Reserveer en beoordeel 3.334 vakantieparken en campings in Nederland, België, en de rest van de wereld

Feefo gebruikersbeoordeling

Wrekin Forest Events Camping

9,6
Bekijk de prijzen en reserveer
Vanaf £ 25/€ 29,15/AU$ 45,26/US$ 35,33/C$ 42,70/CHF 31,97/SEK 294,52/DKK 216,75/NOK 292,20/ISK 4.393/ARS 3.315,96/CLP 24.863/PEN 130,96/NZ$ 48,83/ZAR 493,64/PLN 132,47/R$ 184,51/CZK 743,76/RSD 3.425/HUF 10.419,39/RUB 2.619,33/CN¥ 227,55 (voor 1 nacht, 2 volwassenen)

Geef specificaties op om een nauwkeurige prijs te krijgen

Wrekin Forest Events Camping

Algemeen

  • Vredige boscamping (off-grid) in Shropshire, binnen een Forest School
  • 20 minuten rijden van Telford en 30 minuten van Shrewsbury
  • Uitgeruste keuken, eco-vriendelijke faciliteiten, vuurplaatsen, bbq's

Hoog tijd om het geluid van je smartphone in te wisselen voor het geluid van vogelenzang? Boek dan een vakantie naar Wrekin Forest Events Camping, een camping die niet is aangesloten op het elektriciteitsnetwerk en waar gasten terugkeren naar de eenvoud, in het weelderige landschap van Shropshire. Deze rustige plek is ook voorzien van handige benodigdheden om nog wat meer sfeer te creëren, van lichtsnoeren en lampen tot een volledig uitgeruste keuken, een barbecue en vuurkorven.

Hoewel een verblijf in dit park draait om dwalingen door het bos (neem je hond mee zodat die al snuffelend kan helpen de weg terug te vinden...) of om ravotten op het grote speelveld (met schommels, een zandbak, voetbalnet, badminton en tafeltennis), zijn er ook allerlei activiteiten en attracties in de buurt. Het is 20 minuten rijden naar Telford voor de Iron Bridge, evenals een kinderpark met erfgoedpaden en een touwenparcours.

Als je ook wat educatie wilt toevoegen voor de kids: de camping is gelegen bij een Forest School, die outdoorcursussen aanbiedt voor basisschoolleerlingen. Het ligt tevens op 25 minuten van het Museum of the Gorge, een van de 10 musea in de stad, dat een blik werpt op de geschiedenis van de Industriële Revolutie in dit gebied waar het allemaal begon. (Als je nog meer in het verleden wilt duiken, kun je naar Blists Hill Victorian Town, op ongeveer dezelfde afstand: dit 19de-eeuwse dorp met medewerkers in chique kleding uit die tijd is ook een hit bij leerlingen van de lagere school).

Om in plaats daarvan in de natuur te neuzen, rijd je in 25 minuten naar The Wrekin: klim naar het 407 meter hoge heuvelfort en bekijk de uitzichten over 17 van de Engelse graafschappen, of geniet van een picknick op de top. En als je liever gewoon op de basis blijft hangen, is daar genoeg ruimte voor buitenspelletjes zoals croquet, swingbal en jenga (allemaal te huur bij de eigenaren).

Let op

Minderjarigen (18-) dienen te worden vergezeld door een ouder en/of officiële voogd.

Op deze camping zijn hondenrassen/kruisingen die in de 'lijst met hoog-risico honden op agressief gedrag' zijn opgenomen, niet toegestaan. Denk aan de pitbullterriër en tosa, Argentijnse dog en fila brasileiro.

Voor sommige faciliteiten en/of activiteiten, zoals Forest School, gelden extra kosten, die bij aankomst betaald dienen te worden.

De toiletten zijn gesloten tot 17 mei 2021. Gasten dienen gebruik te maken van hun eigen faciliteiten.

De doucheruimtes zijn gesloten tot {{ shower_date|fulldate|label:'Datum' }. Gasten dienen gebruik te maken van hun eigen faciliteiten.


Aankomst:
Vertrek: (2 nachten)
Groep:

Wijzig zoekopdracht…

Klik eenmaal om jouw aankomstdag te selecteren en dan nogmaals voor de vertrekdatum.


