Reserveer en beoordeel 3.296 vakantieparken en campings in Nederland, België, en de rest van de wereld

Feefo gebruikersbeoordeling

Tre-End Glamping

8,3
Bekijk de prijzen en reserveer
Vanaf £ 240/€ 275,74/AU$ 427,51/US$ 335,39/C$ 407,01/CHF 302,11/SEK 2.786,32/DKK 2.050,29/NOK 2.756,42/ISK 41.499/ARS 31.220,69/CLP 233.229/PEN 1.271,02/NZ$ 460,60/ZAR 4.716,41/PLN 1.255,21/R$ 1.756,26/CZK 7.068,72/RSD 32.427/HUF 98.832,14/RUB 24.724,52/CN¥ 2.157,38 (voor 3 nachten, 4 personen)

Geef specificaties op om een nauwkeurige prijs te krijgen

Tre-End Glamping

Algemeen

  • Rustige en milieuvriendelijke glamping op een prachtig groen terrein
  • 10 minuten rijden van St Austell en 15 van het South West Coast Path
  • Accommodaties met zonne-energie; vuurkorven en barbecues beschikbaar

Eco-friendly hols are of the excellent variety at Tre-End Glamping, a site with a cluster of swish units encircled by lush Cornish countryside a 10-minute drive from the town of St Austell. Book a stay here and get ready to lounge outdoors in a leafy and peaceful setting by day before moving over into snug accommodation by night.

That’s not to say evenings can’t be spent solely under the stars in the open air at this park though: a firepit and barbecue are on hand for gathering with fellow guests around the flames. As the site has no wifi, make your stay all about connecting with new and old friends in real life rather than on social media (although the solar-powered electricity does mean charging your phone is possible if needed...).

Inspired by the park’s environmentally-friendly ethos? Take it one step further and ditch the car as well as your tech for wanders over to the local pub – it’s within walking distance for meals out and a shop’s a short stroll away too if you need to grab any essentials.

Sights are a little further on: think Porthpean for beach days (within a 15-minute drive) and to kick off walks with epic views over the local seaside scenery from along the South West Coast Path.

Back at the park, each unit has the exclusive use of a separate composting toilet and a gas shower.

Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )

Let op

Auto's/motoren zijn niet toegestaan op de staplaats/bij de accommodatie. Deze moeten worden geparkeerd op de daarvoor bestemde plekken.

Commerciële voertuigen (voertuigen die gebruikt worden voor werk en/of het vervoeren van goederen of betalende passagiers) en voertuigen met reclameboodschappen zijn verboden op het terrein.

Minderjarigen (18-) dienen te worden vergezeld door een ouder en/of officiële voogd.

Het reserveren voor vrijgezellenfeesten is niet toegestaan via Pitchup.com.


Aankomst:
Vertrek: (2 nachten)
Groep:

Wijzig zoekopdracht…

Klik eenmaal om jouw aankomstdag te selecteren en dan nogmaals voor de vertrekdatum.


Reserveer je voor een groep?

Beoordelingen

8,3

Algehele score gebaseerd op 6 beoordelingen

 

83% zou deze camping aanbevelen aan een vriend(in).

83% zou hier opnieuw verblijven.

 

Voor vertoning zijn 5 of meer beoordelingen vereist.

Meer beoordelingen

Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi



Alleen beoordelingen van de afgelopen 30 maanden.

Filters resetten
Beoordelingen in andere talen verschijnen hieronder.
Standaard-avatar

Not what I'd booked for. Disappointed. Seeking partial refund.6-9-2020

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Paul F.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • The Warren saharatent
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Commitment to eco friendliness

    Ik was niet zo blij met: 

    No greeting on arrival.

    Details provided in booking were not reflected in the actual stay:

    Bedding and towels had to be requested and not provided without question, as promised in listing.

    Fridge was not available in accommodation as promised in listing, changing holiday plans to mostly self cater.

    Lighting wasn't suitable for accommodation, light that was there didn't work, so fairy lights were utilised.

    Mattress was old and uncomfortable and didn't make for a glamping experience.

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

First off I'm sorry to hear you didnt enjoy your stay here.
There was no greeting on arrival but I had spoken to you that morning to say that I'd be out and you have all the check in instructions you need and that I'm at the end of the phone if you need to know anything else.

