Κάντε κράτηση και αφήστε κριτική σε 3.271 πάρκα διακοπών και χώρους κατασκήνωσης σε Ελλάδα, Ευρώπη και Αμερική

Αξιολόγηση υπηρεσιών Feefo

Wrekin Forest Events Camping

9,6
Προβολή τιμών & κράτηση
Από 25,00 £/28,98 €/44,89 A$/34,78 $/42,65 CA$/31,75 CHF/295,29 SEK/215,48 DKK/290,56 NOK/4.380 ISK/3.260,75 ARS/24.451 CLP/133,30 PEN/48,23 NZ$/499,78 ZAR/132,44 PLN/186,65 R$/747,31 CZK/3.405 RSD/10.400,55 HUF/2.599,98 RUB/225,16 CN¥ (για 1 διανυκτέρευση, 2 ενήλικες)

Θέλετε να εισάγετε ορισμένες πληροφορίες για να λάβετε την ακριβή τιμή;

Wrekin Forest Events Camping

Γενικά

Fancy swapping the sound of your smartphone pinging for the noise of birdsong? Then book in a trip at Wrekin Forest Events Camping, an off-grid site with a back to basics feel in lush Shropshire surrounds. This peaceful place also comes with handy essentials to help amp up a weekend in the woods, from fairy lights and festoon lamps to a fully-equipped kitchen, barbecue and firepits.

While a stay at this park’s all about getting lost in the forest (bring your pup along to help you sniff your way back...) or letting the kids loose on the large playing field (with swings, sandpit, football net, badminton and table tennis), ace activities and attractions are all around too. It’s a 20-minute drive to Telford from here for the landmark Iron Bridge as well as a kids’ park with heritage trails and an aerial rope course.

If educational times for the small fry are what you’re after, the site is set in a Forest School with outdoorsy courses available for primary school pupils. It's 25 minutes from the Museum of the Gorge as well, one of 10 around town giving a glimpse at the history of the Industrial Revolution in this area where it all began. (If even more poking into the past appeals, Blists Hill Victorian Town is around the same distance with its recreated 19th-century village and staff dressed up in fancy period clothes… and should be a hit with those primary-aged pupils too.)

To nosey in nature instead, The Wrekin is a 25-minute drive from the park: putter to the hillfort’s 1,335-foot top and check out views over 17 of England’s counties or have picnics at the peak. And if you’d prefer to just hang out at your new home from home, plenty of space is available for outdoor games like croquet, swing ball and Jenga (all available to hire from the owners).

Μετάφραση (Με την υποστήριξη του Google Translate)

Παρακαλούμε, σημειώστε

Επισκέπτες κάτω των 18 ετών πρέπει να συνοδεύονται από τους γονείς τους ή νόμιμους κηδεμόνες.

Ο χώρος δεν δέχεται ράτσες/διασταυρώσεις που περιέχονται στη νομοθεσία περί επικίνδυνων σκύλων.

Εγκαταστάσεις/δραστηριότητες όπως Forest School υπόκεινται σε πρόσθετες χρεώσεις που καταβάλλονται κατά την άφιξη.

The toilet facilities are closed until 17/05/2021. Guests will need to use their own facilities.

The shower facilities are closed until 17/05/2021. Guests will need to use their own facilities.


Άφιξη:
Αναχώρηση: (2 διανυκτερεύσεις)
Άτομα:

Επεξεργασία αναζήτησης…

Κάντε κλικ/πατήστε μία φορά για να επιλέξετε την πρώτη ημέρα και ξανά για την ημέρα αναχώρησης.


Κράτηση ως ομάδα;

Κριτικές

9,6

Συνολική αξιολόγηση με βάση 76 κριτικές

 

Το 97% θα πρότεινε τον χώρο σε φίλο.

Το 96% θα έμενε ξανά εδώ.

 

Για τη δημοσίευση απαιτούνται 5 ή περισσότερες κριτικές.

91% το περιέγραψε ως Δάσος ?

Περισσότερες αξιολογήσεις

Τοποθεσία
Καλή σχέση ποιότητας-τιμής
Κατάλυμα
Παροχές/δραστηριότητες
Εξυπηρέτηση πελατών
Φιλικό προς τα παιδιά
Καθαριότητα
Wifi



Εμφανίζονται μόνο κριτικές για τους τελευταίους 30 μήνες.

