Reserveer en beoordeel 3.303 vakantieparken en campings in Nederland, België, en de rest van de wereld

Feefo gebruikersbeoordeling

Carney Pools Camping and Caravanning

8,6
Bekijk de prijzen en reserveer
Vanaf £ 16/€ 18,40/AU$ 28,52/US$ 22,38/C$ 27,15/CHF 20,16/SEK 185,89/DKK 136,79/NOK 183,90/ISK 2.772/ARS 2.097,17/CLP 15.560/PEN 84,80/NZ$ 30,73/ZAR 314,66/PLN 83,74/R$ 117,17/CZK 471,60/RSD 2.179/HUF 6.593,76/RUB 1.649,54/CN¥ 143,93 (voor 1 nacht, 2 volwassenen)

Geef specificaties op om een nauwkeurige prijs te krijgen

Carney Pools Camping and Caravanning

Algemeen

  • Goed onderhouden, vlakke staplaatsen met uitzicht over Cannock Chase
  • 15 minuten rijden van Shugborough Hall; 20 minuten van Stafford
  • Twee visbassins op het terrein met toegankelijke visplekjes

Fishing meets fab views at this site in the Staffordshire countryside, 20 minutes’ drive from Stafford.

The fishing part of the equation at Carney Pools Camping and Caravanning comes from the setting next to two coarse fishing pools known as Carney Pools, which have fishing for all ages and abilities (including wheelchair-accessible pegs) at a pretty 12-acre site. And the views? Those come from a location that looks out over the Cannock Chase Area of Outstanding Natural Beauty.

Pitches are set up in a level seven-acre field that’s sheltered by a well-established hedge. Dogs are welcome as long as they’re kept on a lead and cleaned up after; there’s a designated dog walk area on site for them to stretch their paws, and dogs aren’t allowed around the fishing pools until after the fishery closes for the day.

For a break from fishing there are plenty of riverside and canalside strolls nearby, along with walks in Cannock Chase and other outings to the likes of a National Trust estate, a farm park or the atmospheric National Memorial Arboretum.

To sort food and other essentials, it’s a journey of just under a mile to Wolseley Bridge where there’s a shop, pub, garden centre and Indian restaurant (which will also do deliveries if you’re in the mood to flop out on site). The folk here also recommend a trip to the farm shop three miles away to pick up bits for a picnic or barbecue back at base.

Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )

Let op

Zwemmen in het meer is niet toegestaan.

Minderjarigen (18-) dienen te worden vergezeld door een ouder en/of officiële voogd.

Honden zijn niet toegestaan in de accommodaties.

Voor sommige faciliteiten en/of activiteiten, zoals fishing, gelden extra kosten, die bij aankomst betaald dienen te worden.

Vanwege onderhoudswerkzaamheden zijn de volgende faciliteiten momenteel niet beschikbaar: toilets & showers.


Aankomst:
Vertrek: (2 nachten)
Groep:

Wijzig zoekopdracht…

Klik eenmaal om jouw aankomstdag te selecteren en dan nogmaals voor de vertrekdatum.


Reserveer je voor een groep?

Beoordelingen

8,6

Algehele score gebaseerd op 18 beoordelingen

 

83% zou deze camping aanbevelen aan een vriend(in).

83% zou hier opnieuw verblijven.

 

Voor vertoning zijn 5 of meer beoordelingen vereist.

Meer beoordelingen

Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi



Alleen beoordelingen van de afgelopen 30 maanden.

Filters resetten
Beoordelingen in andere talen verschijnen hieronder.

Pleasing site, great location for biking. Will definitely return6-5-2021

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Sarah B.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor caravan en camper op gras zonder elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Fab site, great location. We took our e-bike with us and had a great time on Cannock Chase.
    Staff were friendly and welcoming. Shower block in the process of being built, business opportunity to offer charging batteries for e- bike for those camping off grid

    Ik was niet zo blij met: 

    Nothing to dislike really

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi

Excellent clean site with friendly staff and level pitches.5-5-2021

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Kim R.Bevestigd

  • Staplaats voor caravan en camper op harde ondergrond en gras , met elektriciteit (2 volwassenen en 2 kinderen)
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Cleanliness
    Space between pitches
    Fishing Pools
    Mobile Bar
    Friendly and Welcoming Staff
    Peace and Quiet!! even with the trainline.

