Reserveer en beoordeel 3.115 vakantieparken en campings in Nederland, België, en de rest van de wereld

Feefo gebruikersbeoordeling

Camping Les Acacias

7,3
Bekijk de prijzen en reserveer
Vanaf £ 18,28/€ 20/AU$ 32,39/US$ 23,71/C$ 31,19/CHF 21,54/SEK 207,90/DKK 148,81/NOK 214,16/ISK 3.216/ARS 1.785,62/CLP 18.049/PEN 83,77/NZ$ 34,91/ZAR 383,89/PLN 89,05/R$ 124,24/CZK 534,45/RSD 2.352/HUF 7.208,52/RUB 1.778,18/CN¥ 160,19 (voor 1 nacht, 2 volwassenen)

Geef specificaties op om een nauwkeurige prijs te krijgen

Camping Les Acacias

Algemeen

  • Rustige camping aan de rivier de Loire; uitzicht op 't eiland Métairie
  • Directe toegang tot het fietspad Loire à Vélo naar Tours en Amboise
  • Zomerrestaurant met zelfgeteelde en lokale producten, plus concerten

In Indre-et-Loire, in een prachtige groene omgeving, ligt Camping Les Acacias... Verblijf hier voor eenvoudige toegang tot de Loire, tours door Tours en talloze châteaux. Gasten worden vriendelijk welkom geheten op een paar kilometer van La Ville-aux-Dames, dicht bij de rivier en met uitzicht over het eilandje Métairie.

Wat je vervoersmiddel ook is, de camping is gemakkelijk te bereiken: hij ligt dicht bij een afrit van de D751, op 10 minuten rijden van het treinstation en op een kwartier rijden van de luchthaven van Tours. Eenmaal binnen, kun je je vredig vestigen op een grasrijk terrein met veel bomen en schaduwrijke plekjes.

Een van de hoogtepunten van Les Acacias is het eten: de eigenaren hebben een permacultuurboerderij met een boomgaard, keuken, tuin en kippenhok, die allemaal de verste producten leveren voor het campingrestaurant Le Jardin des Dames, dat in de zomer geopend is. Op het menu staan pizza's, steaks, salades en klassieke Franse toetjes, er is ook een kindermenu en een concertpodium waar op sommige avonden livemuziek wordt gespeeld. De menu's wisselen elke week.

Mogelijkheden voor rustige activiteiten zijn tafeltennis en jeu de boules, en de kinderen kunnen terecht in de goed uitgeruste speeltuin met glijbanen, een trampoline en 's zomers een springkasteel.

Barbecues zijn welkom en er is een supermarkt op vijf minuten rijden of 20 minuten lopen. Naar Tours is het 15 minuten rijden met de auto en ongeveer een halfuur met de fiets.

Let op

Minderjarigen (18-) dienen te worden vergezeld door een ouder en/of officiële voogd.

Honden moeten getatoeëerd of gechipt zijn.

Op deze camping zijn hondenrassen/kruisingen die in de 'lijst met hoog-risico honden op agressief gedrag' zijn opgenomen, niet toegestaan (zoals de pitbullterriër, tosa, Argentijnse dog en fila brasileiro). Ook de volgende rassen zijn niet welkom: de staffordshire-bulterriër, Amerikaanse staffordshireterriër, rottweiler en mastiff.

Groepsreserveringen voor 2 of meer personen of onderkomens (bijvoorbeeld tenten, caravans, campers of accommodaties) zijn niet toegestaan via Pitchup.com.

Groepsreserveringen voor 8 volwassenen of meer zijn niet toegestaan (met uitzondering van koppels en directe familieleden).

Reserveringen van 8 of meer personen van hetzelfde geslacht (koppels uitgezonderd) zijn niet toegestaan via Pitchup.com.

Het reserveren voor vrijgezellenfeesten is niet toegestaan via Pitchup.com.

Het restaurant is geopend van 01/06 tot 01/09.

Tussen 01/07 en 31/08 worden er activiteiten en entertainment verzorgd.

De boodschappenwinkel is geopend van 01/01 tot 31/12.

Voertuigen met tandemas zijn niet toegestaan op deze camping.