Επαναφορά φίλτρων
Κριτικές σε άλλες γλώσσες εμφανίζονται παρακάτω.

Fantastic site, owners really helpful, lots of wonderful memories.04/05/2021

Χώρα ατόμου που άφησε κριτική: Ηνωμένο ΒασίλειοRichard S.Εικονίδιο κινητού τηλεφώνουΕπιβεβαιώθηκε

  • Θέση για σκηνή σε γρασίδι και χώμα χωρίς ρεύμα
  • Προτείνεται σε φίλους   Θα το επισκεπτόμουν ξανά
  • Μου άρεσε: 

    Everything

    Δεν μου άρεσε: 

    Nothing

    Μετάφραση (Με την υποστήριξη του Google Translate)
Από τον διαχειριστή...

Thank you so much for staying with us. We are glad you enjoyed 'everything' and disliked 'nothing'. It really is encouraging when our guests are pleased with their stay. Thank you for your personal feedback too. This was a real boost. We really hope to see you again soon.

Very best wishes,
Judei & Team

Συνολικά
10
Τοποθεσία
Καλή σχέση ποιότητας-τιμής
Κατάλυμα
Παροχές/δραστηριότητες
Εξυπηρέτηση πελατών
Φιλικό προς τα παιδιά
Καθαριότητα
Wifi
(Καμία αξιολόγηση)

Lovely location, lovely staff, very clean.03/05/2021

Χώρα ατόμου που άφησε κριτική: Ηνωμένο ΒασίλειοDonna G.Εικονίδιο κινητού τηλεφώνουΕπιβεβαιώθηκε

  • Θέση για σκηνή σε γρασίδι και χώμα χωρίς ρεύμα
  • Προτείνεται σε φίλους   Θα το επισκεπτόμουν ξανά
  • Μου άρεσε: 

    Everything

    Δεν μου άρεσε: 

    Μετάφραση (Με την υποστήριξη του Google Translate)
Από τον διαχειριστή...

Thank you so much for your lovely feedback, we are so pleased you enjoyed our site.

We really hope you will stay with us again.

Best wishes,
Judie & Team.

Συνολικά
10
Τοποθεσία
Καλή σχέση ποιότητας-τιμής
Κατάλυμα
(Καμία αξιολόγηση)
Παροχές/δραστηριότητες
Εξυπηρέτηση πελατών
Φιλικό προς τα παιδιά
Καθαριότητα
Wifi
(Καμία αξιολόγηση)

A lovely location, extremely friendly staff.03/05/2021

Χώρα ατόμου που άφησε κριτική: Ηνωμένο ΒασίλειοDonna G.Εικονίδιο κινητού τηλεφώνουΕπιβεβαιώθηκε

  • Θέση για σκηνή σε γρασίδι και χώμα χωρίς ρεύμα
  • Προτείνεται σε φίλους   Θα το επισκεπτόμουν ξανά
  • Μου άρεσε: 

    Location, amenities for the children etc. Lovely walks and lots of things to borrow as their is always something you forget.

    Δεν μου άρεσε: 

    Very cold overnight but its May and I've learnt that airbeds are essential from now on!

    Μετάφραση (Με την υποστήριξη του Google Translate)
Από τον διαχειριστή...

Thank you so much for your feedback, we are really grateful for your positivity.

So sorry it was cold! May should be warmer...I am with you on the need for an airbed. Please do ask us next time..we do have some spares.

We really hope you will stay again.

Best wishes,
Judie & Team.

Συνολικά
10
Τοποθεσία
Καλή σχέση ποιότητας-τιμής
Κατάλυμα
(Καμία αξιολόγηση)
Παροχές/δραστηριότητες
Εξυπηρέτηση πελατών
Φιλικό προς τα παιδιά
Καθαριότητα
Wifi
(Καμία αξιολόγηση)

Squirrels Hideaway - Good site but just needs some more improvements03/05/2021

Χώρα ατόμου που άφησε κριτική: Ηνωμένο ΒασίλειοNick B.Επιβεβαιώθηκε

  • Squirrel's Hideaway θέση για σκηνή σε γρασίδι και χώμα χωρίς ρεύμα (απομονωμένο, μόνο για ενήλικες)
  • Προτείνεται σε φίλους   Θα το επισκεπτόμουν ξανά
  • Μου άρεσε: 

    Nice rustic, back to basics campsite. Toilets very good with individual units rather than shared block to allow for them to be used during covid restrictions. Great scenery and remote location while still being close enough to drive to amenities in Telford. Stayed in Squirrel Hideaway 2 which was a nice big pitch away from others with plenty of space for a tent and seating area with included fire pit, logs and a BBQ.