    Ik was niet zo blij met: 

    Going Home!!

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
(Geen beoordeling)
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)
Anonieme gebruiker

Off the beaten track. Probably good for groups in the …27-4-2021

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk AnoniemBevestigd

  • Staplaats voor caravan en camper op harde ondergrond en gras , met elektriciteit (2 volwassenen en 2 kinderen)
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Off the beaten track. Probably good for groups in the large field. Lots of water birds. Friendly amenable site warden

    Ik was niet zo blij met: 

    single track road to the site turnoff, limited passing points although only for 1/4 mile. Bumpy gravel road access to the site. Hardstanding pitches are under the trees and out of the sun for most of the day and evening. Train lines are close by.

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
6
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
(Geen beoordeling)
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

Great place would highly recommend26-4-2021

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Jay W.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor een tent of voor vouwwagen op gras zonder elektriciteit (maximaal 2 volwassenen)
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Beautiful location, close links with Cannock Chase for some excellent walks. Plenty pitch spaces. Very accommodating owners who are on hand for queries. Ground is great with little slopes so nice flat area to use.

    Ik was niet zo blij met: 

    Proximity to Trainline isn’t ideal but shouldn’t put you off.

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

Lovely open field with great views all around and friendly …26-4-2021

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Elliott M.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor een tent of voor vouwwagen op gras zonder elektriciteit (maximaal 2 volwassenen)
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Lovely open field with great views all around and friendly staff.

    Ik was niet zo blij met: 

    A bit difficult to find even with satnav but as long as you keep an eye out for the sign you should be ok.

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
(Geen beoordeling)
Klantenservice
(Geen beoordeling)
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

This was our first visit to Carney Pools. Hollie and …25-4-2021

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Terry G.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor caravan en camper op harde ondergrond en gras , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    This was our first visit to Carney Pools. Hollie and Ed could not have been more helpful. Although the work on the new facilities block is still on going it didn't cause us a problem. The fishing was good on days we fished and there is a well stocked fishing tackle section in the lodge where Bev, Mike and Alex were very helpful. The only minor criticism is the cost of the fishing on top of the daily pitch fee. It would be helpful if there was a reduced fee for the fishing as it becomes very expensive when you both want to fish every day. Thanks very much for a lovely holiday. Hope all goes well.

    Ik was niet zo blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

Friendly staff, clean facilities, well stocked tackle shop24-4-2021

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Keir M.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor een tent of voor vouwwagen op gras zonder elektriciteit (maximaal 2 volwassenen)
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Very clean facilities, quiet and picturesque

    Ik was niet zo blij met: 

    Nothing

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

Was perfect location for our activities in Tamworth and stock. …30-10-2020

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk john f.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor caravan en camper op harde ondergrond en gras , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Was perfect location for our activities in Tamworth and stock. Cannock Chase close for a bike ride. This is really for fishing as well and if you like the fishing the ponds looked great and we’re always busy

    Ik was niet zo blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
8
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)
Anonieme gebruiker

Poor site and facilities14-10-2020

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk AnoniemMobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor caravan en camper op harde ondergrond en gras , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Rural location with nice ponds

    Ik was niet zo blij met: 

    This is an extremely basic campsite. It is basically a few gravel pitches at the side of a field.
    The toilets were housed in shipping containers which had seen much better days. The toilets themselves were clean but the floors were muddy and the bin had not been emptied for a long time.
    The showers were in a portacabin and were very outdated. You had to pay to use the showers!
    The approach to the site was up a long lane full of deep muddy potholes.
    We will not be returning.

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

In reply to your review you left on 14th October 2020, I can only apologise if you was not happy with your stay with us.

My partner and I have recently taken on the running of the Carney Pools campsite and fishery and we are very aware that the site is basic and needs updating. However, we are slowly bringing the site up to date, having recently refurbished the fishing pegs and up-dated the lodge area with a small tackle shop. We are looking to put a new toilet and shower block in for next spring which will bring the site update. We feel this will greatly improve the facilities for all caravaners and campers.