The bedding and towels are normally hired here if people want. You didnt hire it therefore I was unaware you needed any. But if you remember you mentioned that before you arrived and I sorted it out free of charge.

There is no fridge on site as theres no mains power. I have an outside freezer which people can use for cool blocks/bags but due to covid this year I haven't. My main concern is peoples health, not cold milk.

The lighting works very well and is in keeping with camping. Had I known you couldn't find the switch I'd have shown you. Again this needs to be mentioned whilst you're here.

You're the only people who had an issue with the mattress, most comment on how comfy the beds are.

I appreciate that weather wise you had probably the most miserable week this summer and if you also remember I told you to help yourselves to firewood, dont worry about paying anything just keep everything warm and dry.

I see no reason to give you a refund, there was always somebody on site and we may have been able to address any issues had you engaged with us.

All the best
Ben.

Algemeen
4
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

Good site space fantastic between pitchs21-8-2020

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Jon P.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • The Sett vakantiehuisje
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Privacy space location & child bunk beds not to overlooked

    Ik was niet zo blij met: 

    Nothing really

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
8
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi

Excellent!9-8-2020

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk miriam k.Bevestigd

  • The Holt vakantiehuisje
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Everything. Beautiful place. Very helpful and friendly owner. Perfect family stay. Lovely warm shower - loved that everything was eco friendly. Great outdoor space, with low table, log stools, big picnic table and bench, and huge fire pit all for our exclusive use.

    Ik was niet zo blij met: 

    Nothing!

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

Everything24-7-2020

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Melanie M.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • The Holt vakantiehuisje
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Everything

    Ik was niet zo blij met: 

    Nothing

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)
Anonieme gebruiker

Ideal for a well located quiet stay to get away from it all.12-7-2020

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk AnoniemMobieletelefoonpictogramBevestigd

  • The Holt vakantiehuisje
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Amount of space in addition to cabin, beautiful orchard, peace and quiet, fire pit and mini log burner, well located, comfortable beds.

    Ik was niet zo blij met: 

    Could improve solar lighting

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
8
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
(Geen beoordeling)
Klantenservice
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

Well presented pod on a clean quiet site with helpful staff31-10-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Iain M.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • The Holt vakantiehuisje
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    We liked the comfort, convenience and location. Pod was warm even though we used it at the end of October. Site was clean quiet and well presented, very relaxing. Although the site had an eco toilet, it was private to your pod saving possible problems caused by more public facilities, shower was hot.

    Ik was niet zo blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

Voorzieningen

Coronavirus

Exclusief toilet voor elke glamping-accommodatie

Exclusieve douche voor elke glamping-accommodatie

Gemeenschappelijke ruimtes: dagelijkse grondige schoonmaak

Gemeenschappelijke ruimtes: frequentere schoonmaak

Grondige schoonmaak van de accommodaties na elk vertrek

Inchecken: zelfstandig, zonder personeel

Inchecken: één groep tegelijk

Activiteiten op de camping

Afhaaldienst

Avondprogramma

Bar of clubhuis

Binnenzwembad

Buitenzwembad

Fietsverhuur

Fitnesscentrum

Kinderclub

Restaurant/café op de camping

Speelplaats

Spelletjeskamer

Tennis

Tv-ruimte

Vissen

Watersporten

Voorzieningen op de camping

Afwasruimte

Bad aanwezig

Boodschappenwinkel

Composttoilet

Douche aanwezig

Draagbaar toilet

Droogruimte

Gezinsbadkamer

Gratis wifi

Hondenpark

Internetaansluiting

Openbare telefoon

Parkeren bij staplaats/accommodatie

Toiletgebouw

Toiletten in pub

Transferservice naar openbaar vervoer

Voorzieningen voor gehandicapten

Vriezer voor koelelementen

Wasserette

Wifi

Groepen welkom

Familievriendelijk

Mannen/vrouwengroepen welkom

Motorrijders welkom

Studentengroepen welkom

Regels

Barbecue voorzien

Barbecues toegestaan

Bedrijfswagens toegestaan

Honden niet toegestaan

Honden toegestaan

Kampvuur toegestaan

Camping 2.0

Campingpod

Saharatent

Tipi's, joerts of wigwams

Thema's

Spectaculaire omgeving

Vredig

Wandelparadijs

Faciliteiten

Afvoerpunt chemische toiletten

Gasflessen aanwezig

Geen drinkwaterpunt

Geen stromend water

Geen warm water

Gemeenschappelijke koelkast

Groene energie

Oplaadpunt aanwezig

Oplaadpunt(en) voor elektrische auto's

Recycling

Type

Mini (1-10 staplaatsen)