    Δεν μου άρεσε: 

    Unmanned site meant people were still noisy after the 10pm curfew which we could hear from our spot, would not have wanted to be in the main field pitches. It also meant people parked inconsiderately blocking the access road meaning we couldn't get the car closer to load up the kit and even making it difficult to carry the kit past the car. It would be nice to have seen the site staff or owners for even a short time on site when we arrived. Shower was OK but the floor need to be made of something easier to clean and would be better to have a shower head mounted higher up (as a 6'2" person it was mid chest height).

    There need to be more toilets than the 2 cubicles as we had to queue a few times. There is only one shower which may be too few at busy times although we were fine as early risers showering around 7am.

    The site is mainly peaceful apart from on Sunday afternoon where there was a horrendous amount of noise from the Grasstrack circuit which I found on the map to be only around 500m away. This completely destroyed the tranquil atmosphere we went for.

    There is the kids play area quite nearby to the pitch which meant there was a lot of noise until almost 10pm so it wasn't easy to sit back and relax. This could do with being relocated away from the "secluded" pitches

    The pitch was quite well secluded but not completely hidden away like other forest sites I have been to. There needs to be some more signage that the track to the pitch is not a footpath for people to explore the site as we had, on two occasions while we were there, groups walk straight in to our pitch.

    There are no facilities to carry kit from the car to the pitch. Most other sites where you are unable to park next to the pitch have trolleys or wheelbarrows available.

    If a some of the concerns were corrected then I would stay again but wouldn't as it currently is. I would suggest it to others to experience though

    Μετάφραση (Με την υποστήριξη του Google Translate)
Από τον διαχειριστή...

Thank you so much for your review. I am glad that overall you had a good time.
Let me go through your points... some of which are absolutely valid.

We are an unmanned site as you stated, generally I am at the site on and off, on this occasion I was away visiting my daughter for the first time in a year, so I apologise for not being around, however Aime, my site assistant visited daily and my sister visited Sunday morning.

Curfew is 11pm, there was a couple who decided to behave in a very inconsiderate way and caused disruption to many.. this is not acceptable, but as nobody called me until almost 12.30am and I had already gone to sleep I was unable to rectify the problem..we have a very clear notice regarding noise and two phone numbers are given out that can be used for this very purpose. Please always contact us sooner rather than later. We will ALWAYS come down.

I have just order two luggage trolleys for use on the site. We have a problem of theft we have this type of thing on site, so I am hoping this will not occur.

The grasstrack is indeed annoying..not something we can control!

We had already decided we needed to alter the location of the hideaways slightly and take them further back. The kids area is brand new and does slightly impact the privacy of Squirrels Hideaway.

We have two cubicle flush toilets, but in addition we have two compost toilets and one urinal compost toilet! The flush toilets are actually a new addition this year. The compost toilets could have been used rather than queuing.

The shower will be raised this week!

Selfish parking is annoying... I apologise for the inconvenience of this. The huts are the only people permitted to keep their cars near their accomodation. You may notice that we have had a complaint about asking people to park in the car park... we can't win on this one sadly!

We hope you will think that we have considered your points as valid and solved those we can.

Many thanks, Judie & Team

Συνολικά
6
Τοποθεσία
Καλή σχέση ποιότητας-τιμής
Κατάλυμα
Παροχές/δραστηριότητες
Εξυπηρέτηση πελατών
Φιλικό προς τα παιδιά
Καθαριότητα
Wifi
(Καμία αξιολόγηση)
Ανώνυμος χρήστης

Great site!03/05/2021

Χώρα ατόμου που άφησε κριτική: Ηνωμένο ΒασίλειοΑνώνυμοΕικονίδιο κινητού τηλεφώνουΕπιβεβαιώθηκε

  • Θέση για σκηνή σε γρασίδι και χώμα χωρίς ρεύμα
  • Προτείνεται σε φίλους   Θα το επισκεπτόμουν ξανά
  • Μου άρεσε: 

    All was lovely and well equipped so you could lend things and plenty of wood for fire well kept and a lovely spot

    Δεν μου άρεσε: 

    I couldn’t park near tent so was a bit of a struggle as I’m a single parent with a seven year old if I had have been prewarned I would’ve bought a trolley but I managed and had a lovely time

    Μετάφραση (Με την υποστήριξη του Google Translate)
Από τον διαχειριστή...