Reserveer je voor een groep?

Beoordelingen

9,6

Algehele score gebaseerd op 77 beoordelingen

 

97% zou deze camping aanbevelen aan een vriend(in).

96% zou hier opnieuw verblijven.

 

Voor vertoning zijn 5 of meer beoordelingen vereist.

91% omschreven als Bos ?

Meer beoordelingen

Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi



Alleen beoordelingen van de afgelopen 30 maanden.

Filters resetten
Beoordelingen in andere talen verschijnen hieronder.

-Very well equipped (cooking utensils, camping gear, BBQ, stoves, chairs, …11-5-2021

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk CHRIS E.Bevestigd

  • Squirrel's Hideaway staplaats voor een tent op gras en aarde zonder elektriciteit (afgelegen, alleen voor volwassenen)
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    -Very well equipped (cooking utensils, camping gear, BBQ, stoves, chairs, firepit, bedding, airbeds)
    -Cosy environment
    -Lots of firewood (use the honesty box!)
    -No check in (very trusting)
    -Friendly owner/manager
    -Check up text

    Ik was niet zo blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Thank you for staying with us and for your comments. We value our feedback and hope you will stay with us again. We continue to make alterations plans for Squirrels hideaway so that it can become more secluded, so hopefully if you come again you will find it more tucked away than currently.

Judie & Team

Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

Fantastic site, owners really helpful, lots of wonderful memories.4-5-2021

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Richard S.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor een tent op gras en aarde zonder elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Everything

    Ik was niet zo blij met: 

    Nothing

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Thank you so much for staying with us. We are glad you enjoyed 'everything' and disliked 'nothing'. It really is encouraging when our guests are pleased with their stay. Thank you for your personal feedback too. This was a real boost. We really hope to see you again soon.

Very best wishes,
Judei & Team

Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

Lovely location, lovely staff, very clean.3-5-2021

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Donna G.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor een tent op gras en aarde zonder elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Everything

    Ik was niet zo blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Thank you so much for your lovely feedback, we are so pleased you enjoyed our site.

We really hope you will stay with us again.

Best wishes,
Judie & Team.

Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
(Geen beoordeling)
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

A lovely location, extremely friendly staff.3-5-2021

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Donna G.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor een tent op gras en aarde zonder elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Location, amenities for the children etc. Lovely walks and lots of things to borrow as their is always something you forget.

    Ik was niet zo blij met: 

    Very cold overnight but its May and I've learnt that airbeds are essential from now on!

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Thank you so much for your feedback, we are really grateful for your positivity.

So sorry it was cold! May should be warmer...I am with you on the need for an airbed. Please do ask us next time..we do have some spares.

We really hope you will stay again.

Best wishes,
Judie & Team.

Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
(Geen beoordeling)
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

Squirrels Hideaway - Good site but just needs some more improvements3-5-2021

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Nick B.Bevestigd

  • Squirrel's Hideaway staplaats voor een tent op gras en aarde zonder elektriciteit (afgelegen, alleen voor volwassenen)
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Nice rustic, back to basics campsite. Toilets very good with individual units rather than shared block to allow for them to be used during covid restrictions. Great scenery and remote location while still being close enough to drive to amenities in Telford. Stayed in Squirrel Hideaway 2 which was a nice big pitch away from others with plenty of space for a tent and seating area with included fire pit, logs and a BBQ.

    Ik was niet zo blij met: 

    Unmanned site meant people were still noisy after the 10pm curfew which we could hear from our spot, would not have wanted to be in the main field pitches. It also meant people parked inconsiderately blocking the access road meaning we couldn't get the car closer to load up the kit and even making it difficult to carry the kit past the car. It would be nice to have seen the site staff or owners for even a short time on site when we arrived. Shower was OK but the floor need to be made of something easier to clean and would be better to have a shower head mounted higher up (as a 6'2" person it was mid chest height).

    There need to be more toilets than the 2 cubicles as we had to queue a few times. There is only one shower which may be too few at busy times although we were fine as early risers showering around 7am.