Voorzieningen in de buurt

Bar in de buurt

Boodschappenwinkel in de buurt

Hondenuitlaatplaats in de buurt

Activiteiten in de buurt

Fietsen in de buurt

Golfen in de buurt

Kanoën/kajakken in de buurt

Restaurant in de buurt

Surfschool in de buurt

Vissen in de buurt

Watersporten in de buurt

Zeilen in de buurt

Locatie

[[ campsite.name ]]
Deze camping/dit vakantiepark neemt momenteel geen reserveringen via Pitchup.com.
[[ place.name ]]
  • Burngullow Road, Sticker, Cornwall, Engeland, PL26 7EN
  • Tijdzone Europe/London +0100 (GMT+01:00)   GPS 50.3249°N 4.8468°W

Dichtsbijzijnde vervoer

Busstations
St Austell Bus Station — 4,4 kilometer
Grampound (Cornwall): Coach Stop — 4,8 kilometer
Holmbush (St Austell) Coach Stop — 6,5 kilometer
Treinstation
St Austell Rail Station — 4,4 kilometer
Bugle Rail Station — 9,2 kilometer
Luxulyan Rail Station — 10,1 kilometer
Veerhavens
Mevagissey Ferry Landing — 7,7 kilometer
Fowey Ferry Landing — 15,0 kilometer
Polruan Ferry Landing — 15,1 kilometer
Vliegvelden
Newquay St Mawgan Airport — 17,7 kilometer

Routebeschrijving


Let op: Alle afstanden op deze pagina zijn hemelsbreed berekend – controleer daarom de werkelijke afstand, die afhankelijk is van hoe je reist, door op de knop 'Routebeschrijving krijgen' hierboven te klikken.

Lokale bezienswaardigheden

Ahh, Cornwall… This ever-popular English county is famed for its brilliant beaches, gorgeous gardens and fantastic fishing villages – all of which are easy to access from this niftily located site.

Let’s begin with the beaches. Porthpean’s a 15-minute drive away but plenty more are along The Roseland Heritage Coast area within about half an hour’s journey, including two family-friendly options – Tavern and Summers – around St Mawes.

Heading inland to shake the sand off, browse the botanical bounty at The Lost Gardens of Heligan (15 minutes) or travel for 20 minutes towards the Eden Project for strolls through futuristic-looking biomes housing all sorts of plants from around the world.

For fishing villages, Charlestown and its Georgian port – plus a whole host of top pubs and restaurants – are 15 minutes away, while Mevagissey's pretty working harbour filled with bobbing boats is a 20-minute drive. If you’re after an afternoon in a larger settlement, the Cornish capital of Truro, with its cathedral and high-street shops, takes 25 minutes to reach.

Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )

Niet te missen bezienswaardigheid

  • Lost Gardens of Heligan (4,8 kilometer)
  • Eden Project (7,7 kilometer)
  • Lappa Valley Steam Railway (14,9 kilometer)

National Trust

  • Trerice (15,3 kilometer)
  • Trelissick Garden (18,0 kilometer)

Fietsroutes

Ontdek lokale routes op het National Cycle Network: bijna 20.000 kilometer aan fietsroutes.

Let op: Alle afstanden op deze pagina zijn hemelsbreed berekend – controleer daarom de werkelijke afstand, die afhankelijk is van hoe je reist.

Algemene voorwaarden

Toegestane aankomst- en vertrektijd

Accommodatie op het park
Aankomst:  15:00 –  21:00
Vertrek voor:  11:00

Annuleringsvoorwaarden van Tre-End Glamping

Geen terugbetaling mogelijk binnen 2 dagen voor aankomst.

