Reserveer en beoordeel 8.691 vakantieparken en campings in Nederland, België, en de rest van Europa en de wereld.

Feefo gebruikersbeoordeling

Bos Verbas

9,5

Deze camping/vakantiepark neemt momenteel geen reserveringen via Pitchup.com.
Vind nabij gelegen plaatsen met beschikbaarheid…

Als je de eigenaar van de camping bent, dan kun je reserveringen via Pitchup.com krijgen door voeg je bedrijfsgegevens toe.

Algemeen

  • Vredige camping, uitzicht over velden, korte wandeling van het strand
  • Houten huisje om lekker in te ontspannen
  • St Michael´s Mount en haar tuinen gemakkelijk bereikbaar

There's rather a Mediterranean twang to the name of Penzance's Bos Verbas, but as it's in sunny west Cornwall, we reckon that's downright appropriate. It's a short walk from here through lush grass fields to smashing Praa Sands too, for days basking on the beach, kayaking or surfing in Cornish waters, or simply sitting with a beverage at the Praa Sands Beachcomber café... (Hint: a pub is on Praa Sands as well.)

Bos Verbas is a small and quiet site, with up to date facilities including an amenities block with loos and free hot showers, a washing-up area and free use of a kettle, iron and fridge.

The site also has a cosy wooden cabin for guests to have relaxed days painting, reading, sketching and plotting their next moves in the area using the Bos Verbas tourist info point: research a pile of walks from here as Bos Verbas is dog friendly too.

Vertaal (Powered by Google Translate )

Aankomst:
Vertrek: (2 nachten)
Groep:

Wijzig…

Klik eenmaal om jouw eerste dag te selecteren en dan nogmaals voor jouw vertrekdatum.


Boekt u als groep?

Beoordelingen

9,5

Algehele beoordelingen gebaseerd op 23 reviews

 

100% zou deze aanbevelen aan een vriend.

91% zou hier opnieuw verblijven.

 

Meer beoordelingen

Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Schoonmaak
Wifi
Toon beoordelingen op:
Sorteer op:
Verblijvend in :
Oorspronkelijke taal van het commentaar:

Er worden alleen beoordelingen vertoond voor de laatste 18 maanden.

Filters resetten
Icoon voor foutmelding

Very nice site with excellent facilities. 7-8-2017

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Ralph R. Bevestigd

  • Gras staplaats elektriciteit optioneel
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Liked: 

    Lovley site with plenty of space around van

    Disliked: 

    Small dog in one van got out and bit the wife. Should be a ban on uncontrollable dogs on all sites.

    Vertaal (Powered by Google Translate )
Van de manager...

I am pleased you enjoyed staying at our site and would recommend and return.

Our terms and conditions (signed as read by all Customers) state that all dogs (including guide and hearing dogs) remian on a lead at all times. Unfortunately one of the children in the van containing the small dog, left the door open and the lady owner (due to a pending hip replacement) could not run after the dog in time to catch it. I spoke with the owner who did offer to leave. As she and the dog were already going home before the family, so she could have her operation,, I allowed her to stay with the dog on the proviso that the dog was closely monitored at all times. As an aside the dog did stay without incident last year.

I am surprised at the customer service and child friendliness score (if these are realvant to your incident) as I think the matter was dealt with swiftly and with empathy, especially towards your wife who was of course shaken by the incident. We asked our friend's wife who is a GP (who was in the adjacent pitch) to check on your wife's injury and they reported back that she had put a dressing on and that as of that time it was not necessary to seek further help.

If you decide to visit us again you will of course be most welcome.

Algemeen
8
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Schoonmaak
Wifi
Icoon voor foutmelding

Angela and Bob really looked after us they were only a phone call away 1-8-2017

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk peter o. Mobieletelefoonpictogram Bevestigd

  • Gras staplaats elektriciteit optioneel
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Liked: 

    Peacefulness. Level pitches.spotless amenities. Provides a small kitchen .sea views. Massive pitches.

    Disliked: 

    Only booked a week

    Vertaal (Powered by Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
(Geen beoordeling)
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Schoonmaak
Wifi

Nice and quiet well maintained dog friendly camp site near Penzance. 29-7-2017

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk csilla_k Bevestigd

  • Gras staplaats elektriciteit optioneel
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Liked: 

    Flat and grassed pitch surranded by bush and trees, Dog friendly, Quiet, Kitchen, washing up facilities, Wifi is excellent and free.

    Disliked: 

    20 minutes walk from the sea, Only one toilet per genders, and only two unisex shower room for the whole campsite. I think it is not enough and caused queueing a few times, no microwave in the kitchen and the freezer didn't work properly.

    Vertaal (Powered by Google Translate )
Van de manager...

We are pleased you thought the site was well maintained and dog friendly. It is evident on the map that we are a walk to the sea. Yes we do not have a lot of facilities but we try very hard not overbook the site so that people are not inconvenienced when wanting a shower, if you had to wait on occasion we are sorry but that happens at all campsites and is unavoidable no matter how many facilities there are at busy times. We are a small campsite and so do not provide a microwave or do we advertise that we do, as most people bring cooking facilities with them. I have personally checked the fridge freezer and it is working to the correct temperature but I will keep an eye on that however I wish you had mentioned this whilst you were here.

