2 213 üdülőfalu és kemping foglalása és értékelése Egyesült Királyság-, Európa- és Amerika-szerte.

Feefo szolgáltatás értékelés

Camping Les Nobis d'Anjou

9

Ez a kemping jelenleg nem foglalható a Pitchup.com oldalon keresztül.

Amennyiben Ön a keming tulajdonosa, elkezdhet foglalásokat felvenni a Pitchup.com oldalon keresztül a következővel: a vállalkozására vonatkozó információk megadása.

Általános

  • Folyóparti kemping szőlőültetvények között, egy kastély mellett
  • Fél km-re Montreuil-Bellay városától és ódon épületeitől
  • Medence, játszótér, játékterem, étterem, bár és grillbár

What an utter stunner. And you can see an ancient and handsome château from here too: Camping les Nobis d'Anjou is half a kilometre from Montreuil-Bellay, home to the famed medieval castle high on a hillside on the banks of the Thouet river. (Those of you of a certain disposition may also like to know that Château de Montreuil-Bellay is the name of an acclaimed wine too.)

Like the site (but rather lower), Camping les Nobis d'Anjou is also on the banks of the Thouet river, on a landscaped park of three hectares surrounded by green Maine-et-Loire countryside. It's a lush place to stop at for as long as you can manage, to use as a base to investigate the old towns and villages nearby and to go sightseeing in Saumur within 25 minutes' drive, or to laze around the grounds with occasional toe-dipping in the waters of the Thouet.

The site has a pool (quite a fine one too; see pics), as well as a playground, table tennis, a pétanque court and a games room with pool table, table football and a pinball machine. Saunter along to the welcome drinks every Sunday morning to hear about the diverse programme of activities coming up in the following week: these include a kids' club too, although you possibly shouldn't also include them in the welcome drinks...

A colourful and well-kept restaurant with bar and grill is also on site, and a delivery service for groceries, bread and pastries.

Fordítás (Google Translate által)

Érkezés:
Távozás: (2 éjszaka)
Csoport:

Keresés szerkesztése…

Az első nap kiválasztásához kattintson/koppintson egyszer, majd még egyszer a távozás napjának kiválasztásához.


Csoport részére foglal?

Értékelések

9

Összesített értékelés 16 értékelés alapján

 

81% ajánlaná ezt a kempinget az barátainak.

81% újra megszállna itt.

 

A statisztika megjelenítéséhez 5 vagy több értékelés szükséges.

60% a következő leírást adta: Békés ?

Több értékelés

Hely
Ár-érték arány
Szállás
Szolgáltatások/tevékenységek
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
Tisztaság
Wi-fi



Csak az elmúlt 18 hónapban adott értékelések mutatása

Szűrők visszaállítása
A más nyelveken íródott értékelések az alábbikban jelennek meg.

Great campsite with friendly staff2019.09.26.

Értékelés írójának országa: ÍrországDavid M.Visszaigazolva

  • Kempinghely számára, szolgáltatás: opcionális elektromos csatlakozás , talaj: fű
  • Ajánlja a barátainak   Újra ellátogat
  • Kedvelték: 

    Beautiful location beside a river and within walking distance to the town centre which has some very nice restaurants. The restaurant in the site serves very nice meals and is reasonably priced, staff here are very friendly and make you feel welcome.

    Nem kedvelték: 

    Nothing

    Fordítás (Google Translate által)
Összesített
10
Hely
Ár-érték arány
Szállás
Szolgáltatások/tevékenységek
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
Tisztaság
Wi-fi

One of the best sites we visited2019.09.26.