Commerciële voertuigen (voertuigen die gebruikt worden voor werk en/of het vervoeren van goederen of betalende passagiers) en voertuigen met reclameboodschappen zijn verboden op het terrein.

Kortingskaarten en cadeaubonnen kunnen niet gebruikt worden bij reserveringen via Pitchup.com.

Het restaurant is alleen geopend in juli en augustus.


Aankomst:
Vertrek: (2 nachten)
Groep:

Wijzig zoekopdracht…

Klik eenmaal om jouw aankomstdag te selecteren en dan nogmaals voor de vertrekdatum.


Reserveer je voor een groep?

Beoordelingen

7,3

Algehele score gebaseerd op 27 beoordelingen

 

70% zou deze camping aanbevelen aan een vriend(in).

67% zou hier opnieuw verblijven.

 

Voor vertoning zijn 5 of meer beoordelingen vereist.

55% omschreven als Vredig ?

Meer beoordelingen

Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi



Er worden alleen beoordelingen vertoond voor de laatste 18 maanden.

Filters resetten
Standaard-avatar

algemeen prima zowel naar plek als naar mensen14-7-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Frankrijk Pietjan D.Bevestigd

  • Op gras staplaats , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    algemeen prima zowel naar plek als naar mensen

    Ik was niet zo blij met: 

Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
Beoordelingen in andere talen verschijnen hieronder.
Anonieme gebruiker

Disappointing16-8-2020

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk AnoniemBevestigd

  • Op gras staplaats , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Reception staff friendly , plenty of hot water in showers

    Ik was niet zo blij met: 

    General feeling of unkemptness. Lack of landscaping. Advertised as being 100m from the River Loire With a bar, take away and Restaurant A peaceful site overlooking Metairie island. None of the above open and no effort being made to open them. The kitchen garden, orchard are derilect and one an only assume the hens have flown away. “Pitch up description”
    There was no bouncy castle nor stage with live music. The shower block feels like a time warp from the 1960s.
    This site is ok if you want somewhere to stop en route but to stay more than one night is bitterly disappointing. Feels like pay your site fee and get nothing in returnWe fully understand COVID-19 has impacted on the tourist trade but please don’t use this as an excuse for the lack of amenities on the site, other sites we have stayed at have worked round these difficulties to give their guests an enjoyable experience

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Hi David B,
Thank you for taking time to leave us a message. We are sorry to read that your time in Les Acacias was not as great as you expected. We wish you came to us to express your feeling.
We are surprised about your comment about the lack of landscape. It is true you can't have your feet in the water (of the Loire) but walking 100m, yes you could find the river. It is here, it exists.
The restaurant and the bar were open, we have made few changes as we offered take away pizzas and take away drinks. If we don't serve on table, it is only because we don't have enough customers, first on the campsite (you probably noticed yourself that you didn't have a lot of neibours around you) but as well because we don't have the authorisation to welcome customers from outside. Obviously, no customers, no band music and each campsite is different, at this time none can be compared (some are even closed).
Our garden has been victim of the confinement and we decided afterwards to leave it in peace as actually, we usually use to grow our veggies for the restaurant. By not being able to serve different dishes, we decided that this year it will be in fallow so that next year, everything must be much more beautiful.
And usually, our team is composed of 10 people in summer, this year, we are only 4.
And the showers, they might not be the taste of everyone but they are cleaned several times a day, they have plenty hot water and great music.

Enjoy your trip back home.

Algemeen
2
Locatie
Prijs-kwaliteit
(Geen beoordeling)
Accommodatie
(Geen beoordeling)
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Netheid
Wifi

Nice quiet site near cycle routes.31-7-2020

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Claire P.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Op gras staplaats , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Quiet pitch close to cycle routes. Local beers and wines available. Shared fridge in laundry room. Shower rooms spacious and hot water.

    Ik was niet zo blij met: 

    People arriving during night - 1am ! Pitches quite open.

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Thank you so much Claire for this very nice comment and we are very happy you spent a good time at Les Acacias.
It is impossible to arrive on the campsite with vehicles after 10pm, neverthless, it is still possible to walk in the campsite even late at night. We are sorry that your night has been bothered by disrespectful people.
Hopefully, next time you will come, it will be even much quieter.