    The site is mainly peaceful apart from on Sunday afternoon where there was a horrendous amount of noise from the Grasstrack circuit which I found on the map to be only around 500m away. This completely destroyed the tranquil atmosphere we went for.

    There is the kids play area quite nearby to the pitch which meant there was a lot of noise until almost 10pm so it wasn't easy to sit back and relax. This could do with being relocated away from the "secluded" pitches

    The pitch was quite well secluded but not completely hidden away like other forest sites I have been to. There needs to be some more signage that the track to the pitch is not a footpath for people to explore the site as we had, on two occasions while we were there, groups walk straight in to our pitch.

    There are no facilities to carry kit from the car to the pitch. Most other sites where you are unable to park next to the pitch have trolleys or wheelbarrows available.

    If a some of the concerns were corrected then I would stay again but wouldn't as it currently is. I would suggest it to others to experience though

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Thank you so much for your review. I am glad that overall you had a good time.
Let me go through your points... some of which are absolutely valid.

We are an unmanned site as you stated, generally I am at the site on and off, on this occasion I was away visiting my daughter for the first time in a year, so I apologise for not being around, however Aime, my site assistant visited daily and my sister visited Sunday morning.

Curfew is 11pm, there was a couple who decided to behave in a very inconsiderate way and caused disruption to many.. this is not acceptable, but as nobody called me until almost 12.30am and I had already gone to sleep I was unable to rectify the problem..we have a very clear notice regarding noise and two phone numbers are given out that can be used for this very purpose. Please always contact us sooner rather than later. We will ALWAYS come down.

I have just order two luggage trolleys for use on the site. We have a problem of theft we have this type of thing on site, so I am hoping this will not occur.

The grasstrack is indeed annoying..not something we can control!

We had already decided we needed to alter the location of the hideaways slightly and take them further back. The kids area is brand new and does slightly impact the privacy of Squirrels Hideaway.

We have two cubicle flush toilets, but in addition we have two compost toilets and one urinal compost toilet! The flush toilets are actually a new addition this year. The compost toilets could have been used rather than queuing.

The shower will be raised this week!

Selfish parking is annoying... I apologise for the inconvenience of this. The huts are the only people permitted to keep their cars near their accomodation. You may notice that we have had a complaint about asking people to park in the car park... we can't win on this one sadly!

We hope you will think that we have considered your points as valid and solved those we can.

Many thanks, Judie & Team

Algemeen
6
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)
Anonieme gebruiker

Great site!3-5-2021

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk AnoniemMobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor een tent op gras en aarde zonder elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    All was lovely and well equipped so you could lend things and plenty of wood for fire well kept and a lovely spot

    Ik was niet zo blij met: 

    I couldn’t park near tent so was a bit of a struggle as I’m a single parent with a seven year old if I had have been prewarned I would’ve bought a trolley but I managed and had a lovely time

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Thank you for your feedback. I am glad that overall you had a lovely time.

I have ordered two luggage trolleys that will be available as soon as they arrive.

Algemeen
10
Locatie
(Geen beoordeling)
Prijs-kwaliteit
(Geen beoordeling)
Accommodatie
(Geen beoordeling)
Faciliteiten/activiteiten
(Geen beoordeling)
Klantenservice
(Geen beoordeling)
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Netheid
(Geen beoordeling)
Wifi
(Geen beoordeling)

Lovely back to basics woodland pitch with relatively basic amenities.3-5-2021

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Paul C.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Dove staplaats voor een tent op gras en aarde zonder elektriciteit (voor families)
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Spacious pitch, plenty of fire wood to forage and a lovely hot shower

    Ik was niet zo blij met: 

    N/A

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Thank you for your feedback. I hope you had a good stay. I am pleased that you found your pitch to be of a good standard.

I was disappointed to see a low score on facilities... We have a shower, toilets, a fully equipped kitchen with pots and pans, cutlery and crockery, hot washing up water, a playing field as well as forest school, table tennis & badminton.

We provide a BBQ & firepit at each pitch.

We advertise as a back to basics site. If you are able to expand on facilities that you felt were missing we would be grateful.

