Reserveer en beoordeel 3.306 vakantieparken en campings in Nederland, België, en de rest van de wereld

Feefo gebruikersbeoordeling

Brighton Experience Freedom Glamping

8,9
Bekijk de prijzen en reserveer
Vanaf £ 45/€ 49,96/AU$ 80,89/US$ 56,18/C$ 76,12/CHF 53,12/SEK 523,42/DKK 372,19/NOK 532,31/ISK 7.818/ARS 3.969,53/CLP 45.083/PEN 197,86/NZ$ 85,97/ZAR 955,83/PLN 222,90/R$ 298,60/CZK 1.332,38/RSD 5.875/HUF 17.649,09/RUB 4.014,01/CN¥ 396,97 (voor 1 nacht, 2 volwassenen)

Geef specificaties op om een nauwkeurige prijs te krijgen

Brighton Experience Freedom Glamping

Algemeen

  • Ruime glamping met zeezicht, op drie kilometer van Brighton-centrum
  • 20 minuten lopen van strand en jachthaven; 45 minuten van de pier
  • Regelmatig vertrek bussen buiten de glamping, naar stad en platteland

Stad, kust, platteland – creëer je eigen combinatie van deze drie elementen bij Brighton Experience Freedom Glamping.

Dat dit park bij Brighton ligt, zul je ongetwijfeld al uit de naam hebben afgeleid, maar ter verduidelijking: deze glamping ligt op drie kilometer van het stadscentrum, in een rustige heuvelachtige omgeving met uitzicht op de stad en zee, en met gemakkelijke toegang tot de paden van de South Downs (voor een mooie wandel- of fietstocht). Het milieuvriendelijke Brighton is fan van bussen en het openbaar vervoer kan je naar een aantal geweldige plekken brengen voor een wandeling – misschien Devil's Dyke of de Seven Sisters Cliffs – of je afzetten bij een countrypub voor taart en/of bier.

Dit is een ideale locatie voor mensen die met het openbaar vervoer reizen, aangezien veel van wat je nodig hebt ter plaatse te vinden is, en tal van voorzieningen en attracties zich op loopafstand bevinden. Je kunt in ongeveer 20 minuten van hier naar het strand en de jachthaven van Brighton lopen, of een bus nemen om in ongeveer hetzelfde tijdsbestek bij centrale attracties uit te komen. Supermarkten, cafés, restaurants en bars zijn ook allemaal binnen een paar minuten te bereiken, waardoor je het je kunt veroorloven om licht te reizen.

Op de glamping is genoeg ruimte om te ontspannen en te genieten van het zeezicht, terwijl je bijvoorbeeld een barbecue aansteekt. Om het leven gemakkelijk te maken, zijn veel gezinsvriendelijke zaken verzorgd: een speeltuin, een winkeltje, wifi en een toiletgebouw met babyverschoonruimte en rolstoeltoegankelijke faciliteiten.

Let op

Vanwege de uitbraak van covid-19 mogen gasten bij de camping/het vakantiepark hun datums kosteloos aanpassen voor alle verblijven tot en met 31 december 2020.

Minderjarigen (18-) dienen te worden vergezeld door een ouder en/of officiële voogd.

Het reserveren voor vrijgezellenfeesten is niet toegestaan via Pitchup.com.

Kortingskaarten en cadeaubonnen kunnen niet gebruikt worden bij reserveringen via Pitchup.com.


Aankomst:
Vertrek: (2 nachten)
Groep:

Wijzig…

Klik eenmaal om jouw aankomstdag te selecteren en dan nogmaals voor de vertrekdatum.


Reserveer je voor een groep?

Beoordelingen

8,9

Algehele score gebaseerd op 14 beoordelingen

 

93% zou deze camping aanbevelen aan een vriend(in).

86% zou hier opnieuw verblijven.

 

Voor vertoning zijn 5 of meer beoordelingen vereist.

Meer beoordelingen

Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi



Er worden alleen beoordelingen vertoond voor de laatste 18 maanden.

Filters resetten

The "Glampod" was new, efficient and clean (but we chose …10-8-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Nederland Dick v.Bevestigd

  • Glamping pod microlodge (2 volwassenen en 2 kinderen, maximaal 2 volwassenen)
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    The "Glampod" was new, efficient and clean (but we chose to do the dishes before use).
    The pods are small. Living room and 2 bedrooms in 1. Kids loved it. Don't compare this to a bungalow/Chalet, with rooms and big kitchen. It is more like an oversized caravan, albeit everything is present: Shower and toilet relatively roomy, small kitchen with 2 gas pits.
    Nice veranda which can be closed and is ideal for baby's and toddlers.
    The views are best with the furthest 4 out of 10: They have seaview.