Thank you for your feedback. I am glad that overall you had a lovely time.

I have ordered two luggage trolleys that will be available as soon as they arrive.

Συνολικά
10
Τοποθεσία
(Καμία αξιολόγηση)
Καλή σχέση ποιότητας-τιμής
(Καμία αξιολόγηση)
Κατάλυμα
(Καμία αξιολόγηση)
Παροχές/δραστηριότητες
(Καμία αξιολόγηση)
Εξυπηρέτηση πελατών
(Καμία αξιολόγηση)
Φιλικό προς τα παιδιά
(Καμία αξιολόγηση)
Καθαριότητα
(Καμία αξιολόγηση)
Wifi
(Καμία αξιολόγηση)

Lovely back to basics woodland pitch with relatively basic amenities.03/05/2021

Χώρα ατόμου που άφησε κριτική: Ηνωμένο ΒασίλειοPaul C.Εικονίδιο κινητού τηλεφώνουΕπιβεβαιώθηκε

  • Dove θέση για σκηνή σε γρασίδι και χώμα χωρίς ρεύμα (για οικογένειες)
  • Προτείνεται σε φίλους   Θα το επισκεπτόμουν ξανά
  • Μου άρεσε: 

    Spacious pitch, plenty of fire wood to forage and a lovely hot shower

    Δεν μου άρεσε: 

    N/A

    Μετάφραση (Με την υποστήριξη του Google Translate)
Από τον διαχειριστή...

Thank you for your feedback. I hope you had a good stay. I am pleased that you found your pitch to be of a good standard.

I was disappointed to see a low score on facilities... We have a shower, toilets, a fully equipped kitchen with pots and pans, cutlery and crockery, hot washing up water, a playing field as well as forest school, table tennis & badminton.

We provide a BBQ & firepit at each pitch.

We advertise as a back to basics site. If you are able to expand on facilities that you felt were missing we would be grateful.

Many thanks,
Judie & Team

Συνολικά
10
Τοποθεσία
Καλή σχέση ποιότητας-τιμής
Κατάλυμα
(Καμία αξιολόγηση)
Παροχές/δραστηριότητες
Εξυπηρέτηση πελατών
Φιλικό προς τα παιδιά
Καθαριότητα
Wifi
(Καμία αξιολόγηση)
Προκαθορισμένο άβαταρ

Facilities and pitch segregation01/05/2021

Χώρα ατόμου που άφησε κριτική: Ηνωμένο ΒασίλειοLee M.Εικονίδιο κινητού τηλεφώνουΕπιβεβαιώθηκε

  • Θέση για σκηνή σε γρασίδι και χώμα χωρίς ρεύμα
  • Προτείνεται σε φίλους   Θα το επισκεπτόμουν ξανά
  • Μου άρεσε: 

    Facilities and pitch segregation

    Δεν μου άρεσε: 

    The water for washing up was cold

    Μετάφραση (Με την υποστήριξη του Google Translate)
Από τον διαχειριστή...

Thank you for your review. I am glad that you found the pitch space good. I hope you enjoyed your stay.

We provide a site with extensive facilities for children from a huge playing field to den building and a table tennis area, I understand you were travelling without children so it maybe possible that you did not find all of our child friendly provision. Our forest school is also a wonderful space.

Just to let you know.. we don't have wifi! We can't provide this I am afraid. We are almost off-grid in terms of getting a phone signal.