Algemeen
6
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Schoonmaak
Wifi
Icoon voor foutmelding

Excellent, well maintained and quiet site with clean facilities. 24-7-2017

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Jonquil P. Mobieletelefoonpictogram Bevestigd

  • Gras staplaats elektriciteit optioneel
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Liked: 

    Lovely and clean everywhere. Great facilities. Beautiful view, great location. A warm and helpful welcome.

    Disliked: 

    Nothing to dislike.

    Vertaal (Powered by Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Schoonmaak
Wifi
Icoon voor foutmelding

Warm welcome and very helpful owner who tried to find ... 13-7-2017

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Diane P. Bevestigd

  • Gras staplaats elektriciteit optioneel
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Liked: 

    Warm welcome and very helpful owner who tried to find a phone charger for me as I had forgotten mine! He also recommended local restaurants and pubs and directed us to the local beach.
    Beautiful site, well maintained and spotless facilities.

    Disliked: 

    Vertaal (Powered by Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Schoonmaak
Wifi
Icoon voor foutmelding

Great little campsite with very clean facilities and level pitches 10-7-2017

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Julia D. Bevestigd

  • Gras staplaats elektriciteit optioneel
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Liked: 

    Nothing not to like! Great location, fantastic view; well equipped and maintained; friendly; big flat pitches and overall a great little campsite.

    Disliked: 

    Nothing

    Vertaal (Powered by Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Schoonmaak
Wifi
Icoon voor foutmelding

Superb, peaceful, well located campsite. 9-7-2017

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Mike A. Bevestigd

  • Gras staplaats elektriciteit optioneel
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Liked: 

    The reviews we read were very good, so we booked a stay of four nights, we actually added an extra night as we loved it so much. Bos Verbas did not disappoint. It's simply superb!

    It's a lovely peaceful location, and it's very well located for easily exploring anywhere by car from The Lizard or Falmouth to the east, to St Ives or further, on the north coast. Because it's such a short distance between the north and south coasts, it's like being on an island making attractions on both coasts easily accessible.

    On foot, it's about twenty minutes stroll to the beach at Praa Sands, where you can swim, relax or visit the beach cafe. Dogs are not allowed on the beach itself between 7-00am & 7-00pm.

    Camping pitch sizes are huge compared to most others we've camped on. The facilities are immaculately maintained and the grass is regularly cut. When we arrived Bob gave us the best meet and greet welcome that we've ever had. There's also free wi-fi.

    Our favourite places visited were: The Lizard, Kynance Cove, Falmouth, St Michael's Mount, Levant Tin Mine, Mousehole, St Ives, Gwithian & Godrevy lighthouse.

    We loved it and will definitely return again. Dogs are allowed.

    Disliked: 

    No dislikes.

    Vertaal (Powered by Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Schoonmaak
Wifi
Icoon voor foutmelding

A little gem of a camp site. 3-7-2017

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Jackie S. Bevestigd

  • Gras staplaats elektriciteit optioneel
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Liked: 

    Spotless camp site, toilet block and kitchen. Spacious pitches, peaceful and lovely views. Owners very helpful and friendly.

    Disliked: 

    Sadly the weather let us down but that's England!! Still love it and would re visit again.

    Vertaal (Powered by Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Schoonmaak
Wifi
Icoon voor foutmelding

Plots are very big 3-7-2017

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Julie O. Bevestigd

  • Gras staplaats elektriciteit optioneel
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Liked: 

    Plots are very big

    Disliked: 

    Vertaal (Powered by Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Schoonmaak
Wifi
Icoon voor foutmelding

A cosy and beautiful campsite. Nothing to complain. We would ... 21-6-2017

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Mina M. Mobieletelefoonpictogram Bevestigd

  • Gras staplaats elektriciteit optioneel
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Liked: 

    A cosy and beautiful campsite. Nothing to complain. We would strongly recommend. Thank you Angela and Bob!

    Disliked: 

    Vertaal (Powered by Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Schoonmaak
Wifi

Voorzieningen

Activiteiten op de camping

Afhaalservice (eten)