Értékelés írójának országa: Egyesült KirályságMichael B.Mobiltelefon ikonjaVisszaigazolva

  • Kempinghely számára, szolgáltatás: opcionális elektromos csatlakozás , talaj: fű
  • Ajánlja a barátainak   Újra ellátogat
  • Kedvelték: 

    Friendly staff and clean pool area. Beautiful setting next to the river. Town cycling distance away and a magnificent chateau well worth a guided tour and wine tasting to finish!
    Great visits several times to Saumur for river trip and equestrian school all less than 15km by car
    Also great WiFi for free

    Nem kedvelték: 

    Watch our for sat nav as medieval arches from town are too narrow for some outfits! We came from other side of site but still came down what appeared to be a cycle track!!

    Fordítás (Google Translate által)
Összesített
8
Hely
Ár-érték arány
Szállás
Szolgáltatások/tevékenységek
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
(Nincs értékelés)
Tisztaság
Wi-fi
Alapértelmezett avatar

Been before will be back2019.09.02.

Értékelés írójának országa: Egyesült KirályságJanet H.Mobiltelefon ikonjaVisszaigazolva

  • Kempinghely számára, szolgáltatás: opcionális elektromos csatlakozás , talaj: fű
  • Ajánlja a barátainak   Újra ellátogat
  • Kedvelték: 

    Everything position ,restaurant ,toilet
    Facilities all very good

    Nem kedvelték: 

    Nothing

    Fordítás (Google Translate által)
Összesített
10
Hely
Ár-érték arány
Szállás
Szolgáltatások/tevékenységek
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
Tisztaság
Wi-fi

Everything!! The staff were incredibly helpful, the restaurant served a …2019.09.01.

Értékelés írójának országa: Egyesült KirályságRebecca C.Mobiltelefon ikonjaVisszaigazolva

  • Kempinghely számára, szolgáltatás: opcionális elektromos csatlakozás , talaj: fű
  • Ajánlja a barátainak   Újra ellátogat
  • Kedvelték: 

    Everything!! The staff were incredibly helpful, the restaurant served a good variety of dishes and drinks at a reasonable cost and all the facilities are clean, well maintained and within a good distance of the pitches. To top everything the location is just beautiful too.

    Nem kedvelték: 

    Fordítás (Google Translate által)
Összesített
10
Hely
Ár-érték arány
Szállás
Szolgáltatások/tevékenységek
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
Tisztaság
Wi-fi

A great site by a stunning historic village2019.08.31.

Értékelés írójának országa: Egyesült KirályságYasmin C.Mobiltelefon ikonjaVisszaigazolva

  • Kempinghely számára, szolgáltatás: opcionális elektromos csatlakozás , talaj: fű
  • Ajánlja a barátainak   Újra ellátogat
  • Kedvelték: 

    Clean site with spacious pitches. Shower blocks, toilets and washing up area always clean. Next to a river and the beautiful village of Montreuil-Bellay. When we drove our car along the lane to the campsite our breath was taken away at how stunning the area and historic building were! As you drive along a lane that is part of the original village and base of the Château on one side and the river on the other. Motor homes and caravans will come in from the other end. So if you do have either of those be sure to come out of the campsite and turn left to see the stunning area that the site is next to. The village and Château are up a hill which is accessible via steps if you are walking. Otherwise you can drive through the back way. There is a beautiful Château that is visible from the camp site and for the practicalities a very short drive away on the other side of the village is a super-u and petrol station. Although we saw many people without children walking. The campsite invited local sellers to the site once a week to sell vegetables, fruit, wine etc which was lovely. Also on another evening someone from the Château came to offer wine tasting for free, which if you booked it in the Château there would be a charge. The campsite organised a visit to a cave with mushrooms, which we missed unfortunately. However horse riding was available one evening for either 30 minutes or 60, for both adults and children which my young children of 6 and 4 loved. Staff are friendly and had a good pool and children’s play area. Would highly recommend!

    Nem kedvelték: 

    Fordítás (Google Translate által)
Összesített
10
Hely
Ár-érték arány
Szállás
Szolgáltatások/tevékenységek
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
Tisztaság
Wi-fi

The friendly staff, canopied swimming pool.2019.08.30.