We hope will come again.
Judie & Team

Συνολικά
10
Τοποθεσία
Καλή σχέση ποιότητας-τιμής
Κατάλυμα
Παροχές/δραστηριότητες
Εξυπηρέτηση πελατών
Φιλικό προς τα παιδιά
Καθαριότητα
Wifi

Everything! There's so much wonderful to report. We had such …01/05/2021

Χώρα ατόμου που άφησε κριτική: Ηνωμένο ΒασίλειοVictoria B.Επιβεβαιώθηκε

  • Squirrel's Hideaway θέση για σκηνή σε γρασίδι και χώμα χωρίς ρεύμα (απομονωμένο, μόνο για ενήλικες)
  • Προτείνεται σε φίλους   Θα το επισκεπτόμουν ξανά
  • Μου άρεσε: 

    Everything! There's so much wonderful to report. We had such a comfortable 5 night stay. I want to highlight how great the new toilet facilities are, they've been constructed to comply with covid restrictions, there is one unit installed with two separate entrances to individual bathrooms, not cubicles. So, despite what it says on the website, there ARE fully functional flushing toilets open and a hot shower!
    This was our second visit and we will be back.

    Δεν μου άρεσε: 

    Μετάφραση (Με την υποστήριξη του Google Translate)
Από τον διαχειριστή...

Thank you so much for your wonderful feedback. We are so pleased you had a lovely stay. It was wonderful to have you visit us again. We truly hope to see you soon.

Judie & Team

Συνολικά
10
Τοποθεσία
Καλή σχέση ποιότητας-τιμής
Κατάλυμα
Παροχές/δραστηριότητες
Εξυπηρέτηση πελατών
Φιλικό προς τα παιδιά
(Καμία αξιολόγηση)
Καθαριότητα
Wifi
(Καμία αξιολόγηση)
Ανώνυμος χρήστης

Clean and well kept site26/04/2021

Χώρα ατόμου που άφησε κριτική: Ηνωμένο ΒασίλειοΑνώνυμοΕικονίδιο κινητού τηλεφώνουΕπιβεβαιώθηκε

  • Owls Nest καλύβα βοσκού (2 ενήλικες και 2 παιδιά)
  • Προτείνεται σε φίλους   Θα το επισκεπτόμουν ξανά
  • Μου άρεσε: 

    Very peaceful lovely place for a quiet relaxing weekend away

    Δεν μου άρεσε: 

    Μετάφραση (Με την υποστήριξη του Google Translate)
Από τον διαχειριστή...

So glad that you had a peaceful stay and I hope that you visit again soon. :) judie

Συνολικά
10
Τοποθεσία
Καλή σχέση ποιότητας-τιμής
Κατάλυμα
Παροχές/δραστηριότητες
Εξυπηρέτηση πελατών
Φιλικό προς τα παιδιά
Καθαριότητα
Wifi
(Καμία αξιολόγηση)
Ανώνυμος χρήστης

Small, well thought out camping. Clean, basic facilities.19/04/2021

Χώρα ατόμου που άφησε κριτική: Ηνωμένο ΒασίλειοΑνώνυμοΕικονίδιο κινητού τηλεφώνουΕπιβεβαιώθηκε

  • Θέση για σκηνή σε γρασίδι και χώμα χωρίς ρεύμα
  • Προτείνεται σε φίλους   Θα το επισκεπτόμουν ξανά
  • Μου άρεσε: 

    Everything!

    Δεν μου άρεσε: 

    Μετάφραση (Με την υποστήριξη του Google Translate)
Από τον διαχειριστή...

I am so glad that you liked everything and disliked nothing.. reviews like yours make all the hard work put into the site over the winter period worth it. :) Judie

Συνολικά
10
Τοποθεσία
Καλή σχέση ποιότητας-τιμής
Κατάλυμα
Παροχές/δραστηριότητες
Εξυπηρέτηση πελατών
Φιλικό προς τα παιδιά
Καθαριότητα
Wifi

