de thuisbasis van het beroemde middeleeuwse kasteel hoog op een heuveltop aan de oevers van de rivier de Thouet. (Mocht je een bepaalde alcoholische interesse hebben, dan vind je het misschien ook interessant dat Château de Montreuil-Bellay tevens de naam is van een beroemde wijn.)

Net als het kasteel (maar lager), ligt Camping les Nobis d'Anjou ook aan de oevers van de Thouet, op een aangelegd park van drie hectaren, omringd door groen platteland van het departement Maine-et-Loire. Het is een prachtige plek voor een vakantie zo lang je wilt, om als basis te gebruiken om de oude stadjes en dorpen in de buurt te ontdekken en om aan sightseeing te doen in Saumur (binnen 25 minuten rijden), of rond te hangen op het terrein en af en toe je tenen te dippen in het water van de Thouet.

De camping heeft een zwembad (en een vrij mooie ook nog; zie foto's) evenals een speeltuin, pingpongtafel, jeu-de-boulesbaan, en speelkamer met pool- en tafelvoetbaltafel, en een flipperkast. Elke zondagochtend worden er welkomstdrankjes ingeschonken, tijdens welke je kunt horen over het diverse activiteitenprogramma dat jou de komende week te wachten staat: hiertoe behoort ook een kidsclub, hoewel je de kinderen waarschijnlijk beter niet kunt meenemen naar de welkomstdrankjes...

Een kleurrijk en goed onderhouden restaurant met bar en grill is ook ter plaatse, en er is een bezorgdienst voor boodschappen, brood en lekkernijen.


Aankomst:
Vertrek: (2 nachten)
Groep:

Wijzig zoekopdracht…

Klik eenmaal om jouw aankomstdag te selecteren en dan nogmaals voor de vertrekdatum.


Reserveer je voor een groep?

Beoordelingen

9,1

Algehele score gebaseerd op 18 beoordelingen

 

83% zou deze camping aanbevelen aan een vriend(in).

83% zou hier opnieuw verblijven.

 

Voor vertoning zijn 5 of meer beoordelingen vereist.

58% omschreven als Vredig ?

Meer beoordelingen

Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi



Er worden alleen beoordelingen vertoond voor de laatste 18 maanden.

Filters resetten
Beoordelingen in andere talen verschijnen hieronder.

Great campsite with friendly staff26-9-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Ierland David M.Bevestigd

  • Op gras staplaats , elektriciteit optioneel
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Beautiful location beside a river and within walking distance to the town centre which has some very nice restaurants. The restaurant in the site serves very nice meals and is reasonably priced, staff here are very friendly and make you feel welcome.

    Ik was niet zo blij met: 

    Nothing

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi

One of the best sites we visited26-9-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Michael B.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Op gras staplaats , elektriciteit optioneel
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Friendly staff and clean pool area. Beautiful setting next to the river. Town cycling distance away and a magnificent chateau well worth a guided tour and wine tasting to finish!
    Great visits several times to Saumur for river trip and equestrian school all less than 15km by car
    Also great WiFi for free

    Ik was niet zo blij met: 

    Watch our for sat nav as medieval arches from town are too narrow for some outfits! We came from other side of site but still came down what appeared to be a cycle track!!

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
8
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Netheid
Wifi
Standaard-avatar

Been before will be back2-9-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Janet H.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Op gras staplaats , elektriciteit optioneel
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Everything position ,restaurant ,toilet
    Facilities all very good

    Ik was niet zo blij met: 

    Nothing

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi

Everything!! The staff were incredibly helpful, the restaurant served a …1-9-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Rebecca C.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Op gras staplaats , elektriciteit optioneel
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Everything!! The staff were incredibly helpful, the restaurant served a good variety of dishes and drinks at a reasonable cost and all the facilities are clean, well maintained and within a good distance of the pitches. To top everything the location is just beautiful too.

    Ik was niet zo blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi

A great site by a stunning historic village31-8-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Yasmin C.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Op gras staplaats , elektriciteit optioneel
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Clean site with spacious pitches. Shower blocks, toilets and washing up area always clean. Next to a river and the beautiful village of Montreuil-Bellay. When we drove our car along the lane to the campsite our breath was taken away at how stunning the area and historic building were! As you drive along a lane that is part of the original village and base of the Château on one side and the river on the other. Motor homes and caravans will come in from the other end. So if you do have either of those be sure to come out of the campsite and turn left to see the stunning area that the site is next to. The village and Château are up a hill which is accessible via steps if you are walking. Otherwise you can drive through the back way. There is a beautiful Château that is visible from the camp site and for the practicalities a very short drive away on the other side of the village is a super-u and petrol station. Although we saw many people without children walking. The campsite invited local sellers to the site once a week to sell vegetables, fruit, wine etc which was lovely. Also on another evening someone from the Château came to offer wine tasting for free, which if you booked it in the Château there would be a charge. The campsite organised a visit to a cave with mushrooms, which we missed unfortunately. However horse riding was available one evening for either 30 minutes or 60, for both adults and children which my young children of 6 and 4 loved. Staff are friendly and had a good pool and children’s play area. Would highly recommend!