Értékelés írójának országa: Egyesült KirályságJason R.Mobiltelefon ikonjaVisszaigazolva

  • Kempinghely számára, szolgáltatás: opcionális elektromos csatlakozás , talaj: fű
  • Ajánlja a barátainak   Újra ellátogat
  • Kedvelték: 

    The friendly staff, canopied swimming pool.

    Nem kedvelték: 

    Toilets could have been cleaned more often than just once a day (morning) as a few times there was no toilet paper in some toilets.

    The area to sit and just have a drink outside at the bar was not big enough. Once it got to evening meal time - we were moved to a decked area - as we were not eating at the restaurant. This area was very small.

    It only has one washing machine.

    Montreuil- Bellay is beautiful but lacked bars and restaurants. A bit too quiet for us.

    Fordítás (Google Translate által)
Kezelői megjegyzés...

Hello,

Thank you for your comment.

Our toilets are cleaned three times a day, once in the morning, a second time between 12 and 2 pm and a third time around 5 pm.
according to the frequentation it is possible that the toilet paper is emptied more quickly, think in this case to referer it to the reception, we will come to replace it.

Our restaurant terrace is not very big, so we have a second quiet terrace under the trees to continue to relax with a drink during the restaurant services.

Hope to welcome you next time.

See you soon,

Sophie,

Flower camping les Nobis d'Anjou.

Összesített
8
Hely
Ár-érték arány
Szállás
(Nincs értékelés)
Szolgáltatások/tevékenységek
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
Tisztaság
Wi-fi

Excellent quiet site with great location.2019.08.30.

Értékelés írójának országa: Egyesült KirályságKate C.Mobiltelefon ikonjaVisszaigazolva

  • Kempinghely számára, szolgáltatás: opcionális elektromos csatlakozás , talaj: fű
  • Ajánlja a barátainak   Újra ellátogat
  • Kedvelték: 

    The facilities, the location, the staff, the trampolines, the play area in general, the size, the tours.
    Large supermarket in the town but not much else.
    Fresh bread and pastries in bar if you order the night before
    Restaurant food is quality, we ate on first night and again when they have moules et frites night.

    Nem kedvelték: 

    Staff short changed is a few times - make sure you check esp if paying with a 20.
    The shop holds almost nothing

    Fordítás (Google Translate által)
Kezelői megjegyzés...

Hello,

Thank you for your review and your pictures.

We have indeed a small grocery store, just in case of forgetfulness.
We are lucky to have a super U at 1km open every day.

Hoping to receive you again.

See you soon,

Sophie,

Flower camping les Nobis d'Anjou.

Összesített
10
Hely
Ár-érték arány
Szállás
Szolgáltatások/tevékenységek
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
Tisztaság
Wi-fi

As an overnight stop - perfectly fine.2019.08.30.

Értékelés írójának országa: Egyesült KirályságAlex R.Mobiltelefon ikonjaVisszaigazolva

  • Kempinghely számára, szolgáltatás: opcionális elektromos csatlakozás , talaj: fű
  • Ajánlja a barátainak   Újra ellátogat
  • Kedvelték: 

    Close proximity to local historic town.

    Nem kedvelték: 

    General wear of the pitches is very heavy. They are very dusty as a result. Not much grass in sight.

    Fordítás (Google Translate által)
Kezelői megjegyzés...

Hello,

Thank you for your comment.

We have suffered from the heat wave this year, our pitches and our plants too.
To save water during these hot period we water less.

Our plots have been very busy during the summer, we were full over a long time, so the grass did not have time to grow back.

I advise you to come back in April / May, to enjoy our green emplacements.

See you soon,

Sophie,

Flower camping les Nobis d'Anjou.

Összesített
6
Hely
Ár-érték arány
Szállás
Szolgáltatások/tevékenységek
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
Tisztaság
Wi-fi

Excellent location for visiting the historic town and chateau.2019.08.23.

