2 551 üdülőfalu és kemping foglalása és értékelése Egyesült Királyság-, Európa- és Amerika-szerte.

Feefo szolgáltatás értékelés

Hales Hill Park

9
Árak megtekintése és foglalás
30,00 GBP/34,69 EUR/53,82 AUD/41,85 USD/52,96 CAD/38,49 CHF/352,46 SEK/257,96 DKK/355,89 NOK/5 295 ISK/3 775,50 ARS/30 447 CLP/153,55 PEN/57,75 NZD/631,57 ZAR/157,72 PLN/235,16 BRL/908,18 CZK/4 080 RSD/12 640,02 Ft/3 097,88 RUB/270,66 CNY ártól (1 éjszakára, 14 személy)

adjon meg néhány adatot, és tudja meg a pontos árat!

Hales Hill Park

Általános

  • Békés kemping egy 24 hektáros farmon az Ouse-folyó partján
  • 20 perces autóútra vagy 40 perces kerékpárútra York
  • 3 nagyszerű falusi pub 10 perces autúótra

A rural riverside stay on the banks of the Ouse – ooh, yes please… North Yorkshire site Hales Hill Park has a splendid 650 metres of river frontage as part of its 60-acre farm seven miles from York.

With that waterside setting comes a fine spot in which to settle for a bit of birdwatching or coarse fishing (seek permission from the owners before getting your kit in place), or just to set up a deckchair, pour a drink and admire some classic country views.

There’s easy access to public footpaths and bike trails too if you’d like to get out and survey your surrounds – stick to the rural lanes or pedal over to the National Cycle Network Route 65 to get up to York in 40 minutes or so (or drive it in 20 minutes if you’re a tad wobbly on two wheels).

Sixty acres gives the owners plenty of space to play with, so they’ve kindly allocated a decent chunk of it to their guests – which means scope for kids to play games, for dogs to bound around and for folk to safely set up barbecues or campfires for alfresco evenings. Rather than encroach on the peaceful space, the team here have kept facilities simple, just installing showers, toilets and an area for dealing with rubbish and waste disposal.

North Yorkshire not treating you to alfresco eating weather? Take your pick from any of the three country pubs within a 10-minute drive – the folk here give thumbs up to each and every one of them.

Fordítás (Google Translate által)

Kérjük, ne feledje!

A 18 aluli életkorú vendégek csak a szülő vagy törvényes gyám kíséretében tartózkodhatnak.

Ez a kemping nem fogad olyan fajtájú/keverékfajtájú kutyákat, amelyek szerepelnek a veszélyes kutyákra vonatkozó szabályozásokban.


Érkezés:
Távozás: (2 éjszaka)
Csoport:

Keresés szerkesztése…

Az első nap kiválasztásához kattintson/koppintson egyszer, majd még egyszer a távozás napjának kiválasztásához.


Csoport részére foglal?

Értékelések

9

Összesített értékelés 98 értékelés alapján

 

93% ajánlaná ezt a kempinget az barátainak.

88% újra megszállna itt.

 

A statisztika megjelenítéséhez 5 vagy több értékelés szükséges.

89% a következő leírást adta: Békés ?

Több értékelés

Hely
Ár-érték arány
Szállás
Szolgáltatások/tevékenységek
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
Tisztaság
Wi-fi



Csak a legutóbbi 30 hónap értékelései láthatók.

Szűrők visszaállítása
A más nyelveken íródott értékelések az alábbikban jelennek meg.
Névtelen felhasználó

Sorry but wouldn't visit again or recommend.2020.10.27.

Értékelés írójának országa: United KingdomNévtelenMobiltelefon ikonjaVisszaigazolva

  • Kempinghely számára, szolgáltatás: elektromos csatlakozás , talaj: fű és kavics
  • Ajánlja a barátainak   Újra ellátogat
  • Kedvelték: 

    Friendly welcome from belle but unfortunately this was the only.positive to our stay.