Χαρακτηριστικά

Coronavirus

Deep cleaning of accommodation units between guests

Disinfectant sprays and wipes provided

Hand sanitising stations

Individual rooms in toilet/shower/basin facilities

Shared spaces: daily deep cleaning

Δραστηριότητες αναψυχής στον χώρο κατασκήνωσης

Αίθουσα παιχνιδιών

Αίθουσα τηλεόρασης

Βραδινή αναψυχή

Γυμναστήριο

Ενοικίαση ποδηλάτου

Εξωτερική πισίνα

Εστιατόριο/Καφέ στις εγκαταστάσεις

Εσωτερική πισίνα

Θαλάσσια σπορ

Μπαρ ή κλαμπ

Παιδική λέσχη

Παιδική χαρά

Τένις

Φαγητό σε πακέτο

Ψάρεμα

Παροχές στον χώρο κατασκήνωσης

Composting toilet

Dog park

Portaloo

Pub toilets

WiFi

Δημόσιο τηλέφωνο

Διατίθεται μπανιέρα

Διατίθεται ντους

Δωρεάν WiFi

Εγκαταστάσεις για ΑμεΑ

Κατάστημα τροφίμων

Κατάψυξη για παγοκύστες

Μπάνιο για γονείς και βρέφη

Παροχή Internet

Πλυντήριο με κερματοδέκτη

Σκηνές προς ενοικίαση

Στάθμευση αυτοκινήτου ανά θέση/μονάδα

Στεγνωτήριο

Τουαλέτες

Υπηρεσία παραλαβής από δημόσιες συγκοινωνίες

Χώρος με νεροχύτη

Δεκτά γκρουπ

Γκρουπ ιδίου φύλου

Γκρουπ φοιτητών

Σχολικά γκρουπ

Φιλικό για μοτοσικλέτες

Φιλικό για οικογένειες

Κανόνες

Barbecue provided

Επιτρέπεται η φωτιά

Επιτρέπεται το μπάρμπεκιου

Επιτρέπονται τα οχήματα δημοσίας χρήσεως

Επιτρέπονται τα σκυλιά

Επιτρέπονται τα σκυλιά όλο τον χρόνο

Camping 2.0

Επεκτάσιμες σκηνές

Μικρή καλύβα

Ξύλινη καλύβα

Κεντρική ιδέα

Ήσυχο

Απομονωμένη τοποθεσία

Δάσος

Κατασκήνωση στη φύση

Οικονομικό/για τουρίστες με σακίδια

Φυσικός παράδεισος

Υπηρεσίες

Communal fridge

Electric car charging point(s)

No drinkable water point

No hot water

No running water

Ανανεώσιμη πηγή ενέργειας

Διατίθενται φιάλες υγραερίου

Διατίθεται ανακύκλωση

Παροχές φόρτισης

Χημική τουαλέτα

Παροχές στη γύρω περιοχή

Dog walk nearby

Κατάστημα σε κοντινή απόσταση

Μπαρ σε κοντινή απόσταση

Τύπος

Μικρό (11-25 θέσεις)

Τοποθεσία

[[ campsite.name ]]
Αυτός ο χώρος δεν δέχεται προς το παρόν κρατήσεις μέσω του Pitchup.com.
[[ place.name ]]
  • Crudgington Moor Lane, Kynnersley, Shrewsbury, Shropshire, Αγγλία, TF6 6JX
  • Ζώνη ώρας Europe/London +0100 (GMT+01:00)   GPS 52.7535°N 2.5150°W

Πλησιέστερη συγκοινωνία

Σταθμοί πούλμαν
Telford: Town Centre Bus Station — 9,7 χλμ.
Shrewsbury: Bus Station Raven Meadows — 16,7 χλμ.
Ford (Shrops): A458 Coach Stop — 24,1 χλμ.
Σιδηροδρομικοί σταθμοί
Wellington (Shropshire) Rail Station — 5,8 χλμ.
Oakengates Rail Station — 8,0 χλμ.
Telford Central Rail Station — 9,5 χλμ.
Λιμάνια φέρι
Woodside Birkenhead Ferry Terminal — 78,7 χλμ.
Αεροδρόμια
Birmingham International Airport — 62,7 χλμ.

Οδηγίες


Σημειώστε ότι: Όλες οι αποστάσεις σε αυτή τη σελίδα υπολογίζονται με βάση τη συντομότερη διαδρομή. Παρακαλείστε να ελέγξετε την πραγματική απόσταση, ανάλογα με το μεταφορικό σας μέσο, χρησιμοποιώντας το κουμπί «Λήψη οδηγιών» που υπάρχει παραπάνω.

Τοπικά αξιοθέατα

In Shropshire with the intent of shuffling about in the lush landscape? Drive to Ironbridge first off (half an hour away) and steel yourself for a 139-mile stroll on the Shropshire Way.

Alternatively, if that sounds a little lengthy for your liking, Much Wenlock is around the same distance and leads to the 19-mile limestone ridge of Wenlock Edge (and fun fact: it was formerly a tropical coral reef aeons ago when this area was under the sea).