    Ik was niet zo blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi

The friendly staff, canopied swimming pool.30-8-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Jason R.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Op gras staplaats , elektriciteit optioneel
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    The friendly staff, canopied swimming pool.

    Ik was niet zo blij met: 

    Toilets could have been cleaned more often than just once a day (morning) as a few times there was no toilet paper in some toilets.

    The area to sit and just have a drink outside at the bar was not big enough. Once it got to evening meal time - we were moved to a decked area - as we were not eating at the restaurant. This area was very small.

    It only has one washing machine.

    Montreuil- Bellay is beautiful but lacked bars and restaurants. A bit too quiet for us.

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Hello,

Thank you for your comment.

Our toilets are cleaned three times a day, once in the morning, a second time between 12 and 2 pm and a third time around 5 pm.
according to the frequentation it is possible that the toilet paper is emptied more quickly, think in this case to referer it to the reception, we will come to replace it.

Our restaurant terrace is not very big, so we have a second quiet terrace under the trees to continue to relax with a drink during the restaurant services.

Hope to welcome you next time.

See you soon,

Sophie,

Flower camping les Nobis d'Anjou.

Algemeen
8
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
(Geen beoordeling)
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi

Excellent quiet site with great location.30-8-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Kate C.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Op gras staplaats , elektriciteit optioneel
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    The facilities, the location, the staff, the trampolines, the play area in general, the size, the tours.
    Large supermarket in the town but not much else.
    Fresh bread and pastries in bar if you order the night before
    Restaurant food is quality, we ate on first night and again when they have moules et frites night.

    Ik was niet zo blij met: 

    Staff short changed is a few times - make sure you check esp if paying with a 20.
    The shop holds almost nothing

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Hello,

Thank you for your review and your pictures.

We have indeed a small grocery store, just in case of forgetfulness.
We are lucky to have a super U at 1km open every day.

Hoping to receive you again.

See you soon,

Sophie,

Flower camping les Nobis d'Anjou.

Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi

As an overnight stop - perfectly fine.30-8-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Alex R.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Op gras staplaats , elektriciteit optioneel
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Close proximity to local historic town.

    Ik was niet zo blij met: 

    General wear of the pitches is very heavy. They are very dusty as a result. Not much grass in sight.

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Hello,

Thank you for your comment.

We have suffered from the heat wave this year, our pitches and our plants too.
To save water during these hot period we water less.

Our plots have been very busy during the summer, we were full over a long time, so the grass did not have time to grow back.

I advise you to come back in April / May, to enjoy our green emplacements.

See you soon,

Sophie,

Flower camping les Nobis d'Anjou.

Algemeen
6
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi

Excellent location for visiting the historic town and chateau.23-8-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Andrea O.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Op gras staplaats , elektriciteit optioneel
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Location very close to historic town and chateau. Shower and washing up facilities were good.

    Ik was niet zo blij met: 

    Although we are a couple with no children we were put on the pitch next to the children’s play area which was horrific! Every time we tried to eat in the campsite restaurant we were told they had one chef and it was too busy. It was actually quite by our standards. In high season it seemed poor that they were not prepared.

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Hello,

Thank you for your comment.

We are trying to be very helpful, if you would love another pitch, you just had to ask in the reception, we will do our best.

Our restaurant is very busy during the summer.
We are sorry that your experience was not as perfect as you wanted, because the quality of the service is one of our priorities.
As you have been denied several times at the restaurant, think in this case to book, a table will be waiting next time.

We hope to see you soon !

Sophie,

Flower camping les Nobis d'Anjou

Algemeen
4
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi

Fantastic location20-8-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk chay b.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Op gras staplaats , elektriciteit optioneel
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Excellent facilities, toilets and showers were spotlessly clean.
    Plenty of washing up facilities.
    Swimming pool was a big hit with the children as was the bouncy castle and play area.
    Staff are very friendly and helpful.
    Great site.
    Beautiful surrounds and location
    Thank you

    Ik was niet zo blij met: 

    Nothing

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

hello,

You are welcome =)

Thank you for this great review.