    Nem kedvelték: 

    Booked hard standing but ended up.in a field of mud as pitches were flooded. Pitches very close together could actually hear conversations from neighbouring van
    No hot water in shower and the toilet/shower block was freezing no heating on.

    Fordítás (Google Translate által)
Kezelői megjegyzés...

We are really sorry you didn't enjoy your stay with us.
Thank you for your feedback; The field was not muddy as it drains very well, there were two-wheel drive cars on the field that weekend and no one got stuck.
Sorry we do not have heating in the toilet block as we are a summer only season campsite. We are addressing the hot water for next season, but it is usually ok unless someone has used it all.
There was 2 metres between you and your neighbour and you could have spread out forwards if required.
I am disappointed with the 1star awarded for 'child friendliness' since we have a play park and lots of lovely walks. I wonder if the bad weather during your stay has not helped your view of our site. I suggest you don't go camping out of season to avoid the cold and potential flooded pitch or muddy field.

Összesített
2
Hely
Ár-érték arány
Szállás
(Nincs értékelés)
Szolgáltatások/tevékenységek
(Nincs értékelés)
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
Tisztaság
Wi-fi
(Nincs értékelés)

Very spacious pitching loads of places to visit2020.10.26.

Értékelés írójának országa: United KingdomAnthony C.Mobiltelefon ikonjaVisszaigazolva

  • Kempinghely számára, szolgáltatás: elektromos csatlakozás , talaj: fű és kavics
  • Ajánlja a barátainak   Újra ellátogat
  • Kedvelték: 

    Very spacious pitching loads of places to visit

    Nem kedvelték: 

    Nothing

    Fordítás (Google Translate által)
Kezelői megjegyzés...

So pleased you had a lovely time with us, Thank you for your review.

Összesített
10
Hely
Ár-érték arány
Szállás
Szolgáltatások/tevékenységek
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
Tisztaság
Wi-fi
(Nincs értékelés)

Good location, friendly owner, showers and bar were a letdown2020.10.20.

Értékelés írójának országa: United KingdomANDREW W.Mobiltelefon ikonjaVisszaigazolva

  • Kempinghely számára, szolgáltatás: elektromos csatlakozás , talaj: fű és kavics
  • Ajánlja a barátainak   Újra ellátogat
  • Kedvelték: 

    Location, Belle is really friendly, great potential.

    Nem kedvelték: 

    Mens Showers didnt work on both days different times there was another but didnt try this. The bar onsite wasnt really open, we were asked if we were members by the man behind bar at 8pm and felt a bit unwelcome so just got crisps and went back to the tents to drink. Site has huge potential, some gravelled paths to the camp would be good to save trudging throught mud.

    Fordítás (Google Translate által)
Kezelői megjegyzés...

Hi Andrew,
I am sorry you didn't have a good experience with us. The showers can run out of hot water if the water has been used up. Something we are going to address during the off season.
While the club house is on our site is it rented out to the water ski club and run by the members.
Our campsite is not really set up for October camping and we consciously don't want lots of gravel paths all over.
We are disappointed with out October reviews and will be closing in September next year.
Thank you for your feed back.

Összesített
6
Hely
Ár-érték arány
Szállás
Szolgáltatások/tevékenységek
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
(Nincs értékelés)
Tisztaság
Wi-fi
(Nincs értékelés)

Wouldn't return, but it was clean.2020.10.19.

Értékelés írójának országa: United KingdomJosh D.Visszaigazolva

  • Kempinghely számára, szolgáltatás: elektromos csatlakozás , talaj: fű és kavics
  • Ajánlja a barátainak   Újra ellátogat
  • Kedvelték: 

    50 / 50 to be honest.

    Warm welcome on arrival, however quite disappointed as when I booked online it said Grass & Gravel pitch - I was in a muddy field. I also asked for a pitch close to the toilet block due to walking challenges and this wasn't actioned either.

    Nevertheless, the facilities were good and location was quiet too.