Many thanks,
Judie & Team

Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
(Geen beoordeling)
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)
Standaard-avatar

Facilities and pitch segregation1-5-2021

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Lee M.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor een tent op gras en aarde zonder elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Facilities and pitch segregation

    Ik was niet zo blij met: 

    The water for washing up was cold

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Thank you for your review. I am glad that you found the pitch space good. I hope you enjoyed your stay.

We provide a site with extensive facilities for children from a huge playing field to den building and a table tennis area, I understand you were travelling without children so it maybe possible that you did not find all of our child friendly provision. Our forest school is also a wonderful space.

Just to let you know.. we don't have wifi! We can't provide this I am afraid. We are almost off-grid in terms of getting a phone signal.

We hope will come again.
Judie & Team

Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi

Everything! There's so much wonderful to report. We had such …1-5-2021

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Victoria B.Bevestigd

  • Squirrel's Hideaway staplaats voor een tent op gras en aarde zonder elektriciteit (afgelegen, alleen voor volwassenen)
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Everything! There's so much wonderful to report. We had such a comfortable 5 night stay. I want to highlight how great the new toilet facilities are, they've been constructed to comply with covid restrictions, there is one unit installed with two separate entrances to individual bathrooms, not cubicles. So, despite what it says on the website, there ARE fully functional flushing toilets open and a hot shower!
    This was our second visit and we will be back.

    Ik was niet zo blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Thank you so much for your wonderful feedback. We are so pleased you had a lovely stay. It was wonderful to have you visit us again. We truly hope to see you soon.

Judie & Team

Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)
Anonieme gebruiker

Clean and well kept site26-4-2021

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk AnoniemMobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Owls Nest trekkershut (2 volwassenen en 2 kinderen)
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Very peaceful lovely place for a quiet relaxing weekend away

    Ik was niet zo blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

So glad that you had a peaceful stay and I hope that you visit again soon. :) judie

Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

Voorzieningen

Coronavirus

Desinfecterende sprays en doekjes aanwezig

Gemeenschappelijke ruimtes: dagelijkse grondige schoonmaak

Grondige schoonmaak van de accommodaties na elk vertrek

Individuele ruimten in sanitaire voorzieningen

Stations voor handdesinfectie

Activiteiten op de camping

Afhaaldienst

Avondprogramma

Bar of clubhuis

Binnenzwembad

Buitenzwembad

Fietsverhuur

Fitnesscentrum

Kinderclub

Restaurant/café op de camping

Speelplaats

Spelletjeskamer

Tennis

Tv-ruimte

Vissen

Watersporten

Voorzieningen op de camping

Afwasruimte

Bad aanwezig

Boodschappenwinkel

Composttoilet

Douche aanwezig

Draagbaar toilet

Droogruimte

Gezinsbadkamer

Gratis wifi

Hondenpark

Internetaansluiting

Openbare telefoon

Parkeren bij staplaats/accommodatie

Tent te huur

Toiletgebouw

Toiletten in pub

Transferservice naar openbaar vervoer

Voorzieningen voor gehandicapten

Vriezer voor koelelementen

Wasserette

Wifi

Groepen welkom

Familievriendelijk

Mannen/vrouwengroepen welkom

Motorrijders welkom

Schoolgroepen welkom

Studentengroepen welkom

Regels

Barbecue voorzien

Barbecues toegestaan

Bedrijfswagens toegestaan

Honden het hele jaar toegestaan

Honden toegestaan

Kampvuur toegestaan

Camping 2.0

Campingpod

Huurtent (opgezet)

Trekkershut

Thema's

Afgelegen

Bos

Budget/backpacker

Natuurparadijs

Vredig

Wild kamperen

Faciliteiten

Afvoerpunt chemische toiletten

Gasflessen aanwezig

Geen drinkwaterpunt

Geen stromend water

Geen warm water

Gemeenschappelijke koelkast

Groene energie

Oplaadpunt aanwezig

Oplaadpunt(en) voor elektrische auto's

Recycling

Type

Klein (11-25 staplaatsen)

