Reserveer en beoordeel 2.596 vakantieparken en campings in Nederland, België, en de rest van de wereld

Feefo gebruikersbeoordeling

Hales Hill Park

9
Bekijk de prijzen en reserveer
Vanaf £ 30/€ 34,83/AU$ 54/US$ 41,51/C$ 52,52/CHF 38,63/SEK 354,10/DKK 259,08/NOK 355,18/ISK 5.326/ARS 3.747,90/CLP 30.440/PEN 153,20/NZ$ 57,90/ZAR 637,71/PLN 159,87/R$ 236,21/CZK 916,93/RSD 4.078/HUF 12.797,22/RUB 3.085,76/CN¥ 269,66 (voor 1 nacht, 14 personen)

Geef specificaties op om een nauwkeurige prijs te krijgen

Hales Hill Park

Algemeen

  • Rustig park op 24 hectare grote boerderij aan de oever van de Ouse
  • 20 minuten rijden of 40 minuten rustig fietsen van York
  • Drie geweldige dorpscafés binnen 10 minuten rijden

Een landelijk verblijf aan de rivier, aan de oevers van de Ouse – ooh ja...! Onderdeel van de 24 hectare van Hales Hill Park in North Yorkshire (op 11 kilometer van York) is de schitterende 650 meter lange rivieroever; die ligging aan de waterkant maakt dit een mooi plekje om te vogelen of vissen (vraag de eigenaren om toestemming voordat je je hengel uitgooit) of om gewoon een dekstoel neer te zetten, jezelf een drankje in te schenken en het landelijke uitzicht te bewonderen.

Je hebt hier ook gemakkelijke toegang tot openbare wandel- en fietspaden, voor als je je omgeving wilt verkennen – blijf op de plattelandsroutes of fiets naar Route 65 van het National Cycle Network, om in ongeveer 40 minuten bij York uit te komen (of rijd er met de auto in 20 minuten heen).

Het grote aantal hectare geeft de eigenaren genoeg speelruimte, en dus hebben ze een behoorlijk stuk aan hun gasten toegewezen – zodat kinderen kunnen spelen, honden kunnen rondrennen en volwassenen een barbecue kunnen aanmaken/kampvuur kunnen stoken. Om de rust en vrede niet te verstoren zijn de voorzieningen eenvoudig gehouden, maar zijn er douches, toiletten en een plek voor afvalverwerking geïnstalleerd.

Heeft North Yorkshire niet voor de juiste weersomstandigheden gezorgd voor etentjes in de buitenlucht? Kies uit een van de drie landelijke pubs binnen 10 minuten rijden – het team van het park geeft ze alle drie een dikke duim omhoog.

Let op

Minderjarigen (18-) dienen te worden vergezeld door een ouder en/of officiële voogd.

Op deze camping zijn hondenrassen/kruisingen die in de 'lijst met hoog-risico honden op agressief gedrag' zijn opgenomen, niet toegestaan. Denk aan de pitbullterriër en tosa, Argentijnse dog en fila brasileiro.


Aankomst:
Vertrek: (2 nachten)
Groep:

Wijzig zoekopdracht…

Klik eenmaal om jouw aankomstdag te selecteren en dan nogmaals voor de vertrekdatum.


Reserveer je voor een groep?

Beoordelingen

9

Algehele score gebaseerd op 98 beoordelingen

 

93% zou deze camping aanbevelen aan een vriend(in).

88% zou hier opnieuw verblijven.

 

Voor vertoning zijn 5 of meer beoordelingen vereist.

89% omschreven als Vredig ?

Meer beoordelingen

Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi



Alleen beoordelingen van de afgelopen 30 maanden.

Filters resetten
Beoordelingen in andere talen verschijnen hieronder.
Anonieme gebruiker

Sorry but wouldn't visit again or recommend.27-10-2020

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk AnoniemMobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats op gras en grind , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Friendly welcome from belle but unfortunately this was the only.positive to our stay.

    Ik was niet zo blij met: 

    Booked hard standing but ended up.in a field of mud as pitches were flooded. Pitches very close together could actually hear conversations from neighbouring van
    No hot water in shower and the toilet/shower block was freezing no heating on.

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

We are really sorry you didn't enjoy your stay with us.
Thank you for your feedback; The field was not muddy as it drains very well, there were two-wheel drive cars on the field that weekend and no one got stuck.
Sorry we do not have heating in the toilet block as we are a summer only season campsite. We are addressing the hot water for next season, but it is usually ok unless someone has used it all.
There was 2 metres between you and your neighbour and you could have spread out forwards if required.
I am disappointed with the 1star awarded for 'child friendliness' since we have a play park and lots of lovely walks. I wonder if the bad weather during your stay has not helped your view of our site. I suggest you don't go camping out of season to avoid the cold and potential flooded pitch or muddy field.