If this gets you craving some water-based whiling, take a stroll over to a Much Wenlock activity centre for canoeing, kayaking and rafting on the River Severn, plus quad biking and clay pigeon shooting on land. Boldings Pools (30 minutes) meanwhile is your go-to if angling for carp, bream and roach sounds like a grand day out...

Μετάφραση (Με την υποστήριξη του Google Translate)

Πρέπει να δείτε

  • Darby Houses (Ironbridge) (12,5 χλμ.)
  • Blists Hill Victorian Town (12,9 χλμ.)
  • Ironbridge Gorge Museums (13,9 χλμ.)

National Trust

  • Sunnycroft (6,6 χλμ.)
  • Attingham Park (12,8 χλμ.)

Ποδηλατικές διαδρομές

Βρείτε τοπικές διαδρομές στο Εθνικό Δίκτυο Ποδηλασίας - με πάνω από 19.300χλμ. ποδηλατικών διαδρομών.

Σημειώστε ότι: Όλες οι αποστάσεις σε αυτή τη σελίδα έχουν υπολογιστεί με βάση τη συντομότερη διαδρομή. Παρακαλείστε να ελέγξετε την πραγματική απόσταση, ανάλογα με το μεταφορικό σας μέσο.

Πολιτική

Επιτρεπόμενη ώρα άφιξης/αναχώρησης

Κατασκήνωση και τροχόσπιτα
Άφιξη:  μεσημέρι –  9 μμ.
Αναχώρηση από:  11:30 πμ.
Καταλύματα στις εγκαταστάσεις
Άφιξη:  μεσημέρι –  9 μμ.
Αναχώρηση από:  11:30 πμ.

πολιτική ακύρωσης του Wrekin Forest Events Camping

Καμία επιστροφή χρημάτων για 2 ημέρες από την ημερομηνία άφιξης.

Οι κρατήσεις δεν μπορούν να τροποποιηθούν εντός 2 ημέρας/ών πριν την άφιξη.

Δεν υπάρχουν επιστροφή χρημάτων/εκπτώσεις για αντίξοες καιρικές συνθήκες, αφίξεις αργά ή αναχωρήσεις νωρίς.

Αν πρέπει να ακυρώσετε ή να τροποποιήσετε την κράτησή σας, παρακαλούμε να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί, ούτως ώστε να παρέχετε τη δυνατότητα σε κάποιον άλλο να κάνει την κράτηση. Μπορείτε να προχωρήσετε στη σύναψη ασφάλισης διακοπών για ακυρώσεις και προστασία περιουσίας/τραυματισμό κατά τη διάρκεια των διακοπών σας.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι η προκαταβολή σας καταβάλλεται στο Pitchup.com και είναι μη επιστρέψιμη.

Πληρωμή

Μεταβιβάσιμη κατάθεση κατά τη διάρκεια της COVID-19. Το Wrekin Forest Events Camping θα χρεώσει το υπόλοιπο στην κάρτα σας 1 εβδομάδα πριν την άφιξη ή αν η ημερομηνία άφιξης είναι πριν τις 1 εβδομάδα τότε το υπόλοιπο θα καταβληθεί αμέσως μετά την κράτηση.

Ενοικιαζόμενο κατάλυμα: 25,00 £ (28,82 €) απαιτείται προκαταβολή ζημιών/καθαριότητας/βραχιολιού κατά την άφιξη, η οποία επιστρέφεται κατά την αναχώρηση, μετά από επιθεώρηση της μονάδας σας για τυχόν ζημιές/απώλειες.

Μεταβιβάσιμη κατάθεση κατά τη διάρκεια της COVID-19.

Έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε όλο το ποσό κατά τη στιγμή της κράτησής σας.