Voorzieningen in de buurt

Bar in de buurt

Boodschappenwinkel in de buurt

Hondenuitlaatplaats in de buurt

Locatie

[[ campsite.name ]]
Deze camping/dit vakantiepark neemt momenteel geen reserveringen via Pitchup.com.
[[ place.name ]]
  • Crudgington Moor Lane, Kynnersley, Shrewsbury, Shropshire, Engeland, TF6 6JX
  • Tijdzone Europe/London +0100 (GMT+01:00)   GPS 52.7535°N 2.5150°W

Dichtsbijzijnde vervoer

Busstations
Telford: Town Centre Bus Station — 9,7 kilometer
Shrewsbury: Bus Station Raven Meadows — 16,7 kilometer
Ford (Shrops): A458 Coach Stop — 24,1 kilometer
Treinstation
Wellington (Shropshire) Rail Station — 5,8 kilometer
Oakengates Rail Station — 8,0 kilometer
Telford Central Rail Station — 9,5 kilometer
Veerhavens
Woodside Birkenhead Ferry Terminal — 78,7 kilometer
Vliegvelden
Birmingham International Airport — 62,7 kilometer

Routebeschrijving


Let op: Alle afstanden op deze pagina zijn hemelsbreed berekend – controleer daarom de werkelijke afstand, die afhankelijk is van hoe je reist, door op de knop 'Routebeschrijving krijgen' hierboven te klikken.

Lokale bezienswaardigheden

Ben je in Shropshire met de bedoeling rond te lopen door het mooie landschap? Rijd eerst naar Ironbridge (op een halfuur) en bereid jezelf voor op de 224 kilometer lange wandeling over de Shropshire Way...

Klinkt dat nét iets te lang voor een wandeltocht? Much Wenlock bevindt zich op ongeveer dezelfde afstand en leidt naar de 31 kilometer lange kalkstenen rug Wenlock Edge (weetje: lang geleden was dit een tropische koraalrif, toen het gebied onder zee lag).

Mocht dit feitje je doen verlangen naar het water, bezoek dan een activiteitencentrum bij Much Wenlock om te kanoën, kajakken en raften op de rivier de Severn, plus quadrijden en kleiduifschieten op het land. Boldings Pools (30 minuten) is dé plek om te vissen naar karper, brasem en voorn.

Niet te missen bezienswaardigheid

  • Darby Houses (Ironbridge) (12,5 kilometer)
  • Blists Hill Victorian Town (12,9 kilometer)
  • Ironbridge Gorge Museums (13,9 kilometer)

National Trust

  • Sunnycroft (6,6 kilometer)
  • Attingham Park (12,8 kilometer)

Fietsroutes

Ontdek lokale routes op het National Cycle Network: bijna 20.000 kilometer aan fietsroutes.

Let op: Alle afstanden op deze pagina zijn hemelsbreed berekend – controleer daarom de werkelijke afstand, die afhankelijk is van hoe je reist.

Algemene voorwaarden

Toegestane aankomst- en vertrektijd

Tent, caravan en camper
Aankomst:  13:00 –  21:00
Vertrek voor:  11:30
Accommodatie op het park
Aankomst:  13:00 –  21:00
Vertrek voor:  11:30

Annuleringsvoorwaarden van Wrekin Forest Events Camping

Geen terugbetaling mogelijk binnen 2 dagen voor aankomst.

Reserveringen kunnen niet worden gewijzigd binnen 2 dag(en) voor aankomst.

Geen restituties of kortingen bij slecht weer, late aankomst of vroeg vertrek.

Als je jouw reservering moet annuleren of wijzigen, laat ons dit dan zo snel mogelijk weten zodat iemand anders kan reserveren. Je kunt ervoor kiezen om een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten.

Houd er rekening mee dat jouw aanbetaling is betaald aan Pitchup.com en dat deze niet terugvorderbaar is.

Betaling

Aanbetaling overdraagbaar tijdens COVID-19. Wrekin Forest Events Camping zal het uitstaande bedrag 1 week voor aankomst van je kaart afschrijven, of zal dit direct doen indien de aankomstdatum eerder valt dan over 1 week.

Bij aankomst wordt een borg van £ 25,00 (€ 28,82) in rekening gebracht voor eventuele schade/schoonmaakkosten/verloren armbanden. Deze wordt bij vertrek terugbetaald als er na inspectie van de accommodatie geen schade e.d. is geconstateerd.