Értékelés írójának országa: Egyesült KirályságAndrea O.Mobiltelefon ikonjaVisszaigazolva

  • Kempinghely számára, szolgáltatás: opcionális elektromos csatlakozás , talaj: fű
  • Ajánlja a barátainak   Újra ellátogat
  • Kedvelték: 

    Location very close to historic town and chateau. Shower and washing up facilities were good.

    Nem kedvelték: 

    Although we are a couple with no children we were put on the pitch next to the children’s play area which was horrific! Every time we tried to eat in the campsite restaurant we were told they had one chef and it was too busy. It was actually quite by our standards. In high season it seemed poor that they were not prepared.

    Fordítás (Google Translate által)
Kezelői megjegyzés...

Hello,

Thank you for your comment.

We are trying to be very helpful, if you would love another pitch, you just had to ask in the reception, we will do our best.

Our restaurant is very busy during the summer.
We are sorry that your experience was not as perfect as you wanted, because the quality of the service is one of our priorities.
As you have been denied several times at the restaurant, think in this case to book, a table will be waiting next time.

We hope to see you soon !

Sophie,

Flower camping les Nobis d'Anjou

Összesített
4
Hely
Ár-érték arány
Szállás
Szolgáltatások/tevékenységek
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
Tisztaság
Wi-fi

Fantastic location2019.08.20.

Értékelés írójának országa: Egyesült Királyságchay b.Mobiltelefon ikonjaVisszaigazolva

  • Kempinghely számára, szolgáltatás: opcionális elektromos csatlakozás , talaj: fű
  • Ajánlja a barátainak   Újra ellátogat
  • Kedvelték: 

    Excellent facilities, toilets and showers were spotlessly clean.
    Plenty of washing up facilities.
    Swimming pool was a big hit with the children as was the bouncy castle and play area.
    Staff are very friendly and helpful.
    Great site.
    Beautiful surrounds and location
    Thank you

    Nem kedvelték: 

    Nothing

    Fordítás (Google Translate által)
Kezelői megjegyzés...

hello,

You are welcome =)

Thank you for this great review.

Hope to see you again next year.

See you soon,

Sophie,

Flower camping les Nobis d'Anjou.

Összesített
10
Hely
Ár-érték arány
Szállás
Szolgáltatások/tevékenységek
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
Tisztaság
Wi-fi

Funkciók

Kikapcsolódási lehetőségek helyben

Beltéri uszoda

Biciklikölcsönzés

Bár vagy klubház

Esti szórakozási lehetőség

Fitneszterem

Horgászat

Játszószoba

Játszótér

Klub gyerekeknek

Kültéri uszoda

Pétanque

TV-szoba

Tenisz

Vízi sportok

Ételek elvitelre

Étterem/kávéház a kempingben

Kényelmi szolgáltatások helyben

Composting toilet

Fürdőkád áll rendelkezésre

Gépkocsi-parkoló a kempinghely/egység mellett

Ingyenes WiFi

Internet-hozzáférés

Jégakkus fagyasztás

Létesítmények mozgássérülteknek

Mellékhelyiségek

Mosoda

Mosogató terület

Nyilvános telefon

Portaloo

Pub toilets

Szállítás a tömegközlekedéstől

Szárítóhelyiség

Szülő-baba mosdóhelyiség

WiFi

Zuhany rendelkezésre áll

Élelmiszerbolt

Fogad csoportokat

Családbarát

Fogad azonos nemű csoportokat

Fogad diákcsoportokat

Motorkerékpár-barát

Szabályok

Barbecue provided

Grillezés engedélyezett

Kereskedelmi járművek engedélyezettek

Kutyák egész évben engedélyezettek

Kutyák engedélyezettek

Tábortűz engedélyezett

Tematika

Gasztronómiai élmények

Szolgáltatások

Communal fridge

Elektromos töltőberendezés

Gázpalackok rendelkezésre állnak

Kémiai WC-ürítőhely

Megújuló energia

No drinkable water point

No hot water

No running water

Újrahasznosítás rendelkezésre áll

Kényelmi szolgáltatások a közelben

Bár a közelben

Típus

Nagy (51-200 hely)