We have not had many poor reviews as we endeavour to keep the site as clean as possible especially the showers and toilets - sometimes floors can become muddy especially if being used by campers when the field is wet. We do empty our bins on a regular basis, but cannot stop the public from using excessive paper roll, which does fill bins - it would not be in our interest to leave bins un-emptied.

Regarding charging for the showers, we have unfortunately had to have this charge as in the pass people have abused the use of the showers and left water running, which is a waste of water and electricity. This may be reviewed with the new shower block.

The lane to the site has recently been repaired and will be kept in good maintenance from now on. We apologise if you experienced the potholes but as stated early we are new comers to this business.

We would like to offer you another stay with us for when our site is updated as we believe that you did like the rural location and as you have commented the pools were nice. We can offer you complementary fishing tickets in the spring if you wish to return.

The new management of Carney Pools

Algemeen
2
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Netheid
Wifi
Anonieme gebruiker

Rung by site- given details of how to gain access …11-10-2020

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk AnoniemBevestigd

  • Staplaats voor caravan en camper op harde ondergrond en gras , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Rung by site- given details of how to gain access as we were arriving late

    Ik was niet zo blij met: 

    Showers and toilets ok-just

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Thank you for your review.

We just want to let you know, that we are in the process of updating the showers and toilets for the spring 2021 and we are well aware that shower and toilet facilities need updating. We have recently taken over the running of the pools and endeavour to make the site a pleasurable experience for all regardless if camping, caravanning or fishing.

We would really welcome you returning so that we can show that we have taken on board our customer feedback - we welcome both positive and constructive reviews - because without feedback, it does not give us scope to improve.

Algemeen
4
Locatie
(Geen beoordeling)
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
(Geen beoordeling)
Faciliteiten/activiteiten
(Geen beoordeling)
Klantenservice
(Geen beoordeling)
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Netheid
(Geen beoordeling)
Wifi
(Geen beoordeling)

Voorzieningen

Coronavirus

Desinfecterende sprays en doekjes aanwezig

Gemeenschappelijke ruimtes: frequentere schoonmaak

Grondige schoonmaak van de accommodaties na elk vertrek

Inchecken: één groep tegelijk

Stations voor handdesinfectie

Activiteiten op de camping

Afhaaldienst

Avondprogramma

Bar of clubhuis

Binnenzwembad

Buitenzwembad

Fietsverhuur

Fitnesscentrum

Kinderclub

Restaurant/café op de camping

Speelplaats

Spelletjeskamer

Tennis

Tv-ruimte

Vissen

Watersporten

Voorzieningen op de camping

Afwasruimte

Bad aanwezig

Boodschappenwinkel

Composttoilet

Douche aanwezig

Draagbaar toilet

Droogruimte

Gezinsbadkamer

Gratis wifi

Hondenpark

Internetaansluiting

Openbare telefoon

Parkeren bij staplaats/accommodatie

Toiletgebouw

Toiletten in pub

Transferservice naar openbaar vervoer

Voorzieningen voor gehandicapten

Vriezer voor koelelementen

Wasserette

Wifi

Groepen welkom

Bijeenkomsten welkom

Familievriendelijk

Mannen/vrouwengroepen welkom

Motorrijders welkom

Schoolgroepen welkom

Studentengroepen welkom

Regels

Barbecue voorzien

Barbecues toegestaan

Bedrijfswagens toegestaan

Honden het hele jaar toegestaan

Honden toegestaan

Kampvuur toegestaan

Camping 2.0

Saharatent

Thema's

Afgelegen

Spectaculaire omgeving

Vredig

Faciliteiten

Afvoerpunt chemische toiletten

Gasflessen aanwezig

Geen drinkwaterpunt

Geen stromend water

Geen warm water

Gemeenschappelijke koelkast

Groene energie

Oplaadpunt aanwezig

Oplaadpunt(en) voor elektrische auto's

Recycling

Type

Middelgroot (26-50 staplaatsen)