Enjoy your time in France !

Algemeen
8
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
Anonieme gebruiker

Have stayed several times now and it has always been excellent for me.16-3-2020

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk AnoniemBevestigd

  • Op gras staplaats , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Easy friendly staff who spoke English.
    Toilet block well heated and clean.
    Location very suitable for me.

    Ik was niet zo blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Hello,
Thank you very much for this nice comment.
We hope to welcome you again at Les Acacias campsite very soon!
In the meantime, take good care of yourself and your beloved ones.
Les Acacias

Algemeen
8
Locatie
Prijs-kwaliteit
(Geen beoordeling)
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi

bungalow trés propre et acceptant les animaux26-1-2020

Land van herkomst van de beoordeler: Frankrijk Monique M.Bevestigd

  • Stacaravan 1 slaapkamer
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    bungalow trés propre et acceptant les animaux

    Ik was niet zo blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Merci Monique! Vous êtes la bienvenue aux Acacias! A très vite...

Algemeen
8
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi

Worst site ever Avoid15-1-2020

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Ken M.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Op gras staplaats , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Nothing

    Ik was niet zo blij met: 

    1970 toilets
    No reception
    Poorly maintained site

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Hello Ken,
Thank you very much for letting a comment on Pitch Up.
You are right, reception was closed the day you came : we were working on the site, for your comfort, as campsite is open every day, all year round!
We are very sorry you didn't like our "old school" sanitary, although they are heated and with unlimited hot water.
(Please note that nothing but the boss came from the 70's at Les Acacias;)
We hope to see you soon!
Kind regards.

Algemeen
2
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Netheid
Wifi

Non existent customer service7-1-2020

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Isabel M.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Op gras staplaats , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Toilets were clean

    Ik was niet zo blij met: 

    Noone on reception despite sign stating they were open 2-7. Had to rebook via their website and paid again since pitch up did not provide code for gate. No info on where to park or services. No contact number except for emergencies.

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Thank you Isabel for letting a comment on Pitch Up.
We are very sorry you didn't receive our email with all useful informations.
For your next stay, please check your inbox before coming, you will find the access vehicle code and the map of the campsite. Our campsite is open every day, all year round, and good news, shower blocks are heated and hot water unlimited! We also offer free wifi. We hope to welcome you soon!
Kind regards!

Algemeen
2
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
(Geen beoordeling)
Faciliteiten/activiteiten
(Geen beoordeling)
Klantenservice
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

Wouldn’t stay again5-1-2020

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Ainsey C.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Op gras staplaats , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Clean facilities

    Ik was niet zo blij met: 

    No one there when we got there to check in there was a phone number which no one answered !! We’d already paid for the nights stay to not get in. Spoke to a lady who was staying there who said we needed a pass code to get in which we had not been given. Luckily a guy let us through the gate. We didn’t see any staff while we was there !!

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Hello Ainsey,
Thank you for your comment.
We were working on site for your comfort the day you came at Les Acacias.
Les Acacias is the only campsite open in the area at this time of the year.
Please next time, check your inbox before coming, you will find an email containing all useful informations to get in.
You are right, facilities are cleaned every day, and also heated in winter, we do our best to welcome you all year round!
See you soon!

Algemeen
4
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
(Geen beoordeling)
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
(Geen beoordeling)
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

Ok site, good to stop off and get lots of washing done!!29-11-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Steve B.Bevestigd

  • Op gras staplaats , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Hot showers, great laundry, close by to River loire for good walks in woods, friendly helpful receptionist
    Contrary to pitch up list of facilities there is a chemical waste point and laundry

    Ik was niet zo blij met: 

    Noise, fighter jets flying past every 20 minutes, next to busy road and close to railway station, also had loud neighbours in bungalow / chalet

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Hello Steve,
Thank you very much for your comment.
We would be very happy to welcome you once again.

Algemeen
6
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi

Excellent site with clean facilities, friendly staff and level pitche7-11-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Spanje robert m.Bevestigd

  • Op gras staplaats , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Everything was clean and tidy
    Good electric supply and helpful staff

    Ik was niet zo blij met: 

    Nothing

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Thank you Robert!!!

Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

Voorzieningen

Activiteiten op de camping

Afhaaldienst

Avondprogramma

Bar of clubhuis

Binnenzwembad

Buitenzwembad

Fietsverhuur

Fitnesscentrum

Jeu de boules

Kinderclub

Restaurant/café op de camping

Speelplaats

Spelletjeskamer

Tennis

Tv-ruimte

Vissen

Watersporten

Voorzieningen op de camping

Afwasruimte

Bad aanwezig

Boodschappenwinkel

Composttoilet

Douche aanwezig

Draagbaar toilet

Droogruimte

Gezinsbadkamer

Gratis wifi

Internetaansluiting

Lokale producten

Openbare telefoon

Parkeren bij staplaats/accommodatie

Toiletgebouw

Toiletten in pub

Transferservice naar openbaar vervoer

Voorzieningen voor gehandicapten

Vriezer voor koelelementen

Wasserette

Wifi

Groepen welkom

Familievriendelijk

Mannen/vrouwengroepen welkom

Motorrijders welkom

Studentengroepen welkom

Regels

Barbecue voorzien

Barbecues toegestaan

Bedrijfswagens toegestaan

Honden het hele jaar toegestaan

Honden toegestaan

Kampvuur toegestaan

Thema's

Budget/backpacker

Wandelparadijs

Faciliteiten

Afvoerpunt chemische toiletten

Gasflessen aanwezig

Geen drinkwaterpunt

Geen stromend water

Geen warm water

Gemeenschappelijke koelkast

Groene energie

Oplaadpunt aanwezig

Recycling

Type

Groot (51-200 staplaatsen)

Voorzieningen in de buurt

Bar in de buurt

Boodschappenwinkel in de buurt

Openbaar vervoer in de buurt

Activiteiten in de buurt

Attractiepark in de buurt

Binnenzwembad in de buurt

Buitenzwembad in de buurt

Fietsen in de buurt

Fietsverhuur in de buurt

Golfen in de buurt

Kanoën/kajakken in de buurt

Paardrijden in de buurt

Restaurant in de buurt

Tennis in de buurt

Vissen in de buurt

Watersporten in de buurt

Caravans en Campers

Camperservicepunt

Harde ondergrond

Locatie

[[ campsite.name ]]
Deze camping/dit vakantiepark neemt momenteel geen reserveringen via Pitchup.com.
[[ place.name ]]
  • 11 Rue Berthe Morisot, La Ville-aux-Dames, Indre-et-Loire, Frankrijk, 37700
  • Tijdzone Europe/Paris CEST (GMT+02:00)   GPS 47.4024°N 0.7791°E

Routebeschrijving


Lokale bezienswaardigheden

Spring in het zadel om een dag (of meerdere dagen) te fietsen: dit is namelijk uitstekend fietsgebied, en de camping verhuurt volwassen- en kinderfietsen. De vader der regionale fietspaden is La Loire à Vélo, een 800 kilometer lange route die langs de rivier tot aan de kust loopt. Voel je niet verplicht om hem helemaal te volgen; de zeven kilometer lange rivierroute naar Tours is voor de meesten wel een plezierige afstand.

Waar je je fiets ook perfect voor kunt gebruiken is een rondleiding door de wijngaarden en wijnmakerijen van het gebied. Je vindt er een aantal op 45 minuten fietsen: neem een bruisende wijn mee en maak hem soldaat tijdens een picknick langs de rivier.

De Loirestreek is terecht beroemd om zijn kastelen, en er zijn er hier meerdere op korte afstand, of je nu met de fiets of auto gaat. Het is een kwartier autorijden naar de prachtige tuinen van Château de Valmer en 20 minuten (of een uur fietsen langs de rivier) naar Amboise, waar je het middeleeuwse Château d'Amboise en het Château du Clos Lucé (voormalig residentie van Leonardo da Vinci) kunt bezoeken.

Algemene voorwaarden

Toegestane aankomst- en vertrektijd

Tent, caravan en/of camper
Aankomst:  14:00 –  19:00
Vertrek voor:  12:00
Accommodatie op het park
Aankomst:  16:00 –  19:00
Vertrek voor:  10:00

Annuleringsvoorwaarden van Camping Les Acacias

Geen terugbetaling mogelijk binnen 30 dagen voor aankomst.