Aanbetaling overdraagbaar tijdens COVID-19.

Je kunt er ook voor kiezen om het gehele bedrag ten tijde van de reservering te voldoen.

Betaalmiddelen die het park accepteert

Cheque
Contant
Overschrijving

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden van de camping/het vakantiepark

  • Heeft Wrekin Forest Events Camping een zwembad? Nee Bekijk alle faciliteiten
  • Is Wrekin Forest Events Camping hondvriendelijk? Ja Bekijk alle faciliteiten
  • Welke attracties liggen in de buurt van Wrekin Forest Events Camping? Ben je in Shropshire met de bedoeling rond te lopen door het mooie landschap? Rijd eerst naar Ironbridge (op een halfuur) en bereid jezelf voor op de 224 kilometer lange wandeling over … Lees meer
  • Wanneer kan ik in- en uitchecken bij Wrekin Forest Events Camping?
    Tent, caravan en camper
    Aankomst:  13:00 –  21:00
    Vertrek voor:  11:30
    Accommodatie op het park
    Aankomst:  13:00 –  21:00
    Vertrek voor:  11:30
    Lees meer
  • Hoeveel kost een verblijf bij Wrekin Forest Events Camping? Vanaf € 29,15 (voor 1 nacht, 2 volwassenen) - prijzen kunnen veranderen afhankelijk van je datums en gezelschap. Controleer prijzen en beschikbaarheid

Sluit

Jouw claim wordt verstuurd…

Sluit

Neem contact op met wrekin_forest_events_camping


Sluit

Algemene voorwaarden

Hieronder lees je de voorwaarden van de camping en de voorwaarden van Pitchup.com.

Coronavirus
De doucheruimtes zijn gesloten tot {{ shower_date|fulldate|label:'Datum' }. Gasten dienen gebruik te maken van hun eigen faciliteiten.
De toiletten zijn gesloten tot 17 mei 2021. Gasten dienen gebruik te maken van hun eigen faciliteiten.

Aankomst en vertrek
Geen restituties of kortingen bij slecht weer, late aankomst of vroeg vertrek.
Laat het de camping zo gauw mogelijk weten als je laat aankomt. Jouw reservering wordt 24 uur lang vastgehouden. Hierna behoudt het management zich het recht voor om de accommodatie te verhuren aan andere gasten.
Staplaatsen/accommodaties worden bij aankomst toegewezen.

Algemeen
Het management heeft het recht om gasten toegang te weigeren of om hen te verzoeken te vertrekken indien er misdragingen plaatsvinden. Er kan geen aanspraak worden gemaakt op een restitutie.
Tussen 23:30 en 07:00 dient de rust gerespecteerd worden.

Extra's
Voor sommige faciliteiten en/of activiteiten, zoals Forest School, gelden extra kosten, die bij aankomst betaald dienen te worden.

Honden
Honden moeten altijd aangelijnd en onder toezicht blijven.
Je moet in het bezit zijn van een geldig inentingsbewijs voor jouw hond.
Op deze camping zijn hondenrassen/kruisingen die in de 'lijst met hoog-risico honden op agressief gedrag' zijn opgenomen, niet toegestaan. Denk aan de pitbullterriër en tosa, Argentijnse dog en fila brasileiro.

Huuraccommodatie
Bij aankomst wordt een borg van £ 25,00 (€ 28,82) in rekening gebracht voor eventuele schade/schoonmaakkosten/verloren armbanden. Deze wordt bij vertrek terugbetaald als er na inspectie van de accommodatie geen schade e.d. is geconstateerd.
De accommodatie moet schoon en netjes worden achtergelaten. Indien deze niet schoon is, wordt bij vertrek een bedrag van £ 25,00 (€ 28,82) in rekening gebracht.

Toegang
Minderjarigen (18-) dienen te worden vergezeld door een ouder en/of officiële voogd.

Wijzigen van de reservering
Reserveringen kunnen niet worden gewijzigd binnen 2 dag(en) voor aankomst.

Sluit