Algemeen
2
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
(Geen beoordeling)
Faciliteiten/activiteiten
(Geen beoordeling)
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

Very spacious pitching loads of places to visit26-10-2020

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Anthony C.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats op gras en grind , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Very spacious pitching loads of places to visit

    Ik was niet zo blij met: 

    Nothing

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

So pleased you had a lovely time with us, Thank you for your review.

Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

Good location, friendly owner, showers and bar were a letdown20-10-2020

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk ANDREW W.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats op gras en grind , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Location, Belle is really friendly, great potential.

    Ik was niet zo blij met: 

    Mens Showers didnt work on both days different times there was another but didnt try this. The bar onsite wasnt really open, we were asked if we were members by the man behind bar at 8pm and felt a bit unwelcome so just got crisps and went back to the tents to drink. Site has huge potential, some gravelled paths to the camp would be good to save trudging throught mud.

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Hi Andrew,
I am sorry you didn't have a good experience with us. The showers can run out of hot water if the water has been used up. Something we are going to address during the off season.
While the club house is on our site is it rented out to the water ski club and run by the members.
Our campsite is not really set up for October camping and we consciously don't want lots of gravel paths all over.
We are disappointed with out October reviews and will be closing in September next year.
Thank you for your feed back.

Algemeen
6
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

Wouldn't return, but it was clean.19-10-2020

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Josh D.Bevestigd

  • Staplaats op gras en grind , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    50 / 50 to be honest.

    Warm welcome on arrival, however quite disappointed as when I booked online it said Grass & Gravel pitch - I was in a muddy field. I also asked for a pitch close to the toilet block due to walking challenges and this wasn't actioned either.

    Nevertheless, the facilities were good and location was quiet too.

    Ik was niet zo blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Hi Josh,
I am very sorry you wont be returning, as mentioned when you arrived the access to our grass and gravel pitches has become extremely muddy in the wet weather. The field is not muddy as it drains very well. We will address the access to our gravel pitches. I put you as close as I could to the loos - I am sorry you thought it was too far. I am also sorry that at £20 a night including electric and a water tap you thought us poor value for £.
Thank you for your valued feedback.

Algemeen
6
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi

Great place to stay lovely dog walks clean and tidy12-10-2020

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Emma E.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats op gras en grind , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Laid back site, everyone friendly, clean toilets and nice little pub shack!!

    Ik was niet zo blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Hi Emma,
Thank you very much for your feedback, really pleased you had a great time and enjoyed the club house.

Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)
Anonieme gebruiker

Lovely site. Lovely new park12-10-2020

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk AnoniemMobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats op gras en grind , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Park

    Ik was niet zo blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Thank you very much for your review, so glad your liked the park!

Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi

Would go again now I know how to get there.1-10-2020

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk John K.Bevestigd

  • Staplaats op gras en grind , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Lovely quiet setting with beautiful riverside walk. Staff very nice and helpful. We were allowed to keep our pitch until 1300hrs as we had a funeral.

    Ik was niet zo blij met: 

    Poor signposting coming from the west. No directions, Just a postcode which took us to the wrong place.

    Male shower flowed very hot sometimes.

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Hi John,
Thank you for your review.
I will have a look at the shower temperature, sorry about that.
I am sorry you got lost, we are getting some signs for next season.
Hopefully see you soon.

Algemeen
6
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

quite29-9-2020

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Dave C.Bevestigd

  • Staplaats op gras en grind , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    owner very friendly,very quite we booked 2 nights and went into york park and ride
    took motor home with no problems parking.
    will return but book direct as pitchup take 15% cut!!

    Ik was niet zo blij met: 

    nothing

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Thank you for your review Dave, so pleased you had a great time.

Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi

Excellent friendly site with clean facilities and friendly staff28-9-2020

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Jodie B.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats op gras en grind , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    The site owners were helpful and friendly. We arrived quite late and they rang to make sure we were ok and could find them. They took us to our pitch which was just next to a lovely park for our children to play on. We needed wood for our fire and they brought a bag for us. Payment was really easy, paid by card in the middle of the field!!

    Toilets and showers were spotless and the site was really well looked after.

    We absolutely would rebook!

    Ik was niet zo blij met: 

    Nothing

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Hi Jodie,
Thank you for your review, it was a pleasure to have your family.

Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)
Standaard-avatar

Beautiful peaceful location with clean facilities. Owner Belle was very …27-9-2020

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Jane E.Bevestigd

  • Staplaats op gras en grind , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Beautiful peaceful location with clean facilities. Owner Belle was very helpful, as was support from Tony during the evening. Will definitely come again

    Ik was niet zo blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Thank you so much for your feedback.

Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

Voorzieningen

Coronavirus

Capaciteit gereduceerd ten behoeve van social distancing

Extra toiletten en douches beschikbaar

Gemeenschappelijke ruimtes: frequentere schoonmaak

Inchecken: persoonlijk, maar contactloos

Stations voor handdesinfectie

Activiteiten op de camping

Afhaaldienst

Avondprogramma

Bar of clubhuis

Binnenzwembad

Buitenzwembad

Fietsverhuur

Fitnesscentrum

Kinderclub

Restaurant/café op de camping

Speelplaats

Spelletjeskamer

Tennis

Tv-ruimte

Vissen

Watersporten

Voorzieningen op de camping

Afwasruimte

Bad aanwezig

Boodschappenwinkel

Composttoilet

Douche aanwezig

Draagbaar toilet

Droogruimte

Gezinsbadkamer

Gratis wifi

Hondenpark

Internetaansluiting

Openbare telefoon

Parkeren bij staplaats/accommodatie

Toiletgebouw

Toiletten in pub

Transferservice naar openbaar vervoer

Voorzieningen voor gehandicapten

Vriezer voor koelelementen

Wasserette

Wifi

Groepen welkom

Bijeenkomsten welkom

Familievriendelijk

Mannen/vrouwengroepen welkom

Motorrijders welkom

Schoolgroepen welkom

Studentengroepen welkom

Regels

Barbecue voorzien

Barbecues toegestaan

Bedrijfswagens toegestaan

Honden het hele jaar toegestaan

Honden toegestaan

Kampvuur toegestaan

Thema's

Vredig

Faciliteiten

Afvoerpunt chemische toiletten

Gasflessen aanwezig

Geen drinkwaterpunt

Geen stromend water

Geen warm water

Gemeenschappelijke koelkast

Groene energie

Oplaadpunt aanwezig

Oplaadpunt(en) voor elektrische auto's

Recycling

Type

Boerderij

Klein (11-25 staplaatsen)

Voorzieningen in de buurt

Bar in de buurt

Boodschappenwinkel in de buurt

Hondenuitlaatplaats in de buurt

Activiteiten in de buurt

Binnenzwembad in de buurt

Fietsen in de buurt

Restaurant in de buurt

Caravans en Campers

Caravanstalling

Seizoensplaatsen

Wateraansluiting voor caravans

Locatie

[[ campsite.name ]]
Deze camping/dit vakantiepark neemt momenteel geen reserveringen via Pitchup.com.
[[ place.name ]]
  • Acaster Lane, Appleton Roebuck, North Yorkshire, Engeland, YO23 7BW
  • Tijdzone Europe/London GMT (GMT+00:00)   GPS 53.8721°N 1.1135°W

Dichtsbijzijnde vervoer

Busstations
York: Askham Bar Coach Stop — 6,8 kilometer
York: Rail Station Coach Stop — 9,6 kilometer
Tadcaster Bus Station — 9,7 kilometer
Treinstation
Ulleskelf Rail Station — 6,9 kilometer
Church Fenton Rail Station — 9,1 kilometer
York Rail Station — 9,6 kilometer
Veerhavens
Hull Ferry Terminal — 57,1 kilometer
Vliegvelden
Leeds Bradford International Airport — 35,9 kilometer
Robin Hood Doncaster Sheffield Airport — 43,5 kilometer
Robin Hood Doncaster Sheffield Airport — 44,1 kilometer

Routebeschrijving


Let op: Alle afstanden op deze pagina zijn hemelsbreed berekend – controleer daarom de werkelijke afstand, die afhankelijk is van hoe je reist, door op de knop 'Routebeschrijving krijgen' hierboven te klikken.

Lokale bezienswaardigheden

Je wilt wel een tochtje maken naar York, toch? Of misschien meerdere, gezien de hoeveelheid dingen die er te zien en te doen zijn, en het feit dat het slechts 20 minuten rijden is. Begin met het verkennen van de lokale geschiedenis door rond de oude stadsmuren te lopen, het kasteel en minster te bezoeken en de exposities te bekijken van het Jorvik Viking Centre en Yorkshire Museum.

Mensen die gefascineerd zijn door dingen die bewegen, willen wellicht even stoppen bij het uitstekende National Railway Museum; zoetekauwen voelen zich waarschijnlijk meer aangetrokken tot de verleidelijke geuren die rond York's Chocolate Story zweven. En wanneer het tijd is voor een pintje? Er wordt gezegd dat er 365 pubs binnen de stadsmuren staan...

Stop met slenteren door de stad om de paarden op de York Racecourse aan te moedigen (op 15 minuten rijden), het landschap van Stillingfleet Lodge Gardens te bewonderen (25 minuten) of de dieren van Askham Bryan Wildlife & Conservation Park te ontmoeten (15 minuten).

