9,3

Συνολική αξιολόγηση με βάση 219 κριτικές

 

Το 98% θα πρότεινε τον χώρο σε φίλο.

Το 92% θα έμενε ξανά εδώ.

 

Για τη δημοσίευση απαιτούνται 5 ή περισσότερες κριτικές.

62%το περιέγραψε ως Μαγευτικό περιβάλλον ?

Περισσότερες αξιολογήσεις

Τοποθεσία
Καλή σχέση ποιότητας-τιμής
Κατάλυμα
Παροχές/δραστηριότητες
Εξυπηρέτηση πελατών
Φιλικό προς τα παιδιά
Καθαριότητα
Wifi



Εμφάνιση κριτικών μόνο για τους τελευταίους 18 μήνες.

Επαναφορά φίλτρων
Κριτικές σε άλλες γλώσσες εμφανίζονται παρακάτω.
Ανώνυμος χρήστης

Excellent site, staff extremely helpful and friendly. Recommend highly24/09/2019

Χώρα ατόμου που άφησε κριτική: Ηνωμένο ΒασίλειοΑνώνυμοΕικονίδιο κινητού τηλεφώνουΕπιβεβαιώθηκε

  • Θέση για τροχόσπιτο σε γρασίδι με ρεύμα
  • Προτείνεται σε φίλους   Θα το επισκεπτόμουν ξανά
  • Μου άρεσε: 

    Everything

    Δεν μου άρεσε: 

    Nothing

    Μετάφραση (Με την υποστήριξη του Google Translate)
Από τον διαχειριστή...

Thank you for your great review and lovely comments,
We look forward to seeing you in the near future.

Kind regards,
Newlands.

Συνολικά
10
Τοποθεσία
Καλή σχέση ποιότητας-τιμής
Κατάλυμα
(Καμία αξιολόγηση)
Παροχές/δραστηριότητες
Εξυπηρέτηση πελατών
Φιλικό προς τα παιδιά
Καθαριότητα
Wifi
Προκαθορισμένο άβαταρ

Very clean site, excellent staff. Lovely place to stay23/09/2019

Χώρα ατόμου που άφησε κριτική: Ηνωμένο ΒασίλειοDavid W.Εικονίδιο κινητού τηλεφώνουΕπιβεβαιώθηκε

  • Θέση για τροχόσπιτο σε γρασίδι με ρεύμα
  • Προτείνεται σε φίλους   Θα το επισκεπτόμουν ξανά
  • Μου άρεσε: 

    Very clean site, excellent staff. Lovely place to stay

    Δεν μου άρεσε: 

    Μετάφραση (Με την υποστήριξη του Google Translate)
Από τον διαχειριστή...

Thank you for your review and lovely comments,
It is great to hear excellent feedback regarding our site and staff as we do work our very best to make sure all of our guests have a great stay with us.
We look forward to seeing you in the near future,
King regards,
Newlands.

Συνολικά
8
Τοποθεσία
Καλή σχέση ποιότητας-τιμής
Κατάλυμα
Παροχές/δραστηριότητες
Εξυπηρέτηση πελατών
Φιλικό προς τα παιδιά
Καθαριότητα
Wifi

The site was very clean and spacious23/09/2019

Χώρα ατόμου που άφησε κριτική: Ηνωμένο ΒασίλειοLES S.Εικονίδιο κινητού τηλεφώνουΕπιβεβαιώθηκε

  • Θέση για τροχόσπιτο σε γρασίδι με ρεύμα
  • Προτείνεται σε φίλους   Θα το επισκεπτόμουν ξανά
  • Μου άρεσε: 

    The site was very clean and spacious

    Δεν μου άρεσε: 

    A bit to hilly

    Μετάφραση (Με την υποστήριξη του Google Translate)
Από τον διαχειριστή...

Thank you for your review Les,
Dorset is a very hilly destination but we do have some amazing views.Great to hear you were happy with your stay here with us and i shall pass on your comments to the rest of the team.
We look forward to seeing you in the future,
Kind regards,
Newlands.

Συνολικά
10
Τοποθεσία
Καλή σχέση ποιότητας-τιμής
Κατάλυμα
Παροχές/δραστηριότητες
Εξυπηρέτηση πελατών
Φιλικό προς τα παιδιά
Καθαριότητα
Wifi

Very nice tidy and clean site with good facilities and ...18/09/2019

Χώρα ατόμου που άφησε κριτική: Ηνωμένο ΒασίλειοSteven H.Εικονίδιο κινητού τηλεφώνουΕπιβεβαιώθηκε

  • Θέση για τροχόσπιτο σε σταθερή επιφάνεια με ρεύμα
  • Προτείνεται σε φίλους   Θα το επισκεπτόμουν ξανά
  • Μου άρεσε: 

    Very nice tidy and clean site with good facilities and easy access to local beach

    Δεν μου άρεσε: 

    Μετάφραση (Με την υποστήριξη του Google Translate)
Από τον διαχειριστή...