Kikapcsolódási lehetőségek a közelben

Biciklizés a közelben

Horgászási lehetőség a közelben

Kenuzás/kajakozás a közelben

Pihenő-/vidámpark a közelben

Étterem a közelben

Lakókocsik és lakóautók

Szervizelési pont lakóautóhoz

Hely

[[ campsite.name ]]
Ez a kemping jelenleg nem foglalható a Pitchup.com oldalon keresztül.
[[ place.name ]]
  • Rue Georges Girouy, Montreuil-Bellay, Maine-et-Loire, Franciaország, 49260
  • Időzóna Europe/Paris CET (GMT+01:00)   GPS 47.1320°N 0.1590°W

Útvonalterv


Helyi látnivalók

The splendid old Château de Montreuil-Bellay (viewable from the site; see pics again) sits high up above the waters of the Thouet on a setting of over 400 hectares – head here for spectacular scenery over the river and countryside below, and a tour around the castle and gardens if you're sensible enough to book in advance.

After that, drop into Montreuil-Bellay to pick up the leaflet and map detailing the many fine spots to stop off at in this town, including the workshops of local potters, bookbiniders and other craftspeople. More actively, use Montreuil-Bellay as a base for Thouet for fishing and canoeing, or head off on horseback, foot or by bike on the region's marked trails.

Within 15 minutes' drive, seeing the 100 or so species of the zoo at Doué-la-Fontaine makes for a smashing option for a day out, or if you're still craving cultural adventures you can reach world-famed Fontevraud Abbey, a UNESCO World Heritage Site, in 25 minutes' drive.

Fordítás (Google Translate által)

Videó

  • Mennyit kell előre kifizetni? 15% mértékű, áthelyezhető letétet kell fizetni a foglaláskor, míg a fennmaradó egyenleg az érkezéskor fizetendő. Olvasson tovább
  • A(z) Camping Les Nobis d'Anjou kempingben van-e úszómedence? Igen Az összes jellemző megtekintése
  • A(z) Camping Les Nobis d'Anjou kutyabarát-e? Igen Az összes jellemző megtekintése
  • Milyen látnivalók vannak a(z) Camping Les Nobis d'Anjou közelében? The splendid old Château de Montreuil-Bellay (viewable from the site; see pics again) sits high up above the waters of the Thouet on a setting of over 400 hectares – head here … Olvasson tovább
  • Mikor jeletkezhetek be és mikor jelentkezhetek ki a(z) Camping Les Nobis d'Anjou kempingben?
    Sátor és lakókocsi
    Érkezés:  14:00 –  20:00
    Távozás eddig:  12:00
    Olvasson tovább

Bezárás

A kérés elküldése folyamatban van…

Bezárás

Lépjen kapcsolatba a(z) camping-les-nobis-danjou kempinggel


Bezárás

Szerződéses feltételek

Kérjük, olvassa el a park alább feltüntetett szerződéses feltételeit, valamint a Pitchup.com szerződéses feltételeit.

Általános
A bár és/vagy étterem nyitvatartási ideje: 05/04 - 28/09.
A foglalások névre szólnak, és nem ruházhatók át.
A kempingvezetés fenntartja a jogot belépés megtagadására vagy a tartózkodás megszüntetésére, ha a vendégek viselkedése helytelennek tekinthető. Ez esetben a megfizetett díjak nem kerülnek visszatérítésre.
A rádiókat, zenelejátszókat és tévékészülékeket alacsony hangerővel kell működtetni. A kocsiajtókat és csomagtartókat csendben zárja be.
A szórakoztató és más programok 01/07 és 30/08 között érhetők el.
Az élelmiszerbolt nyitvatartási ideje: 05/04 - 28/09.
Panasz esetén haladéktalanul egyeztessen a recepcióval. A szálláshely vezetésének tudomására a tartózkodás során nem hozott panaszokkal a vezetésnek nem áll módjába foglalkozni azt követően, hogy Ön elhagyta a kempinget.