    Ik was niet zo blij met: 

    The pods are small. Living room and 2 bedrooms in 1. Kids loved it. But eating inside is not ideal, so hope for dry and nice weather so you can sit outside.
    Cars are parked down some stairs however trolleys to carry your lugguage are provided for.
    No entertainment programme, but enough to do in Brighton.
    Wifi needs to be paid for.
    Small playground on the premises, a bigger one is located a couple of minutes walk outside the camping.

Van de manager...

Thank you for your review and feedback and we are really pleased to hear your kids loved it. WiFi is included in our glamping pods, and there is a code provided in your pod to use for free access. We are sorry to hear you thought you had to pay, so please do get in touch so we can investigate this further by emailing us. Thank you.

Algemeen
8
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
(Geen beoordeling)
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Netheid
Wifi
Beoordelingen in andere talen verschijnen hieronder.

The set up of the pod was amazing and everything …20-2-2020

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk lee a.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Glamping pod microlodge (2 volwassenen en 2 kinderen, maximaal 2 volwassenen)
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    The set up of the pod was amazing and everything fit in so well.

    Ik was niet zo blij met: 

    The towel rail did not work and due to ‘protocol’ it would take too long (more than the two and a half days we were there) to arrange an engineer to come and fix it.

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
Anonieme gebruiker

Fantastic site with a warm feel, quiet and close to marina19-11-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk AnoniemMobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Glamping pod microlodge (2 volwassenen en 2 kinderen, maximaal 2 volwassenen)
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Loved the cosy feel, the plush bathroom and shower, and the overall practicality that the glamping pod offers. Comfortable bedding, fridge, microwave and the pull down blackout blinds all added to the overall experience. The cabin was so quiet and offered breathtaking views. Beautiful in winter months and in summer. Highly recommended ❤️

    Ik was niet zo blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Thank you for you lovely review - and the great pictures. We are so pleased you enjoyed your stay. We hope to see you again soon.

Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
Anonieme gebruiker

Great break away, some minor let downs but overall great.14-10-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk AnoniemBevestigd

  • Airstream vaste caravan'
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    The Airstream its self is amazing, really comfy bed, everything you need in a practical layout and very stylish. really iconic. the site its self is tucked away from all the traffic so really peaceful. The site is over run with wild bunny's, its amazing and my partner loved watching them. the team that we met were all really helpful and made a great recommendations for places to go and eat.

    Riddle & Finn in the lanes if you love fish.

    Ik was niet zo blij met: 

    hadn't been made aware that we had to empty our our toilet while we were there so was met by a £50 cleaning deposit that had to be paid on arrival witch is refunded after you leave (48hrs). in priceable haven't got a problem with it but when you're booking a stay away under the banner of "Glamping" I struggle to see what is glamorous about taking the time out to get up close and personal with your own poo..💩

    our first night after returning to the airstream after a night out in Brighton, we had no water at all so couldn't shower or wash. luckly we had been supplied with bottled water in our fridge so we didn't go thirsty and were able to brush our teeth. cause there are shower facility's on site but why pay for them if you can't use them. the following morning once the desk opens (9am I think) someone did come and take care of the problem right away.

    in summary I wouldn't say double handling your own poo and not being able to wash such a Glamping experience but a experience nether the less.

    don't be miss led we had a lovely time away they just need to address / pre warn you about the toilet set up and get the gremlins out of the utility supplies.

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Thank you for your review - and the recommendation.
Your feedback on the toilet is very helpful, and we are now updating the information on this site. The waste does go into a contained unit, but then this does need to be emptied as you have said. Apologies you had issues with the water on this occasion.

Algemeen
6
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
(Geen beoordeling)
Klantenservice
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Netheid
Wifi

Excellent site with clean facilities, good location, family friendly9-9-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Laszlo U.Bevestigd

  • Glamping pod microlodge (2 volwassenen en 2 kinderen, maximaal 2 volwassenen)
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Very clean, well equipped, good location, family friendly

    Ik was niet zo blij met: 

    none

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Thanks for your review and your comments on the glamping pod and the Brighton site. We hope to see you again soon.

Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi

Immaculate site with friendly helpful staff.4-9-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk terry l.Bevestigd

  • Glamping pod microlodge (2 volwassenen en 2 kinderen, maximaal 2 volwassenen)
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    It was the first time we had experienced “Glamping” so were unsure of what to expect. Any doubts we may have had were soon dispelled. The staff upon arrival were very friendly and helpful and gave us all the information we needed including local buses and where to catch them. The site was immaculate as was the pod. Everything needed for a comfortable stay was built in, including a small kitchenette, an impressive shower room with all the ablutions and a ready made bed that appeared like magic from the wall after pulling on two handles. The brick built BBQ was a nice touch as was the free single use BBQ to go on it. The pod was in a secluded spot screened from other pods by an attractive hedge with a vast display of wild flowers to the front. We were on a two night stay but could have easily stayed for longer. I would have no hesitation in recommanding this site.

    Ik was niet zo blij met: 

    None

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Thank you for your great review and your pictures. We are so pleased to hear you enjoyed your stay in Brighton.

Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Netheid
Wifi

All in all, we had a very good time and would recommend24-8-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Wendy W.Bevestigd

  • Glamping pod microlodge (2 volwassenen en 2 kinderen, maximaal 2 volwassenen)
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    As grandparents we were looking after our 6 year old boy twins who live in Brighton during the school holidays. Initially, we were surprised at how small the lodge was with basically one room and an ensuite. However, the fact that the boys slept in the same room as us made us relax as we would hear if they had any difficulties during the night. The boys were facinated as to how everything fitted together - bed pulled down from the wall, lights in strategic places, table pulled out from underneath the settee, ladder to the top bunk. We also enjoyed the patio table and chairs and the boys were able to run round the lodge and we weren't afraid that they could wander. Boys so enjoyed it they asked for us to take a photo so they could remember it. Walk down from the site was near to the playing fields for playing cricket, football etc. and there was a park. Bus stop very convenient for going into Brighton centre and as we are grandparents we could show our pass and not have to pay.

    Ik was niet zo blij met: 

    Cooking arrangements. Very small area to work in. No oven but a microwave and the paperwork describing how to work it did not reflect the type in our lodge. We didn't shop for food before we arrived and were glad as we think we would have bought too much for the space provided.

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Thank you for your review and we are pleased you and your grand children enjoyed their stay. It sounds like the boys had a great time and you have all made some lovely memories. We will look into the microwave paperwork. A good tip for others to not bring too much food - thank you.

Algemeen
8
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi

Nice staff. Clean site and pod but never again as a family.22-8-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Andrew O.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Glamping pod microlodge (2 volwassenen en 2 kinderen, maximaal 2 volwassenen)
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Kitchen well equipped and a lovely terrace with seaview. The bed was very comfortable. Shower room was very nice.

    Ik was niet zo blij met: 

    Very tight with a toddler. He was put in the bathroom in a travel cot overnight while we used the onsite toilet facilities . These were good. Lack of a shop for any supplies. Lighting was too bright being on or off and would not be suitable if anyone was in the bunk area. Television reception was very poor often missing children tv programmes which are helpful when it's raining and the space is do confined. A hotel would be cheaper.

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Thank you for your review - we are pleased to hear you enjoyed the terrace, and found the bed comfortable. If you do consider staying with us again then please get in touch before you book and we can see if we can help with space for the travel cot. If your other child is able to sleep in the top bunk, we can look at removing the small sofa bed for you. Our team can discuss the options with you. Thank you for the feedback on the lighting and the TV reception, we will look into this.

Algemeen
6
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
Anonieme gebruiker

Very clean, quiet, equipped with everything needed.4-8-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk AnoniemMobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Glamping pod microlodge (2 volwassenen en 2 kinderen, maximaal 2 volwassenen)
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Very clean, quiet, equipped with everything needed.

    Ik was niet zo blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Thank you for your review - it is great to hear you enjoyed your stay. We would love to welcome you back to Brighton again soon.

Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi

Will be back with some friends. Lovely and clean.30-7-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Aga F.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Glamping pod microlodge (2 volwassenen en 2 kinderen, maximaal 2 volwassenen)
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Very clean, small but somehow spacious, lots of storage and well equipped. Close to Marina. Really quiet and lovely.

    Ik was niet zo blij met: 

    Nothing!

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Thanks for your review - and we love your description of the glamping pod. We look forward to seeing you again with your friends soon.

Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi

Voorzieningen

Regels

Barbecues toegestaan

Bedrijfswagens toegestaan

Honden niet toegestaan

Honden toegestaan

Kampvuur toegestaan

Activiteiten op de camping

Afhaaldienst

Avondprogramma

Bar of clubhuis

Binnenzwembad

Buitenzwembad

Fietsverhuur

Fitnesscentrum

Kinderclub

Restaurant/café op de camping

Speelplaats

Spelletjeskamer

Tennis

Tv-ruimte

Vissen

Watersporten

Voorzieningen in de buurt

Bar in de buurt

Openbaar vervoer in de buurt

Voorzieningen op de camping

Afwasruimte

Bad aanwezig

Boodschappenwinkel

Douche aanwezig

Droogruimte

Gezinsbadkamer

Gratis wifi

Internetaansluiting

Openbare telefoon

Toiletgebouw

Transferservice naar openbaar vervoer

Voorzieningen voor gehandicapten

Vriezer voor koelelementen

Wasserette

Wifi

Activiteiten in de buurt

Fietsverhuur in de buurt

Faciliteiten

Afvoerpunt chemische toiletten

Gasflessen aanwezig

Groene energie

Oplaadpunt aanwezig

Recycling

Groepen welkom

Familievriendelijk

Mannen/vrouwengroepen welkom

Motorrijders welkom

Studentengroepen welkom

Camping 2.0

Campinghut

Microlodge

Type

Groot (51-200 staplaatsen)

Locatie

[[ campsite.name ]]
Deze camping/dit vakantiepark neemt momenteel geen reserveringen via Pitchup.com.
[[ place.name ]]
  • East Brighton Park, Brighton, East Sussex, Engeland, BN2 5TS
  • Tijdzone Europe/London +0100 (GMT+01:00)   GPS 50.8210°N 0.0989°W

Dichtsbijzijnde vervoer

Busstations
Brighton: York Place Coach Stop — 2,7 kilometer
Brighton: Pool Valley Coach Station — 2,7 kilometer
Brighton: Preston Circus Coach Stop — 3,2 kilometer
Treinstation
Brighton Rail Station — 3,1 kilometer
London Road (Brighton) Rail Station — 3,2 kilometer
Moulsecoomb Rail Station — 3,2 kilometer
Veerhavens
Newhaven Harbour Ferry Terminal — 11,3 kilometer
Vliegvelden
Shoreham Brighton City Airport — 13,6 kilometer
London Gatwick Airport South Terminal — 37,6 kilometer
London Gatwick Airport — 37,6 kilometer

Routebeschrijving


Let op: Alle afstanden op deze pagina zijn hemelsbreed berekend – controleer daarom de werkelijke afstand, die afhankelijk is van hoe je reist, door op de knop 'Ga naar routebeschrijving' hierboven te klikken.

Lokale bezienswaardigheden

Het bruisende Brighton barst van de dingen om je een dag lang bezig te houden. Natuurlijk wil je beginnen met het strand – loop er in ongeveer 20 minuten naartoe en stap dan aan boord van Volk's Electric Railway (de oudste in zijn soort in het land) voor een ritje naar het stadscentrum.

Het centrum verkennen kan betekenen dat je ook de onafhankelijke winkels van het gebied The Lanes instapt, het sierlijke Royal Pavilion bewondert of zult zien wat er zwemt in het Sea Life Centre. Degenen zonder hoogtevrees kunnen alles bekijken vanaf 162 meter hoogte – de top van de British Airways i360 Tower.

Landelijke uitstapjes zijn hier net zo eenvoudig te maken: de nationale fietsroutes 2 en 20 beginnen in de buurt van de basis, en je kunt de bus nemen om valleiwandelingen te maken over Devil's Dyke (25 minuten rijden) of om de krijtrotsen in Seven Sisters Country Park (35 minuten) te bekijken. Als het weer roet in het eten dreigt te gooien, loop dan in 20 minuten naar Brighton Marina voor films, bowling en glow-in-the-dark-golf.

Niet te missen bezienswaardigheid

  • Brighton Marina (1,2 kilometer)
  • Volks Railway (2,4 kilometer)
  • Brighton Sea Life Centre (2,6 kilometer)

Nationaal Beheer

  • Monk's House (8,2 kilometer)
  • Alfriston Clergy House (18,0 kilometer)

Fietsroutes

Vind lokale routes op het National Cycle Network – meer dan 19.000 kilometer aan fietsroutes.

Let op: Alle afstanden op deze pagina zijn hemelsbreed berekend – controleer daarom de werkelijke afstand, die afhankelijk is van hoe je reist.

Algemene voorwaarden

Toegestane aankomst- en vertrektijd

Accommodatie op het park
Aankomst:  15:00 –  19:00
Vertrek voor:  10:00

Annuleringsvoorwaarden van Brighton Experience Freedom Glamping

Geen terugbetaling mogelijk binnen 1 week voor aankomst.

