9,5

Samlet vurdering baseret på 52 anmeldelser

 

98% ville anbefale dette sted til en ven.

98% ville overnatte her igen.

 

Fordelingen kræver mindst 5 anmeldelser.

96% beskrev Isle Of Iona Campsite som Fredfyldt ?

Flere bedømmelser

Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
Faciliteter/aktiviteter
Kundeservice
Børnevenligt
Renhed
Wi-fi
Vis mig anmeldelser af:
Sorter efter:
Overnatter i:
Anmeldelsens originalsprog:

Viser kun anmeldelser for de seneste 18 måneder.

Nulstil filtrer
Anmeldelser på andre sprog vises herunder.
Standardavatar

I would definitely recommend a stay here. 12.08.2018

Anmelderens land: Storbritannien Steve B. Bekræftet

  • Areal til telt med græs uden elektricitet
  • Anbefal til venner   Besøg igen
  • Syntes om: 

    Iona is a beautiful little island steeps in Christianity history and also scenic coastline.
    At the campsite i was met by Zoe who was very friendly and welcoming. The field is perfect for pitching tents. Nicely close mowed green and flat all around. Toilet blocks are usual basic campsite standards but certainly clean and all I needed for freshen up shower.

    It was quite while I was there which meant open choice for pitching. There is plenty of space and option to pitch up high or low if you choose.
    Sadly it was a short visit of only one night due to my time schedule. I could have stayed there all week.
    I will certainly be returning to Iona camp site for a longer duration.

    Syntes ikke om: 

    I haven't got any dislike. It was a little further from the harbour than I thought but not by a great deal. It took me a short while to get my bearings on the location but again this was no big deal.

    Oversæt (Drevet af Google Translate)
Generelt
10
Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
Faciliteter/aktiviteter
Kundeservice
Børnevenligt
(Ingen bedømmelse)
Renhed
Wi-fi
(Ingen bedømmelse)

Excellent site, easy to find and great location. 11.08.2018

Anmelderens land: Storbritannien Ellie H. Mobiltelefonikon Bekræftet

  • Areal til telt med græs uden elektricitet
  • Anbefal til venner   Besøg igen
  • Syntes om: 

    Indoor and outdoor kitchen/cleaning area. Setting is amazing. We liked “pride rock”. Close to beach on West side (which fewer people go to). Easy to find. Low cost. Friendly people. Tent and bag hire so consider doing this and saving yourself a walk up a fairly steep hill!

    Syntes ikke om: 

    One shower didn’t work (but probably just over used), and there was no soap in the bathrooms, but we had brought our own!

    Oversæt (Drevet af Google Translate)
Generelt
8
Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
Faciliteter/aktiviteter
Kundeservice
Børnevenligt
Renhed
Wi-fi
(Ingen bedømmelse)
Standardavatar

Great place! Welcoming. 08.08.2018

Anmelderens land: USA Benjamin H. Mobiltelefonikon Bekræftet

  • Areal til telt med græs uden elektricitet
  • Anbefal til venner   Besøg igen
  • Syntes om: 

    Helpfulness of campsite director.

    Syntes ikke om: 

    Kitchen area could be larger. More picnic tables, even quite small ones at more sites would be nice.

    Oversæt (Drevet af Google Translate)
Generelt
8
Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
Faciliteter/aktiviteter
Kundeservice
Børnevenligt
(Ingen bedømmelse)
Renhed
Wi-fi
(Ingen bedømmelse)
Standardavatar

Super site on idyllic Scottish island! 11.08.2018

Anmelderens land: Storbritannien Neil M. Mobiltelefonikon Bekræftet

  • Areal til telt med græs uden elektricitet
  • Anbefal til venner   Besøg igen
  • Syntes om: 

    The owners were really friendly and helpful.

    The campsite is in good location to explore nearby beaches and not too far from Baile Mòr (about 10-15 min walk).

    The site grounds were nice with plenty of good pitches, clean toilets and some cool rocky outcrops the kids enjoyed climbing.

