9,9

Összesített értékelés 27 értékelés alapján

 

100% ajánlaná ezt a kempinget az barátainak.

100% újra megszállna itt.

 

A statisztika megjelenítéséhez 5 vagy több értékelés szükséges.

94% a következő leírást adta: Békés ?

Több értékelés

Hely
Ár-érték arány
Szállás
Szolgáltatások/tevékenységek
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
Tisztaság
Wi-fi



Csak a legutóbbi 30 hónap értékelései láthatók.

Szűrők visszaállítása
A más nyelveken íródott értékelések az alábbikban jelennek meg.

We had a wonderful time at Northumberland Nook. Our hosts, …2021.09.06.

Értékelés írójának országa: Egyesült KirályságCara-Mae M.Mobiltelefon ikonjaVisszaigazolva

  • Sátor kempinghely számára, szolgáltatás: elektromos csatlakozás nélkül , talaj: fű
  • Ajánlja a barátainak   Újra ellátogat
  • Kedvelték: 

    We had a wonderful time at Northumberland Nook. Our hosts, Hannah and Tom are so welcoming and happy to help with anything you need. We loved the Alpacas and chickens and sunrise in the morning was absolutely gorgeous! We’ll definitely be back!

    Nem kedvelték: 

    Fordítás (Google Translate által)
Összesített
10
Hely
Ár-érték arány
Szállás
Szolgáltatások/tevékenységek
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
Tisztaság
Wi-fi
(Nincs értékelés)
Alapértelmezett avatar

Highly recommended, will be back2021.09.05.

Értékelés írójának országa: Egyesült KirályságVanessa T.Visszaigazolva

  • Sátor kempinghely számára, szolgáltatás: elektromos csatlakozás nélkül , talaj: fű
  • Ajánlja a barátainak   Újra ellátogat
  • Kedvelték: 

    The hosts Hannah and Tom were friendly, helpful and made our stay extra special. The pitches are basic but functional and had everything we needed. The alpacas in the field were an added bonus, and Stanley's Shop provided an excellent service!

    Nem kedvelték: 

    Fordítás (Google Translate által)
Kezelői megjegyzés...

Thanks for the review we're so glad you had a good time here! Hannah

Összesített
10
Hely
Ár-érték arány
Szállás
Szolgáltatások/tevékenységek
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
Tisztaság
Wi-fi
Alapértelmezett avatar

Site clean, owners make you feel very welcome not over crowded2021.09.06.

Értékelés írójának országa: Egyesült KirályságLisa H.Mobiltelefon ikonjaVisszaigazolva

  • Sátor kempinghely számára, szolgáltatás: elektromos csatlakozás nélkül , talaj: fű
  • Ajánlja a barátainak   Újra ellátogat
  • Kedvelték: 

    How friendly & helpful the owners are. That the site is clean & no cars are allowed to drive we’re tents are

    Nem kedvelték: 

    Fordítás (Google Translate által)
Összesített
10
Hely
Ár-érték arány
Szállás
Szolgáltatások/tevékenységek
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
Tisztaság
Wi-fi

Great place and great couple that run site.2021.09.02.

Értékelés írójának országa: Egyesült KirályságJeff M.Mobiltelefon ikonjaVisszaigazolva

  • Sátor kempinghely számára, szolgáltatás: elektromos csatlakozás nélkül , talaj: fű
  • Ajánlja a barátainak   Újra ellátogat
  • Kedvelték: 

    Everything

    Nem kedvelték: 

    Nothing

    Fordítás (Google Translate által)
Kezelői megjegyzés...

Thanks Jeff, it was lovely to meet you all. Hope to see you again! Hannah

Összesített
10
Hely
Ár-érték arány
Szállás
Szolgáltatások/tevékenységek
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
Tisztaság
Wi-fi
Névtelen felhasználó

Owners are really friendly & helpful, clean site2021.09.01.

Értékelés írójának országa: Egyesült KirályságNévtelenMobiltelefon ikonjaVisszaigazolva

  • Sátor kempinghely számára, szolgáltatás: elektromos csatlakozás nélkül , talaj: fű
  • Ajánlja a barátainak   Újra ellátogat
  • Kedvelték: 

    That vehicles are only allowed in car park not allowed on pitch which makes it safer for kids and dogs to play

    Nem kedvelték: 

    Fordítás (Google Translate által)
Kezelői megjegyzés...

We're so glad you guys had a good time, we loved the set up you had! Hannah

Összesített
10
Hely
Ár-érték arány
Szállás
(Nincs értékelés)
Szolgáltatások/tevékenységek
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
Tisztaság
Wi-fi

Highly Recommended2021.08.31.

Értékelés írójának országa: Egyesült KirályságKye S.Mobiltelefon ikonjaVisszaigazolva

  • Sátor kempinghely számára, szolgáltatás: elektromos csatlakozás nélkül , talaj: fű
  • Ajánlja a barátainak   Újra ellátogat
  • Kedvelték: 

    Me and my partner booked up last minute having never camped before with our kids and we had an amazing family experience at a site that was ran by an amazing family, Hannah and Tom went out of there way to help with any thing we needed and we met the owner of the tuck shop who was happy to take our order for us. We loved every second and we will 100% be back and we're excited to see what Hannah and Tom do with the site in the future.