Na het reserveren kunnen er geen wijzigingen meer worden aangebracht.

Geen restituties of kortingen bij slecht weer, late aankomst of vroeg vertrek.

Als je jouw reservering moet annuleren of wijzigen, laat ons dit dan zo snel mogelijk weten zodat iemand anders kan reserveren. Je kunt ervoor kiezen om een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten.

Houd er rekening mee dat jouw aanbetaling is betaald aan Pitchup.com en dat deze niet terugvorderbaar is.

Betaling

Aanbetaling overdraagbaar tijdens COVID-19. Tre-End Glamping zal het uitstaande bedrag 1 week voor aankomst van je kaart afschrijven, of zal dit direct doen indien de aankomstdatum eerder valt dan over 1 week.

Aanbetaling overdraagbaar tijdens COVID-19.

Je kunt er ook voor kiezen om het gehele bedrag ten tijde van de reservering te voldoen.

Betaalmiddelen die het park accepteert

Contant

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden van de camping/het vakantiepark

  • Heeft Tre-End Glamping een zwembad? Nee Bekijk alle faciliteiten
  • Is Tre-End Glamping hondvriendelijk? Nee Bekijk alle faciliteiten
  • Welke attracties liggen in de buurt van Tre-End Glamping? Ahh, Cornwall… This ever-popular English county is famed for its brilliant beaches, gorgeous gardens and fantastic fishing villages – all of which are easy to access from this niftily located site. Let’s … Lees meer
  • Wanneer kan ik in- en uitchecken bij Tre-End Glamping?
    Accommodatie op het park
    Aankomst:  15:00 –  21:00
    Vertrek voor:  11:00
    Lees meer
  • Hoeveel kost een verblijf bij Tre-End Glamping? Vanaf € 275,74 (voor 3 nachten, 4 personen) - prijzen kunnen veranderen afhankelijk van je datums en gezelschap. Controleer prijzen en beschikbaarheid

Sluit

Jouw claim wordt verstuurd…

Sluit

Neem contact op met tre_end_glamping


Sluit

Algemene voorwaarden

Hieronder lees je de voorwaarden van de camping en de voorwaarden van Pitchup.com.

Aankomst en vertrek
Geen restituties of kortingen bij slecht weer, late aankomst of vroeg vertrek.
Laat het de camping zo gauw mogelijk weten als je laat aankomt. Jouw reservering wordt 24 uur lang vastgehouden. Hierna behoudt het management zich het recht voor om de accommodatie te verhuren aan andere gasten.
Plaatsen worden bij aankomst toegewezen.

Algemeen
Het management heeft het recht om gasten toegang te weigeren of om hen te verzoeken te vertrekken indien er misdragingen plaatsvinden. Er kan geen aanspraak worden gemaakt op een restitutie.
Radio, muziek en tv moeten altijd op een zacht volume staan. Deuren en achterkleppen van auto's dienen zachtjes te worden gesloten.
Reserveringen kunnen niet worden overgedragen aan derden.
Wanneer je een klacht hebt, geef deze dan direct door bij de receptie. Klachten die niet tijdens je verblijf aan de directie worden gemeld, kunnen wij na jouw vertrek niet meer behandelen.

Belasting
Dit gebied is vrijgesteld van lokale en toeristenbelastingen.

Bezetting
Het reserveren voor vrijgezellenfeesten is niet toegestaan via Pitchup.com.

Toegang
Minderjarigen (18-) dienen te worden vergezeld door een ouder en/of officiële voogd.
Toegang wordt alleen verleend na registratie bij de receptie.

Veiligheid
Open vuur is verboden.
Vuurwapens verboden.

Voertuigen
Auto's/motoren zijn niet toegestaan op de staplaats/bij de accommodatie. Deze moeten worden geparkeerd op de daarvoor bestemde plekken.
Commerciële voertuigen (voertuigen die gebruikt worden voor werk en/of het vervoeren van goederen of betalende passagiers) en voertuigen met reclameboodschappen zijn verboden op het terrein.
Tussen 22:30 en 08:00 mogen er geen voertuigen over het terrein rijden.

Wijzigen van de reservering
Na het reserveren kunnen er geen wijzigingen meer worden aangebracht.

Sluit