Voorzieningen in de buurt

Bar in de buurt

Boodschappenwinkel in de buurt

Hondenuitlaatplaats in de buurt

Openbaar vervoer in de buurt

Activiteiten in de buurt

Fietsen in de buurt

Mountainbiken in de buurt

Paardrijden in de buurt

Restaurant in de buurt

Locatie

[[ campsite.name ]]
Deze camping/dit vakantiepark neemt momenteel geen reserveringen via Pitchup.com.
[[ place.name ]]
  • Bishton Lane, Wolseley Bridge, Staffordshire, Engeland, ST18 0ZX
  • Tijdzone Europe/London +0100 (GMT+01:00)   GPS 52.7870°N 1.9558°W

Dichtsbijzijnde vervoer

Busstations
Stafford: Station Rd Coach Stop — 11,4 kilometer
Cannock Bus Station — 11,9 kilometer
Penkridge Coach Stop — 12,8 kilometer
Treinstation
Rugeley Trent Valley Rail Station — 2,6 kilometer
Rugeley Town Rail Station — 3,9 kilometer
Hednesford Rail Station — 9,1 kilometer
Veerhavens
Woodside Birkenhead Ferry Terminal — 97,8 kilometer
Vliegvelden
Birmingham International Airport — 40,1 kilometer
Birmingham International Airport Terminal 1 — 40,1 kilometer
Birmingham International Airport Terminal 2 — 40,3 kilometer

Routebeschrijving


Let op: Alle afstanden op deze pagina zijn hemelsbreed berekend – controleer daarom de werkelijke afstand, die afhankelijk is van hoe je reist, door op de knop 'Routebeschrijving krijgen' hierboven te klikken.

Lokale bezienswaardigheden

Rural break not complete without spotting some animals out in the open? Try your luck on the trails around the Staffordshire Wildlife Trust’s Wolseley Centre (five minutes’ drive) or head to Amerton Farm (15 minutes) to feed lambs, groom horses and see chicks hatching (or let off some steam at the indoor and outdoor play areas…)

For more of those peaceful country rambles, spend a thoughtful day at the National Memorial Arboretum or see if you can catch one of the opening dates at Mitton Manor Gardens for some splendid topiary, water features and sculptures. Both are 25 minutes away.

Can’t resist the chance to poke about in a palatial country house? Nip over to the National Trust estate at Shugborough Hall or get your imagination going at the remains of Chartley Castle; both can be reached with a 15-minute drive. If that’s all a tad sedate, you may find the thrills of Hednesford Hills Raceway (25 minutes) more to your liking.

Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )

Niet te missen bezienswaardigheid

  • Samuel Johnson Birthplace Museum & Bookshop (14,4 kilometer)
  • National Memorial Arboretum (15,4 kilometer)
  • Sudbury Hall (17,0 kilometer)

National Trust

  • Shugborough Estate (4,1 kilometer)
  • Letocetum Roman Baths and Museum (16,0 kilometer)

Fietsroutes

Ontdek lokale routes op het National Cycle Network: bijna 20.000 kilometer aan fietsroutes.

Let op: Alle afstanden op deze pagina zijn hemelsbreed berekend – controleer daarom de werkelijke afstand, die afhankelijk is van hoe je reist.

Algemene voorwaarden

Toegestane aankomst- en vertrektijd

Tent, caravan en camper
Aankomst:  12:00 –  17:00
Vertrek voor:  12:00
Accommodatie op het park
Aankomst:  14:00 –  17:00
Vertrek voor:  12:00

Annuleringsvoorwaarden van Carney Pools Camping and Caravanning

Terugbetalingen: geen boetes

Na het reserveren kunnen er geen wijzigingen meer worden aangebracht.

Geen restituties of kortingen bij slecht weer, late aankomst of vroeg vertrek.

Als je jouw reservering moet annuleren of wijzigen, laat ons dit dan zo snel mogelijk weten zodat iemand anders kan reserveren. Je kunt ervoor kiezen om een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten.

Houd er rekening mee dat jouw aanbetaling is betaald aan Pitchup.com en dat deze niet terugvorderbaar is.

Betaling

Aanbetaling overdraagbaar tijdens COVID-19.

Het resterende bedrag kun je bij aankomst betalen.