    Nem kedvelték: 

    Fordítás (Google Translate által)
Kezelői megjegyzés...

Hi Josh,
I am very sorry you wont be returning, as mentioned when you arrived the access to our grass and gravel pitches has become extremely muddy in the wet weather. The field is not muddy as it drains very well. We will address the access to our gravel pitches. I put you as close as I could to the loos - I am sorry you thought it was too far. I am also sorry that at £20 a night including electric and a water tap you thought us poor value for £.
Thank you for your valued feedback.

Összesített
6
Hely
Ár-érték arány
Szállás
Szolgáltatások/tevékenységek
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
Tisztaság
Wi-fi

Great place to stay lovely dog walks clean and tidy2020.10.12.

Értékelés írójának országa: United KingdomEmma E.Mobiltelefon ikonjaVisszaigazolva

  • Kempinghely számára, szolgáltatás: elektromos csatlakozás , talaj: fű és kavics
  • Ajánlja a barátainak   Újra ellátogat
  • Kedvelték: 

    Laid back site, everyone friendly, clean toilets and nice little pub shack!!

    Nem kedvelték: 

    Fordítás (Google Translate által)
Kezelői megjegyzés...

Hi Emma,
Thank you very much for your feedback, really pleased you had a great time and enjoyed the club house.

Összesített
10
Hely
Ár-érték arány
Szállás
Szolgáltatások/tevékenységek
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
(Nincs értékelés)
Tisztaság
Wi-fi
(Nincs értékelés)
Névtelen felhasználó

Lovely site. Lovely new park2020.10.12.

Értékelés írójának országa: United KingdomNévtelenMobiltelefon ikonjaVisszaigazolva

  • Kempinghely számára, szolgáltatás: elektromos csatlakozás , talaj: fű és kavics
  • Ajánlja a barátainak   Újra ellátogat
  • Kedvelték: 

    Park

    Nem kedvelték: 

    Fordítás (Google Translate által)
Kezelői megjegyzés...

Thank you very much for your review, so glad your liked the park!

Összesített
10
Hely
Ár-érték arány
Szállás
Szolgáltatások/tevékenységek
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
Tisztaság
Wi-fi

Would go again now I know how to get there.2020.10.01.

Értékelés írójának országa: United KingdomJohn K.Visszaigazolva

  • Kempinghely számára, szolgáltatás: elektromos csatlakozás , talaj: fű és kavics
  • Ajánlja a barátainak   Újra ellátogat
  • Kedvelték: 

    Lovely quiet setting with beautiful riverside walk. Staff very nice and helpful. We were allowed to keep our pitch until 1300hrs as we had a funeral.

    Nem kedvelték: 

    Poor signposting coming from the west. No directions, Just a postcode which took us to the wrong place.

    Male shower flowed very hot sometimes.

    Fordítás (Google Translate által)
Kezelői megjegyzés...

Hi John,
Thank you for your review.
I will have a look at the shower temperature, sorry about that.
I am sorry you got lost, we are getting some signs for next season.
Hopefully see you soon.

Összesített
6
Hely
Ár-érték arány
Szállás
Szolgáltatások/tevékenységek
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
Tisztaság
Wi-fi
(Nincs értékelés)

quite2020.09.29.

Értékelés írójának országa: United KingdomDave C.Visszaigazolva

  • Kempinghely számára, szolgáltatás: elektromos csatlakozás , talaj: fű és kavics
  • Ajánlja a barátainak   Újra ellátogat
  • Kedvelték: 

    owner very friendly,very quite we booked 2 nights and went into york park and ride
    took motor home with no problems parking.
    will return but book direct as pitchup take 15% cut!!

    Nem kedvelték: 

    nothing

    Fordítás (Google Translate által)
Kezelői megjegyzés...

Thank you for your review Dave, so pleased you had a great time.

Összesített
10
Hely
Ár-érték arány
Szállás
Szolgáltatások/tevékenységek
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
Tisztaság
Wi-fi

Excellent friendly site with clean facilities and friendly staff2020.09.28.