Geen restituties of kortingen bij slecht weer, een late aankomst of vroeg vertrek.

Als je jouw reservering moet annuleren of wijzigen, laat ons dit dan zo snel mogelijk weten zodat iemand anders kan reserveren. Je kunt ervoor kiezen om een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten.

Houd er rekening mee dat jouw aanbetaling is betaald aan Pitchup.com en dat deze niet terugvorderbaar is.

Betaling

Aanbetaling overdraagbaar tijdens COVID-19. Camping Les Acacias zal het uitstaande bedrag 30 dagen voor aankomst van je kaart afschrijven, of zal dit direct doen indien de aankomstdatum eerder valt dan over 30 dagen.

Bij aankomst wordt een borg van € 380,00 in rekening gebracht voor eventuele schade/schoonmaakkosten/verloren armbanden. Deze wordt bij vertrek terugbetaald als er na inspectie van de accommodatie geen schade e.d. is geconstateerd.

Staplaatsen: bij aankomst dient er een waarborgsom van € 30,00 te worden betaald. Deze wordt teruggegeven bij vertrek, wanneer je de toegangskaart/sleutels/toiletkaart retourneert.

Aanbetaling overdraagbaar tijdens COVID-19.

Je kunt er ook voor kiezen om het gehele bedrag ten tijde van de reservering te voldoen.

Belasting

Lokale belasting van € 0,55 ten minste 18 jaar oud is niet van toepassing.

Lokale belasting van € 0,20 ten minste 2 jaar oud is niet van toepassing.

Betaalmiddelen die het park accepteert

MasterCard
Overschrijving
Visa

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden van de camping/het vakantiepark

  • Heeft Camping Les Acacias een zwembad? Nee Bekijk alle faciliteiten
  • Is Camping Les Acacias hondvriendelijk? Ja Bekijk alle faciliteiten
  • Welke attracties liggen in de buurt van Camping Les Acacias? Spring in het zadel om een dag (of meerdere dagen) te fietsen: dit is namelijk uitstekend fietsgebied, en de camping verhuurt volwassen- en kinderfietsen. De vader der regionale fietspaden is La Loire … Lees meer
  • Wanneer kan ik in- en uitchecken bij Camping Les Acacias?
    Tent, caravan en/of camper
    Aankomst:  14:00 –  19:00
    Vertrek voor:  12:00
    Accommodatie op het park
    Aankomst:  16:00 –  19:00
    Vertrek voor:  10:00
    Lees meer
  • Hoeveel kost een verblijf bij Camping Les Acacias? Vanaf € 20 (voor 1 nacht, 2 volwassenen) - prijzen kunnen veranderen afhankelijk van je datums en gezelschap. Controleer prijzen en beschikbaarheid

Sluit

Jouw claim wordt verstuurd…

Sluit

Neem contact op met camping_les_acacias


Sluit

Algemene voorwaarden

Hieronder lees je de voorwaarden van de camping en de voorwaarden van Pitchup.com.

Aankomst en vertrek
Geen restituties of kortingen bij slecht weer, een late aankomst of vroeg vertrek.
Laat het de camping zo gauw mogelijk weten als je laat aankomt. Jouw reservering wordt 24 uur lang vastgehouden. Hierna behoudt het management zich het recht voor om de accommodatie te verhuren aan andere gasten.
Staplaatsen/accommodaties worden bij aankomst toegewezen.

Algemeen
Boekingen kunnen niet worden overgedragen aan derden.
De boodschappenwinkel is geopend van 01/01 tot 31/12.
Het management heeft het recht om gasten toegang te weigeren of om gasten te verzoeken om te vertrekken indien er misdragingen plaatsvinden. Er kan geen aanspraak worden gemaakt op een restitutie.
Het restaurant is geopend van 01/06 tot 01/09.
Kortingskaarten en cadeaubonnen kunnen niet gebruikt worden bij reserveringen via Pitchup.com.
Radio, muziek en televisie moeten altijd op een laag volume staan. Deuren en achterkleppen van auto's dienen zachtjes te worden gesloten.
Tussen 01/07 en 31/08 worden er activiteiten en entertainment verzorgd.
Tussen 22:00 en 08:00 dient de rust gerespecteerd worden.
Wanneer je een klacht hebt, geef deze dan direct door bij de receptie. Klachten die niet tijdens je verblijf aan de directie worden gemeld, kunnen wij na jouw vertrek niet meer behandelen.