Hope to see you again next year.

See you soon,

Sophie,

Flower camping les Nobis d'Anjou.

Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi

Voorzieningen

Activiteiten op de camping

Afhaaldienst

Avondprogramma

Bar of clubhuis

Binnenzwembad

Buitenzwembad

Fietsverhuur

Fitnesscentrum

Jeu de boules

Kinderclub

Restaurant/café op de camping

Speelplaats

Spelletjeskamer

Tennis

Tv-ruimte

Vissen

Watersporten

Voorzieningen op de camping

Afwasruimte

Bad aanwezig

Boodschappenwinkel

Composttoilet

Douche aanwezig

Draagbaar toilet

Droogruimte

Gezinsbadkamer

Gratis wifi

Internetaansluiting

Openbare telefoon

Parkeren bij staplaats/accommodatie

Toiletgebouw

Toiletten in pub

Transferservice naar openbaar vervoer

Voorzieningen voor gehandicapten

Vriezer voor koelelementen

Wasserette

Wifi

Groepen welkom

Familievriendelijk

Mannen/vrouwengroepen welkom

Motorrijders welkom

Studentengroepen welkom

Regels

Barbecue voorzien

Barbecues toegestaan

Bedrijfswagens toegestaan

Honden het hele jaar toegestaan

Honden toegestaan

Kampvuur toegestaan

Thema's

Gastronomisch genot

Faciliteiten

Afvoerpunt chemische toiletten

Gasflessen aanwezig

Geen drinkwaterpunt

Geen stromend water

Geen warm water

Gemeenschappelijke koelkast

Groene energie

Oplaadpunt aanwezig

Recycling

Type

Groot (51-200 staplaatsen)

Voorzieningen in de buurt

Bar in de buurt

Activiteiten in de buurt

Attractiepark in de buurt

Fietsen in de buurt

Kanoën/kajakken in de buurt

Restaurant in de buurt

Vissen in de buurt

Caravans en Campers

Camperservicepunt

Harde ondergrond

Locatie

[[ campsite.name ]]
Deze camping/dit vakantiepark neemt momenteel geen reserveringen via Pitchup.com.
[[ place.name ]]
  • Rue Georges Girouy, Montreuil-Bellay, Maine-et-Loire, Frankrijk, 49260
  • Tijdzone Europe/Paris CEST (GMT+02:00)   GPS 47.1320°N 0.1590°W

Routebeschrijving


Lokale bezienswaardigheden

Het fantastische oude Château de Montreuil-Bellay (te zien vanaf de camping; bekijk de foto's opnieuw) ligt hoog boven het water van de Thouet op een stuk grond van meer dan 400 hectare – hier moet je zijn voor spectaculair uitzicht over de rivier en het platteland eronder, en voor een rondleiding door het kasteel en de tuinen als je georganiseerd genoeg bent om op voorhand te boeken.

Ga daarna Montreuil-Bellay in om een brochure en kaart af te halen waar vele fijne plekjes in deze plaats in/op staan, waaronder workshops van lokale pottenbakkers, boekenbinders en andere ambachtslieden. Iets actievers? Gebruik Montreuil-Bellay als basis om te vissen en kanoën in de Thouet, of ga er te paard, te voet of met de fiets op uit door de bewegwijzerde paden van de regio te volgen.

Binnen 15 minuten rijden kun je de ongeveer 100 diersoorten zien van de dierentuin bij Doué-la-Fontaine; een geweldige optie voor een dag uit. Als je nog steeds naar culturele avonturen verlangt, kun je naar de wereldberoemde Abdij Fontevraud, een UNESCO-Werelderfgoedplaats (op 25 minuten rijden).

Video

  • Hoeveel moet er vooraf worden betaald? Bij het reserveren dient een overdraagbare aanbetaling van 15% te worden gedaan, het saldo dient bij aankomst te worden betaald. Lees meer
  • Heeft Camping Les Nobis d'Anjou een zwembad? Ja Bekijk alle faciliteiten
  • Is Camping Les Nobis d'Anjou hondvriendelijk? Ja Bekijk alle faciliteiten
  • Welke attracties liggen in de buurt van Camping Les Nobis d'Anjou? Het fantastische oude Château de Montreuil-Bellay (te zien vanaf de camping; bekijk de foto's opnieuw) ligt hoog boven het water van de Thouet op een stuk grond van meer dan 400 hectare … Lees meer
  • Wanneer kan ik in- en uitchecken bij Camping Les Nobis d'Anjou?
    Tent, caravan en/of camper
    Aankomst:  14:00 –  20:00
    Vertrek voor:  12:00
    Lees meer

Sluit

Jouw claim wordt verstuurd…

Sluit

Neem contact op met camping-les-nobis-danjou


Sluit

Algemene voorwaarden

Hieronder lees je de voorwaarden van de camping en de voorwaarden van Pitchup.com.