Αποδεκτές μέθοδοι πληρωμής στο πάρκο

Επιταγή
Μετρητά
Τραπεζικό έμβασμα

Όροι και προϋποθέσεις

Όροι και προϋποθέσεις κρατήσεων στον χώρο

  • Έχει το Wrekin Forest Events Camping πισίνα; Όχι Δείτε όλα τα χαρακτηριστικά
  • Είναι το Wrekin Forest Events Camping φιλικό για σκυλιά; Ναι Δείτε όλα τα χαρακτηριστικά
  • Τι αξιοθέατα υπάρχουν κοντά στο Wrekin Forest Events Camping; In Shropshire with the intent of shuffling about in the lush landscape? Drive to Ironbridge first off (half an hour away) and steel yourself for a 139-mile stroll on the Shropshire Way. … Διαβάστε περισσότερα
  • Πότε μπορώ να κάνω check-in και check-out στο Wrekin Forest Events Camping;
    Κατασκήνωση και τροχόσπιτα
    Άφιξη:  μεσημέρι –  9 μμ.
    Αναχώρηση από:  11:30 πμ.
    Καταλύματα στις εγκαταστάσεις
    Άφιξη:  μεσημέρι –  9 μμ.
    Αναχώρηση από:  11:30 πμ.
    Διαβάστε περισσότερα
  • Πόσο κοστίζει η διαμονή στο Wrekin Forest Events Camping; Από 28,98 € (για 1 διανυκτέρευση, 2 ενήλικες) - οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις ημερομηνίες και τα άτομα. Έλεγχος τιμών και διαθεσιμότητας

Κλείσιμο

Το αίτημά σας προωθείται…

Κλείσιμο

Επικοινωνία με το wrekin_forest_events_camping


Κλείσιμο

Όροι και προϋποθέσεις

Παρακαλούμε, διαβάστε τους όρους και τις προϋποθέσεις του πάρκου παρακάτω και τους όρους και προϋποθέσεις του Pitchup.com.

Coronavirus
The shower facilities are closed until 17/05/2021. Guests will need to use their own facilities.
The toilet facilities are closed until 17/05/2021. Guests will need to use their own facilities.

Αλλαγές στις διακοπές σας
Οι κρατήσεις δεν μπορούν να τροποποιηθούν εντός 2 ημέρας/ών πριν την άφιξη.

Αφίξεις και αναχωρήσεις
Για αφίξεις αργά πρέπει να ειδοποιήσετε τον χώρο το συντομότερο δυνατόν. Η κράτησή σας θα ισχύει για 24 ώρες. Μετά από αυτή την περίοδο η διοίκηση διατηρεί το δικαίωμα να δώσει τη μονάδα σας.
Δεν υπάρχουν επιστροφή χρημάτων/εκπτώσεις για αντίξοες καιρικές συνθήκες, αφίξεις αργά ή αναχωρήσεις νωρίς.
Οι μονάδες παρέχονται κατά την άφιξη.

Γενικά
Η διοίκηση διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την είσοδο ή να παύσει τη διαμονή σε επισκέπτες που έχουν ανάρμοστη συμπεριφορά. Δεν δίδεται επιστροφή χρημάτων.
Πρέπει να γίνονται σεβαστές οι ώρες κοινής ησυχίας από 11:30 μμ. έως και 7 πμ..

Είσοδος
Επισκέπτες κάτω των 18 ετών πρέπει να συνοδεύονται από τους γονείς τους ή νόμιμους κηδεμόνες.

Ενοικιαζόμενο κατάλυμα
Ενοικιαζόμενο κατάλυμα: 25,00 £ (28,82 €) απαιτείται προκαταβολή ζημιών/καθαριότητας/βραχιολιού κατά την άφιξη, η οποία επιστρέφεται κατά την αναχώρηση, μετά από επιθεώρηση της μονάδας σας για τυχόν ζημιές/απώλειες.
Πρέπει να αφήσετε τη μονάδα σας καθαρή και τακτοποιημένη, διαφορετικά θα ισχύσει 25,00 £ (28,82 €) για μονάδες που είναι μη τακτοποιημένες και καθαρές κατά την αναχώρηση.

Πρόσθετα
Εγκαταστάσεις/δραστηριότητες όπως Forest School υπόκεινται σε πρόσθετες χρεώσεις που καταβάλλονται κατά την άφιξη.

Σκύλοι
Οι σκύλοι πρέπει να έχουν λουρί και να επιβλέπονται διαρκώς.
Ο σκύλος σας πρέπει να έχει έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού.
Ο χώρος δεν δέχεται ράτσες/διασταυρώσεις που περιέχονται στη νομοθεσία περί επικίνδυνων σκύλων.

Κλείσιμο