Bezetting
Groepsreserveringen voor 2 of meer personen of onderkomens (bijvoorbeeld tenten, caravans, campers of accommodaties) zijn niet toegestaan via Pitchup.com.
Groepsreserveringen voor 8 volwassenen of meer zijn niet toegestaan (met uitzondering van koppels en directe familieleden).
Het reserveren voor vrijgezellenfeesten is niet toegestaan via Pitchup.com.
Reserveringen van 8 of meer personen van hetzelfde geslacht (koppels uitgezonderd) zijn niet toegestaan via Pitchup.com.

Bezoekers
Auto's van dagbezoekers hebben geen toegang tot de camping.
Dagbezoekers dienen de camping niet later dan 19:00 te verlaten.
Dagbezoekers moeten zich registreren en betalen bij de receptie.

Extra's
Motor(en) mogen meegenomen worden in plaats van de, bij de prijs inbegrepen, auto('s).

Honden
Honden moeten altijd aan de lijn en onder toezicht blijven.
Honden moeten getatoeëerd of gechipt zijn.
Op deze camping zijn hondenrassen/kruisingen die in de 'lijst met hoog-risico honden op agressief gedrag' zijn opgenomen, niet toegestaan (zoals de pitbullterriër, tosa, Argentijnse dog en fila brasileiro). Ook de volgende rassen zijn niet welkom: de staffordshire-bulterriër, Amerikaanse staffordshireterriër, rottweiler en mastiff.

Huuraccommodatie
Bij aankomst wordt een borg van € 380,00 in rekening gebracht voor eventuele schade/schoonmaakkosten/verloren armbanden. Deze wordt bij vertrek terugbetaald als er na inspectie van de accommodatie geen schade e.d. is geconstateerd.
De accommodatie moet schoon en netjes worden achtergelaten. Indien deze niet schoon is, wordt bij vertrek een bedrag van € 80,00 in rekening gebracht.

Receptie
De receptie is geopend van 09:00 tot 12:00 en van 14:00 tot 19:00 tussen 01/05 en 30/09.
De receptie is geopend van 14:00 tot 19:00 tussen 01/01 en 30/04.
De receptie is geopend van 14:00 tot 19:00 tussen 01/10 en 31/12.

Staplaatsen
Staplaatsen: bij aankomst dient er een waarborgsom van € 30,00 te worden betaald. Deze wordt teruggegeven bij vertrek, wanneer je de toegangskaart/sleutels/toiletkaart retourneert.

Toegang
Alle gasten die op de camping overnachten, moeten bij de receptie een geldig identiteitsbewijs tonen en de registratieformulieren invullen.
Minderjarigen (18-) dienen te worden vergezeld door een ouder en/of officiële voogd.
Toegang wordt alleen verleend na registratie bij de receptie.

Veiligheid
Barbecues zijn toegestaan, maar alleen als ze de grond niet raken, en ze moeten altijd onder toezicht van een volwassene staan.
Open vuur is verboden.
Vuurwapens verboden.

Voertuigen
Commerciële voertuigen (voertuigen die gebruikt worden voor werk en/of het vervoeren van goederen of betalende passagiers) en voertuigen met reclameboodschappen zijn verboden op het terrein.
Houd er rekening dat een auto alleen bij de prijs is inbegrepen wanneer je reist met een caravan of tent. Indien je, naast je camper/reisbusje, een auto wilt meenemen, selecteer dan deze extra.
Op de staplaats mag slechts één auto geparkeerd worden. Extra voertuigen moeten op de aangegeven parkeerplaats worden gezet.
Tussen 22:00 en 07:30 mogen er geen voertuigen rijden.
Voertuigen met tandemas zijn niet toegestaan op deze camping.

Aanvullende voorwaarden

Het restaurant is alleen geopend in juli en augustus.

Sluit