Vanwege de uitbraak van covid-19 mogen gasten bij de camping/het vakantiepark hun datums kosteloos aanpassen voor alle verblijven tot en met 31 december 2020.

Geen restituties of kortingen bij slecht weer, late aankomst of vroeg vertrek.

Als je jouw reservering moet annuleren of wijzigen, laat ons dit dan zo snel mogelijk weten zodat iemand anders kan reserveren. Je kunt ervoor kiezen om een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten.

Houd er rekening mee dat jouw aanbetaling is betaald aan Pitchup.com en dat deze niet terugvorderbaar is.

Betaling

Aanbetaling overdraagbaar tijdens COVID-19. Brighton Experience Freedom Glamping zal het uitstaande bedrag 2 weken voor aankomst van je kaart afschrijven, of zal dit direct doen indien de aankomstdatum eerder valt dan over 2 weken.

Aanbetaling overdraagbaar tijdens COVID-19.

Je kunt er ook voor kiezen om het gehele bedrag ten tijde van de reservering te voldoen.

Betaalmiddelen die het park accepteert

MasterCard
Visa

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden van de camping/het vakantiepark

  • Kunnen reserveringen voor Brighton Experience Freedom Glamping kosteloos worden gewijzigd? Vanwege de uitbraak van covid-19 mogen gasten bij de camping/het vakantiepark hun datums kosteloos aanpassen voor alle verblijven tot en met 31 december 2020. Lees meer
  • Heeft Brighton Experience Freedom Glamping een zwembad? Nee Bekijk alle faciliteiten
  • Is Brighton Experience Freedom Glamping hondvriendelijk? Nee Bekijk alle faciliteiten
  • Welke attracties liggen in de buurt van Brighton Experience Freedom Glamping? Het bruisende Brighton barst van de dingen om je een dag lang bezig te houden. Natuurlijk wil je beginnen met het strand – loop er in ongeveer 20 minuten naartoe en stap … Lees meer
  • Wanneer kan ik in- en uitchecken bij Brighton Experience Freedom Glamping?
    Accommodatie op het park
    Aankomst:  15:00 –  19:00
    Vertrek voor:  10:00
    Lees meer
  • Hoeveel kost een verblijf bij Brighton Experience Freedom Glamping? Vanaf € 49,96 (voor 1 nacht, 2 volwassenen) - prijzen kunnen veranderen afhankelijk van je datums en gezelschap. Controleer prijzen en beschikbaarheid

Sluit

Jouw claim wordt verstuurd…

Sluit

Neem contact op met Brighton Experience Freedom Glamping


Sluit

Algemene voorwaarden

Hieronder lees je de voorwaarden van de camping en de voorwaarden van Pitchup.com.

Coronavirus
Minimumafstand van 3 meter tussen de staplaatsen.
Vanwege de uitbraak van covid-19 mogen gasten bij de camping/het vakantiepark hun datums kosteloos aanpassen voor alle verblijven tot en met 31 december 2020.

Aankomst en vertrek
Geen restituties of kortingen bij slecht weer, late aankomst of vroeg vertrek.
Laat het de camping zo gauw mogelijk weten als je laat aankomt. Jouw reservering wordt 24 uur lang vastgehouden. Hierna behoudt het management zich het recht voor om de accommodatie te verhuren aan andere gasten.

Algemeen
Het management heeft het recht om gasten toegang te weigeren of om hen te verzoeken te vertrekken indien er misdragingen plaatsvinden. Er kan geen aanspraak worden gemaakt op een restitutie.
Kortingskaarten en cadeaubonnen kunnen niet gebruikt worden bij reserveringen via Pitchup.com.
Wanneer je een klacht hebt, geef deze dan direct door bij de receptie. Klachten die niet tijdens je verblijf aan de directie worden gemeld, kunnen wij na jouw vertrek niet meer behandelen.

Bezetting
Het reserveren voor vrijgezellenfeesten is niet toegestaan via Pitchup.com.

Bezoekers
Auto's van dagbezoekers hebben geen toegang tot de camping.

Receptie
De receptie is geopend van 09:00 tot 19:00 tussen 01/01 en 31/12.

Toegang
Minderjarigen (18-) dienen te worden vergezeld door een ouder en/of officiële voogd.
Toegang wordt alleen verleend na registratie bij de receptie.

Veiligheid
Barbecues zijn toegestaan, maar alleen als ze de grond niet raken, en ze moeten altijd onder toezicht van een volwassene staan.

Voertuigen
Tussen 23:00 en 08:00 mogen er geen voertuigen rijden.

Sluit