Bij aankomst wordt een borg van £ 50,00 (€ 57,86) in rekening gebracht voor eventuele schade/schoonmaakkosten/verloren armbanden. Deze wordt bij vertrek terugbetaald als er na inspectie van de accommodatie geen schade e.d. is geconstateerd.

Aanbetaling overdraagbaar tijdens COVID-19.

Betaalmiddelen die het park accepteert

Contant

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden van de camping/het vakantiepark

  • Hoeveel moet er vooraf worden betaald? Bij het reserveren dient een overdraagbare aanbetaling van 15% te worden gedaan, het saldo dient bij aankomst te worden betaald. Lees meer
  • Heeft Carney Pools Camping and Caravanning een zwembad? Nee Bekijk alle faciliteiten
  • Is Carney Pools Camping and Caravanning hondvriendelijk? Ja Bekijk alle faciliteiten
  • Welke attracties liggen in de buurt van Carney Pools Camping and Caravanning? Rural break not complete without spotting some animals out in the open? Try your luck on the trails around the Staffordshire Wildlife Trust’s Wolseley Centre (five minutes’ drive) or head to Amerton … Lees meer
  • Wanneer kan ik in- en uitchecken bij Carney Pools Camping and Caravanning?
    Tent, caravan en camper
    Aankomst:  12:00 –  17:00
    Vertrek voor:  12:00
    Accommodatie op het park
    Aankomst:  14:00 –  17:00
    Vertrek voor:  12:00
    Lees meer
  • Hoeveel kost een verblijf bij Carney Pools Camping and Caravanning? Vanaf € 18,40 (voor 1 nacht, 2 volwassenen) - prijzen kunnen veranderen afhankelijk van je datums en gezelschap. Controleer prijzen en beschikbaarheid

Sluit

Jouw claim wordt verstuurd…

Sluit

Neem contact op met carney-pools-camping-and-caravanning


Sluit

Algemene voorwaarden

Hieronder lees je de voorwaarden van de camping en de voorwaarden van Pitchup.com.

Aankomst en vertrek
Geen restituties of kortingen bij slecht weer, late aankomst of vroeg vertrek.
Laat het de camping zo gauw mogelijk weten als je laat aankomt. Jouw reservering wordt 24 uur lang vastgehouden. Hierna behoudt het management zich het recht voor om de accommodatie te verhuren aan andere gasten.

Algemeen
De visvijvers zijn gevuld met carp, tench, bream, F1's, ghost carp, roach, perch and many more.
Het management heeft het recht om gasten toegang te weigeren of om hen te verzoeken te vertrekken indien er misdragingen plaatsvinden. Er kan geen aanspraak worden gemaakt op een restitutie.
Je hebt een officiële visvergunning nodig (die je van tevoren dient aan te vragen bij de bevoegde instantie).
Tussen 23:00 en 07:00 dient de rust gerespecteerd worden.
Vanwege onderhoudswerkzaamheden zijn de volgende faciliteiten momenteel niet beschikbaar: toilets & showers.
Wanneer je een klacht hebt, geef deze dan direct door bij de receptie. Klachten die niet tijdens je verblijf aan de directie worden gemeld, kunnen wij na jouw vertrek niet meer behandelen.

Extra's
In plaats van de – bij de prijs inbegrepen – auto('s) mag ook een motor/mogen ook motoren worden meegenomen.
Voor sommige faciliteiten en/of activiteiten, zoals fishing, gelden extra kosten, die bij aankomst betaald dienen te worden.

Honden
Honden zijn niet toegestaan in de accommodaties.

Huuraccommodatie
Bij aankomst wordt een borg van £ 50,00 (€ 57,86) in rekening gebracht voor eventuele schade/schoonmaakkosten/verloren armbanden. Deze wordt bij vertrek terugbetaald als er na inspectie van de accommodatie geen schade e.d. is geconstateerd.

Toegang
Minderjarigen (18-) dienen te worden vergezeld door een ouder en/of officiële voogd.

Veiligheid
Barbecues zijn toegestaan, maar alleen als ze de grond niet raken, en ze moeten altijd onder toezicht van een volwassene staan.
Zwemmen in het meer is niet toegestaan.

Wijzigen van de reservering
Na het reserveren kunnen er geen wijzigingen meer worden aangebracht.

Sluit