Értékelés írójának országa: United KingdomJodie B.Mobiltelefon ikonjaVisszaigazolva

  • Kempinghely számára, szolgáltatás: elektromos csatlakozás , talaj: fű és kavics
  • Ajánlja a barátainak   Újra ellátogat
  • Kedvelték: 

    The site owners were helpful and friendly. We arrived quite late and they rang to make sure we were ok and could find them. They took us to our pitch which was just next to a lovely park for our children to play on. We needed wood for our fire and they brought a bag for us. Payment was really easy, paid by card in the middle of the field!!

    Toilets and showers were spotless and the site was really well looked after.

    We absolutely would rebook!

    Nem kedvelték: 

    Nothing

    Fordítás (Google Translate által)
Kezelői megjegyzés...

Hi Jodie,
Thank you for your review, it was a pleasure to have your family.

Összesített
10
Hely
Ár-érték arány
Szállás
Szolgáltatások/tevékenységek
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
Tisztaság
Wi-fi
(Nincs értékelés)
Alapértelmezett avatar

Beautiful peaceful location with clean facilities. Owner Belle was very …2020.09.27.

Értékelés írójának országa: United KingdomJane E.Visszaigazolva

  • Kempinghely számára, szolgáltatás: elektromos csatlakozás , talaj: fű és kavics
  • Ajánlja a barátainak   Újra ellátogat
  • Kedvelték: 

    Beautiful peaceful location with clean facilities. Owner Belle was very helpful, as was support from Tony during the evening. Will definitely come again

    Nem kedvelték: 

    Fordítás (Google Translate által)
Kezelői megjegyzés...

Thank you so much for your feedback.

Összesített
10
Hely
Ár-érték arány
Szállás
Szolgáltatások/tevékenységek
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
Tisztaság
Wi-fi
(Nincs értékelés)

Funkciók

Coronavirus

Capacity reduced to increase social distancing

Check-in: contactless (in person)

Extra toilet/shower facilities available

Hand sanitising stations

Shared spaces: more frequent cleaning

Kikapcsolódási lehetőségek helyben

Beltéri uszoda

Biciklikölcsönzés

Bár vagy klubház

Esti szórakozási lehetőség

Fitneszterem

Horgászat

Játszószoba

Játszótér

Klub gyerekeknek

Kültéri uszoda

TV-szoba

Tenisz

Vízi sportok

Ételek elvitelre

Étterem/kávéház a kempingben

Kényelmi szolgáltatások helyben

Composting toilet

Dog park

Fürdőkád áll rendelkezésre

Gépkocsi-parkoló a kempinghely/egység mellett

Ingyenes WiFi

Internet-hozzáférés

Jégakkus fagyasztás

Létesítmények mozgássérülteknek

Mellékhelyiségek

Mosoda

Mosogató terület

Nyilvános telefon

Portaloo

Pub toilets

Szállítás a tömegközlekedéstől

Szárítóhelyiség

Szülő-baba mosdóhelyiség

WiFi

Zuhany rendelkezésre áll

Élelmiszerbolt

Fogad csoportokat

Családbarát

Fogad azonos nemű csoportokat

Fogad cserkészeket

Fogad diákcsoportokat

Motorkerékpár-barát

Otthont ad nagyrendezvényeknek

Szabályok

Barbecue provided

Grillezés engedélyezett

Kereskedelmi járművek engedélyezettek

Kutyák egész évben engedélyezettek

Kutyák engedélyezettek

Tábortűz engedélyezett

Tematika

Békés

Szolgáltatások

Communal fridge

Electric car charging point(s)

Elektromos töltőberendezés

Gázpalackok rendelkezésre állnak

Kémiai WC-ürítőhely

Megújuló energia

No drinkable water point

No hot water

No running water

Újrahasznosítás rendelkezésre áll

Kényelmi szolgáltatások a közelben

Bár a közelben

Dog walk nearby

Üzlet a közelben

Típus

Gazdaság

Kisméretű (11-25 hely)