Aankomst en vertrek
Geen restituties of kortingen bij slecht weer, een late aankomst of vroeg vertrek.
Plaatsen worden bij aankomst toegewezen.

Algemeen
De boodschappenwinkel is geopend van 05/04 tot 28/09.
Het management heeft het recht om gasten toegang te weigeren of om gasten te verzoeken om te vertrekken indien er misdragingen plaatsvinden. Er kan geen aanspraak worden gemaakt op een restitutie.
Het restaurant is geopend van 05/04 tot 28/09.
Radio, muziek en tv moeten altijd op een zacht volume staan. Deuren en achterkleppen van auto's dienen zachtjes te worden gesloten.
Reserveringen kunnen niet worden overgedragen aan derden.
Tussen 01/07 en 30/08 worden er activiteiten en entertainment verzorgd.
Wanneer je een klacht hebt, geef deze dan direct door bij de receptie. Klachten die niet tijdens je verblijf aan de directie worden gemeld, kunnen wij na jouw vertrek niet meer behandelen.

Bezetting
Groepsreserveringen voor 15 volwassenen of meer zijn niet toegestaan (met uitzondering van koppels en directe familieleden).
Het reserveren voor vrijgezellenfeesten is niet toegestaan via Pitchup.com.
Reserveringen van 10 of meer personen van hetzelfde geslacht (koppels uitgezonderd) zijn niet toegestaan via Pitchup.com.

Bezoekers
Auto's van dagbezoekers hebben geen toegang tot de camping.
Dagbezoekers moeten zich registreren en betalen bij de receptie.

Honden
Honden moeten altijd aan de lijn en onder toezicht blijven.
Honden moeten getatoeëerd of gechipt zijn.
Je moet in het bezit zijn van een geldig vaccinatiecertificaat van je hond.
Op deze camping zijn hondenrassen/kruisingen die in de 'lijst met hoog-risico honden op agressief gedrag' zijn opgenomen, niet toegestaan (zoals de pitbullterriër, tosa, Argentijnse dog en fila brasileiro). Ook de volgende rassen zijn niet welkom: de staffordshire-bulterriër, Amerikaanse staffordshireterriër, rottweiler en mastiff.

Receptie
De receptie is geopend van 08:30 tot 20:00 tussen 01/07 en 31/08.
De receptie is geopend van 09:00 tot 12:00 en van 13:30 tot 19:00 tussen 05/04 - 30/06 en 01/09 - 28/09.
De receptie is onbemand na 19:00. Verwacht je na dit tijdstip aan te komen, breng het park dan hiervan op de hoogte, zodat het team je informatie kan geven over jouw accommodatie.

Staplaatsen
Volg de aanwijzingen van het management bij het opzetten van jouw tent of het opstellen van andere kampeeruitrustingen.

Toegang
Alle gasten die op de camping overnachten, moeten bij de receptie een geldig identiteitsbewijs tonen en de registratieformulieren invullen.
Minderjarigen (18-) dienen te worden vergezeld door een ouder en/of officiële voogd.
Toegang wordt alleen verleend na registratie bij de receptie.

Veiligheid
Barbecues zijn toegestaan, maar alleen als ze de grond niet raken, en ze moeten altijd onder toezicht van een volwassene staan.
Open vuur is verboden.
Vuurwapens verboden.

Voertuigen
Commerciële voertuigen (voertuigen die gebruikt worden voor werk, goederen of betalende passagiers vervoeren) en voertuigen met reclameboodschappen zijn verboden op het terrein.
Houd er rekening dat een auto alleen bij de prijs is inbegrepen wanneer je reist met een caravan of tent. Indien je, naast je camper/reisbusje, een auto wilt meenemen, selecteer dan deze extra.
Op de staplaats mag slechts één auto geparkeerd worden. Extra voertuigen moeten op de aangegeven parkeerplaats worden gezet.
Tussen 23:00 en 07:00 mogen er geen voertuigen over het terrein rijden.

Zwembad
Alleen campinggasten hebben toegang tot het zwembad.
Het binnenzwembad is geopend tussen 01/07 en 30/09.
Zwemkleding is verplicht en zwemshorts of een korte broek zijn niet toegestaan.

Sluit