    Syntes ikke om: 

    Oversæt (Drevet af Google Translate)
Generelt
10
Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
Faciliteter/aktiviteter
Kundeservice
Børnevenligt
Renhed
Wi-fi
(Ingen bedømmelse)
Standardavatar

Beauty and friendliness. 06.08.2018

Anmelderens land: USA Linda B. Bekræftet

  • Areal til telt med græs uden elektricitet
  • Anbefal til venner   Besøg igen
  • Syntes om: 

    Beauty and friendliness.

    Syntes ikke om: 

    Oversæt (Drevet af Google Translate)
Generelt
10
Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
Faciliteter/aktiviteter
Kundeservice
Børnevenligt
(Ingen bedømmelse)
Renhed
Wi-fi
(Ingen bedømmelse)
Standardavatar

Great location, simple camp site, friendly and peaceful 06.08.2018

Anmelderens land: Storbritannien John T. Mobiltelefonikon Bekræftet

  • Areal til telt med græs uden elektricitet
  • Anbefal til venner   Besøg igen
  • Syntes om: 

    Great location, simple camp site, friendly and peaceful

    Syntes ikke om: 

    Oversæt (Drevet af Google Translate)
Generelt
10
Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
Faciliteter/aktiviteter
Kundeservice
Børnevenligt
(Ingen bedømmelse)
Renhed
Wi-fi
(Ingen bedømmelse)
Standardavatar

Great site with good facilities and friendly staff. 06.08.2018

Anmelderens land: Storbritannien Susan W. Bekræftet

  • Areal til telt med græs uden elektricitet
  • Anbefal til venner   Besøg igen
  • Syntes om: 

    It was a lovely site with decent toilets, showers and kitchen. The site was well maintained. The owners were friendly, and apart from the weather, we really enjoyed our stay. We will be back.

    Syntes ikke om: 

    Oversæt (Drevet af Google Translate)
Generelt
8
Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
Faciliteter/aktiviteter
Kundeservice
Børnevenligt
(Ingen bedømmelse)
Renhed
Wi-fi
(Ingen bedømmelse)
Standardavatar

Beautiful location and easy to get to by foot. Very ... 21.07.2018

Anmelderens land: Storbritannien Aino L. Bekræftet

  • Areal til telt med græs uden elektricitet
  • Anbefal til venner   Besøg igen
  • Syntes om: 

    Beautiful location and easy to get to by foot. Very peaceful campsite. Good communication. I would highly recommend!

    Syntes ikke om: 

    Oversæt (Drevet af Google Translate)
Generelt
8
Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
(Ingen bedømmelse)
Faciliteter/aktiviteter
Kundeservice
Børnevenligt
(Ingen bedømmelse)
Renhed
Wi-fi
(Ingen bedømmelse)
Standardavatar

lovely campsite 12.07.2018

Anmelderens land: Storbritannien Annabel C. Bekræftet

  • Areal til telt med græs uden elektricitet
  • Anbefal til venner   Besøg igen
  • Syntes om: 

    very natural place; can choose your own spot - there are lots of sheltered spots hidden from other tents so it feels quiet and private; great views; easygoing - can move the tables/benches to where you want; there's a little living room with kettle, fridge, microwave and other useful things which would be great in bad weather.

    Syntes ikke om: 

    Oversæt (Drevet af Google Translate)
Generelt
8
Beliggenhed
(Ingen bedømmelse)
Værdi for pengene
(Ingen bedømmelse)
Overnatningsmuligheder
(Ingen bedømmelse)
Faciliteter/aktiviteter
(Ingen bedømmelse)
Kundeservice
(Ingen bedømmelse)
Børnevenligt
(Ingen bedømmelse)
Renhed
(Ingen bedømmelse)
Wi-fi
(Ingen bedømmelse)
Standardavatar

Beautiful location, friendly and helpful staff. Highly recommend 08.07.2018

Anmelderens land: Storbritannien Sophie C. Mobiltelefonikon Bekræftet

  • Areal til telt med græs uden elektricitet
  • Anbefal til venner   Besøg igen
  • Syntes om: 

    Quiet, clean, friendly

    Syntes ikke om: 

    Oversæt (Drevet af Google Translate)
Generelt
10
Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
Faciliteter/aktiviteter
Kundeservice
Børnevenligt
Renhed
Wi-fi