Thank you for your great review and lovely comments regarding our site Steven.
We look forward to welcoming you in the future.

Kind regards,
Newlands.

Συνολικά
10
Τοποθεσία
Καλή σχέση ποιότητας-τιμής
Κατάλυμα
Παροχές/δραστηριότητες
Εξυπηρέτηση πελατών
Φιλικό προς τα παιδιά
(Καμία αξιολόγηση)
Καθαριότητα
Wifi
Ανώνυμος χρήστης

Location was great for what we wanted to do, even ...18/09/2019

Χώρα ατόμου που άφησε κριτική: Ηνωμένο ΒασίλειοΑνώνυμοΕικονίδιο κινητού τηλεφώνουΕπιβεβαιώθηκε

  • Θέση για σκηνή ή για τροχοσκηνή σε γρασίδι με ρεύμα
  • Προτείνεται σε φίλους   Θα το επισκεπτόμουν ξανά
  • Μου άρεσε: 

    Location was great for what we wanted to do, even though the site was off the main road it still felt peaceful and had everything we needed. Had all the amenities - clean and level pitches

    Δεν μου άρεσε: 

    Μετάφραση (Με την υποστήριξη του Google Translate)
Από τον διαχειριστή...

Thank you for your review,
lovely to hear you were satisfied whilst you stayed here with us and found facilities clean,we are very lucky to be in such a great location and it is great to hear you found our site peaceful.We look forward to seeing you in the future.
Kind regards,
Newlands.

Συνολικά
10
Τοποθεσία
Καλή σχέση ποιότητας-τιμής
Κατάλυμα
Παροχές/δραστηριότητες
Εξυπηρέτηση πελατών
Φιλικό προς τα παιδιά
(Καμία αξιολόγηση)
Καθαριότητα
Wifi
(Καμία αξιολόγηση)
Ανώνυμος χρήστης

Large site, friendly staff, nice facilities.16/09/2019

Χώρα ατόμου που άφησε κριτική: Ηνωμένο ΒασίλειοΑνώνυμοΕικονίδιο κινητού τηλεφώνουΕπιβεβαιώθηκε

  • Θέση για τροχόσπιτο σε γρασίδι με ρεύμα
  • Προτείνεται σε φίλους   Θα το επισκεπτόμουν ξανά
  • Μου άρεσε: 

    The pool and the nice easy walk to Charmouth village and beach. The beach is lovely and you can walk to Lyme Regis when the tide is low.

    Δεν μου άρεσε: 

    Can be a bit hard to park up if it’s muddy due to the terraced pitches and due to size of site the toilets/ showers shy really be checked on more than once a day

    Μετάφραση (Με την υποστήριξη του Google Translate)
Από τον διαχειριστή...

Thank you for your review,
Great to hear you like our pool and enjoyed your walk to Lyme Regis. September has been a great month for weather so we have not seen much rain.Most of our pitches are grassed so you may get some mud but we do have a great warden who is always happy to help if any guest requires assistance to get on or off the pitches. Regards to our showers they are checked twice daily early mornings and late evenings.
We look forward to seeing you in the future.
Kind regards,
Newlands.

Συνολικά
8
Τοποθεσία
Καλή σχέση ποιότητας-τιμής
Κατάλυμα
Παροχές/δραστηριότητες
Εξυπηρέτηση πελατών
Φιλικό προς τα παιδιά
(Καμία αξιολόγηση)
Καθαριότητα
Wifi
(Καμία αξιολόγηση)

It is not suitable for people with walking difficulties16/09/2019

Χώρα ατόμου που άφησε κριτική: Ηνωμένο Βασίλειοtheresa y.Εικονίδιο κινητού τηλεφώνουΕπιβεβαιώθηκε

  • Θέση για τροχόσπιτο σε γρασίδι με ρεύμα
  • Προτείνεται σε φίλους   Θα το επισκεπτόμουν ξανά
  • Μου άρεσε: 

    Very clean site very clean showers and loos

    Δεν μου άρεσε: 

    Pitch could be more clearly marked out and the road a little noisy but not too much of a problem

    Μετάφραση (Με την υποστήριξη του Google Translate)
Από τον διαχειριστή...

Thank you for your review Theresa,
Happy to hear you found our site and facilities clean and tidy.
Sorry to hear you did not find your pitch clearly marked,we do have sign post at the end of every row and also pitch numbers on the pitch itself,unfortunately you can get some noise from the road but we are situated in a great location right next to the Jurassic coast.