Niet te missen bezienswaardigheid

  • York Racecourse (7,8 kilometer)
  • Clifford's Tower (9,5 kilometer)
  • York Castle Museum (9,5 kilometer)

National Trust

  • Goddards Garden (7,6 kilometer)
  • Treasurer's House (10,3 kilometer)

Fietsroutes

Ontdek lokale routes op het National Cycle Network: bijna 20.000 kilometer aan fietsroutes.

Let op: Alle afstanden op deze pagina zijn hemelsbreed berekend – controleer daarom de werkelijke afstand, die afhankelijk is van hoe je reist.

Algemene voorwaarden

Toegestane aankomst- en vertrektijd

Tent, caravan en camper
Aankomst:  11:00 –  20:00
Vertrek voor:  11:30
Accommodatie op het park
Aankomst:  11:00 –  20:00
Vertrek voor:  11:30

Annuleringsvoorwaarden van Hales Hill Park

Terugbetalingen: geen boetes

Voor wijzigingen wordt een bedrag van £ 2,00 (€ 2,27) berekend.

Reserveringen kunnen niet worden gewijzigd binnen 1 dag(en) voor aankomst.

Geen restituties of kortingen bij slecht weer, een late aankomst of vroeg vertrek.

Als je jouw reservering moet annuleren of wijzigen, laat ons dit dan zo snel mogelijk weten zodat iemand anders kan reserveren. Je kunt ervoor kiezen om een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten.

Houd er rekening mee dat jouw aanbetaling is betaald aan Pitchup.com en dat deze niet terugvorderbaar is.

Betaling

Aanbetaling overdraagbaar tijdens COVID-19.

Het resterende bedrag kun je bij aankomst betalen.

Aanbetaling overdraagbaar tijdens COVID-19.

Betaalmiddelen die het park accepteert

Contant
Overschrijving

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden van de camping/het vakantiepark

  • Hoeveel moet er vooraf worden betaald? Bij het reserveren dient een overdraagbare aanbetaling van 15% te worden gedaan, het saldo dient bij aankomst te worden betaald. Lees meer
  • Heeft Hales Hill Park een zwembad? Nee Bekijk alle faciliteiten
  • Is Hales Hill Park hondvriendelijk? Ja Bekijk alle faciliteiten
  • Welke attracties liggen in de buurt van Hales Hill Park? Je wilt wel een tochtje maken naar York, toch? Of misschien meerdere, gezien de hoeveelheid dingen die er te zien en te doen zijn, en het feit dat het slechts 20 minuten … Lees meer
  • Wanneer kan ik in- en uitchecken bij Hales Hill Park?
    Tent, caravan en camper
    Aankomst:  11:00 –  20:00
    Vertrek voor:  11:30
    Accommodatie op het park
    Aankomst:  11:00 –  20:00
    Vertrek voor:  11:30
    Lees meer
  • Hoeveel kost een verblijf bij Hales Hill Park? Vanaf € 34,83 (voor 1 nacht, 14 personen) - prijzen kunnen veranderen afhankelijk van je datums en gezelschap. Controleer prijzen en beschikbaarheid

Sluit

Jouw claim wordt verstuurd…

Sluit

Neem contact op met hales_hill_park


Sluit

Algemene voorwaarden

Hieronder lees je de voorwaarden van de camping en de voorwaarden van Pitchup.com.

Aankomst en vertrek
Geen restituties of kortingen bij slecht weer, een late aankomst of vroeg vertrek.
Laat het de camping zo gauw mogelijk weten als je laat aankomt. Jouw reservering wordt 24 uur lang vastgehouden. Hierna behoudt het management zich het recht voor om de accommodatie te verhuren aan andere gasten.
Staplaatsen/accommodaties worden bij aankomst toegewezen.

Honden
Honden moeten altijd aangelijnd en onder toezicht blijven.
Honden zijn verboden bij de hoofdfaciliteiten en -voorzieningen.
Op deze camping zijn hondenrassen/kruisingen die in de 'lijst met hoog-risico honden op agressief gedrag' zijn opgenomen, niet toegestaan. Denk aan de pitbullterriër en tosa, Argentijnse dog en fila brasileiro.

Toegang
Minderjarigen (18-) dienen te worden vergezeld door een ouder en/of officiële voogd.
Toegang wordt alleen verleend na registratie bij de receptie.

Veiligheid
Barbecues zijn toegestaan, maar alleen als ze de grond niet raken, en ze moeten altijd onder toezicht van een volwassene staan.
Vuurwapens zijn verboden.

Voertuigen
Op de staplaats mag slechts één auto geparkeerd worden. Extra voertuigen moeten op de aangegeven parkeerplaats worden gezet.

Wijzigen van de reservering
Reserveringen kunnen niet worden gewijzigd binnen 1 dag(en) voor aankomst.
Voor wijzigingen wordt een bedrag van £ 2,00 (€ 2,27) berekend.

Sluit