Kikapcsolódási lehetőségek a közelben

Beltéri uszoda a közelben

Biciklizés a közelben

Étterem a közelben

Lakókocsik és lakóautók

Lakóautók tárolására szolgáló létesítmények

Szezonális kempingek

Vízcsatlakozási pontok lakóautókhoz

Hely

[[ campsite.name ]]
Ez a kemping jelenleg nem foglalható a Pitchup.com oldalon keresztül.
[[ place.name ]]
  • Acaster Lane, Appleton Roebuck, North Yorkshire, England, YO23 7BW
  • Időzóna Europe/London GMT (GMT+00:00)   GPS 53.8721°N 1.1135°W

A legközelebbi repülőtér

Autóbuszállomások
York: Askham Bar Coach Stop — 6,8 kilométer
York: Rail Station Coach Stop — 9,6 kilométer
Tadcaster Bus Station — 9,7 kilométer
Vasútállomások
Ulleskelf Rail Station — 6,9 kilométer
Church Fenton Rail Station — 9,1 kilométer
York Rail Station — 9,6 kilométer
Kompkikötők
Hull Ferry Terminal — 57,1 kilométer
Repülőterek
Leeds Bradford International Airport — 35,9 kilométer
Robin Hood Doncaster Sheffield Airport — 43,5 kilométer
Robin Hood Doncaster Sheffield Airport — 44,1 kilométer

Útvonalterv


Figyelem: A lapon megadott távolságok légvonalban értendők. Kérjük, hogy az utazási módja szerint ellenőrizze a valós távolságot a lent található "Útmutatás kérése" gomb segítségével.

Helyi látnivalók

You’ll be wanting a trip to York, yes? Or perhaps several, given how much there is to see and do around the place, and the fact that it’s only a 20-minute drive away. Start by getting to grips with the area’s history by taking a walk around the old city walls, visiting the castle and minster and checking out the exhibits at the Jorvik Viking Centre and Yorkshire Museum.

Those fascinated by things that move will certainly want to make a stop at the city’s excellent National Railway Museum; sweet-toothed types will no doubt find themselves drawn more to the tempting aromas that waft out of York’s Chocolate Story. And when it's time for a pint? It’s said there are 365 pubs within the city walls…

Take a break from city wandering with a day out cheering on the gee-gees at York Racecourse (15 minutes’ drive), admiring the landscaping at Stillingfleet Lodge Gardens (25 minutes) or meeting the menagerie at Askham Bryan Wildlife & Conservation Park (15 minutes).

Fordítás (Google Translate által)

Nem érdemes kihagyni

  • York Racecourse (7,8 kilométer)
  • Clifford's Tower (9,5 kilométer)
  • York Castle Museum (9,5 kilométer)

National Trust

  • Goddards Garden (7,6 kilométer)
  • Treasurer's House (10,3 kilométer)

Kerékpárutak

Közelben lévő útvonalak keresése a Nemzeti Kerékpárhálózaton - több mint 12.000 mérföld hosszú kerékpárút-hálózat.

Figyelem: A lapon megadott távolságok légvonalban értendők. Kérjük, hogy az utazási módja szerint ellenőrizze a valós távolságot.

Szabályok

Engedélyezett érkezési / távozási idő

Sátor és lakókocsi
Érkezés:  11:00 –  20:00
Távozás eddig:  11:30
Szállás a kempingben
Érkezés:  11:00 –  20:00
Távozás eddig:  11:30

Hales Hill Park lemondásra vonatkozó szabályai

Egyenleg visszatérítése: nincsenek szankciók

A módosításokra 2,00 GBP (805,62 Ft) összegű díj kerül felszámolásra.

A foglalások nem módosíthatók az érkezéstől számított 1 naptól.

Visszatérítés/engedmény nem jár kedvezőtlen időjárás, késői érkezés vagy korai távozás esetén.