    Nem kedvelték: 

    Fordítás (Google Translate által)
Kezelői megjegyzés...

It was so great to meet you guys and also to see you come back again this weekend! We have loved having you here and we look forward to seeing you again in the future! Hannah

Összesített
10
Hely
Ár-érték arány
Szállás
Szolgáltatások/tevékenységek
(Nincs értékelés)
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
Tisztaság
Wi-fi
(Nincs értékelés)

Toilets are very clean, lovely family.2021.08.31.

Értékelés írójának országa: Egyesült KirályságNikki S.Mobiltelefon ikonjaVisszaigazolva

  • Sátor kempinghely számára, szolgáltatás: elektromos csatlakozás nélkül , talaj: fű
  • Ajánlja a barátainak   Újra ellátogat
  • Kedvelték: 

    Amazing family and very welcoming making sure we had a good stay. We traveled with family and we took up 3 pitches and made our own little village whilst we were there. We can’t wait to book up and return.

    Nem kedvelték: 

    Fordítás (Google Translate által)
Kezelői megjegyzés...

You guys were so well organised, it was an awesome little village! So glad you had a good time, we loved meeting you all and look forward to seeing you here again. Hannah

Összesített
10
Hely
Ár-érték arány
Szállás
Szolgáltatások/tevékenységek
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
Tisztaság
Wi-fi
(Nincs értékelés)

A lovely quiet site in a beautiful location. Brilliant hosts, …2021.08.30.

Értékelés írójának országa: Egyesült KirályságEmma M.Mobiltelefon ikonjaVisszaigazolva

  • Sátor kempinghely számára, szolgáltatás: elektromos csatlakozás nélkül , talaj: fű
  • Ajánlja a barátainak   Újra ellátogat
  • Kedvelték: 

    A lovely quiet site in a beautiful location. Brilliant hosts, Tom and Hannah could not have been more welcoming and helpful. Selling essentials and treats was a lovely extra touch. The fire pits were brilliant. We loved the chilled out alpaca. Porterloos were kept clean and stocked up regularly. We would highly recommend a stay a Northumberland Nook and will be visiting again ourselves.

    Nem kedvelték: 

    Fordítás (Google Translate által)
Kezelői megjegyzés...

I'm glad you enjoyed the site and thank you so much for your lovely review! We loved meeting you both and we really hope to see you again. Hannah

Összesített
10
Hely
Ár-érték arány
Szállás
Szolgáltatások/tevékenységek
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
Tisztaság
Wi-fi
(Nincs értékelés)

Small site,really easy to find. Owners really friendly and happy …2021.08.25.

Értékelés írójának országa: Egyesült KirályságLeanne H.Mobiltelefon ikonjaVisszaigazolva

  • Sátor kempinghely számára, szolgáltatás: elektromos csatlakozás nélkül , talaj: fű
  • Ajánlja a barátainak   Újra ellátogat
  • Kedvelték: 

    Small site,really easy to find. Owners really friendly and happy to help. There are no shower blocks just port-a-loo which were clean enough. A water tap for cold water. Any bits you may have forgot they sell. We hired the fire pit to keep warm on the night kids loved it to roast marshmallows over. Will use again as ideal as a base if visiting places in the area.
    Nothing we disliked maybe build a wee tip of shed/unit to be able to wash dishes at..

    Nem kedvelték: 

    Fordítás (Google Translate által)
Kezelői megjegyzés...

Hi Leanne, we're so glad you enjoyed your stay and thank you for your review. As we're a pop-up site this year we didn't get a chance to build a little washing-up area but it is something we have noticed is needed, so this has been added to our plans for the future. Thanks for the advice! Hannah

Összesített
10
Hely
Ár-érték arány
Szállás
Szolgáltatások/tevékenységek
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
Tisztaság
Wi-fi
(Nincs értékelés)

Brilliant campsite and very friendly, helpful owners2021.08.17.

Értékelés írójának országa: Egyesült KirályságAmanda H.Mobiltelefon ikonjaVisszaigazolva

  • Sátor kempinghely számára, szolgáltatás: elektromos csatlakozás nélkül , talaj: fű
  • Ajánlja a barátainak   Újra ellátogat
  • Kedvelték: 

    Brilliant campsite. We only stayed one night, but would definitely stay again longer in the future. The couple that own it were so friendly and helpful and checked in on us. There was a little tuck shop which the kids and myself thought was a great idea. Would well recommend

    Nem kedvelték: 

    Fordítás (Google Translate által)
Kezelői megjegyzés...

Hi Amanda, thanks for your lovely review and we hope to see you again in the future! Hannah

Összesített
10
Hely
Ár-érték arány
Szállás
Szolgáltatások/tevékenységek
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
Tisztaság
Wi-fi
(Nincs értékelés)