Belépés
A 18 aluli életkorú vendégek csak a szülő vagy törvényes gyám kíséretében tartózkodhatnak.
A belépés kizárólag a recepciónál való regisztráció esetében megengedett.
A kempingben éjszakázó összes vendégnek be kell mutatnia személyazonosító okiratát a recepciónál, illetve alá kell írnia a regisztrációs űrlapokat.

Biztonság
A grillfelszerelések használata megengedett, ugyanakkor azokat a talajszinthez képest fel kell emelni, és mindenkor felnőtt felügyeletét kell biztosítani.
A tűzrakás tilos.
Lőfegyverek nem megengedettek.

Érkezések és távozások
Az egységek kiosztására érkezéskor kerül sor.
Visszatérítés/engedmény nem jár kedvezőtlen időjárás, késői érkezés vagy korai távozás esetén.

Foglaltság
10 vagy több azonos nemű személy (kivéve párok és családtagok) számára a Pitchup.com oldalon való foglalás nem megengedett.
A Pitchup.com oldalon keresztül leánybúcsúkra/legénybúcsúkra szállás nem foglalható.
Csoportos foglalás 15 vagy több felnőtt számára (kivéve párok és közvetlen családtagok) nem megengedett.

Járművek
23.00 és 7.00 között a gépkocsiforgalom nem engedélyezett.
Amennyiben a lakóautó mellett gépkocsit is kíván magával hozni, kérjük, válassza az extra szolgáltatást.
A sátorhelynél csak egy gépkocsi parkolhat. A további járműveket az arra kijelölt területen kell hagyni.
Haszongépjárművek (munka céljából használt, árukat vagy díjfizető utasokat szállító járművek) vagy céges jelzéssel ellátott járművek nem hozhatók be a kemping területére.

Kutyák
A kutyákat minden esetben pórázon, felügyelet alatt kell tartani.
A kutyák esetében érvényes oltási bizonyítványnak rendelkezésre kell állnia.
A kutyáknak tetovált jelzéssel vagy mikrochippel kell rendelkezniük.
Ez a kemping nem fogad olyan fajtájú/keverékfajtájú kutyákat, amelyek szerepelnek a veszélyes kutyákra vonatkozó szabályozásokban, illetve a következő fajtákat: staffordshire bullterrier, amerikai staffordshire terrier, rottweiler, bármely masztiff vagy tosza.

Látogatók
A látogatók gépkocsijukat nem hozhatják be a kemping területére.
A vendégeknek regisztrálniuk kell a recepciónál, és ki kell fizetniük a díjat.

Medence
A beltéri úszómedence nyitvatartási időszaka: 01/07 - 30/09.
Kizárólag a kemping vendégei jogosultak a medence használatára.
Szabályos fürdőruha használata kötelező: bermudában vagy más rövidnadrágban a fürdés nem megengedett.

Recepció
A recepció nyitvatartási ideje: 8.30 - 20.00 01/07 és 31/08 között.
A recepció nyitvatartási ideje 9.00 - 12.00, illetve 13.30 - 19.00 05/04 és 30/06, valamint 01/09 és 28/09 között.
Nincs recepciós 19.00 után. Kérjük, értesítse a kempinget, amikor oda tart, ha várható, hogy ennél később érkezik, hogy tájékoztathassák Önt az egységéről/a kempinghelyéről.

Sátorhelyek
A sátor/egység, valamint a kapcsolódó felszerelések elhelyezésekor kövesse a kempingvezetés útmutatásait.

Bezárás