Amennyiben módosítani vagy törölni kívánja a foglalását, kérjük, hogy minél hamarabb tegye meg, hogy másoknak még legyen esélye lefoglalni. Érdemes utazási biztosítást kötni lemondás esetére, valamint poggyász-/ balesetbiztosítást.

Kérjük, ne feledje, hogy a letét fizetése a Pitchup.com felé történik, és annak összege nem visszatérítendő.

Fizetés

Áthelyezhető letét a COVID-19 idején.

A fennmaradó összeg érkezéskor fizetendő.

Áthelyezhető letét a COVID-19 idején.

A kemping által elfogadott fizetési módok

Banki átutalás
Készpénz

Szerződéses feltételek

A kemping foglalásának szerződéses feltételei

  • Mennyit kell előre kifizetni? 15% mértékű, áthelyezhető letétet kell fizetni a foglaláskor, míg a fennmaradó egyenleg az érkezéskor fizetendő. Olvasson tovább
  • A(z) Hales Hill Park kempingben van-e úszómedence? Nem Az összes jellemző megtekintése
  • A(z) Hales Hill Park kutyabarát-e? Igen Az összes jellemző megtekintése
  • Milyen látnivalók vannak a(z) Hales Hill Park közelében? You’ll be wanting a trip to York, yes? Or perhaps several, given how much there is to see and do around the place, and the fact that it’s only a 20-minute drive … Olvasson tovább
  • Mikor jeletkezhetek be és mikor jelentkezhetek ki a(z) Hales Hill Park kempingben?
    Sátor és lakókocsi
    Érkezés:  11:00 –  20:00
    Távozás eddig:  11:30
    Szállás a kempingben
    Érkezés:  11:00 –  20:00
    Távozás eddig:  11:30
    Olvasson tovább
  • Mennyibe kerül a szállás a(z) Hales Hill Park kempingben? 12 640,02 Ft ártól (1 éjszakára, 14 személy) - az árak a dátumtól és a vendégek számától függnek. Árak és rendelkezésre állás ellenőrzése

Bezárás

A kérés elküldése folyamatban van…

Bezárás

Lépjen kapcsolatba a(z) hales_hill_park kempinggel


Bezárás

Szerződéses feltételek

Kérjük, olvassa el a park alább feltüntetett szerződéses feltételeit, valamint a Pitchup.com szerződéses feltételeit.

A foglalás módosításai
A foglalások nem módosíthatók az érkezéstől számított 1 naptól.
A módosításokra 2,00 GBP (805,62 Ft) összegű díj kerül felszámolásra.

Belépés
A 18 aluli életkorú vendégek csak a szülő vagy törvényes gyám kíséretében tartózkodhatnak.
A belépés kizárólag a recepciónál való regisztráció esetében megengedett.

Biztonság
A grillfelszerelések használata megengedett, ugyanakkor azokat a talajszinthez képest fel kell emelni, és mindenkor felnőtt felügyeletét kell biztosítani.
Lőfegyverek nem megengedettek.

Érkezések és távozások
A késői érkezésekről a kempinget mielőbb értesíteni szükséges. A foglalást 24 órán keresztül fenntartjuk. Ezt követően a kemping vezetése fenntartja a jogot az egység újraértékesítésére.
Az egységek kiosztására érkezéskor kerül sor.
Visszatérítés/engedmény nem jár kedvezőtlen időjárás, késői érkezés vagy korai távozás esetén.

Járművek
A sátorhelynél csak egy gépkocsi parkolhat. A további járműveket az arra kijelölt területen kell hagyni.

Kutyák
A kutyákat minden esetben pórázon, felügyelet alatt kell tartani.
A kutyák ki vannak tiltva a fő létesítményekből és kiszolgáló helyiségekből.
Ez a kemping nem fogad olyan fajtájú/keverékfajtájú kutyákat, amelyek szerepelnek a veszélyes kutyákra vonatkozó szabályozásokban.

Bezárás