Kind regards,
Newlands.

Συνολικά
10
Τοποθεσία
Καλή σχέση ποιότητας-τιμής
Κατάλυμα
(Καμία αξιολόγηση)
Παροχές/δραστηριότητες
Εξυπηρέτηση πελατών
Φιλικό προς τα παιδιά
(Καμία αξιολόγηση)
Καθαριότητα
Wifi
(Καμία αξιολόγηση)

Excellent site.16/09/2019

Χώρα ατόμου που άφησε κριτική: Ηνωμένο ΒασίλειοJoanna C.Εικονίδιο κινητού τηλεφώνουΕπιβεβαιώθηκε

  • Θέση για τροχόσπιτο σε γρασίδι με ρεύμα
  • Προτείνεται σε φίλους   Θα το επισκεπτόμουν ξανά
  • Μου άρεσε: 

    Lovely view, good facilities

    Δεν μου άρεσε: 

    Trafic nois

    Μετάφραση (Με την υποστήριξη του Google Translate)
Από τον διαχειριστή...

Thank you for your review Joanna,
Good to here you enjoyed the facilities and had a great view,We are very lucky to be in a great location, unfortunately you do hear some noise from the a35 which we cannot control, i do hope this did not affect your stay with us too much.
we look forward to seeing you in the future.
Kind regards,
Newlands.

Συνολικά
10
Τοποθεσία
Καλή σχέση ποιότητας-τιμής
Κατάλυμα
Παροχές/δραστηριότητες
Εξυπηρέτηση πελατών
Φιλικό προς τα παιδιά
(Καμία αξιολόγηση)
Καθαριότητα
Wifi
Προκαθορισμένο άβαταρ

The view from our pitch was lovely. It was good ...15/09/2019

Χώρα ατόμου που άφησε κριτική: Ηνωμένο ΒασίλειοAnne C.Επιβεβαιώθηκε

  • Θέση για τροχόσπιτο σε γρασίδι με ρεύμα
  • Προτείνεται σε φίλους   Θα το επισκεπτόμουν ξανά
  • Μου άρεσε: 

    The view from our pitch was lovely. It was good to be able to walk into Charmouth and the beach from the site.
    We enjoyed the game of bingo in the evening of our second day. There is a bus stop outside the site and over the road going the opposite way if anyone wishes to use it.

    Δεν μου άρεσε: 

    The only downside was the traffic noise from the main A35 which was constant.

    Μετάφραση (Με την υποστήριξη του Google Translate)
Από τον διαχειριστή...

Thank you for your review,
Great to hear you enjoyed the views from your pitch,We are in a great location with some amazing views. Unfortunately you can get some noise from the a35 on which we cannot control,I do hope this did not affect your stay with us to much and we look forward to seeing you in the near future.
Kind regards,
Newlands.

Συνολικά
8
Τοποθεσία
Καλή σχέση ποιότητας-τιμής
Κατάλυμα
Παροχές/δραστηριότητες
Εξυπηρέτηση πελατών
Φιλικό προς τα παιδιά
(Καμία αξιολόγηση)
Καθαριότητα
Wifi
(Καμία αξιολόγηση)

friendly staff and very helpful and welcoming on recetion.12/09/2019

Χώρα ατόμου που άφησε κριτική: Ηνωμένο ΒασίλειοJulie A.Επιβεβαιώθηκε

  • Θέση για σκηνή σε γρασίδι χωρίς ρεύμα
  • Προτείνεται σε φίλους   Θα το επισκεπτόμουν ξανά
  • Μου άρεσε: 

    the site was exceptional. Everything you needed was on site. The site is a short walk from the beach and around 3 miles to Lyme Regis. Ideal location. Shower facilities in the Blue area where closed down during our stay however available in the Red area. Toilets and water supply and washing up areas where still open. All areas where cleaned and maintained daily. Great swimming and play areas for the kids.

    Δεν μου άρεσε: 

    no WIFI only pay for through another company. No other way to pay for it only online by card not ideal when your bank has reported your card unusable due to scamming.

    Μετάφραση (Με την υποστήριξη του Google Translate)
Από τον διαχειριστή...

Thank you for your review Julie,
Great to hear you enjoyed our site and facilities and found shower facilities cleaned to a high standard.
Sorry to hear your card was scammed this is sad to hear but unfortunately the only way we could get WiFi all over the park was to use an outside company.I do hope your bank quickly resolve the matter.
We look forward to seeing you in the future.
Kind regards,
Newlands.

Συνολικά
10
Τοποθεσία
Καλή σχέση ποιότητας-τιμής
Κατάλυμα
Παροχές/δραστηριότητες
Εξυπηρέτηση πελατών
Φιλικό προς τα παιδιά
Καθαριότητα
Wifi