Avondprogramma

Bar of Clubhuis

Binnenzwembad

Buitenzwembad

Fietsverhuur

Fitnesscentrum

Kinderclub

Restaurant/Café op de camping

Speelplaats

Spelletjeskamer

Tennis

TV ruimte

Vissen

Watersporten

Voorzieningen op de camping

Afwasruimte

Bad aanwezig

Boodschappenwinkel

Douche aanwezig

Droogruimte

Familie wasruimte

Gratis Wifi

Internetaanlsuiting

Koelelementen vriesservice

Publieke telefoon

Toiletgebouw

Transferservice naar openbaar vervoer

Voorzieningen voor gehandicapten

Wasserette

Wifi

Faciliteiten

Gasflessen aanwezig

Groene energie

Oplaadpunt aanwezig

Recycling aanwezig

Stortplaats chemisch toilet

Caravans en Campers

Seizoen staplaatsen

Regels

BBQ toegestaan

Bedrijfswagens toegestaan

Honden gehele jaar toegestaan

Honden toegestaan

Kampvuur toegestaan

Thema's

Natuurparadijs

Spectaculaire omgeving

Vredig

Wandelparadijs

Activiteiten in de buurt

Attractiepark in de buurt

Binnenzwembad in de buurt

Fietsverhuur in de buurt

Golf in de buurt

Kanoën / Kajakken in de buurt

Paardrijden in de buurt

Restaurant in de buurt

Surfschool in de buurt

Vissen in de buurt

Watersport in de buurt

Zeilen in de buurt

Groepen welkom

Familievriendelijk

Mannen/vrouwen groepen welkom

Motorrijders welkom

Studentengroepen welkom

Voorzieningen in de buurt

Bar in de buurt

Boerenmarkt in de buurt

Boodschappenwinkel in de buurt

Openbaar vervoer in de buurt

Type

Mini (1-10 staplaatsen)

Locatie

[[ campsite.name ]] [[ place.name ]]
  • Helston Road Penzance, Cornwall, Engeland, TR20 9AA
  • Tijdzone Europe/London +0100 (GMT+01:00)   GPS Navigatie Systeem 50.1131°N 5.3854°W

Dichtsbijzijnde vervoer

Busstations
Porthleven: The Square Coach Stop — 5,8 kilometer
Crowlas (Cornwall): Coach Stop — 7,6 kilometer
St Erth: Rail Station Coach Stop — 7,7 kilometer
Treinstation
St Erth Rail Station — 7,7 kilometer
Lelant Saltings Rail Station — 8,3 kilometer
Hayle Rail Station — 8,4 kilometer
Veerhavens
Penzance Ferry Terminal — 10,3 kilometer
Helford Village Ferry Landing — 18,1 kilometer
Helford Passage Ferry Landing — 18,4 kilometer
Vliegvelden
Penzance Airport — 9,7 kilometer
Land's End St Just Airport — 20,2 kilometer
Newquay St Mawgan Airport — 46,0 kilometer

Route


Follow A391 from Penzance to Helston.

Let op: Alle afstanden op deze pagina worden hemelsbreed berekend - check daarom de werkelijke afstand, welke afhankelijk is van hoe je reist, door op de knop Krijg routebeschrijving hierboven te klikken.

Lokale bezienswaardigheden

Beaches, beaches and more beaches... as you might have heard, west Cornwall is stuffed with them. Some of the beaches at Hayle are dog friendly, as are the sands and shingle of nearby Long Rock Beach, a viewsome stop off on a coastal hike from Marazion to Penzance and with splendid views out to St Michael's Mount.

Speaking of which... the Mount is a bit of a must if you're investigating this corner of Cornwall. This tiny island linked to the town of Marazion is just over four miles from Bos Verbas and can be walked too at certain times during mid-tide to low water. Regular boats go back and forth from the Mount and Marazion if you miss the causeway timings. And yes – there's a garden on the island too.

The King Harry Ferry will take you across the River Fal from St Mawes to the Roseland Peninsula; like the Mount, this is also a bit of a west Cornwall must.

Studenty Falmouth and arty St Ives are also within easy reach, or you could decide to be outdoorsy and spend your days in the immediate area surfing, kayaking or fishing. A nine-hole golf course is available nearby.

Vertaal (Powered by Google Translate )

Absolute bezienswaardigheid

  • St Michael's Mount (6,6 kilometer)
  • Flambards (9,3 kilometer)
  • National Seal Sanctuary (12,9 kilometer)

Nationaal Beheer

  • Godolphin (3,5 kilometer)
  • St Michael's Mount (6,6 kilometer)

Fietsroutes

Vind lokale routes op het National Cycle Network - meer dan 19,000 kilometer aan fietsroutes.

Let op: Alle afstanden op deze pagina worden hemelsbreed berekend - check daarom de werkelijke afstand, welke afhankelijk is van hoe je reist.

Sluit

Rapporteer een probleem

Reason:
Jouw claim wordt verstuurd…

Sluit

Neem contact op met Bos Verbas


Sluit

Algemene Voorwaarden

Hieronder lees je de voorwaarden van de vakantie aanbieder en de voorwaarden van Pitchup.com.

Aankomsten en Vertrekken
Indien je laat aankomt, dien je dit zo spoedig mogelijk door te geven aan de camping. Je boeking wordt 24 uur vastgehouden. Hierna behoudt het management zich het recht voor om de eenheid opnieuw te verhuren aan andere gasten.

Toegang
Alle gasten die op de camping overnachten moeten een geldig identiteitsbewijs tonen bij de receptie en de registratieformulieren invullen.
Minderjarigen dienen te worden vergezeld door een ouder en/of meerderjarige en officiële voogd.
Toegang wordt alleen verleend na registratie bij de receptie.

Aanvullende voorwaarden

Reception is unmanned after 6pm. Please call using the number in the confirmation email to request late arrival. Strictly no arrivals after 8pm.

Vertaal (Powered by Google Translate )

Sluit